celticfrost (12-07-16)
Γιώργο, μεγάλη κουβέντα αυτή και δεν είναι να ξεκινήσει, γιατί δεν ξέρουμε με πόσα ban θα λήξει...
Ας το στρογγυλέψω λίγο και ας πω ότι η βουλή των εφήβων, είναι ακριβέστατη απεικόνιση του πρωτότυπου concept...
ΚΑΙ ως προς το ποιοί και με ποιούς τρόπους πηγαίνουν ΚΑΙ ως προς την πρωτοβουλία των απόψεων που εκφράζουν όταν έχουν τον λόγο.
Αλλά, ας το αφήσουμε ως έχει: Καλώς γίνεται, λοιπόν...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
celticfrost (12-07-16)
Συμφωνω το οτι ειναι μεγαλη κουβεντα αλλα δεν γινοταν, καπου επρεπε να το γραψω, μιας και δεν σχολιαζω ποτε στο facebook η σε αλλες ιστοσελιδες, γιατι δεν εχω ορεξη να τσακωνομαι. Θλιβομαι απιστευτα οταν βλεπω την γενια μου, (η καλυτερα τους εκπροσωπους) να εχουν τα ιδια μυαλα με αυτα της γιαγιας μου και του παππου μου. Υποτιθεται οτι σαν κοινωνια, προχωραμε, αλλα μπροστα στην γλυκια καρεκλα, η λεξη ηθος και ιδανικα χανονται στο λεπτο.
Aim for the sky and you'll reach the ceiling. Aim for the ceiling and you'll stay on the floor.
- Bill Shankly
voskos_7 (12-07-16)
Aσχετο,αλλα μου θύμισε
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
ynwa96 (12-07-16)
celticfrost (12-07-16), voskos_7 (13-07-16)
Και είσαι και 20 χρονών.
Όταν φτάσεις στην ηλικία μας () ή θα έχεις φύγει απο τη χώρα και θα έχεις ησυχάσε ή θα έχεις βολευτεί ή θα το ρίχνεις στην πλάκα όπως κάνουμε κάποιοι εδω μέσα,ή απλά θα κάνεις τον @@@@..... και δε θα μιλάς πολύ.
![]()
Rena (13-07-16)
Μήπως όμως και εσύ κάνεις ενοχλείσαι με κάτι χωρίς να έχεις δει και την απέναντι πλευρά?
Πάντως σήμερα είχαμε τεράστιο θέμα. Η δίκη της siemens εδώ και μια δεκαετία ξανα-ακυρώθηκε για αόριστο χρονικό διάστημα επειδή δεν μπορούσαν να βρουν γερμανική μετάφραση. Πάγια τακτική-κόλπο των δικαστών για να μην απονεμηθεί δικαιοσύνη σε γερμανικά πάθη. Αυτό λέγεται κατάλυση της δημοκρατίας, για ακόμη μια φορά..
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Bill_K (15-07-16)
voskos_7 (13-07-16)
Το ξεκινώ εγώ. Τα Θρησκευτικά λοιπόν πρέπει να διδάσκονται γιατί.......(κουίζ).
Ήρθε και ο ρατσιστής.
Φυσικά και θα μας τρελάνεις τα μυαλά με τις ρατσιστικές και φασιστικές ιδέες.
estai (13-07-16)
Μιας που πιασατε το θεμα "σχολειο", θυμαμαι ειχα μια καθηγητρια πληροφορικης η οποια ηταν, να τον βγαλεις εξω και να τον βαρας πανω στο θρανιο. Ειχα και μια φιλολογο που εκανε αρση βαρων ερασιτεχνικα, αυτη οταν θυμωνε τον εβγαζε και τον βαραγε πανω στο θρανιο κανονικα...![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BrazHlias : 13-07-16 στις 15:46
H δασκαλα των Γερμανικων μου στο δημοτικο ηταν πολυ "δυνατο". Ξανθια, πρασινα ματια, ψηλη. Δυστυχως ομως στο δημοτικο δεν καταλαβαινες και πολλα για αυτο το θεμα. Πιο πολυ μας ενδιεφερε που μας εδινε καρτες για δωρο αμα πηγαιναμε καλα, παρα το οτι ηταν θεογκομενα. Μακαρι να την ειχα στο λυκειο. Την ειδα και τις προαλες σε ενα καφε, και ηταν ακομα καλυτερη.![]()
Aim for the sky and you'll reach the ceiling. Aim for the ceiling and you'll stay on the floor.
- Bill Shankly
BrazHlias (13-07-16), celticfrost (13-07-16), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (15-07-16), The Dude (13-07-16)
Rena (13-07-16)
Για το θυμωναι λες;Προφανως και η καθηγητρια αρχαιων θα ηταν ομορφη και σου εμεινε κουσουρι να αλλάζεις τις λέξεις ωστε να μοιαζουν σαν αρχαια ελληνικα.Βαλε και καμια περισπωμενη ομως μας βγηκαν τα ματια
ΥγΝαι με χτυπησε ο ηλιος![]()
BrazHlias (13-07-16)
O Αινστάιν έλεγε:
Η βάση όλων των επιστημών είναι η φυσική. Όταν αυτή δεν μπορεί να εξηγήσει κάτι αναλαμβάνει η χημεία. Όταν οι δυο πρώτες αδυνατούν να δώσουν λύση, μπαίνουν στο παιχνίδι τα μαθηματικά. Όταν και τα τρία αποτύχουν έρχεται η φιλοσοφία. Και όταν και αυτή δεν μπορεί να εξηγήσει τι συμβαίνει το ρίχνουμε στη θρησκεία.
Το τι διδάσκεται δεν είναι τόσο σημαντικό όσο το πώς διδάσκεται.
Όταν δεν έχεις φυσικούς, πάει η φυσική και ας είναι απαραίτητη. Το ίδιο και η χημεία, όταν δεν έχεις ικανούς χημικούς, κλπ...
Εάν υπάρχουν καλοί θεολόγοι, μπορεί κάποιος που θέλει και ενδιαφέρεται να κερδίσει κάτι. Για τους καλούς δασκάλους και τους ενδιαφερόμενους μαθητές δεν βρίσκω το λόγο να καταργηθεί το μάθημα, αφού κάτι μπορεί να προσφέρει. Τώρα αν είσαι μουσουλμάνος, άθεος, μορμόνος ή δεν ξέρω γω τι, ή, αν δεν γουστάρεις, ας επιτρέπεται η εξαίρεση.
Μακάρι το πρόβλημα της (ανύπαρκτης πλέον) παιδείας μας να ήταν τα θρησκευτικά...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dimace : 15-07-16 στις 06:51
Apache (14-07-16)
Σινανάι γιαβρούμ να πούμε.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
celticfrost (14-07-16)
Αλ Παστίτσιο ντα πίνο, τύπε.
There is a Dude in town
Bookmarks