Ιερή Ελλήνων χώρα γέννησες Αλέξη Σώρα!
Αποφάσια (με αντίτιμο 1 εκ. δολ. Ουγκάντας) να ενταχθώ στις ηρωικές τάξεις του δεύτερου Μεγάλου Αλέξη (το έχει το όνομα φαίνεται...) που γέννησε αυτή η πατρίδα. Από σήμερα αρχίζω συστηματικό προσηλυτισμό των μελών του φόρουμ, με σκοπό σε 1 μήνα ΟΛΟΙ να τραγουδάμε και να υμνούμε επί 24ώρου βάσεως τον Αλέξη. Ο Βοσκός θα μοιράζει τα χρήματα σε κάθε νέο μέλος, ανάλογα με τον φανατισμό και τη προσήλωση που δείχνει στον ιερό μας σκοπό, που δεν είναι άλλος από την παγκόσμια κυριαρχία της Ελλάδος.
Για να μας μετρήσω:ένας,δύο.......
Σα να λείπει ένας.Ο βοσκός που είναι?
Χμμμμμ.....Μια φίλη πχ ταξίδευσε προχθές από Αθήνα για δουλειά στο Λονδίνο κι έχει μείνει άφραγκη να κλαίει τη μοίρα της σε ένα παγκάκι, μέχρι να λειτουργήσουν ξανά οι ελληνικές κάρτες της
Τι χμμμ μαρή? Εσύ ήσουν?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Rena (08-09-16)
(Με κατάλαβαν.)
Ακόμα να έρθει να με παραλάβει κάποιος.Moυ φαίνεται θα κάνω παρέα με αυτόν τον τυπο.Θα έχουμε και δυνατά λινκ για αγώνες.
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
Το καλό είναι ότι είστε ιδεαλιστές και με λεφτά και χωρίς.
Πιστοί στις ανωμαλίες, σας...
Όσο για εμάς: Τα καλύτερα, έρχονται...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Παιδιά δεν ξέρω τι γίνεται με τις τράπεζες και τις χρεωστικές κάρτες στην Ελλάδα αλλά έχει φτάσει Παρασκευή βράδυ κι εκτός Ελλάδας συνεχίζουν να μας έχουν άφραγκους όλη την εβδομάδα. Εν τω μεταξύ οι υπάλληλοι αρχίζουν να παραδέχονται στα τηλέφωνα πως δεν υπάρχει "σάλιο" και πως περιμένουν κάποιο "έμβασμα" απέξω για να λειτουργήσουν και πάλι. Γιάνη με ένα ν και Αλέξη γαμώ το σπίτι σας γαμώ.
Kingdoms Rise and Kingdoms Fall
Apache (09-09-16)
Ούτε εγώ έχω πρόβλημα.Όσο για τη χρεωστική της πειραιώς μπορώ και κάνω μικροαγορές μέσω ιντερνετ.
Apache (09-09-16)
Εμείς πάντως με κάρτες Πειραιώς και Eurobank δεν μπορούμε να κάνουμε απολύτως τίποτα (ούτε να τραβήξεις χρήματα από ΑΤΜ ούτε να πληρώσεις σε κατάστημα, άρα πρακτικά δεν μπορούμε να ακουμπήσουμε τα χρήματά μας στην Ελλάδα) και το ίδιο πρόβλημα έχουν τουλάχιστον σε Λονδίνο και Άμστερνταμ που μίλησα πριν 5 λεπτά, ενώ στο τηλέφωνο η Πειραιώς λέει πως ισχύει για όλες τις χώρες εκτός Ελλάδας (αλήθεια, ψέμματα, δεν το ξέρω). Οι κάρτες της Eurobank ΘΑ λειτουργούσαν από σήμερα 8.00 το πρωί αλλά τώρα μας λένε "από Δευτέρα και βλέπουμε" ενώ της Πειραιώς έχουν σταματήσει τελείως να λειτουργούν από Σάββατο 17.00 ώρα Ελλάδος και ΘΑ λειτουργούσαν από Τρίτη 17.00, μετά μας είπαν Τετάρτη 17.00, μετά Παρασκευή 5.00 ξημερώματα και τώρα λένε κι αυτοί "Δευτέρα και αν...". Για Εθνική και Alpha δεν γνωρίζω.
Αυτά προς το παρόν. Γαμώ το σπίτι των capital controls, του Γιάνη και του Αλέξη, το είπα? Ας το ξαναπώ.
Kingdoms Rise and Kingdoms Fall
pirateeeeeee (10-09-16)
Συνεπώς να περιμένω «κομμάτια» από τις δυο αυτές πόλεις συν εκεί που είσαι στη Σουηδία. ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΣΧΗΜΑ θα έλεγα. Είμαι ευχαριστημένος τόσο που μέχρι που σκέφτομαι να γίνω ψηφοφόρος του Αλέξη!
*να πεις στις φίλες σου πως το σπίτι μου δεν είναι πολύ μεγάλο και θα είμαστε κάπως στριμωγμένα. Α! και πως έχω μόνο ένα κρεβάτι και ...δυστυχώς θα πρέπει να κοιμόμαστε όλοι μαζί! (,,,λατρεύω τα capital controls!!!! Σας το είπα;;)
Εχω κι εγώ δύο φίλους που χρειάζονται φιλοξενία.
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
Θα στριμωχτείτε λίγο στο κρεββάτι βέβαια,αλλά καλή καρδιά πάνω απ'όλα.Και απο φαί δεν τρώνε πολύ.1 αγριογούρουνο ο καθένας και είναι εντάξει.![]()
voskos_7 (10-09-16)
Με Eurobank στην Ελλάδα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ως προς τις αναλήψεις και τις πληρωμές. Δοκίμασα εγώ πριν 1-2 μέρες.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Μηπως παιζει ρολο το οτι ο ανθρωπος ειναι στο εξωτερικο;
Ναι... Μήπως παίζει ακόμα ρόλο ότι οι τράπεζες χαλάρωσαν τα μέτρα εδώ, γιατί τα σφίξανε απ'έξω και ισορροπούμε σε τεντωμένο σκοινί και "όσο πάει";
Η Αθηνα μιας αλλης εποχης......
-Άποψη από το Παγκράτι, και μπροστά φαίνονται τα ερείπια του ναού του Σταυρωμένου Πέτρου, στα θεμέλια του οποίου κτίστηκε ο ναός του Αγίου Σπυρίδωνος, ημερομηνία άγνωστη:
Άποψη της Ακρόπολης, μάλλον από το Θησείο, περίπου 1922:
-Άποψη του Λυκαβηττού και ο Ιλισσός:
-Άποψη του Παναθηναϊκού Σταδίου, πριν την κατασκευή του:
-Γλυφάδα, 1942, φωτογράφος Walther Wrede:
-Άποψη από Καισαριανή προς Τουρκοβούνια, φωτογράφος Walter Hege, περίπου 1928-1929:
-Τράχωνες, ή όπως ονομάζεται σήμερα Άλιμος, 1929:
-Πειραιάς, τα αρχαία τείχη, 1907:
-Αστεροσκοπείο, 1906:
-Πύλη του Αδριανού, ημερομηνία άγνωστη:
-Πανδρόσου, ημερομηνία άγνωστη:
-Άποψη Λυκαβηττού, ημερομηνία άγνωστη:
-Μερική άποψη από την Ακρόπολη, ημερομηνία άγνωστη:
-Άποψη του Αστεροσκοπείου και τα Προπύλαια στην Ακρόπολη, ημερομηνία άγνωστη:
-Ο ναός της Απτέρου Νίκης, ημερομηνία άγνωστη:
-Ο ναός των Αγίων Θεοδώρων και η οδός Ευριπίδου, 1904:
-Οδός Αθηνάς, στην αγορά, ημερομηνία άγνωστη:
-Πλάκα, 1904:
-Αθήνα, Πλάκα, το Ωρολόγιο του Κυρρήστου ή Πύργος των Ανέμων ή Αέρηδες, 1895:
-Στην Ακρόπολη, 1927:
Πηγή: left.gr
Ωραίο θέμα, για να αρχίσουμε μία συζήτηση για τους εργολάβους και να το καταλήξουμε στα πολιτικά...
![]()
BrazHlias (11-09-16), celticfrost (11-09-16)
voskos_7 (11-09-16)
Και θα καταλήξουμε στην τηλεόραση
...δεν θέλω να σας χαλάσω την ημέρα γιατί έμαθα πάλι πράγματα. Σαν να μην πέρασε μια μέρα από το παλιό
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Bookmarks