Μετά από δημοκρατικές διαδικασίεςαποφασίστηκε ότι επειδή εδώ είναι φόρουμ του Θρύλου θα εξυμνούμε μόνο τον Πειραιά.
Άντε να μπει λίγο τάξη.![]()
Μην προκαλεις γιατι θα αμολυσω αφισες με την μουρη σου στο λιμανι και θα πας κολυμποντας στον Τηλεμαχο!Αρχική Δημοσίευση από dali
![]()
Μετά από δημοκρατικές διαδικασίεςαποφασίστηκε ότι επειδή εδώ είναι φόρουμ του Θρύλου θα εξυμνούμε μόνο τον Πειραιά.
Άντε να μπει λίγο τάξη.![]()
Χαχαχα ε οχι να μας την πουνε και οι Μιναραδες!
Ελεος!!!![]()
Το σίγουρο είναι ότι από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, αντικειμενικά είναι καλύτερο γιατί έχει πολύ μεγαλύτερη ποικιλία παραστάσεων από ένα απλό αγνάντι στο πέλαγο και στο ηλιοβασίλεμα που έχει το τελευταίο... (τί ποιητική ψυχή, τί ευαισθησία...)Αρχική Δημοσίευση από dali
Τέλος πάντων, δεν θα φάμε και τα μουστάκια μας τώρα, γούστα είναι αυτά και δεν είμαστε και κανένα εξωτικό μέρος ώστε να υπάρχει τεράστια διαφορά ομορφιάς...[/quote:fadd9853c2]ετσι ακριβως και μην το παιδευουμε πολυ το θεμα!
και συμφωνα με εγκυροτατες πηγες απο γεννημα θρεμα πειραιωτη, οταν λεμε λιμανι του Πειραια, ΣΑΦΩΣ και δεν εννοουμε και δεν συμπεριλαμβανονται Μικρολιμανο και και Πασαλιμανι! στον Πειραια ανηκουν μα δεν ειναι ενιαιο λιμανι του Πειραια!
με την ιδια λογικη θα λεγαμε πως στο λιμανι της Θεσσαλονικης συμπεριλαμβανεται και η Κρηνη και η Μαρτιου (παλιο πωσειδωνιο) !!!! οσοι ξερουν απο σαλονικα θα καταλαβουν τι λεω..
μην το παιδευουμε αλλο! ειναι φοβερο το λιμανι μας οτι και να λετε γαυροι του πειραια! τωρα μιλανε οι γαυροι του Βορρα!![]()
![]()
Καλα ναι οτι πεις...για την ακριβεια λιμανι του Πειραια ειναι μονο απο εκει που φευγουνε τα superfast και τα ιπταμενα δελφινια!
Μου φαινεται η πολυ βολτουλα διπλα απο τον Θερμαικο εχει αρχισει να σε επηρεαζει!![]()
για την ακριβεια, αυτο ειναι! δεν θα βγαλουμε ολο τον Πειραια τωρα ενα λιμανι! και αντε πες εγω δεν τα ξερω καλα, λες και ο πειραιωτης μου να μην ξερει τι λεει; εμενα μπορεις να με αμφισβητεις, στο κατω κατω μια τρελη σαλονικια ειμαι, αυτον ομως οχι!!!!!Αρχική Δημοσίευση από Hellraiser
γιατι αυτον ξερουμε, αυτον εμπιστευομαστε!!!!!![]()
μην θεσω τωρα αλλα τραγικα διλληματα και γινουμε εδω μεσα Τουμπα! (φτου κακα δεν θα το ξαναπω!)
συμφωνα παντως με μπαοκια για το που οφειλεται η ανωμαλια αυτη του εγκεφαλου που επιμενει κοκκινα ενω γεννηθηκε στον Βορρα, φταιει το γεγονος πως εχω πεσει μικρη, κατα τα δικα τους λεγομενα παντα, απο κουνια και το χτυπημα στο κεφαλι εσταθη μοιραιο για το μικρο και ομορφο κοριτσακι...![]()
Αμα αυτος που στα ειπε αυτα ειναι Πειραιωτης και μαλιστα βερος τοτε εγω ειμαι ο Κουδας!![]()
ο Κουδας;;;; σε εχω ηδη αντιπαθησει!!!!!!!!!!Αρχική Δημοσίευση από Hellraiser
![]()
κοινη λογικη θελει.. ουτε καταγωγη, ουτε εξειδικευση!![]()
Ναι ασε ξερω πολυ καλα απο τη "κοινη λογικη" που εχετε εσεις εκει πανω!![]()
Γιαυτο και το εχω παρει στη πλακα για αυτα που λες γιατι κανονικα θα επρεπε ηδη να εχει επεμβει εισαγγελεας!![]()
εννοουσα κοινη λογικη που εχετε εσεις οι κατω.. γιατι λογικη και Σαλονικα, δεν πανε μαζι!!!Αρχική Δημοσίευση από Hellraiser
εχε χαρη που τα καλυτερα παιδια μας κανουν διακοπες στον Κορυδαλο αυτη τη στιγμη, αλλιως θα σου ελεγα ποιος θα ειχε επεμβει με ολα αυτα που ακουω! αχ που σαι Μητσαρα να τους εξηγησεις οπως μονο εσυ ξερεις!!!![]()
![]()
Ποιος Μητσαρας ο Ελευθεροπουλος ή εκεινος ο γραφικος που παει και στηνεται καθε φορα που βλεπει καμερα?![]()
ο συζυγος της πρωην συντροφου του φιλου και συντροφου του... οτι επιασες, επιασες!Αρχική Δημοσίευση από Hellraiser
![]()
ο συζυγος της πρωην συντροφου του φιλου και συντροφου του... οτι επιασες, επιασες!Αρχική Δημοσίευση από FIREWOMAN
[/quote:7693a60220]
Παει η μπαλα την έχασα....![]()
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Πάνω που έδρασε το ponstan και είχα αρχίσει να επικοινωνώ με τον κόσμο.Αρχική Δημοσίευση από FIREWOMAN
![]()
Προτιμώ τα greekenglish του κ. Κώστα.
μα ηταν τοσο μα τοσο ξεκαθαρο και σαφες βρε παιδια! αχ που ειναι το μυαλο σας! :P
Η ουσία πάντως είναι μία εκτός απο τον μπακλαβά που είναι γωνία.
Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΠ'ΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΓΛΥΚΙΑ !
Σερμπέτι γειά!![]()
ο συζυγος της πρωην συντροφου του φιλου και συντροφου του... οτι επιασες, επιασες!Αρχική Δημοσίευση από FIREWOMAN
[/quote:e17d2f6102]
Απο τον φαλακρο πηγες στον μαλια τωρα;![]()
![]()
Δηλαδή εσύ τώρα τον έχεις λύσει τον γρίφο;3d_wow
Piece of cake sugar!Αρχική Δημοσίευση από ΟΣΦΠ
![]()
![]()
Αν και μαλλον "Peace of Mind" μας χρειαζεται! :P
Όταν ήμουν Θεσσαλονίκη έμενα Κασσάνδρου στο ύψος της Αγ. Σοφίας. Φτηνά νοίκια. Ρετσίνες απ' το περίπτερο. Ρώσικες κουβέντες στα μπαλκόνια (κοντά, κοντά, να ασφυκτιάς). Θέα μηδέν. Διπλοπαρκαρίσματα έξω απ'τα εμπορικά. Περίεργα μαγαζιά με μονίμως κλειστές κουρτίνες. Άνεργοι, φοιτητές, Ρώσοι στο ίδιο λούκι μέχρι να πιάσει Βαρδάρης και ξεβρωμίσει η νύχτα. Χαράματα μαζεύουν τις καρέκλες στο "Τσακ" και κλειδώνουν. Το πρωί βουρ στον "Κόκκινο Φούρνο" και καφέ στην "Πρίγκηπος" απέναντι απ'το σπίτι του Κεμάλ. Η μέρα ξεκίνησε - πάμε για ύπνο.Αρχική Δημοσίευση από FIREWOMAN
.
.
.
Ελπίζω να μην έχεις χάσει πάσα ιδέα ε;
Bookmarks