sk12072 (01-10-16)
Το ΔΝΤ δεν εχει καμια πραγματικη χρησιμοτητα να ειναι στο ελληνικο προγραμμα αφου εχει βαλει ενα απειροελαχιστο ποσο σε σχεση με αυτα που χρωσταμε, καπου 20-25 δις. Οι λογοι εμπλοκης του ειναι καθαρα πολιτικοι και στα πλαισια του παγκοσμιου συσχετισμου δυναμεων.
sk12072 (01-10-16)
Έτσι ακριβώς.απλως παίζουν το ρόλο του κακού στην υπόθεση.εχουν βάλει το 10% των χρημάτων και τους βάζουν μπροστά οι φίλοι μας οι ευρωπαίοι να λένε τι μέτρα πρέπει να πάρουμε για να γαμησουμε τους πολίτες.και μετά φταίει το κακό το δντ και όχι οι φίλοι μας οι ευρωπαίοι.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
nikolios (02-10-16)
όλοι το ίδιο κάνουμε... εχουν μάθει το κόλπο
η μεγαλύτερη ευθύνη είναι δική μας. Ακόμη και αν μας λυπηθούν σήμερα και τα σβήσουν όλα, αύριο πάλι θα χρωστάμε...
εφόσον δεν παράγεις έσοδα δεν μπορείς να αρχίσεις από κάπου. Ολα έχουν αριθμούς σαν την κατάταξη του πρωταθλήματος που οι περισσότεροι άνθρωποι τους αγνοούν
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Για να μην ξεχνιόμαστε το σημαντικό θέμα της ημέρας είναι το σημερινό δημοψήφισμα στην Ουγγαρία...
Σε κανένα μμε δεν το άκουσα (τουλάχιστον πρώτες ειδήσεις από αυτά που είδα/διάβασα) σε αντίθεση πχ με την Βενεζουέλα που αναθεμα τι σχέση έχουμε με αυτήν την χώρα...
The Dude (02-10-16)
καλά το υπουργείο εξωτερικών έβγαλε μια ανακοίνωση στα αγγλικά τώρα μέσα στα λάθη... Χμμμ Δημόσιο φορέβερ
Γαμώ την αριστερά.
There is a Dude in town
υπομονη θα φυγει και ο μαλακας ο αλεξης και θα ερθει ο αλλος ο μαλακας ο σημενς.
μετα θα φυγει και αυτος και θα ερθει αλλος μαλακας.δεν υπαρχει σωτηρια με αυτους.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
nikolios (03-10-16)
Γι' αυτό θα την κάνω τύπε, να έχω την ησυχία μου. Και θα γράψω το Ελλαδιστάν στην πούτσα μου την λευκή.
There is a Dude in town
την καλυτερη δουλεια θα κανεις.ολοι θα την κανουμε σιγα σιγα τυπε.σιγα μην κατσουμε εδω να μας κοροιδευουν οι μαλακες
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
pirateeeeeee (02-10-16), The Dude (02-10-16)
The Dude (02-10-16)
Για Ντουμπάι τύπε. Μιλάμε πολύ χρήμα στις κατασκευές. Και αφορολόγητο. Είναι να το συζητάς; Ασε τον Τσίπρα να γαμιέται με τον Κοντονή...
There is a Dude in town
The Dude (02-10-16)
Εχω συνεργείο 10 ατόματα, τύπε. Γουσταρίζουν και έχω κονέ για εργολαβίες και Ντουμπάι και Αμπου... έχει ψωμί.
There is a Dude in town
Μέχρι το 2020 θα έχει ακόμη ψωμί στα μέρη αυτά. Έτσι μου μεταφέρουν τουλάχιστον όσοι γνωστοί μου είναι εκεί. Καλή επιλογή είναι για αρπαχτή.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
The Dude (02-10-16)
Red Sting (02-10-16)
Καλή επιτυχία Ντιουντ και να μη σε χάσουμε,όπως την άλλη φορά που πήρες τη χαρλευ και γυρισες μετά απο μήνες.
To είχα ξεχάσει τελείως οτι οφείλουμε ποίημα στο φιλοτεχνο κοινο.
Παω μονη μου στο οφ τοπικ.
Παμε λοιπον:
Αχ ντα Κωστα μου Κωστα μου Κωστα μου
Γιατι βρε Κωστα Χωστα Ρουι Κωστα μου
Γιατι τα αεκακια ντρόπιασες Κωστα μου Ντα Κωστα μου
Γιατί τ'αναγκασες να κλαινε στην Αγιά Σοφιά Κώστα μου
Γιατί δεν είχες οίκτο και καρδιά Κώστα Ρουι Κωστα μου
αχ νατανε πρωταπριλια Κωστα μου Ντα Κωστα μου.
Φυσικά το ποίημα είναι εμπνευσμενο απο:
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
The Dude (05-10-16)
Bookmarks