Την Ελλάδα
Την Ελλάδα
Vass (28-06-15)
Eλα ρε γμτ ετυχε οσοι με ειχαν φεσωσει να μου πουν, αυτη την εβδομαδα θα με πληρωσουν.
Και την περιμενα πως και πως αυτη τη βδομαδα. Τι να τους πω τωρα;
Nα το γνωριζαν και να με δουλευαν;![]()
Ασία μεριά, τρελή πτώση το χρηματιστήριο. Άντε τώρα να απολογηθεί κάποιος η κάποια, στα αφεντικά που χάνουν Εκ...
Bill_K (28-06-15)
Γίνεται και σπέκουλα, Κόκκινε...
Εσύ, Κέλτα, με καταλαβαίνεις, φαντάζομαι...
Καλή καρδιά!
Εσένα σε πάω.
@Estai, και ένστικτο έχεις και παίδαρος είσαι!!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη differance : 29-06-15 στις 10:30
estai (29-06-15)
Λοιπόν, είναι πολύ εύκολο να κρίνεις τους άλλους από μακρυά δηλώνοντας ουδέτερος. Γιατί ουδέτερος δηλώνεις τώρα.
Παρόλα αυτά θα σου απαντήσω.
1. Κομμουνιστής έγινα στα 35 μου .......Αν σου λέει κάτι αυτό. Οπότε τα περί γυαλιών όχι σε έμενα.
2. Για το 89 έχω απαντήσει μερικά ποστ ποιο πίσω. Αν τώρα εσύ επιμένεις να χρησιμοποιείς ένα επιχείρημα που δεν στέκει είναι δικαίωμα σου.
3. Για το 81 πραγματικά δεν ξέρω τι εννοείς.
4. Το τι κάνει το ΚΚΕ πήγαινε ρώτα τους εργάτες. Εκεί είναι το ΚΚΕ .....στους χώρους δουλειάς, στους απολυμένους, στους απλήρωτους. Είναι αυτό που έφαγε το ξύλο και είναι ο στόχος των φασιστών της χ.α.
Εκτός από τις ημερομηνίες που αναφέρεις κοίτα και τίποτα άλλο. Δες την ιστορία αυτου του κόμματος. Διάβασε τι έχει κάνει. Και πραγματικά είναι άξιο απορίας πια το πως ασχολείστε όλοι τοσο με το ΚΚΕ.
Ότι και να γίνει το ΚΚΕ φταιει ...... Μηπως τελικα δεν ειμαστε εμεις αυτοι που φοραμε γυαλια? Μηπως τελικα ειναι αλλοι αυτοι που φορανε τα γυαλια? Τα γυαλιά του αντικομουνισμού.
Το ΚΚΕ φίλε μου έχει μια σταθερή πορεία και στάση. Είναι πολύ εύκολο να κάνει κινήσεις εντυπωσιασμού αλλά δεν είναι αυτή η ουσία. Η θεση του ΚΚΕ ειναι διπλα στα συμφέροντα των χαμηλών στρωμάτων. Και αυτα προασπίζει πάντοτε.
Φώναζε το ΚΚΕ οχι στο Μααστριχ, στα αρχίδια τους όλοι ....αναχρονιστικό το ΚΚΕ.....τσιμπάτε το τρίτο το μακρύτερο τώρα.
Ο έρμος ο Φλωρακης τα είχε πει ακόμα και στους Έλληνες βιομηχάνους το 77 "το νου σας, μην καταπιέζεται τους εργάτες, γιατί μια μέρα θα έρθουν στην Ελλάδα μεγαλύτερα ψάρια απο εσάς και θα σας φάνε", τσιμπάτε ενα αρχίδι τώρα με τις πολυεθνικές.
Και να θέλω, δεν μπορώ να είμαι ουδέτερος.
Μου τσιμπάνε, βλέπεις, το... φρύδι.
Μην αρπάζεσαι για λογαριασμό άλλων.
Μην γίνεσαι κι εσύ σεχταριστής.
Είναι κοντα η ώρα που θα χρειαστεί να είμαστε μαζί.
Είσαι πολύ νέος ακόμα για να μπορείς να πεις ότι έχεις καταλήξει κάπου.
Η ίδια η λέξη "κατάληξη" με φοβίζει κιόλας.
Η ηγεσία του ΚΚΕ πράγματι είχε αξιοθαύμαστη συνέπεια μεταπολιτευτικά...
Απλώνοντας το χέρι πότε στο ΠΑΣΟΚ και πότε στη ΝΔ.
Διάβαζα τις προάλλες το πρωτοσέλιδο του "Ριζοσπάστη" την επομένη των εκλογών του 1981...
Για το ξύλο και τη στοχοποίηση από τη ΧΑ... Κρίμα.
Που κάποιοι προσπαθούν να νεκραναστήσουν το 1944 εν έτει 2015.
Όμως οι διαχωριστικές γραμμές σήμερα είναι διαφορετικές.
Και αυτό θα έπρεπε να έχει, ήδη, γίνει αντιληπτό από όλους.
Kingdoms Rise and Kingdoms Fall
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Κόκκινε, και οι τράπεζες φταίνε.
Που έδιναν (και εξακολουθούν να δίνουν) δάνεια αβέρτα-κουβέρτα.
Πχ σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, που τώρα αδυνατούν (ή απλώς δεν επιθυμούν) να τα ξεπληρώσουν.
Σε, επί της ουσίας, πτωχευμένα ΜΜΕ.
Και πάει κλαίγοντας...
Αυτά είναι τα κερατιάτικα που πληρώνουμε με το αίμα μας, μέσω των διαδοχικών ανακεφαλαιοποιήσεων των τραπεζών...
![]()
Bill_K (28-06-15)
Ρε παιδιά 3 η ώρα Ελλάδος δεν ανοίγουν οι αγορές της Ασίας;
![]()
No existe el frio, no existe el hambre, solo Dios y la Patria! Viva la Patria
Για κάθε 1000 ευρώ που βάζεις στην τράπεζα για αποταμίευση μην και κάποιος ληστής στα φάει, η τράπεζα τα βλέπει 50.000 και τα δανείζει άλλα 49 φορές αέρα
Και όταν το τρέχει και το ρισκάρει ακόμη πιο πολύ τότε βρίσκονται μαλάκες για να την σώσουν...
Μεταξύ σοβαρού και αστείου για εμένα αυτό το πράγμα ίσως να είναι η απόδειξη ότι υπάρχουν επιθετικοί εξωγήινοι
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Bill_K (29-06-15)
τα futures στη wall ανοιξανε με -2%
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Bill_K (29-06-15)
Παρά τις κυβερνητικές εκκλήσεις για ψυχραιμία, πολίτες στις Σέρρες δεν φάνηκαν να πείθονται
![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
iσχυρές πιέσεις δέχεται το ευρώ έναντι του δολαρίου στις αρχικές συναλλαγές της Νέας Ζηλανδίας μετά τη δραματική απόφαση που έλαβε η ελληνική κυβέρνηση να διενεργήσει δημοψήφισμα στις 5 Ιουλίου για την αποδοχή της πρότασης των πιστωτών.Αυτή την ώρα η ισοτιμία διαμορφώνεται στα 1,1020 δολάρια ανά ευρώ
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Bill_K (29-06-15)
1,099 στη wall ηλια
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Bill_K (29-06-15), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (29-06-15)
Bookmarks