Έτσι μπράβο. Μη σας πω ότι πάμε φουλ για Α2...
Εντάξει, δεν πάμε καλά, αλλά μην είμαστε και μηδενιστές, ρε παιδιά...
θα πατωσουμε φετος χαλαρα.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Έτσι μπράβο. Μη σας πω ότι πάμε φουλ για Α2...
Εντάξει, δεν πάμε καλά, αλλά μην είμαστε και μηδενιστές, ρε παιδιά...
Τη Δευτέρα στις 13:00 θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του Top 16 στη Βαρκελώνη και θα μάθει ο Ολυμπιακός τους αντίπαλους του.Η φάση των 16 της Ευρωλίγα ξεκινάει στις 28 Ιανουαρίου (θα υπάρξει δηλαδή μια μικρή διακοπή για ανασυγκρότηση) και θα ολοκληρωθεί στις 2 Μαρτίου. Η κλήρωση που θα γίνει τη Δευτέρα στη Βαρκελώνη έχει δύο βασικά κριτήρια:
1. Ομάδες που ήταν μαζί σε όμιλο της Α' Φάσης δεν μπορούν να συναντηθούν στο Top 16.
2. Ομάδες από την ίδια χώρα δεν μπορούν να κληρωθούν στον ίδιο όμιλο.
Τα γκρουπ δυναμικότητας
Α Μάλαγα, Μπαρτσελόνα, ΤΣΣΚΑ, Ταού
Β Ολυμπιακός, Σιένα, Ρόμα, Ρεάλ,
Γ Παναθηναϊκός, Μακάμπι, Ούλκερ, Μιλάνο
Δ Τσιμπόνα, Πρόκομ, Άλμπα, Παρτιζάν
Μερικά συμπεράσματα...
Εξ ορισμού Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός δεν μπορούν να διασταυρώσουν τα ξίφη τους σε αυτή τη φάση. Επίσης είναι σίγουρο ότι η Ρεάλ θα παίξει με μια ισπανική ομάδα, καθώς δεν μπορεί να αντιμετωπίσει και πάλι τη ΤΣΣΚΑ Μόσχας.
Ακόμη οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν από το 3ο γκρουπ είτε την Ούλκερ, είτε το Μιλάνο. Κάτι που σημαίνει ότι οι ευνοημένοι της υπόθεσης, αν θεωρήσουμε τον Παναθηναϊκό και τη Μακάμπι τους ισχυρότερους του τρίτου γκρουπ. Οπότε καταλαβαίνει κανείς ότι αυτή η 2η θέση που πήρε η ομάδα του Παναγιώτη Γιαννάκη τη χρίζει αυτόματα φαβορί για την πρόκριση.
Πιθανά "ερυθρόλευκα" γκρουπ
Από το πρώτο γκρουπ ο Ολυμπιακός μπορεί να παίξει με μια εκ των Μπαρτσελόνα, ΤΣΣΚΑ και Τάου. Δεν μπορεί να παίξει με τη Μάλαγα.
Από το τρίτο γκρουπ θα παίξει είτε με την Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, είτε με την Αρμάνι Τζινς Μιλάνο. Δεν μπορεί να παίξει με τον "συμπατριώτη" Παναθηναϊκό ή την Μακάμπι.
Από το τέταρτο γκρουπ η μοναδική ομάδα που αποκλείεται είναι η Τσιμπόνα.
Αυτό σημαίνει:
Μπαρτσελόνα ή ΤΣΣΚΑ ή Τάου
Ολυμπιακός
Φενέρ/Ούλκερ ή Μιλάνο
Προκόμ-Άλμπα-Παρτίζαν
Σενάρια...
Μπαρτσελόνα
Ολυμπιακός
Φενέρ/Ούλκερ
Παρτίζαν
Μπαρτσελόνα
Ολυμπιακός
Μιλάνο
Άλμπα
ΤΣΣΚΑ
Ολυμπιακός
Φενέρ/Ούλκερ
Προκόμ
Τάου
Ολυμπιακός
Μιλάνο
Προκόμ
Ευνοϊκότερος όμιλος είναι προφανώς αυτός με την Τάου, η Φενέρ και η Προκόμ ή η Μπαρτσελόνα, το Μιλάνο κι η Άλμπα.
και στον ευκξολο να πεσουμε θα αποκλειστοιυμε.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
δεν θέλω ηττοπάθεια! είμαστε γαύροι! η ελπίδα πεθαίνει τελευταία!
ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ σ' αγαπώ!!!
θρύλε για πάρτι σου θρύλε μαζί σου, εμείς οι άρρωστοι οι οπαδοί σου....
καλα δεν νομιζω να αποκλειστουμε απο τωρα , αλλα δεν ειμαι και ιδιαιτερα αισιοδοξος για την ομάδα...αλλα οπως εχω πει εχω σταματησει να γκρινιαζω για τον Γιαννακη.... μακαρι να αλλαξει η ομαδα απο Φλεβαρη και να ειμαστε πολυ δυνατοι προς το τελος...μακαρι ο Γιαννακης να τα καταφερει....ας διατηρησουμε ζωντανο το ονειρο....ο Παντελης εχει δικιο!!!
Πρόβλεψη ομίλου:
ΤΣΣΚΑ
Ολυμπιακός
Μιλάνο
Παρτίζαν
Και παλεύουμε για τη δεύτερη θέση.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
για την τεταρετη θελεις να πεις.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Ναι αλλά το έθεσα πιο κομψά![]()
![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Δεν νομιζω να αποκλειστουμε.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
καλα στους 8 θα περασουμε για πιο μετα δεν ξερω....οπως ειπα μακαρι να δουμε αλλη ομαδα μεχρι το τελος....ειδωμεν....
chainsaw (18-01-09)
Εγώ θέλω να παίξουμε με Μπαρτσελόνα....
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
Du3lisT (19-01-09)
Πρόβλεψη ομίλου:
Μπαρτσελόνα
Ολυμπιακός
Μιλάνο
Άλμπα
και πρόβλεψη αποτελέσματος : σπίτια μας !!!!
υ.γ. και ποιός αντέχει μετά την καζούρα από τους βάζελους
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Πραγματικά εύχομαι να σας διαψεύσει η ομάδα... Εγώ είμαι αισιόδοξος.
Δε μ' ενδιαφέρει η ευρωλίγκα φέτος. (γιατί δε μπορούμε) Ας αποκλειστούμε μια ώρα αρχίτερα να επικεντρωθούμε στους εγχώριους στόχους.
ποτε γινεται η κληρωση?
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Αύριο στις 14:00΄
ΘΡΥΛΟΣ θρησκεία και στην ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!
Λιγο προχειρα το εκανα αλλα νομιζω οτι οι συνδιασμοι για την αυριανη κληρωση του Ολυμπιακου στο τοπ16 ειναι οι εξης 4 ...
1) Μπαρτσελονα,Ουλκερ,Παρτιζαν
2)Μπαρτσελονα,Μιλανο,Αλμπα
3)ΤΣΣΚΑ,Ουλκερ,Προκομ
4)ΤΑΟΥ,Μιλανο,Προκομ
οποτε ΔΙΑΛΙΕΧΤΕΕΕΕΕΕ ..
για εμενα ο καλυτερος ειναι το 4 .. μετα το 2 .. μετα το 3 και μετα το 1
Μακριά από την Μπάρτσα...Έχει τον ίδιο τρόπο να σε σκοτώνει όπως ο βάζελος...Τρίποντα κ άγιος ο θεός....Η 4η περίπτωση όντως θα ταν η πιο ευνοική....
Bookmarks