Σελίδα 1125 από 1962 ΠρώτηΠρώτη ... 1256257258259251025107510851095110511151121112211231124112511261127112811291135114511551165117512251325142515251625 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 22.481 έως 22.500 από 39238

Θέμα: Off Topic

deleted Το avatar του χρήστη Faithful

Περιοχή
    athens
    Thanks
    21.168
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 12.688 φορές σε 8.171 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: Off Topic

Κι εγω θεωρω οτι δε θα πρεπε να φτασουμε τωρα . Ομως η αληθεια ειναι οτι ο,τι κ αν τους λεγαμε στις διαπραγματευσεις αρνουνταν

Δε μπορω να ξεχασω πως τη προηγουμενη εβδομαδα εβγαινε προς τα εξω οτι ερχεται συμφωνια και για πρωτη φορα οι "ξενοι" λεγανε για καλη προταση κλπ. Κι ομως μια μερα μετα παλι ζητησαν αλλα. Αληθει τι μεσολαβησε;;; Διαβασα για ταξιδι σαμαρα ισχυει, δε θυμαμαι

Βλεποντας ποσο πολεμο εχει δεχτει ο τσιπρας, ποσο η αντιπολιτευση κοιταει τη παρτη της (τρανταχτο παραδειγμα η συνεντευξη του μπουλουκου) και πως ολα τα μμε και οι ισχυροι ειναι υπερ του ναι, τοσο η συνειδηση μου μου λεει να πω οχι.

Τωρα ολα αυτα που λενε θεωρω οτι δε θα γινουν.. Βασικα εχω θεια στη γερμανια και λεει οτι κανενας εκει δε θελει να χρεωκοπησουμε να βγουμε απο το ευρω κλπ. Ξερουν οτι κι αυτοι θα πληρωσουν σπασμενα

Κι επισης δεν ειμαστε η μονη ευρωπαικη χωρα με χρεη, ακολουθουν και αλλες. Μια τετοια "τιμωρια" της ελλαδας θα σημαινε ξεσηκωμο παντου, γαλλια, ιταλια ισπανια θα γινοτανε χαμος.

Δεν ειναι απλα τα πραγματα, αν ηταν θα μας ειαν πεταξει ηδη.

Εγω το ξαναλεω θελω να χω ησυχη τη συνειδηση μου. Ναι οι κυβερνωντες δειχνουν λιγο σε πανικο θα ελεγα αλλα εγω δε μπορω να συμφωνησω σε ακομα ποσα χρονια υποδουλωσης!!!

Δε θελω να μαι το πουτανακι κανενος!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...

2. Οι ακόλουθοι 4 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον Faithful για αυτό το μήνυμα:

Apache (04-07-15), celticfrost (04-07-15), estai (04-07-15), sabar77 (04-07-15)

Το avatar του χρήστη Apache

Περιοχή
    Arctic Circle
    Thanks
    970
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 789 φορές σε 389 μηνύματα
    Ignore User

Σωστά όλα αυτά που λες Faithful. Καλύτερα να το σταματήσουμε εδώ, να ηρεμήσουμε όσο μπορούμε και να περιμένουμε όλοι τις εξελίξεις από την εβδομάδα που έρχεται.
    Kingdoms Rise and Kingdoms Fall

4. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Faithful (04-07-15)

deleted Το avatar του χρήστη Faithful

Περιοχή
    athens
    Thanks
    21.168
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 12.688 φορές σε 8.171 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Off Topic

Να πω μονο οτι καλα θυμομουν οτι μετεβη στις βρυξελλες

[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Faithful : 04-07-15 στις 07:03
    Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...

Το avatar του χρήστη panahs7

Thanks
    19.974
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.119 φορές σε 20.500 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Rena Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αυτες τις εκπομπες ποτε δε μπορουσα να τις δω.Τι λαμογιο που ειναι αυτος που πεταχτηκε να μιλησει ετσι σε μια κοπελα,επειδη "προσβαλε"την εκπομπη.

Αλλα να λεμε και την αληθεια,ολες αυτες οι εκπομπες υπαρχουν επειδη ολο και καποιος ηδονοβλεψιας και κουτσομπολης θα βαλει τατιανα για να μαθει για τα απλυτα της κα μαριγως (κλεμμενο απο βραζηλια) και ολο και καποιος μοιρολατρης θα δει την τατιανα για μιλησει για την κακια κοινωνια,που αφησε ενα ορφανο παιδι να πινει ολη μερα για να λυσει τα εσωτερικα του προβληματα.

Τεραστια θεαματικοτητα και παχυλους μισθους εχουν ολοι αυτοι.
    Γιατί νομίζεις εγώ τις βλέπω; Έχω να δω τηλεόραση από το 2005, χωρίς πλάκα. Μόνο τον Ολυμπιακό βλέπω, μου λένε "είδες την τάδε διαφήμιση" τους λέω δεν βλέπω τηλεόραση ρε παιδιά και με κοιτάζουν σαν εξωγήινο. Η Στεφανίδου προσπαθούσε να συγκρατηθεί, φαίνεται ότι παλεύει να μην πει τίποτα. Παίρνει οδηγίες και στο ακουστικό φαντάζομαι. Προς το τέλος, όταν μιλούσε ο άλλος της ξέφυγε ένα "άσ' την...". Και πως να της κόψουν τη γραμμή; Ούτε κατά λάθος ότι κόπηκε απότομα δεν θα τολμούσαν. Και η κυρία, φαντάζομαι δεν βλέπει την εκπομπή, απλά πολύ έξυπνα βρήκε το "αδύνατο σημείο" τους για να πάρει βήμα. Βγήκε κι ο Ρουβάς να μας πει ότι περάσαμε δύσκολα (!) και δεν πρέπει να πάνε οι θυσίες χαμένες. Ποιος; Ο Ρουβάς!! Και δεν ντρέπονται λίγο.

Προχθές στην πορεία υπέρ του ΝΑΙ, μόλις είδα την Ντενίση πρώτη μούρη, με αυτό το ηλίθιο ζωγραφισμένο χαμόγελο, λες και πήγαινε για μπάνιο στη Μύκονο, μου ήρθε να σπάσω την οθόνη απ' τον εκνευρισμό μου. Και δεν χαρακτηρίζω "βολεμένους" και "λεφτάδες" όσους είναι υπέρ του ΝΑΙ. Ο καθένας θα κρίνει με το συμφέρον του (δυστυχώς), αλλά όσο βλέπω αυτές τις μούρες να ξετρυπώνουν σαν τα σαλιγκάρια, τόσο με τσιτώνουν να ψηφίσω ΟΧΙ. Όπως είπε κι ο φίλος πιο πίσω, ελπίζω την Δευτέρα να επικρατήσει η λογική. Το πέναλτι έγινε, ας μην πάρουμε και κόκκινη κάρτα...

7. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον panahs7 για αυτό το μήνυμα:

celticfrost (04-07-15), metro (04-07-15), pf7 (04-07-15)

Το avatar του χρήστη nikolios

Περιοχή
    Καλλιθεα
    Thanks
    1.063
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2.051 φορές σε 1.171 μηνύματα
    Ignore User

Υπαρχουν και καποια πραγματα που ειναι υπερανω χρηματων για μενα.

Οποιος ψηφιζει ναι, στην ουσια δεχεται οτι οποιο κομμα και να βγει ειναι υποχρεωμενο να ακολουθει ενα πολυ συγκεκριμενο προγραμμα. Οτι δεν μπορει κανεις πολιτικος αντρας σε αυτη τη χωρα να εχει αλλη αποψη και πιστη σε μια αλλη πορεια. Τελικα, απαξιωνει τις εκλογες και συναινει εστω και εμμεσα στην καταλυση της δημοκρατιας σε αυτη τη χωρα. Επισης, παραιτειται απο οποιοδηποτε κοινωνικο και μη αιτημα και δικαιωμα που εχει ως ελληνας πολιτης. Δεν θα μπορει να βγει μετα και να πει στο κρατος "φτιαξε καλυτερα νοσοκομεια για τους γονεις μου" η "φτιαξε καλυτερα σχολεια για τα παιδια μου" η "δωσε περισσοτερα σε αυτο τον τομεα η μειωσε αλλου". Θα εχει συνεναισει οτι τις αποφασεις σε αυτη τη χωρα θα τις παιρνει αλλος.

Εγω διαφωνω με αυτους που λενε οτι ο Τσιπρας πεταξε την ευθυνη στον απλο κοσμο. Εγω την δεχομαι. Καλυτερα να κληθω να αποφασισω για κατι, παρα να ξυπνησω ενα πρωι και να μαθω οτι παρθηκε μια αποφαση που αφορα το μελλον μου και της χωρας χωρις να με ρωτησει κανεις.

9. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον nikolios για αυτό το μήνυμα:

celticfrost (04-07-15), sk12072 (04-07-15)

Μ.Α.Τ.Φ. Το avatar του χρήστη differance

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.092
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 24.926 φορές σε 14.448 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από celticfrost Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλά λένε 1 εικόνα 1000 λέξεις. Νομίζω δεν έχουμε τίποτα άλλο να πούμε.

Μπράβο Μένιο
    «Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
    Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823

11. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον differance για αυτό το μήνυμα:

celticfrost (04-07-15), Gtakis (05-07-15)

Το avatar του χρήστη Red Sting

Thanks
    6.734
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.584 φορές σε 7.687 μηνύματα
    Ignore User

Εγώ δεν βλεπω πώς με το ΟΧΙ μπορει να αλλαξει κατι (με το ΝΑΙ δεν το συζητάω καν). Θεωρώ τοσο σάπιο το σύστημα στην Ελλάδα που δεν τρέφω ελπίδες για αλλαγή. Θα ψηφίσω ΟΧΙ μονο και μονο για τη συνείδηση μου.
    “The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
    ― Bertrand Russell

13. Οι ακόλουθοι 5 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον Red Sting για αυτό το μήνυμα:

celticfrost (04-07-15), kwtsios (04-07-15), metro (04-07-15), sabar77 (04-07-15), voskos_7 (04-07-15)

Thanks
    19.974
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Red Sting Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγώ δεν βλεπω πώς με το ΟΧΙ μπορει να αλλαξει κατι (με το ΝΑΙ δεν το συζητάω καν). Θεωρώ τοσο σάπιο το σύστημα στην Ελλάδα που δεν τρέφω ελπίδες για αλλαγή. Θα ψηφίσω ΟΧΙ μονο και μονο για τη συνείδηση μου.
    Κι εγώ αυτό πιστεύω Χριστάρα. Φαίνεται απ' την ταχύτητα που στήνονται όλα σε κάθε περίπτωση, το βάθος της σαπίλας. Έχουν ήδη σχηματίσει νέα κυβέρνηση όλα τα λαμόγια που χάσανε τη θέση τους και περιμένουν σαν τον νεκροθάφτη πάνω απ' τον Τσίπρα πότε θα πέσει. Και μόλις γίνει αυτό, ο κόσμος πλέον δεν πρόκειται να εμπιστευτεί ποτέ ξανά κανέναν. Και τότε θα αγριέψουν επικίνδυνα τα πράγματα..

15. Οι ακόλουθοι 4 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον panahs7 για αυτό το μήνυμα:

celticfrost (04-07-15), pirateeeeeee (04-07-15), Red Sting (04-07-15), voskos_7 (04-07-15)

Sad but true Το avatar του χρήστη Rena

Περιοχή
    Twilight zone
    Thanks
    15.157
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 8.455 φορές σε 5.222 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από panahs7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    [JUSTIFY]
    Γιατί νομίζεις εγώ τις βλέπω; Έχω να δω τηλεόραση από το 2005, χωρίς πλάκα. Μόνο τον Ολυμπιακό βλέπω, μου λένε "είδες την τάδε διαφήμιση" τους λέω δεν βλέπω τηλεόραση ρε παιδιά και με κοιτάζουν σαν εξωγήινο. Η Στεφανίδου προσπαθούσε να συγκρατηθεί, φαίνεται ότι παλεύει να μην πει τίποτα. Παίρνει οδηγίες και στο ακουστικό φαντάζομαι. Προς το τέλος, όταν μιλούσε ο άλλος της ξέφυγε ένα "άσ' την...". Και πως να της κόψουν τη γραμμή; Ούτε κατά λάθος ότι κόπηκε απότομα δεν θα τολμούσαν. Και η κυρία, φαντάζομαι δεν βλέπει την εκπομπή, απλά πολύ έξυπνα βρήκε το "αδύνατο σημείο" τους για να πάρει βήμα. Βγήκε κι ο Ρουβάς να μας πει ότι περάσαμε δύσκολα (!) και δεν πρέπει να πάνε οι θυσίες χαμένες. Ποιος; Ο Ρουβάς!! ]
    +1 Εχω νω δω τηλεοραση απο το 2008 που εβαλα συνδρομητικη.Και φυσικα το προηγουμενο σχολιο δεν πηγαινε σε σενα.

17. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

panahs7 (04-07-15)

Το avatar του χρήστη estai

Περιοχή
    Μανχάταν, Νιού Γιορκ
    Thanks
    6.032
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.047 φορές σε 7.602 μηνύματα
    Ignore User

Ημουν σιγουρος οτι θα ψηφιζα οχι, μεχρι που εμαθα πως ο Ρουβας ειναι υπερ του ναι!!! Δειχνει να αλλαζει το παιχνιδι και οι ανθρωποι του πνευματος πλεον, να ψηφιζουν ναι!!!!
    Περιμενω παρεμβαση και απο την Φουρειρα.

19. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον estai για αυτό το μήνυμα:

panahs7 (04-07-15), pirateeeeeee (04-07-15), Rena (04-07-15)

Thanks
    19.974
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Rena Εμφάνιση μηνυμάτων
    +1 Εχω νω δω τηλεοραση απο το 2008 που εβαλα συνδρομητικη.Και φυσικα το προηγουμενο σχολιο δεν πηγαινε σε σενα.
    Μα δε νόμιζα ότι το είπες για μένα. Και για να καταλάβω δηλαδή, εκτός από Ολυμπιακό, τι άλλο βλέπεις;

21. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Rena (04-07-15)

Sad but true Το avatar του χρήστη Rena

Περιοχή
    Twilight zone
    Thanks
    15.157
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 8.455 φορές σε 5.222 μηνύματα
    Ignore User

Μα δε νόμιζα ότι το είπες για μένα. Και για να καταλάβω δηλαδή, εκτός από Ολυμπιακό, τι άλλο βλέπεις;
    Ασε εγω ειμαι καμενο χαρτι.Εχω δει τις περισσοτερες σειρες των καναλιων fx και fοx στο οτετβ.

Κι εγω λεω "Δε βλεπω τηλεοραση" ,με ρωτανε "Πως ενημερωνεσαι τοτε και γνωριζεις καποια πραγματα?" "Απο το ιντερνετ." και με κοιτανε λες και βλεπουν ουφο.
    Ασε που με λενε και χακερ μετα επειδη ασχολουμαι τοσο με υπολογιστη και μου φορτωνουν ολες τις δουλειες που εχουν σχεση με υπολογιστες.Αντε μετα να τους πεισεις οτι δεν εχεις ιδεα.

23. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον Rena για αυτό το μήνυμα:

kwtsios (04-07-15), panahs7 (04-07-15)

Το avatar του χρήστη sk12072

Thanks
    4.414
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 15.128 φορές σε 9.447 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από celticfrost Εμφάνιση μηνυμάτων
    Λίγες ώρες μένουν, βαστάτε γερά. Κλείστε τα αυτιά σας στους αρδ.

Οι υπόλοιποι ..... Ζούμε στιγμές που σε 40 χρόνια θα διδάσκονται στους φοιτητές του ιστορικου.
    Προσωπικά, τότε, όταν οι νεότεροι θα με ρωτάνε δεν θα ντρέπομαι να πω τι ψήφισα ......Αν ζω και δεν έχω τινάξει τα πέταλα μέχρι τότε.
    +100000000000000
    ετσι ακριβως μενιο.ιστορικες στιγμες οι τωρινες και θα δωσουμε το παρων στην ιστορια.
    δεν θα ειμαστε αποντες.
    ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ

25. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

celticfrost (04-07-15)

Το avatar του χρήστη BrazHlias

Περιοχή
    .
    Thanks
    23.329
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 26.973 φορές σε 15.082 μηνύματα
    Ignore User

Βαρουφάκης: Τρομοκρατία αυτά που μας κάνουν. Και με ναι και με όχι, οι τράπεζες θα ανοίξουν την Τρίτη

"Είτε με ναι, είτε με όχι, ο Αλέξης Τσίπρας τη Δευτέρα θα μεταβεί στις Βρυξέλλες για να ανοίξουν οι τράπεζες την Τρίτη", δηλώνει ο Γιάνης Βαρουφάκης και τονίζει πως όσα γίνονται στην Ελλάδα τελευταία, είναι "τρομοκρατία"
    Χρήστος Δεμέτης
    Ιούλιος 04 2015 12:07
    Συνέντευξη στην Ισπανική El Mundo έδωσε ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών την Παρασκευή, λίγες ώρες πριν το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου. Όπως είπε, Έλληνες και Ισπανοί, έχουμε πολλά κοινά.

Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:  
    "Οι πολιτικοί προωθούν συνήθως το "διαίρει και βασίλευε", γι' αυτό τώρα είναι μια πολύ σημαντική στιγμή για όλους τους Ευρωπαίους να μείνουμε ενωμένοι και να κατανοήσουμε το κοινό μας συμφέρον", δήλωσε ο Έλληνας υπουργός. "Πρέπει να αναδιαρθρώσουμε την Ευρώπη έτσι ώστε να είναι περισσότερο δημοκρατική και να σέβεται τους πολίτες της, λειτουργώντας ισότιμα".
    Στη συνέντευξη του αναφέρει πως αν το αποτέλεσμα είναι το "όχι" που στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, ο Γιάνης Βαρουφάκης είπε:
    "Την Τρίτη οι τράπεζες θα ξανανοίξουν. Οι συντηρητικές δυνάμεις της Ευρώπης ελπίζουν σε ένα ''ναι'' στο δημοψήφισμα. Την επόμενη μέρα ο Μάριο Ντράγκι θα πατήσει το κουμπί η γραμμή ρευστότητας του ELA θα επιστρέψει και οι τράπεζες θα ανοίξουν.
    Εάν κερδίσει το ''όχι'' παρά τις απειλές με τις οποίες προσπαθεί να επηρεάσει την ψηφοφορία, ο Αλέξης Τσίπρας θα πάει εσπευσμένα στις Βρυξέλλες, θα έλθει σε συμφωνία και οι τράπεζες θα ανοίξουν και σε αυτή την περίπτωση".

"Προσπαθούν να τρομοκρατήσουν τον ελληνικό λαό", είπε, για να συμπληρώσει:
    "Στην Ε.Ε. χάνεται η δημοκρατία. Η Ευρώπη μας αρνήθηκε μια μικρή παράταση του προγράμματος και έτσι δεν μας επέτρεψε να κάνουμε το δημοψήφισμα ήρεμα, με ανοιχτές τράπεζες. Αλλά μας υποχρέωσαν να τις κλείσουμε. Αυτό είναι τρομοκρατία. Για να φοβίσουν τον κόσμο. Και όταν πρόκειται να σκορπίζουν τον τρόμο, το φαινόμενο αυτό ονομάζεται τρομοκρατία. Αλλά θέλω να πιστεύω ότι ο φόβος δεν θα κερδίσει".
    Εμφανίστηκε μάλιστα βέβαιος πως οι Ευρωπαίοι εταίροι θα σεβαστούν το "όχι" σε περίπτωση επικράτησης του:
    "Είναι πολλά τα δισεκατομμύρια που θα χαθούν αν αφήσουν την Ελλάδα να καταρρεύσει. Η Ευρώπη δεν θέλει να χάσει. Η Ευρώπη χρειάζεται μια συμφωνία, η Ελλάδα χρειάζεται μια συμφωνία επομένως θα φτάσουμε σε μια συμφωνία. Εάν κερδίσει το ''όχι'' ο Αλέξης Τσίπρας θα συνεχίσει να διαπραγματεύεται για κάτι καλύτερο. Αν κερδίσει το "ναι", θα μπω σε περίοδο βαθύτατης και μεγάλης ύφεσης".
    Πρόσθεσε πως η κυβέρνηση στην οποία μετέχει "δεν παίζει παιχνίδια" και πως "άλλοι είναι αυτοί που παίζουν. Εγώ δεν έχω κανένα δικαίωμα να παίζω με τις ζωές των ανθρώπων. Δεν μπορούμε να αποδεχθούμε μια λύση που δεν είναι λύση. Θέλουμε βιώσιμη συμφωνία που θα είναι συμφωνία με βάθος χρόνου".
    "Εμείς δεν ζητάμε τίποτα τρελό, ούτε μέτρα της ριζοσπαστικής αριστεράς άνευ λογικής. Όταν μια εταιρεία είναι σε μπελάδες για παράδειγμα, πηγαίνει στην τράπεζα και τους ζητάει να αναδιαρθρώσουν τα χρέη τους. Δείτε το παράδειγμα της General Motors που σήμερα τα πάει μια χαρά. Κάτι τέτοιο θέλουμε και για τη χώρα μας. Να προχωρήσουμε σε μια λογική και δίκαιη αναδιάρθρωση".
    Και τόνισε:
    "Πιστέψτε με, έχω κάνει τα πάντα για να καταλήξουμε σε συμφωνία. Δεχθήκαμε πράγματα, πολιτικές με τις οποίες είμαστε αντίθετοι. Έχουμε συμφωνήσει πως θα αποδεχθούμε αυστηρά μέτρα, αλλά όχι άλλη λιτότητα γιατί απλά, δεν λειτουργεί. Θέλουμε να μην επιβαρύνουμε άλλο τους φτωχούς, αλλά τους πλούσιους. Και δεν τους άρεσε αυτό".
    "Για να πληρώσουμε τα χρέη μας πρέπει να τελειώσει η λιτότητα, να έχουμε αναδιάρθρωση χρέους και να επανακαθορίσουμε την οικονομία μας", σημείωσε.
    Για τις δημοσκοπήσεις ανέφερε πως δεν υπάρχει επίσημη μέτρηση και πως "έχει κυκλοφορήσει επίσημα μόνο μία έρευνα που αποσύρθηκε".
    Επανέλαβε και επιβεβαίωσε ωστόσο πως στην περίπτωση που επικρατήσει το "ναι", θα παραιτηθεί την επόμενη μέρα. Για τα υπόλοιπα μέλη της κυβέρνησης, απάντησε πως δεν μπορεί να τοποθετηθεί σχετικά και μπορεί να μιλήσει μόνο για τον εαυτό του.

[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
    Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.

Θα πέσουν τα τσιμέντα... Το avatar του χρήστη voskos_7

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.930
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 29.299 φορές σε 18.948 μηνύματα
    Ignore User

Κι εγώ αυτό πιστεύω Χριστάρα. Φαίνεται απ' την ταχύτητα που στήνονται όλα σε κάθε περίπτωση, το βάθος της σαπίλας. Έχουν ήδη σχηματίσει νέα κυβέρνηση όλα τα λαμόγια που χάσανε τη θέση τους και περιμένουν σαν τον νεκροθάφτη πάνω απ' τον Τσίπρα πότε θα πέσει. Και μόλις γίνει αυτό, ο κόσμος πλέον δεν πρόκειται να εμπιστευτεί ποτέ ξανά κανέναν. Και τότε θα αγριέψουν επικίνδυνα τα πράγματα..
    Το κάστρο, μόνο από μέσα μπορεί να πέσει: Χωρίς τη συνέργεια στελεχών εντός των κομματικών μηχανισμών τον εταίρων της συγκυβέρνησης, δεν μπορεί να γίνει τίποτα.
    Αν γίνει, τότε κάτι ήταν πολύ λάθος, από την αρχή.
    "Μπάτμαν και μαλακίες..."
    Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
    "λάγνος, ημεδαπός λογιστής".

Thanks
    19.974
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από voskos_7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το κάστρο, μόνο από μέσα μπορεί να πέσει: Χωρίς τη συνέργεια στελεχών εντός των κομματικών μηχανισμών τον εταίρων της συγκυβέρνησης, δεν μπορεί να γίνει τίποτα.
    Αν γίνει, τότε κάτι ήταν πολύ λάθος, από την αρχή.
    Έχουν αφήσει να εννοηθεί ότι με ΝΑΙ θα παραιτηθούν και θα οδηγηθούμε σε εκλογές. Ο Βαρουφάκης μάλιστα το δήλωσε ξεκάθαρα, συνεπώς δεν νομίζω ότι θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσπάθεια..

Περιοχή
    .
    Thanks
    23.329
    Ignore User

Έχουν αφήσει να εννοηθεί ότι με ΝΑΙ θα παραιτηθούν και θα οδηγηθούμε σε εκλογές. Ο Βαρουφάκης μάλιστα το δήλωσε ξεκάθαρα, συνεπώς δεν νομίζω ότι θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσπάθεια..
    ο βαρουφακης ειπε οτι θα παραιτηθει ο ιδιος καθως δεν θα υπογραψει τετοια συμφωνια χωρις αναδιαρθρωση του χρεους.

Τωρα και ο τσιπρας λεγοντας πως δεν ειναι πρωθυπουργος παντως καιρου αυτο αφησε να αννοηθει ( πως θα κανει εκλογες). Ομως υπαρχει παντα ενα "αλλα" στην πολιτικη. (Εγω δεν εχω θεμα με το αν θα παραμεινει ή οχι η κυβερνηση, αυτα ειναι πολιτικα παιχνιδια της αντιπολιτευσης που θελουν να παρουν τις καρεκλες.) Το "αλλα" εχει να κανει με το οτι ακομα και αν βγει "ναι", με μικρη πλειοψηφια 52-48, τοτε μπορει ο τσιπρας ορθα να υποστηριξει πως η αποδοχη του σε σχεση με τις προηγουμενες εκλογες εχει ανεβει, οποτε ο κοσμος συνεχιζει να τον στηριζει, απλα θελει και να δεχτει τα μετρα.

Παντως το τελευταιο που θα εχει σημασια μετα το δημοψηφισμα, θα ειναι το ποιος θα ειναι κυβερνηση, κατα τη γνωμη μου.
    Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.

30. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον BrazHlias για αυτό το μήνυμα:

kwtsios (04-07-15), voskos_7 (04-07-15)

Thanks
    19.974
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από BrazHlias Εμφάνιση μηνυμάτων
    ο βαρουφακης ειπε οτι θα παραιτηθει ο ιδιος καθως δεν θα υπογραψει τετοια συμφωνια χωρις αναδιαρθρωση του χρεους.

Τωρα και ο τσιπρας λεγοντας πως δεν ειναι πρωθυπουργος παντως καιρου αυτο αφησε να αννοηθει ( πως θα κανει εκλογες). Ομως υπαρχει παντα ενα "αλλα" στην πολιτικη. (Εγω δεν εχω θεμα με το αν θα παραμεινει ή οχι η κυβερνηση, αυτα ειναι πολιτικα παιχνιδια της αντιπολιτευσης που θελουν να παρουν τις καρεκλες.) Το "αλλα" εχει να κανει με το οτι ακομα και αν βγει "ναι", με μικρη πλειοψηφια 52-48, τοτε μπορει ο τσιπρας ορθα να υποστηριξει πως η αποδοχη του σε σχεση με τις προηγουμενες εκλογες εχει ανεβει, οποτε ο κοσμος συνεχιζει να τον στηριζει, απλα θελει και να δεχτει τα μετρα.

Παντως το τελευταιο που θα εχει σημασια μετα το δημοψηφισμα, θα ειναι το ποιος θα ειναι κυβερνηση, κατα τη γνωμη μου.
    Πως γίνεται να τον στηρίζει και να θέλει ταυτόχρονα να δεχτεί και τα μέτρα; Τόση ανωμαλία δηλαδή σαν λαός; Σαφώς και έχει σημασία ποιος θα είναι κυβέρνηση με την έννοια των προσώπων, όχι τι θα πράξουν, αυτό είναι αρκετά προβλέψιμο. Εσύ για παράδειγμα, θα πας να ψηφίσεις κανέναν απ' αυτούς; Αν θες μου απαντάς βέβαια. Και όπως ξέρεις, πολύς κόσμος επηρεάζεται πολύ εύκολα λόγω αμάθειας, οπότε για να καταλήξω που το πάω, φοβάμαι ότι δεν θέλει και πολύ να επιστρέψει η επιθυμία ψήφου στη ΧΑ...

Περιοχή
    .
    Thanks
    23.329
    Ignore User

Πως γίνεται να τον στηρίζει και να θέλει ταυτόχρονα να δεχτεί και τα μέτρα; Τόση ανωμαλία δηλαδή σαν λαός; Σαφώς και έχει σημασία ποιος θα είναι κυβέρνηση με την έννοια των προσώπων, όχι τι θα πράξουν, αυτό είναι αρκετά προβλέψιμο. Εσύ για παράδειγμα, θα πας να ψηφίσεις κανέναν απ' αυτούς; Αν θες μου απαντάς βέβαια. Και όπως ξέρεις, πολύς κόσμος επηρεάζεται πολύ εύκολα λόγω αμάθειας, οπότε για να καταλήξω που το πάω, φοβάμαι ότι δεν θέλει και πολύ να επιστρέψει η επιθυμία ψήφου στη ΧΑ...
    Κοιτα, δεν εχεις αδικο σε αυτο που λες, απλα εγω λεω πως οι πολιτικοι "ερμηνευουν" κατα το δοκουν τα εκαστοτε αποτελεσματα.

Οσο για το τι θα ψηφιζω αν γινουν εκλογες: την προηγουμενη φορα δεν πηγα καθολου. Σε βουλευτικες εκλογες εχω ψηφισει "διαφορα", ποτέ καποιο απο τα δυο μεγαλα κομματα, ουτε κκε, ουτε συριζα. Εχω ριξει ακυρο, λευκο, δημαρ και τζιμερο. Αν γινουν τωρα εκλογες παλι δεν θα ψηφισω τιποτα. Ειτε λευκο, ειτε αποχη.

Το ξερω οτι ειναι λαθος, ο μονος τροπος να ψηφισω καποιον, θα ειναι να βγει καποιος "καινουργιος" ο οποιος να πει τη σκληρη αληθεια και θα προτεινει ενα σχεδιο που θα φαινεται αληθοφανες. Οχι πχ οτι θα σκισει τα μνημονια ή πως θα κοψει τον ενφια.

33. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

kwtsios (04-07-15)

Thanks
    19.974
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από BrazHlias Εμφάνιση μηνυμάτων
    ο μονος τροπος να ψηφισω καποιον, θα ειναι να βγει καποιος "καινουργιος" ο οποιος να πει τη σκληρη αληθεια και θα προτεινει ενα σχεδιο που θα φαινεται αληθοφανες. Οχι πχ οτι θα σκισει τα μνημονια ή πως θα κοψει τον ενφια.
    Δεν αλλάζει με τίποτα η κατάσταση, είναι τόσο βαθύ το πρόβλημα στην κοινωνία, που όση καλή διάθεση και να έχει ο εκάστοτε πρωθυπουργός, δεν τον αφήνουν. Αυτό είναι και το μεγαλύτερο λάθος του Τσίπρα, πίστεψε ότι θα καταφέρει να κάνει τη διαφορά κόντρα σε όλους αυτούς. Με λευκά και άκυρα δεν πετυχαίνεις κάτι καλύτερο πάντως, ψήφισε τουλάχιστον κάποιον που δεν θα βγει, το Λεβέντη..

35. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

BrazHlias (04-07-15)

Σελίδα 1125 από 1962 ΠρώτηΠρώτη ... 1256257258259251025107510851095110511151121112211231124112511261127112811291135114511551165117512251325142515251625 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές