Apache (04-07-15), celticfrost (04-07-15), estai (04-07-15), sabar77 (04-07-15)
Κι εγω θεωρω οτι δε θα πρεπε να φτασουμε τωρα . Ομως η αληθεια ειναι οτι ο,τι κ αν τους λεγαμε στις διαπραγματευσεις αρνουνταν
Δε μπορω να ξεχασω πως τη προηγουμενη εβδομαδα εβγαινε προς τα εξω οτι ερχεται συμφωνια και για πρωτη φορα οι "ξενοι" λεγανε για καλη προταση κλπ. Κι ομως μια μερα μετα παλι ζητησαν αλλα. Αληθει τι μεσολαβησε;;; Διαβασα για ταξιδι σαμαρα ισχυει, δε θυμαμαι
Βλεποντας ποσο πολεμο εχει δεχτει ο τσιπρας, ποσο η αντιπολιτευση κοιταει τη παρτη της (τρανταχτο παραδειγμα η συνεντευξη του μπουλουκου) και πως ολα τα μμε και οι ισχυροι ειναι υπερ του ναι, τοσο η συνειδηση μου μου λεει να πω οχι.
Τωρα ολα αυτα που λενε θεωρω οτι δε θα γινουν.. Βασικα εχω θεια στη γερμανια και λεει οτι κανενας εκει δε θελει να χρεωκοπησουμε να βγουμε απο το ευρω κλπ. Ξερουν οτι κι αυτοι θα πληρωσουν σπασμενα
Κι επισης δεν ειμαστε η μονη ευρωπαικη χωρα με χρεη, ακολουθουν και αλλες. Μια τετοια "τιμωρια" της ελλαδας θα σημαινε ξεσηκωμο παντου, γαλλια, ιταλια ισπανια θα γινοτανε χαμος.
Δεν ειναι απλα τα πραγματα, αν ηταν θα μας ειαν πεταξει ηδη.
Εγω το ξαναλεω θελω να χω ησυχη τη συνειδηση μου. Ναι οι κυβερνωντες δειχνουν λιγο σε πανικο θα ελεγα αλλα εγω δε μπορω να συμφωνησω σε ακομα ποσα χρονια υποδουλωσης!!!
Δε θελω να μαι το πουτανακι κανενος!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Apache (04-07-15), celticfrost (04-07-15), estai (04-07-15), sabar77 (04-07-15)
Σωστά όλα αυτά που λες Faithful. Καλύτερα να το σταματήσουμε εδώ, να ηρεμήσουμε όσο μπορούμε και να περιμένουμε όλοι τις εξελίξεις από την εβδομάδα που έρχεται.
Kingdoms Rise and Kingdoms Fall
Faithful (04-07-15)
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Faithful : 04-07-15 στις 07:03
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Γιατί νομίζεις εγώ τις βλέπω; Έχω να δω τηλεόραση από το 2005, χωρίς πλάκα. Μόνο τον Ολυμπιακό βλέπω, μου λένε "είδες την τάδε διαφήμιση" τους λέω δεν βλέπω τηλεόραση ρε παιδιά και με κοιτάζουν σαν εξωγήινο. Η Στεφανίδου προσπαθούσε να συγκρατηθεί, φαίνεται ότι παλεύει να μην πει τίποτα. Παίρνει οδηγίες και στο ακουστικό φαντάζομαι. Προς το τέλος, όταν μιλούσε ο άλλος της ξέφυγε ένα "άσ' την...". Και πως να της κόψουν τη γραμμή; Ούτε κατά λάθος ότι κόπηκε απότομα δεν θα τολμούσαν. Και η κυρία, φαντάζομαι δεν βλέπει την εκπομπή, απλά πολύ έξυπνα βρήκε το "αδύνατο σημείο" τους για να πάρει βήμα. Βγήκε κι ο Ρουβάς να μας πει ότι περάσαμε δύσκολα (!) και δεν πρέπει να πάνε οι θυσίες χαμένες. Ποιος; Ο Ρουβάς!! Και δεν ντρέπονται λίγο.
Προχθές στην πορεία υπέρ του ΝΑΙ, μόλις είδα την Ντενίση πρώτη μούρη, με αυτό το ηλίθιο ζωγραφισμένο χαμόγελο, λες και πήγαινε για μπάνιο στη Μύκονο, μου ήρθε να σπάσω την οθόνη απ' τον εκνευρισμό μου. Και δεν χαρακτηρίζω "βολεμένους" και "λεφτάδες" όσους είναι υπέρ του ΝΑΙ. Ο καθένας θα κρίνει με το συμφέρον του (δυστυχώς), αλλά όσο βλέπω αυτές τις μούρες να ξετρυπώνουν σαν τα σαλιγκάρια, τόσο με τσιτώνουν να ψηφίσω ΟΧΙ. Όπως είπε κι ο φίλος πιο πίσω, ελπίζω την Δευτέρα να επικρατήσει η λογική. Το πέναλτι έγινε, ας μην πάρουμε και κόκκινη κάρτα...
celticfrost (04-07-15), metro (04-07-15), pf7 (04-07-15)
Υπαρχουν και καποια πραγματα που ειναι υπερανω χρηματων για μενα.
Οποιος ψηφιζει ναι, στην ουσια δεχεται οτι οποιο κομμα και να βγει ειναι υποχρεωμενο να ακολουθει ενα πολυ συγκεκριμενο προγραμμα. Οτι δεν μπορει κανεις πολιτικος αντρας σε αυτη τη χωρα να εχει αλλη αποψη και πιστη σε μια αλλη πορεια. Τελικα, απαξιωνει τις εκλογες και συναινει εστω και εμμεσα στην καταλυση της δημοκρατιας σε αυτη τη χωρα. Επισης, παραιτειται απο οποιοδηποτε κοινωνικο και μη αιτημα και δικαιωμα που εχει ως ελληνας πολιτης. Δεν θα μπορει να βγει μετα και να πει στο κρατος "φτιαξε καλυτερα νοσοκομεια για τους γονεις μου" η "φτιαξε καλυτερα σχολεια για τα παιδια μου" η "δωσε περισσοτερα σε αυτο τον τομεα η μειωσε αλλου". Θα εχει συνεναισει οτι τις αποφασεις σε αυτη τη χωρα θα τις παιρνει αλλος.
Εγω διαφωνω με αυτους που λενε οτι ο Τσιπρας πεταξε την ευθυνη στον απλο κοσμο. Εγω την δεχομαι. Καλυτερα να κληθω να αποφασισω για κατι, παρα να ξυπνησω ενα πρωι και να μαθω οτι παρθηκε μια αποφαση που αφορα το μελλον μου και της χωρας χωρις να με ρωτησει κανεις.
celticfrost (04-07-15), sk12072 (04-07-15)
celticfrost (04-07-15), Gtakis (05-07-15)
Εγώ δεν βλεπω πώς με το ΟΧΙ μπορει να αλλαξει κατι (με το ΝΑΙ δεν το συζητάω καν). Θεωρώ τοσο σάπιο το σύστημα στην Ελλάδα που δεν τρέφω ελπίδες για αλλαγή. Θα ψηφίσω ΟΧΙ μονο και μονο για τη συνείδηση μου.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
celticfrost (04-07-15), kwtsios (04-07-15), metro (04-07-15), sabar77 (04-07-15), voskos_7 (04-07-15)
Κι εγώ αυτό πιστεύω Χριστάρα. Φαίνεται απ' την ταχύτητα που στήνονται όλα σε κάθε περίπτωση, το βάθος της σαπίλας. Έχουν ήδη σχηματίσει νέα κυβέρνηση όλα τα λαμόγια που χάσανε τη θέση τους και περιμένουν σαν τον νεκροθάφτη πάνω απ' τον Τσίπρα πότε θα πέσει. Και μόλις γίνει αυτό, ο κόσμος πλέον δεν πρόκειται να εμπιστευτεί ποτέ ξανά κανέναν. Και τότε θα αγριέψουν επικίνδυνα τα πράγματα..
celticfrost (04-07-15), pirateeeeeee (04-07-15), Red Sting (04-07-15), voskos_7 (04-07-15)
panahs7 (04-07-15)
Ημουν σιγουρος οτι θα ψηφιζα οχι, μεχρι που εμαθα πως ο Ρουβας ειναι υπερ του ναι!!! Δειχνει να αλλαζει το παιχνιδι και οι ανθρωποι του πνευματος πλεον, να ψηφιζουν ναι!!!!
Περιμενω παρεμβαση και απο την Φουρειρα.![]()
panahs7 (04-07-15), pirateeeeeee (04-07-15), Rena (04-07-15)
Rena (04-07-15)
Ασε εγω ειμαι καμενο χαρτι.Εχω δει τις περισσοτερες σειρες των καναλιων fx και fοx στο οτετβ.
Κι εγω λεω "Δε βλεπω τηλεοραση" ,με ρωτανε "Πως ενημερωνεσαι τοτε και γνωριζεις καποια πραγματα?" "Απο το ιντερνετ." και με κοιτανε λες και βλεπουν ουφο.
Ασε που με λενε και χακερ μετα επειδη ασχολουμαι τοσο με υπολογιστη και μου φορτωνουν ολες τις δουλειες που εχουν σχεση με υπολογιστες.Αντε μετα να τους πεισεις οτι δεν εχεις ιδεα.![]()
celticfrost (04-07-15)
Βαρουφάκης: Τρομοκρατία αυτά που μας κάνουν. Και με ναι και με όχι, οι τράπεζες θα ανοίξουν την Τρίτη
"Είτε με ναι, είτε με όχι, ο Αλέξης Τσίπρας τη Δευτέρα θα μεταβεί στις Βρυξέλλες για να ανοίξουν οι τράπεζες την Τρίτη", δηλώνει ο Γιάνης Βαρουφάκης και τονίζει πως όσα γίνονται στην Ελλάδα τελευταία, είναι "τρομοκρατία"
Χρήστος Δεμέτης
Ιούλιος 04 2015 12:07
Συνέντευξη στην Ισπανική El Mundo έδωσε ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών την Παρασκευή, λίγες ώρες πριν το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου. Όπως είπε, Έλληνες και Ισπανοί, έχουμε πολλά κοινά.
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
ο βαρουφακης ειπε οτι θα παραιτηθει ο ιδιος καθως δεν θα υπογραψει τετοια συμφωνια χωρις αναδιαρθρωση του χρεους.
Τωρα και ο τσιπρας λεγοντας πως δεν ειναι πρωθυπουργος παντως καιρου αυτο αφησε να αννοηθει ( πως θα κανει εκλογες). Ομως υπαρχει παντα ενα "αλλα" στην πολιτικη. (Εγω δεν εχω θεμα με το αν θα παραμεινει ή οχι η κυβερνηση, αυτα ειναι πολιτικα παιχνιδια της αντιπολιτευσης που θελουν να παρουν τις καρεκλες.) Το "αλλα" εχει να κανει με το οτι ακομα και αν βγει "ναι", με μικρη πλειοψηφια 52-48, τοτε μπορει ο τσιπρας ορθα να υποστηριξει πως η αποδοχη του σε σχεση με τις προηγουμενες εκλογες εχει ανεβει, οποτε ο κοσμος συνεχιζει να τον στηριζει, απλα θελει και να δεχτει τα μετρα.
Παντως το τελευταιο που θα εχει σημασια μετα το δημοψηφισμα, θα ειναι το ποιος θα ειναι κυβερνηση, κατα τη γνωμη μου.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Πως γίνεται να τον στηρίζει και να θέλει ταυτόχρονα να δεχτεί και τα μέτρα; Τόση ανωμαλία δηλαδή σαν λαός; Σαφώς και έχει σημασία ποιος θα είναι κυβέρνηση με την έννοια των προσώπων, όχι τι θα πράξουν, αυτό είναι αρκετά προβλέψιμο. Εσύ για παράδειγμα, θα πας να ψηφίσεις κανέναν απ' αυτούς; Αν θες μου απαντάς βέβαια. Και όπως ξέρεις, πολύς κόσμος επηρεάζεται πολύ εύκολα λόγω αμάθειας, οπότε για να καταλήξω που το πάω, φοβάμαι ότι δεν θέλει και πολύ να επιστρέψει η επιθυμία ψήφου στη ΧΑ...
Κοιτα, δεν εχεις αδικο σε αυτο που λες, απλα εγω λεω πως οι πολιτικοι "ερμηνευουν" κατα το δοκουν τα εκαστοτε αποτελεσματα.
Οσο για το τι θα ψηφιζω αν γινουν εκλογες: την προηγουμενη φορα δεν πηγα καθολου. Σε βουλευτικες εκλογες εχω ψηφισει "διαφορα", ποτέ καποιο απο τα δυο μεγαλα κομματα, ουτε κκε, ουτε συριζα. Εχω ριξει ακυρο, λευκο, δημαρ και τζιμερο. Αν γινουν τωρα εκλογες παλι δεν θα ψηφισω τιποτα. Ειτε λευκο, ειτε αποχη.
Το ξερω οτι ειναι λαθος, ο μονος τροπος να ψηφισω καποιον, θα ειναι να βγει καποιος "καινουργιος" ο οποιος να πει τη σκληρη αληθεια και θα προτεινει ενα σχεδιο που θα φαινεται αληθοφανες. Οχι πχ οτι θα σκισει τα μνημονια ή πως θα κοψει τον ενφια.
kwtsios (04-07-15)
Δεν αλλάζει με τίποτα η κατάσταση, είναι τόσο βαθύ το πρόβλημα στην κοινωνία, που όση καλή διάθεση και να έχει ο εκάστοτε πρωθυπουργός, δεν τον αφήνουν. Αυτό είναι και το μεγαλύτερο λάθος του Τσίπρα, πίστεψε ότι θα καταφέρει να κάνει τη διαφορά κόντρα σε όλους αυτούς. Με λευκά και άκυρα δεν πετυχαίνεις κάτι καλύτερο πάντως, ψήφισε τουλάχιστον κάποιον που δεν θα βγει, το Λεβέντη..![]()
BrazHlias (04-07-15)
Bookmarks