Θυμάσαι τι λέγανε στον Χαικάλη?
Τα δάνεια σου στον Αγιο Πέτρο...
Ποτέ δεν θα μάθουμε τι πραγματικά χρωστάνε... διότι πολλά καλύπτονται με παραστατικά (πχ. μέσω ΟΠΑΠ, trendy κοινωνικών μηνυμάτων, ΜΚΟ κλπ)
Αλλά σίγουρα αποτελούν το νο1 δημιουργό της κρίσης και έχουν μακράν το μεγαλύτερο μερίδιο
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Bill_K (08-04-15), dimace (07-04-15), pirateeeeeee (07-04-15)
Στηριζω τους καναλαρχες και αναντιωνομαι στην κυβερνηση, που προσπαθει με φασιστικες μεθοδους να φιμωσει τους δημοσιογραφους. Θα ηθελα να τονισω πως ειμαι στο πλευρο των κυριων μπομπολα, κυριακου, αλαφουζου. Θα ειμαι πλαϊ τους, θα τους στηριξω και οικονομικα αν χρειαστει, φτανει να συνεχισουν το παναξιο εργο τους.
ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ: Μερος του πλεονασματος να παει κατευθειαν στην καλυψη του χρεους των καναλιων. Τελος στην σπιλωση. Ναι στην Ελευθεροτυπια. Ναι την Ελευθερια λογου. Ναι στον μη τονισμο των λεξεων. Ολοι στο συνταγμα. ΤΩΡΑ!
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Να κάνω μία (ακόμα) χαζή ερώτηση;
Από πότε οι τρόφιμοι του ψυχιατρείου εξετάζονται σε 5ωρη ανάκριση και λαμβάνεται υπ'όψιν το υλικό;;;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Το γενετικό, τύπε λάγνε;![]()
There is a Dude in town
voskos_7 (07-04-15)
Έχει καμία διαφορά;;;
Αναλόγως πως εξετάζεται...
There is a Dude in town
Νικόλαε, θα μας πεις πως τα καταφέρνεις και είσαι πάντα τόσο γοητευτικός; Τι συνταγές ομορφιάς χρησιμοποιείς; Κάνεις κάτι ιδιαιτερο; Τρώς κάτι ιδιάιτερο;
*να κάνουμε και λίγη πλάκα παίδες, γιατί δεν βγαίνει αλλιώς το πράμα...
Το μυστικό της γοητείας μου, βρίσκεται στο αλκοόλ. Ειδικά όταν πιεί μπόμπα το θύμα, γίνομαι ακαταμάχητος...
Εμένα Τύπε ερωτογενή, δεν χρειάζεται καν την αφή, ούτε την παραμικρή επαφή...
dimace (07-04-15)
Υπάρχουν και πιο φθηνοί, εξίσου αποτελεσματικοί και χωρίς φπα, τρόποι, τύπε λάγνε...
There is a Dude in town
voskos_7 (07-04-15)
Μπήκαν κάτι τζιχάντια -λέει- στο Κένυα και σκότωσαν καμιά 150αριά που δεν ήταν Σαρλί, οπότε δεν τρέχει και μία, άλλωστε η ζωή εκεί κάτω είναι πιο φθηνή και λιγότερο πολύτιμη... οπότε δε θα έχουμε ούτε γελοίες μάσκες σαρλί, ούτε ολονυκτίες των σοκαρισμένων Ευρω-πέων... γαμώ τα σπίτια σας...
There is a Dude in town
Bill_K (08-04-15), BrazHlias (07-04-15), dimace (07-04-15), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (08-04-15), nikos7 (08-04-15), pf7 (07-04-15), pirateeeeeee (07-04-15), Red&White-Nick-7 (07-04-15), vasilis-thrylos7 (08-04-15), voskos_7 (08-04-15)
H ανθρώπινη υποκρισία δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από καμία μάσκα.
πηγή: εφημερίδα sabah
Bill_K (08-04-15)
Πολύ άσχημη εντύπωση μου προκάλεσαν τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας, για τα οποίο πριν λίγο πληροφορήθηκα.
Φυσικά, θα πείτε κάποιοι, εσένα, 2500 χιλ. μακριά, τι σε ενδιαφέρει; Ίσως να έχετε δίκιο, αλλά η λύπη που νιώθω βλέποντας την πατρίδα σε τέτοια κατάντια είναι πραγματική. Μακάρι όλη αυτή η αναρχία, ασυδοσία και κατάλυση του κράτους να μας βγει σε καλό. Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει, όμως για όλα υπάρχει η πρώτη φορά.
* κάποιος εξύβιρσε αστυνόμο: 1,5 χρόνια φυλάκιση.
* κάποιος αντιστάθηκε κατά τη σύλληψή του για φθορά ξένης περιουασίας: 1 χρόνο για την φθορά (πλημμέλημα) και 2 χρόνια για αντίσταση κατά της αρχής.
* κάποιος διατάραξε για δεύτερη φορά ακεραιότητα της ιδιοκτησίας (κοιμόταν εκεί που δεν έπρεπε): 6 μήνες φυλάκιση (άστεγος ήταν ο φουκαράς. Την πρώτη του την χάρισαν. Τη δεύτερη μέσα. Δεν του βγήκε και σε κακό)
* παράνομη οπλοφορία με μαχαίρι με λεπίδα μεγαλύτερη των 12 εκατοστών: Τρία χρόνια φυλάκιση.
* προσβολή νεκρού κατόπιν μηνύσεως: 6 μήνες φυλάκιση ή 30.000 ευρώ χρηματική ποινή.
* παρακόληση συγκοινωνιών: από 1 χρόνο και πάνω (κακούργημα) μη εξαγοράσιμο.
* φθορά ξένης περιουσίας (από πρόθεση ή αμέλεια): Αποκατάσταση ζημιών, χρηματικό πρόστιμο (εξ αμελείας) και με πρόθεση (ανάλογα με την έκταση) μέχρι πέντε χρόνια φυλάκιση. Σε υποτροπή μέχρι 10 χρόνια.
* φθορά μνημείων πνευματική κληρονομίας: Κακούργημα. Ποινές από 1 μέχρι 10 χρόνια.
(Όλες οι καταδίκες γράφονται ΜΟΝΙΜΑ στο πονικό μητρώο. Οι καταδικασμένοι ΑΧΡΗΣΤΕΥΟΝΤΑΙ κοινωνικά και εργασιακά)
*τα παραπάνω είναι από τον ΠΚ του πλανήτη Άρη. Μην φανταστείτε πως υπάρχει κράτος στη γη που έχει τέτοιες ποινές για τους πολίτες του.
*που είσαι Αμερική, που μπαίνει ο άλλος με μισό πόδι στην ιδιοκτησία σου και του αδειάζεις το μάγκνουμ στο κεφάλι; Φασίστες Αμερικάνοι! Ζώα του κερατά!
Εντάξει: Καλό είναι η δικαιοσύνη να μην καταλήξει σε τόσο αυτοματοποιημένο σύστημα... απονομής ποινών, αλλά ακόμα καλύτερο θα ήταν να αρχίσει κάποτε να λειτουργεί προς πάσα κατεύθυνση και πιο αποτελεσματικά, ως προς τον απαιτούμενο χρόνο και την αρμόζουσα ποιότητα, στην παραγωγή του έργου της.
Bill_K (08-04-15)
Έγκλημα πάθους στη Σαλαμίνα; Πυροβολημένοι βρέθηκαν ένας άντρας και μία γυναίκα μέσα σε αυτοκίνητο
Έγκλημα με υποψία κινήτρου το ερωτικό πάθος έγινε αποκαλύφθηκε πριν από λίγο στην Σαλαμίνα σε μονοκατοικία επί της οδού Σοφοκλή Βενιζέλου.
Στο γκαράζ του σπιτιού βρέθηκε σταθμευμένο αυτοκίνητο και μέσα νεκροί ένας 35χρονος άντρας και μία 44χρονη γυναίκα.
Η γυναίκα είχε πυροβοληθεί στην κοιλιακή χώρα και ο άντρας στο κεφάλι, ενώ το πιστόλι βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητο.
Η πρώτη εικόνα που σχηματίζουν οι άντρες της Ασφάλειας που έφτασαν στο σημείο είναι πως ο πιθανόν ο 35χρονος πυροβόλησε και σκότωσε την 44χρονη και στη συνέχεια έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτόνησε.
Ωστόσο ακόμα είναι πολύ νωρίς για να μπορούν να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα, ενώ στο σημείο αναμένεται και ο ιατροδικαστής για την αυτοψία.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Εχε στο μυαλό σου γενικότερα και τα τελευταία γεγονότα γενικότερα στην περιοχή.
Πάντως όλα αυτά σε ένα στενό γίνονται και συμβαίνουν αρκετά συχνά.
Τα υπόλοιπα περί Δρακόντιων μέτρων δεν θα φέρει κάτι καλό. Πρώτον, γιατί οι αστυνομικοί είναι οι χειρότεροι από όλους μέσα στην κοινωνία. Δεύτερον, γιατί το θέμα πρέπει να το δεις σαν μια ποδοσφαιρική ομάδα. Από την μια ημέρα στην άλλη ότι μεταγραφές και να κάνεις δεν μπορείς να φτιάξεις κάτι καλό. Θέλει διάρκεια και σταθερή/ομαδική αύξηση της απόδοσής σου
Bill_K (08-04-15)
Bookmarks