Τα κάνει όλα και συμφέρει...
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
Σας βλέπω και τυραννιέστε και είπα να μην παραμείνω αμέτοχος...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Τέτοιες πινελιές βαρβατίλας ρίχνεις και θα αρχίσει ο τύπος ο συνονόματος να πέφτει στα πατώματα... από χαρά...
There is a Dude in town
voskos_7 (05-03-15)
Του Βοσκού είναι η καλύτερη, γιατί είναι μακριαααααααα.... αχχχχχχ!!!Βοσκέ, αν δεν την θέλει ο Πάνος, μην πάει χαμένη! Θα την πάρουμε εμείς!*
*τη χατζάρα εννοώ, παλιοανώμαλοι...![]()
Είδες; Τα είπα...![]()
There is a Dude in town
Δεν είναι να κάνεις μία ευγενική κίνηση, θα βρεις και τον μπελά σου..
![]()
dimace (05-03-15), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (05-03-15), voskos_7 (05-03-15)
Από ό,τι κατάλαβα από τις φωνές, μέχρι και η περίοδος τους ξαναήρθε... Και στους άντρες, φυσικά.
Αυτή η νεολαία μας, βιάζεται να μεγαλώσει...
Σε τι κόσμο θα ζήσει;Η Κυρία και ο… Κηπουρός! Aυτό είναι σίγουρα το πιο «κουλό» περιστατικό στα επείγοντα Νοσοκομείου…
Έκπληκτοι οι γιατροί νοσοκομείου βρέθηκαν αντιμέτωποι με ένα ιδιαίτερα σπάνιο περιστατικό…
μια 82χρονη μεταφέρθηκε εσπευσμένα στα επείγοντα με ρήξη του παρθενικού υμένα! Η… άτακτη γιαγιά μάλιστα συνοδευόταν από τον «δράστη», έναν 32χρονο Αλβανό υπήκοο, ο οποίος εργάζεται τα τελευταία χρόνια ως κηπουρός στη μονοκατοικία της.
Η σχέση μεταξύ της κυρίας και του κηπουρού της «αναβαθμίστηκε» τον τελευταίο καιρό, μόνο που η κατάληξη ήταν τέτοια καθώς η ηλικιωμένη δεν είχε ξανακάνει ποτέ σεξ στο παρελθόν! Όταν μάλιστα η 82χρονη ρωτήθηκε από τους υπεύθυνους του νοσοκομείου αν υπήρξε θύμα βιασμού, αυτή απάντησε ότι ήταν η ίδια που ζήτησε από τον νεαρό να προβούν στην ερωτική πράξη, ενώ τόνισε με χιούμορ ότι… η επόμενη φορά ίσως είναι καλύτερη!
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Τί περίεργο τύπε; Το κρατούσε για κάποιον ξεχωριστό...![]()
There is a Dude in town
voskos_7 (05-03-15)
voskos_7 (05-03-15)
Θα ήθελα κι εγώ να δοκιμάσω μια 80φεύγα παρθένα... από τις εμπειρίες που δεν σου τυχαίνουν συχνά...![]()
There is a Dude in town
voskos_7 (05-03-15)
Από τα λεγόμενά σου, Τύπε, αντιλαμβάνομαι ότι η αναζήτηση βρήκε ταβάνι τα 80 σκέτα...
![]()
The Dude (05-03-15)
Ας κόνταγε να ανοίξει την πόρτα της Ρολς μας, Βοσκόπουλο... Θα είχε φάει γροθιά στη μούρη και ακόμα θα έτρεχε πανικόβλητη η γατούλα. Είμαστε σκληροί άντρες εμείς, όχι αγαπούληδες!
*Μην ξαναβάλεις τέτοια βίντεο. Κόντεψα να πάθω συγκοπή και δεν είναι κι εδώ η μαμά μου να κρυφτώ στην αγκαλίτσα της.
estai (05-03-15), kwtsios (08-03-15), The Dude (05-03-15), vasilis-thrylos7 (05-03-15), voskos_7 (05-03-15)
Ναι, αλλά εσύ, πρέπει να το κάνεις, γιατί δεν έχεις όλα τα υπόλοιπα, που έχει το πρωτότυπο...
Αυτές, οι πoυστιές, είναι που εμείς, δεν πιανόμαστε...
Μόνο ένας Έλληνας θα το σκεφτόταν αυτό - Πήγε να πάρει δάνειο και...
Ένας Έλληνας μπαίνει σε μια τράπεζα της Νέας Υόρκης και ζητάει πληροφορίες για ένα δάνειο.
Λέει στον υπάλληλο των δανείων ότι θέλει να ταξιδέψει στην Ελλάδα λόγω των εορτών των Χριστουγέννων για 2 εβδομάδες και χρειάζεται να πάρει οπωσδήποτε ένα δάνειο των 5000$.
Ο υπάλληλος του εξηγεί ότι η τράπεζα θα χρειασθεί ένα είδος εξασφάλισης για να του χορηγήσει το δάνειο, έτσι ο Έλληνας βγάζει από την τσέπη του και αφήνει πάνω στο γραφείο τα κλειδιά από μια ολοκαίνουρια Ferrari, που είναι παρκαρισμένη στην είσοδο της τράπεζας.
Αφού πραγματοποιείται ο έλεγχος από την τράπεζα ότι το αυτοκίνητο είναι όντως στο όνομα του, μέσα σε 20 λεπτά εγκρίνεται το δάνειο, και ο Έλληνας παίρνει τα χρήματα και φεύγει.
Μόλις φεύγει, ο διευθυντής της τράπεζας και οι υπάλληλοι του ξεκαρδίζονται στα γέλια που ο Έλληνας έβαλε υποθήκη μια Ferrari των $200.000 για να πάρει δάνειο $5.000!
Ένας υπάλληλος παίρνει το αυτοκίνητο και το αφήνει στο υπόγειο γκαράζ της τράπεζας. Δυο εβδομάδες αργότερα ο Έλληνας επιστρέφει, πληρώνει $5.000 και τον τόκο που ανέρχεται στα $15.41.
Ο υπάλληλος του λέει;
Κύριε είμαστε ευτυχείς που συνεργαστήκατε με την τράπεζά μας, όλα έγιναν σωστά μόνο που έχουμε μια απορία.
Όσο εσείς λείπατε, ελέγξαμε στον υπολογιστή και βρήκαμε ότι είσαστε δισεκατομμυριούχος!
Το περίεργο είναι ποιος ήταν ο λόγος που πήρατε το δάνειο!
Και ο Έλληνας απαντά:
Πες μου ένα άλλο σημείο στη Νέα Υόρκη που θα μπορούσε να αφήσει κανείς μια Ferrari με ασφάλεια για δυο εβδομάδες πληρώνοντας για παρκινγκ μόνο $15.41!!!
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Bookmarks