αυτό είδα κι εγώ τώρα Πάνο. η μπάλα δεν είναι FM να παίρνεις παικταράδες με το κιλό και να κάνεις ομαδάρα....πρέπει να έχεις πλάνο και καλό προπονητή!!
ΥΓ: με γεια το αβατάρι!!! ρε φίλε γαμάει το άσπρο σορτσάκι στη νέα φανέλα!!! πιστεύεις θα την φορέσουμε καθόλου με άσπρο??? με κόκκινο σορτσάκι δεν υποτίθεται πως θα την φοράνε???
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Aν δεν φύγει ο Ουρτάδο δεν θα την φορέσουμε ποτέ με λευκό γιατί το αγοράκι θα τα λερώνει κάθε φορά που θα πρέπει να αντιμετωπίσει ένα στοιχειωδώς καλύτερο αντίπαλο και θα φαίνεται...![]()
εγω ξερω οτι χρειαζομαστε αμυντικο χαφ και εσεις μου λετε για τις μεταγραφες της παρι και το τι σορτς θα φοραμε φετος.
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΦ ΤΟΠΙΚ!!!!
ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΚΥΡΙΟΙ.![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Red Sting (07-08-11)
Να σοβαρευτούμε;;; Εμείς δεν σε βρίσαμε φιλαράκι, ντάξ;
Red Sting (07-08-11)
3-2 η Λιλ τη Μαρσέιγ σε ένα καταπληκτικό παιχνίδι με πολλές φάσεις, γκολ, εναλλαγές στο σκορ, πέναλτι κλπ κλπ. Κάτι σαν το παιχνίδι Κέρκυρας - Παναθηναϊκού δηλαδή![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Καταπληκτικό ματς στο Ζερλάν με την Λυών απέναντι στην Παρί! Προτείνω να το βρείτε και να το δείτε σε επανάληψη όσοι δεν το είδατε. Το σκορ το βάζω κρυφό...
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
Ωραίο όντως το ματσάκι για καποιον τρίτο. Το απόλαυσα. Φυσικά για άμυνες δε γινεται λόγος, γέλαγε το σύμπαν, κάθε ... βολέ του γκολκίπερ μύριζε και γκολ
Απολαυστικό πάντως ματς με πολλά γκολ, ανατροπές του σκορ και αρκετό σασπενς.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Λαβέτσι στην ΠΣΖ με 28 μιλιόνια.
Δυστυχώς το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο έχει παραδοθεί άνευ όρων στις ορέξεις κάποιων βρωμοπόδαρων σείχηδων.
BrazHlias (02-06-12)
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Μακάρι. Αυτοί ξεφτιλίζουν τα πάντα.
Να επέμβει ο Πλατινί.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Mε 60 εκ ευρώη Μονακό παίρνει τον Φαλκάο!
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Καλό είναι πάντως ότι πάει τώρα να γίνει μεγάλη δύναμη και η Μονακό. Αποκτάει μεγάλο ενδιαφέρον τώρα το Ευρωπαικό ποδόσφαιρο, και το είδαμε φέτος και με την Παρί αυτό. Αντε να μας πάρει και εμάς ένας μεγιστάνας![]()
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
μαλακας ειναι ο φαλκαο να παει;δεν καταλαβαινω...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Τα λεφτα ειναι δυναμη Σταθη.
Bookmarks