μια χαρά είναι το ντιμπέιτ
αρρώστια μεγάλη, ιθαγενείς και άποικοι
όποιος δεν το βλέπει καλά να πάθει μ αυτά που έρχονται
ΥΓ. προσπαθώ μάλιστα να αποφασίσω και ποιος είναι ο μεγαλύτερος μάγος του χωριού και δυσκολεύομαι
Απο μαλακες κ μαλακισμενες απαρτιζεται τι περιμενες να ηταν?
μια χαρά είναι το ντιμπέιτ
αρρώστια μεγάλη, ιθαγενείς και άποικοι
όποιος δεν το βλέπει καλά να πάθει μ αυτά που έρχονται
ΥΓ. προσπαθώ μάλιστα να αποφασίσω και ποιος είναι ο μεγαλύτερος μάγος του χωριού και δυσκολεύομαι
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Eμενα μ'αρεσει. Τα λενε πολυ καλα και ειμαι αισιοδοξος για το μελλον.
Για τις άδειες των -κράτος εν κράτει- καναλιών καίγονται
πουτάνα τρέμη
Ο Θεοδωρακης εδωσε πολυ ομορφες απαντησεις.
Μεστος, απλος, νεανικος λογος που χτυπησε σα καμπανα στις καρδιες των Ελληνων.
''Ειμαστε φιλοι με τους Γερμανους, τους Κινεζους, τους Αγγλους, τους Αμερικανους'', γιατι η μαμα ειπε πως ειμαστε ολοι ανθρωποι και πρεπει να αγαπιομαστε πολυ πολυ.
voskos_7 (09-09-15)
Ε, άντε να εξηγήσεις της μαμάς...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Ντιμπέιτ κατενάτσιο
Χαμένος ο Μειμαράκης που μπήκε με τακτική ποδοσφαιρικού παράγοντα 1960 και το έχασε στο τέλος, αλλά θα τον καλύψουν τα κανάλια
όλοι οι άλλοι να μην φάνε γκολ κλεισμένοι στην άμυνα. Τις φάσεις τις πήρε ο Κουτσούμπας που ντρίπλαρε καλά σε αυτά που συνήθως κοροιδεύουν οι υπόλοιποι το κκε, και ο Καμμένος που εξέθεσε τον interim coach της νδ
Κερδισμένος ο δημοσιογράφος/διαιτητής που ήταν πολύ καλός για τον μο του επαγγέλματος του
YΓ. Στο τέλος σαν γνήσιοι βλαχοέλληνες όλοι συμφώνησαν ότι έφταιγε η διεξαγωγή του πρωταθλήματος που οι ίδιοι επέβαλαν για να καλύψουν τα χάλια τους (αλλά κανένας καλούλης δημοσιογράφος που τα ξέρει όλα δεν θα μας μαρτυρήσει ποιος πολιτικός αρχηγός επέμεινε για να γίνει έτσι το παιχνίδι)
[YOUTUBE]20OOhu-uYJk[/YOUTUBE]
...θέλω να χορέψω για των ψηφοφόρων τις αυταπάτες
Αν δεν τολμάμε, δεν είναι επειδή τα πράγματα είναι δύσκολα. Τα πράγματα είναι δύσκολα επειδή δεν τολμάμε.
Kαλη σχολικη χρονια σε ολα τα παιδια του κοσμου!
Κατα τα λοιπα αυτα τα γραφικα που εγιναν σημερα στο σχολειο του παιδιου μου,17ο Καμινιων,μονο εμετο μου προκαλεσαν,ακομα αναγουλες εχω απο τα τοσα σιχαματα μαζεμενα!
differance (11-09-15)
Τι έγινε Τάκη?
ΥΓ. καλή σχολική χρονιά σε όλους!
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Ότι δηλαδή, θα πάθει κανένας κρίση ειλικρίνειας και θα μας πληροφορήσει για τα μελλούμενα - έστω και των δικών του κινήσεων...
Βρε Γιώργο, δεν τους χαρίζω ούτε λεπτό, στον καθέναν και θα μαζέψω όλον τον εμετό σε μία οθόνη;
Αν αυτό το λέτε, πληροφόρηση και ενημέρωση, σας το χαρίζω και το μέλλον σας.
dimace (11-09-15)
Eγώ που δεν έχω δεν είδα ούτε μισό δευτερόλεπτο. Και ευτυχώς που υπάρχει η συνδρομητική τηλεόραση να μην τους τρώμε στη μάπα.
Βέβαια από ό,τι πληροφορήθηκα το μεγαλύτερο νούμερο δεν ήταν πολιτικός.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
celticfrost (11-09-15)
Είσαι καλό παιδί και αυτό, βγαίνει στην οθόνη: Εμένανε αν μου τελειώσουν τα τσιγάρα, οι γύρω μου, κάνουνε αφιέρωμα σε ό,τι χωρό υπάρχει, κλασσικό, παραδοσιακό, ή σύγχρονο και ανάλογα τα κέφια, κάνουμε αφιέρωμα και στις παραλλαγές κατά τόπους.
![]()
estai (12-09-15)
Ηρθε ο Μωραλης να πει οτι φταιει το κρατος για τα χαλια του δημου,ενας βουλευτης να μαζεψει ψηφους,δημοτικοι συμβουλοι κ ο γαμωπαπας αφου εκανε εκει τις μαλακιες του γυρναει κ λεει στους γονεις κ στα παιδια ''να πειτε ολοι ενα μεγαλο ευχαριστω για ολα στο αγωνιστη κ καταπληκτικο δημαρχο κ ανθρωπο,αγωνιστη κ μπλα μπλα μπλα μωραλη κ φυσικα ενα μεγαλο ευχαριστω στον ολυμπιακο μας''
Εμετος αδερφε,ακομα ξερναω λεμε,για οσους ειδα κ οτι ακουσα!
celticfrost (11-09-15), differance (11-09-15), kwtsios (11-09-15), Red&White-Nick-7 (11-09-15), vasilis-thrylos7 (12-09-15)
Και τελικά, ο πατέρας του παιδιού που πνίγηκε στα παράλια της Τουρκίας ήταν διακινητής ή συνεργός του διακινητή ψυχών... Τρέχα γύρευε. Ας είμαστε γενικά προσεκτικοί, γιατί σε αυτή την ιστορία ΤΙΠΟΤΑ δεν είναι αυτό που φαίνεται...
Ραγδαίες εξελίξεις με τη λίστα Λαγκάρντ - Ο Φαλτσιανί κατέθεσε σε Έλληνες εισαγγελείς πως λείπουν στοιχεία
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Έδωσε νέα στοιχεία στις αρχές και σχολίασε πως η Ελλάδα πήρε λίστα με κενά
Κατάθεση-βόμβα έδωσε σήμερα ο Ερβέ Φαλτσιανί σε τέσσερις εισαγγελείς έπειτα από ραντεβού που κλείστηκε κάτω από άκρα μυστικότητα. Η συνάντηση των ελλήνων εισαγγελέων με τον άνθρωπο που έριξε φως στο μεγάλο σκάνδαλο της HSBC έγινε στο Παρίσι και οι πληροφορίες αναφέρουν πως κράτησε πάνω από 4 ώρες. Ωστόσο οι εισαγγελείς επιστρέφουν με υλικό που θα προκαλέσει αίσθηση και αν επιβεβαιωθεί αναμένεται να προκαλέσει ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση
Η εφημερίδα «Το Βήμα» η οποία εντόπισε τον Ερβέ Φαλτσιανί στην ελληνική πρεσβεία αναφέρει πως έχει αποκλειστική δήλωσή του στην οποία αναφέρει πως «Έδωσα όλα τα στοιχεία, νομίζω ότι βοήθησα πολύ την ελληνική δικαιοσύνη. Η λίστα που έφτασε στη χώρα σε είχε ελάχιστα στοιχεία από αυτά που πραγματικά υπάρχουν».
«Πρέπει να βοηθήσουμε να αποκαλυφθούν όλα» είπε. Δήλωσε μάλιστα πολύ ευχαριστημένος από την πρώτη του επαφή με την ελληνική Δικαιοσύνη. «Έδωσα ένα πρώτο δείγμα όλων των στοιχείων που έχω» συμπλήρωσε.
Παρόντες στην εξέταση Φαλτσιανί ήταν ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών κ. Ηλίας Ζαγοραίος, και οι τρεις εισαγγελείς που ερευνούν την υπόθεση Παπασταύρου - Μεταξά κυρία Ελένη Τουλουπάκη και κκ. Χρήστος Τζούρας, Γιώργος Καλούδης.
Στις πληροφορίες για περισσότερα ονόματα τα οποία «κόπηκαν» από το αντίγραφό της λιστας που είχε παραδοθεί στην Ελλάδα, αναφέρθηκε και ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, μιλώντας το βράδυ της Παρασκευής στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.
Όπως υποστήριξε ο κ. Καμμένος, σύμφωνα με πληροφορίες τα στοιχεία αυτά προσκομίζουν οι τέσσερις εισαγγελείς οι οποίοι ερευνούσαν την υπόθεση αυτή, καθώς και την υπόθεση Παπασταύρου, και οι οποίοι πήραν κατάθεση από τον κ. Φαλτσιανί στο Παρίσι.
Ο Ερβέ Φαλτσιανί άλλοτε στέλεχος της μηχανογραφικής υπηρεσίας της τράπεζας , φέρεται να αντέγραψε από το 2006 έως το 2008 ηλεκτρονικά αρχεία για περίπου 24 χιλιάδες πελατών της HSBC. Τα στοιχεία αυτά επιχείρησε να πουλήσει σε διάφορες χώρες που ενδιαφέρονταν να εντοπίσουν φοροφυγάδες υπηκόους του. Οι γερμανικές αρχές μάλιστα φαίνεται πως πράγματι πλήρωσαν για να παραλάβουν τα στοιχεία Φαλτσιανί για φορολογούμενους που έκρυβαν στην Ελβετική τράπεζα αδήλωτα ποσά. Ο άλλοτε υπάλληλος της τράπεζας τελικώς παρέδωσε , καθώς είχε εκδοθεί εναντίον του ένταλμα σύλληψης από τις Ελβετικές αρχές, το υποκλαπέν υλικό στις γαλλικές αρχές .Το υλικό ελληνικού ενδιαφέροντος είχε αποσταλεί στην Ελλάδα όταν υπουργός Οικονομικών στην Γαλλία ήταν η Κριστίν Λαγκάρντ.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Φαλτσιανί φέρεται να είναι απόλυτα συνεργάσιμος με τους Έλληνες εισαγγελείς πρόθυμος να απαντήσει στα ερωτήματά τους και να συνδράμει το έργο των δικαστικών αρχών.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
pirateeeeeee (13-09-15)
Bookmarks