Σελίδα 1140 από 1962 ΠρώτηΠρώτη ... 1406407408409401040109011001110112011301136113711381139114011411142114311441150116011701180119012401340144015401640 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 22.781 έως 22.800 από 39239

Θέμα: Off Topic

Κάπτεν Πιτόγυρος Το avatar του χρήστη The Dude

Περιοχή
    Liquor Town
    Thanks
    9.344
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 18.275 φορές σε 9.607 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: Off Topic

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από voskos_7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μας έχω ικανούς να υπογράψουμε συμφωνία και να φορτώσουμε μετά, τα μέτρα στους Γάλλους, που μας παγιδέψανε...
    Οχι ρε τύπε... τί είπες πάλι και μου βγήκε το πιτόγυρο από τη μυτη σα κιμάς...
    There is a Dude in town

Το avatar του χρήστη celticfrost

Περιοχή
    Into the crypts of Ray
    Thanks
    6.157
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 7.984 φορές σε 4.178 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Rena Εμφάνιση μηνυμάτων
    Moνo η Θωδη μενει να κανει δηλωσεις.
    Αυτή είναι δήλωση από μόνη της!!!!
    [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

3. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Rena (09-07-15)

Περιοχή
    Liquor Town
    Thanks
    9.344
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από celticfrost Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σωστός!!!! Και οι Γαλλιδες δεν ξυρίζουν το πεταλιδι τους!!!!!
    Σου λέω υπεύθυνα πως δεν ισχύει, τύπε...
    There is a Dude in town

5. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον The Dude για αυτό το μήνυμα:

celticfrost (09-07-15), kwtsios (09-07-15)

.

Περιοχή
    Αθήνα
    Thanks
    101
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 90 φορές σε 56 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από estai Εμφάνιση μηνυμάτων
    Kαλα καταλαβα, λοιπον. Πες μας ποιος εισαι;; Kαι να μη μπαινεις σε λογαριασμους αλλων.
    Πλακα κανω..
    Εννοειται πως πρεπει να παρθουν οριστικες αποφασεις, φιλε Δημητρη, για ολη την Ευρωπη και οχι μονο την Ελλαδα.
    Καποια στιγμη πιστευω θα ορθοποδησουμε και θα ερθει καποιος αλλος στη θεση μας. Εμεις δε προκειται ποτε να κανουμε μπουλιν σε αλλη χωρα(εχω επηρεαστει πολυ απο το σποτακι του Ρουβα, συγνωμη). Πρεπει να αποφασισουν, οι Γερμανοι κυριως, καθως Σλοβακιες κλπ βρηκαν ευκαιρια να βγαλουν τα κομπλεξ τους, αν θα το διαλυσουν η θα διορθωσουν την κατασταση.
    Πολύ σωστά τα γραφόμενα. Αλλά σε "κάποια φάση" θα πρέπει να δούμε και τα κακώς κείμενα της χώρας (φοροδιαφυγή, συμφέροντα, κλπ). Δεν γίνεται να παραπέμπονται συνέχεια στις καλενδες αυτά τα ζητήματα.

7. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

kwtsios (09-07-15)

Το avatar του χρήστη estai

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Thanks
    6.032
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.047 φορές σε 7.602 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Pauleta_7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πολύ σωστά τα γραφόμενα. Αλλά σε "κάποια φάση" θα πρέπει να δούμε και τα κακώς κείμενα της χώρας (φοροδιαφυγή, συμφέροντα, κλπ). Δεν γίνεται να παραπέμπονται συνέχεια στις καλενδες αυτά τα ζητήματα.
    Δε διαφωνει κανεις σε αυτο. Αν δε διορθωθουν αυτα, οσα κουρεματα και να γινουν, παλι απο την ιδια αφετηρια θα ξεκιναμε.

.

Περιοχή
    Αθήνα
    Thanks
    101
    Ignore User

Δε διαφωνει κανεις σε αυτο. Αν δε διορθωθουν αυτα, οσα κουρεματα και να γινουν, παλι απο την ιδια αφετηρια θα ξεκιναμε.
    Πιστεύεις ότι ο Τσίπρας θα τα διορθώσει; όλη μου τη ζωή ακούω τους πολιτικούς ότι θα διορθώσουν τα λάθη των προηγούμενων και ότι θα φέρουν δικαιοσύνη για τον απλό πολίτη κλπ κλπ όλο λόγια, λόγια, λόγια. Και στο τέλος τίποτα. Πως μπορώ να εμπιστευτώ πάλι λόγια πολιτικών; ανθρώπων που δεν έχουν δουλέψει σοβαρά ούτε 1 μέρα στη ζωή τους και το μόνο που τους νοιάζει είναι η καρέκλα και η αυτό προβολή.

10. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

kwtsios (09-07-15)

Ξάδελφος του Τζον Τάραμας Το avatar του χρήστη Nistisimos

Περιοχή
    Αθήνα
    Thanks
    304
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 374 φορές σε 221 μηνύματα
    Ignore User

Λόγω των πολιτικών εξελίξεων απείχα από το forum τις τελευταίες μέρες και δεν είχα πληροφορηθεί την ποινή του φίλου συμφορουμίτη dimace.

Ομολογώ ότι μου προκάλεσε μεγάλη έκπληξη η συγκεκριμένη εξέλιξη γιατί τον φίλο τον παρακολουθώ και δεν έχω παρατηρήσει ποτέ κάποια αγενή συμπεριφορά από μεριάς του, το αντίθετο θα έλεγα.
    Οπότε εδώ έχουμε ποινικοποίηση της άποψης που είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του φασισμού, που απεχθάνεται ο διαχειριστής της σελίδας (πολύ αμφιβάλω).
    Επειδή λοιπόν τέτοιες συμπεριφορές τις πολεμάω εδώ και χρόνια, καθώς θεωρώ ότι είναι χρέος μου προς την Πατρίδα μου, ο μόνος τρόπος να πολεμήσω αυτήν την βαθιά αντιδημοκρατική συμπεριφορά από μεριάς του διαχειριστή είναι η αποχώρησή μου από το φόρουμ που πολύ φοβάμαι πως έχει μετατραπεί σε προσωπικό ιστολόγιο, αν όχι σε κομματικό όργανο.

Υ.Γ. Δεν είναι για όλους η διαχείριση και η ιδιοκτησία φορουμ, αν θες την συμβουλή μου διαχειριστή κλείσε το και φτιάξε μια ιστοσελίδα και βάλε και το σφυροδρέπανο πάνω ώστε να ξέρουν τα μελλοντικά μέλη ότι ο ιστότοπος υπόκειται σε λογοκρισία.
    Υ.Γ 2 Ευχαριστώ για την όμορφη παρέα την πλειοψηφία των μελών του φόρουμ που με έκαναν πολλές φορές να γελάω σαν χαζός μόνος μου και να αντιμετωπίζω το άλλοτε έκπληκτο και άλλοτε όλο συμπόνια βλέμμα της κοπέλας μου.
    ΥΓ 3 Μπονγκ ρε μούτρα!
    "I'm gonna make him an offer he can't refuse"

Περιοχή
    Liquor Town
    Thanks
    9.344
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Nistisimos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Λόγω των πολιτικών εξελίξεων απείχα από το forum τις τελευταίες μέρες και δεν είχα πληροφορηθεί την ποινή του φίλου συμφορουμίτη dimace.

Ομολογώ ότι μου προκάλεσε μεγάλη έκπληξη η συγκεκριμένη εξέλιξη γιατί τον φίλο τον παρακολουθώ και δεν έχω παρατηρήσει ποτέ κάποια αγενή συμπεριφορά από μεριάς του, το αντίθετο θα έλεγα.
    Οπότε εδώ έχουμε ποινικοποίηση της άποψης που είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του φασισμού, που απεχθάνεται ο διαχειριστής της σελίδας (πολύ αμφιβάλω).
    Επειδή λοιπόν τέτοιες συμπεριφορές τις πολεμάω εδώ και χρόνια, καθώς θεωρώ ότι είναι χρέος μου προς την Πατρίδα μου, ο μόνος τρόπος να πολεμήσω αυτήν την βαθιά αντιδημοκρατική συμπεριφορά από μεριάς του διαχειριστή είναι η αποχώρησή μου από το φόρουμ που πολύ φοβάμαι πως έχει μετατραπεί σε προσωπικό ιστολόγιο, αν όχι σε κομματικό όργανο.

Υ.Γ. Δεν είναι για όλους η διαχείριση και η ιδιοκτησία φορουμ, αν θες την συμβουλή μου διαχειριστή κλείσε το και φτιάξε μια ιστοσελίδα και βάλε και το σφυροδρέπανο πάνω ώστε να ξέρουν τα μελλοντικά μέλη ότι ο ιστότοπος υπόκειται σε λογοκρισία.
    Υ.Γ 2 Ευχαριστώ για την όμορφη παρέα την πλειοψηφία των μελών του φόρουμ που με έκαναν πολλές φορές να γελάω σαν χαζός μόνος μου και να αντιμετωπίζω το άλλοτε έκπληκτο και άλλοτε όλο συμπόνια βλέμμα της κοπέλας μου.
    ΥΓ 3 Μπονγκ ρε μούτρα!
    Λίγο στραβά το έχεις πάρει, τύπε νηστίσιμε. Αν μη τι άλλο, καλό θα ήταν ένας πμ διάλογος με τους μοντεράτορες... φωνές ΟΛΩΝ είναι αναγκαίες. Εγώ θα έλεγα να επανεξετάσεις το θέμα...
    There is a Dude in town

Sad but true Το avatar του χρήστη Rena

Περιοχή
    Twilight zone
    Thanks
    15.157
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 8.455 φορές σε 5.222 μηνύματα
    Ignore User

Aν και δε μου αρεσει να βλεπω ατομα να φευγουν,πρεπει να σχολιασω αυτο
    το άλλοτε έκπληκτο και άλλοτε όλο συμπόνια βλέμμα της κοπέλας μου
    με αυτο

Το avatar του χρήστη sk12072

Thanks
    4.414
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 15.128 φορές σε 9.447 μηνύματα
    Ignore User

ποια ποινη επεσε ρε παιδια;
    ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ

Το avatar του χρήστη sk12072

Thanks
    4.414
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 15.128 φορές σε 9.447 μηνύματα
    Ignore User

εγω παλι δεν καταλαβα πως το ΟΧΙ του λαου μετατραπηκε σε νεα μετρα....
    τελος παντων...δεν γαμιεται και το παλιαμπελο...
    εγω καταλαβαινω πως ειμαστε ο καθενας μονος του παιδια.ας βοηθησει ο καθενας τον
    εαυτο του.κανενας καριολης πολιτικος δεν θα μας βοηθησει.ουτε εμας ουτε την πατριδα.
    δεν υπαρχει ουτε ενας ευπατριδης πολιτικος,ουτε ενας φιλλεληνας...
    ολοι ειναι τα ιδια σκατα.
    ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ

16. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον sk12072 για αυτό το μήνυμα:

Apache (09-07-15), kwtsios (10-07-15)

Περιοχή
    Into the crypts of Ray
    Thanks
    6.157
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Nistisimos Εμφάνιση μηνυμάτων

ΥΓ 3 Μπονγκ ρε μούτρα!
    Καταρχάς δεν είμαι διαχειριστής της σελίδας. Άλλος πληρώνει.

Και επειδή δεν εξέτασες τον λογο για τον οποίο μπαναριστικε ο συγκεκριμένος χρήστης
    Και επειδή μπήκες μόνο για δημιουργήσεις πρόβλημα.
    Και επειδή για το συγκεκριμένο θέμα υπάρχουν από την μεριά του διαχειριστή συγκεκριμένες οδηγίες.
    Σε διευκολύνω.

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Thanks
    6.032
    Ignore User

Πιστεύεις ότι ο Τσίπρας θα τα διορθώσει; όλη μου τη ζωή ακούω τους πολιτικούς ότι θα διορθώσουν τα λάθη των προηγούμενων και ότι θα φέρουν δικαιοσύνη για τον απλό πολίτη κλπ κλπ όλο λόγια, λόγια, λόγια. Και στο τέλος τίποτα. Πως μπορώ να εμπιστευτώ πάλι λόγια πολιτικών; ανθρώπων που δεν έχουν δουλέψει σοβαρά ούτε 1 μέρα στη ζωή τους και το μόνο που τους νοιάζει είναι η καρέκλα και η αυτό προβολή.
    Δε ξερω, αλλα ελπιζω γιατι δεχεται πολεμο απ'ολο το κακο συναπαντημα και αυτο μου δινει ελπιδα.
    Επειδη παντως συναναστρεφομαι λογω δουλειας με κομματοσκυλα Πασοκ και ΝΔ, δεν εχω κακα συναισθηματα για τους Συριζαιους, ακομα. Εχει ευκαιρια ο Τσιπρας να μεινει στην ιστορια ως ο πολιτικος που εφτιαξε την χωρα κι ελπιζω να την εκμεταλλευτει. Και εχεις δικιο πρεπει να καθαρισει απο δω μεσα το πραμα, πρωτα.

Περιοχή
    Into the crypts of Ray
    Thanks
    6.157
    Ignore User

Να ενημερώσω ότι και ο χρήστης bill_k έχει ποινή.

.

Περιοχή
    Αθήνα
    Thanks
    101
    Ignore User

Δε ξερω, αλλα ελπιζω γιατι δεχεται πολεμο απ'ολο το κακο συναπαντημα και αυτο μου δινει ελπιδα.
    Επειδη παντως συναναστρεφομαι λογω δουλειας με κομματοσκυλα Πασοκ και ΝΔ, δεν εχω κακα συναισθηματα για τους Συριζαιους, ακομα. Εχει ευκαιρια ο Τσιπρας να μεινει στην ιστορια ως ο πολιτικος που εφτιαξε την χωρα κι ελπιζω να την εκμεταλλευτει. Και εχεις δικιο πρεπει να καθαρισει απο δω μεσα το πραμα, πρωτα.
    Μακάρι να τα καταφέρει και να μείνει στην ιστορία. Την ίδια ευκαιρία είχε και ο Καραμανλής ο νεότερος και τελικά αποδείχθηκε ότι ήταν ο πιο άβουλος πολιτικός μέχρι τώρα μετά την μεταπολιτευση. Μακάρι ο Τσίπρας να είναι ο πρώτος έντιμος πολιτικός. Προσωπικά δεν πιστεύω ότι θα καταφέρει κάτι και όλα θα μείνουν ίδια, για το λόγο ότι εμείς σαν Έλληνες, σαν άνθρωποι, δεν θέλουμε να αλλάξουμε. Και ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη. Μακάρι να κάνω τεράστιο λάθος και να πέσω έξω.

21. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

kwtsios (10-07-15)

Περιοχή
    Into the crypts of Ray
    Thanks
    6.157
    Ignore User

Μακάρι να τα καταφέρει και να μείνει στην ιστορία. Την ίδια ευκαιρία είχε και ο Καραμανλής ο νεότερος και τελικά αποδείχθηκε ότι ήταν ο πιο άβουλος πολιτικός μέχρι τώρα μετά την μεταπολιτευση. Μακάρι ο Τσίπρας να είναι ο πρώτος έντιμος πολιτικός. Προσωπικά δεν πιστεύω ότι θα καταφέρει κάτι και όλα θα μείνουν ίδια, για το λόγο ότι εμείς σαν Έλληνες, σαν άνθρωποι, δεν θέλουμε να αλλάξουμε. Και ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη. Μακάρι να κάνω τεράστιο λάθος και να πέσω έξω.
    Αδελφέ, πολιτικός και τίμιος δεν υπάρχει. Απλά ο Τσιπρας ακόμα είναι καθαρός.

23. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

kwtsios (10-07-15)

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 19.013 φορές σε 10.936 μηνύματα
    Ignore User

Είμαι σίγουρος πως όλοι στην κοινότητα είμαστε κύριοι. (και φυσικά κυρίες, για τις φίλες που συμμετέχουν)

Έχοντας αυτή τη βεβαιότητα και πεποίθηση δεν αντιλαμβάνομαι την αναγκαιότητα να μπαναριστεί χρήστης ο οποίος δηλώνει πως αποχωρεί (για τους δικούς τους λόγους, που ΔΕΝ κρίνω) από την κοινότητα. Δεν αρκεί ο λόγος του;

Περιοχή
    Into the crypts of Ray
    Thanks
    6.157
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από dimace Εμφάνιση μηνυμάτων
    Είμαι σίγουρος πως όλοι στην κοινότητα είμαστε κύριοι. (και φυσικά κυρίες, για τις φίλες που συμμετέχουν)

Έχοντας αυτή τη βεβαιότητα και πεποίθηση δεν αντιλαμβάνομαι την αναγκαιότητα να μπαναριστεί χρήστης ο οποίος δηλώνει πως αποχωρεί (για τους δικούς τους λόγους, που ΔΕΝ κρίνω) από την κοινότητα. Δεν αρκεί ο λόγος του;
    8.4 Εφόσον υπάρχουν οποιεσδήποτε ενστάσεις θα πρέπει να υποβάλλονται με προσωπικό μήνυμα (PM) ή e-mail στους αρμόδιους Moderators ή τον Administrator.

Θες να το συνεχίσουμε?

Ήδη παραβίασες κανόνα και είσαι υπότροπος.

Το avatar του χρήστη Apache

Περιοχή
    Arctic Circle
    Thanks
    970
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 789 φορές σε 389 μηνύματα
    Ignore User

Δηλαδή αύριο το βράδυ οι βουλευτές του Σύριζα θα ακούνε το όνομά τους και θα απαντάνε ένας-ένας "Ναι σε όλα"? Τι ώρα το παίζει παίδες γιατί θέλω να το γράψω και στο video?
    Kingdoms Rise and Kingdoms Fall

27. Οι ακόλουθοι 5 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον Apache για αυτό το μήνυμα:

celticfrost (10-07-15), kwtsios (10-07-15), red.empire7 (10-07-15), sk12072 (10-07-15), The Dude (10-07-15)

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Thanks
    6.032
    Ignore User

Καλα οι προτασεις του ΣΥΡΙΖΑ ειναι τρομερες.

- Ο ΦΠΑ σε φάρμακα, βιβλία και θέατρα, διατηρείται στι 6%.

- Η ελληνική πρόταση εξακολουθεί να προβλέπει συντελεστή ΦΠΑ 13% για τα ξενοδοχεία, το ρεύμα και όλες τις ΔΕΚΟ και αύξηση του ΦΠΑ στην εστίαση στο 23%.

- Για τα τρόφιμα ζητείται διατήρηση μόνο βασικών αγαθών στο 13% και μετάταξη των περισσότερων στο 23%. Στο 23% θα μεταταχθούν και: υπηρεσίες μεταφορών (εισιτήρια λεωφορείων, τρένων, αεροπλάνων, πλοίων, κόμιστρα ταξί).

- Προβλέπεται η κατάργηση του μειωμένου κατά 30% ΦΠΑ στα νησιά και κυρίως αυτά που αποτελούν δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς και με υψηλά έσοδα, με εξαίρεση τα πιο απομακρυσμένα. Αυτό θα γίνει μέχρι το τέλος του 2016 και εφόσον έχουν προβλεφθεί μέτρα αποζημίωσης των κατοίκων.

- Επίσης αύξηση της προκαταβολής φόρου στις επιχειρήσεις στο 100% από 55% σήμερα, καθώς και αύξηση των συντελεστών από το 26% στο 28%.

- Προβλέπεται επίσης φόρος στις τηλεοπτικές διαφημίσεις.

- Δεδομένη είναι η διατήρηση του ΕΝΦΙΑ.

-Ο φόρος πολυτελούς διαβίωσης κατά 30%, από το 10% στο 13% του αντίστοιχου τεκμηρίου διαβίωσης για τα ΙΧ άνω των 2.500 κυβικών εκατοστών και παλαιότητας μέχρι 10 ετών, τις πισίνες, τα αεροσκάφη και τα ελικόπτερα. Ο φόρος θα επεκταθεί και στα σκάφη αναψυχής άνω των 10 μέτρων.

Όσον αφορά στα πρώτα μέτρα, τα οποία η ελληνική πλευρά θα μπορούσε να φέρει άμεσα στο πλαίσιο οικοδόμησης μιας νέας εμπιστοσύνης, είναι τα παρακάτω:

- Κατάργηση άμεσα των πρόωρων συντάξεων, με στόχο να βγαίνουν όλοι στα 67 έτη.

- Στα 62 έτη θα συνταξιοδοτούνται μόνο όσοι συμπληρώνουν 40 έτη εργασίας.

- Θα προβλέπεται ποινή έως και 16% για τις πρόωρες συνταξιοδοτήσεις.

- Καταργείται σταδιακά το ΕΚΑΣ έως το τέλος του 2019, ενώ στόχος είναι η αντικατάστασή του από ενός είδους στοχευμένο επίδομα.

- Αυξάνονται οι εισφορές υγείας για κύριες και επικουρικές συντάξεις στο 6%.

- Για τις επικουρικές συντάξεις προβλέπεται αύξηση στο 3,5% των βασικών εισφορών.

- Περαιτέρω ανεξαρτητοποίηση της Γενικής Γραμματείας Εσόδων.

- Μειώνονται τα έξοδα για τις αμυντικές δαπάνες κατά 100 εκατ. ευρώ το 2015 και κατά 200 εκατ. ευρώ το 2016, μέσα από στοχευμένα μέτρα, που συμπεριλαμβάνουν τη μείωση προσωπικού και προμηθειών.

Στην πρόταση περιλαμβάνονται η πώληση του 6% που κατέχει ακόμη το δημόσιο στον ΟΤΕ, η ολοκλήρωση της σύμβασης παραχώρησης των περιφερειακών αεροδρομίων, η πώληση πλειοψηφικού πακέτου στον ΟΛΠ, τον ΟΛΘ και η ολοκλήρωση του διαγωνισμού για το Ελληνικό.

ΠΗΓΗ: enikonomia.gr

ΖΗΤΩ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ!!
    Η ΕΥΡΩΠΗ ΑΛΛΑΖΕΙ!!

29. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

celticfrost (10-07-15)

Σελίδα 1140 από 1962 ΠρώτηΠρώτη ... 1406407408409401040109011001110112011301136113711381139114011411142114311441150116011701180119012401340144015401640 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές