Λέμε για τη δική μας άμυνα αλλά τι να πουν και οι Παριζιάνοι για την άμυνα της ΠΣΖ που δέχτηκε τετ-α-τετ και γκολ ισοφάρισης από τη Ρενς στις καθυστερήσεις των καθυστερήσεων?![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Δεν είδες μΠαοκ πέρσι, ε;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Κορυφαίο, δεν το λένε ούτε οι Γάλλοι πλέον.
Παίζει να είναι μαζί ή και κάτω και από της Πορτογαλίας, πλέον - ουσιαστικά, τρίτη ταχύτητα, αν θεωρήσουμε ότι η Ιταλία είναι δεύτερη και πολύ πίσω από Αγγλία, Ισπανία και αρκετά από Γερμανία.
Και τα ντου στα γήπεδα πηγαίναν σύννεφο.
Η ομαδάρα του Μαρθελίνιο κέρδαγε 0-1 μέσα στη Μετς, η οποία έφαγε και κόκκινη. Και τελικά έσωσε το Χ (2-2) στο τέλος.
Nikolaos_Kokkinos (19-08-23)
Οι καταρες που εφαγε πιανουν, μας τα ειχαν κανει μπαλονια καθε καλοκαιρι, ο διακαης ποθος κ ο διακαης ποθος
Αντε και γαμησου στο τελος τελος
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
''Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα, στο τέλος θα δεις να σου απομένουν μια ελιά, ένα αμπέλι κι ένα καράβι. Που σημαίνει: με άλλα τόσα την ξαναφτιάχνεις.'' - Οδυσσέας Ελύτης
Έχετε συνειδητοποιήσει ότι όταν συζητάγαμε μαζί του, όλες τις φορές ήταν άνεργος;
Ε, τώρα καταλαβαίνετε γιατί...
Εδώ έχουν κατορθώσει να παραιτηθεί ο Βίλας Μπόας, στον καλύτερο άνεργο της Ευρώπης που περιμένει την Εθνική Ισπανίας θα κόλλαγαν;
Bookmarks