Ναι, θα κανει τον Καντέ ποδοσφαιριστη απο καντηλανάφτη ο Φαν Χααλ!![]()
χε χε 2 τεμαχια εσταξε η mainz σημερα στην μπαγερν,με τον ιβανσιτσς να σκοραρει το πρωτο γκολ
Η μπαγερν πλεον σε 3 αγωνιστηκες εχει 2 ισοπαλιες και μια ηττα
Δωστε μας τον φαν γκααλ να σας δωσουμε τεν κατε![]()
Ναι, θα κανει τον Καντέ ποδοσφαιριστη απο καντηλανάφτη ο Φαν Χααλ!![]()
Και γαμω το σκαουτινγκ εχει ο βαζελος που αφησε τον ιβανσιτσς να φυγει...
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didnΆt understand the assignment.
I told them they didnΆt understand life."
—John Lennon
Haris1984 (23-08-09)
Αυτον τον παικταρα τον ηθελα χρονια στην ομαδα.και απαντηση επικοινωνιακη στον μπαΛετο και ενισχυση επι της ουσιας σε θεση που εχουμε αναγκη.
Πραγματικα ο ιβανσιτς ητανε ισως ο μοναδικος παιχτης του βαζελου που θα ηθελα να τον εχω στην δικια μου ομαδα.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didnΆt understand the assignment.
I told them they didnΆt understand life."
—John Lennon
Πειραζει που τους εχω χεσμενους πατόκορφα και τους δυο?
δεν πειραζει καθολου.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Φτασαμε στην τεταρτη αγωνιστικη για να κανει την πρωτη της νικη η μπαγερν και μαλιστα εναντιον της πρωταθλητριας wolfsburg
Τα γκολ πετυχαν ο γκομεζ(1) και ο αριεν ρομπεν(2)
ps εχω χασει επεισοδια,ποτε αγορασε τον ρομπεν η μπαγερν?![]()
προσφατα τον πηρε/
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Στη Σάλκε ο Ροτέν!
Σε συμφωνία με τον Ζερόμ Ροτέν για τα επόμενα τρία χρόνια ήρθε η Σάλκε. Ο 31χρονος παίκτης –είχε ακουστεί κάποια στιγμή για τον Ολυμπιακό- ο οποίος δεν υπολογιζόταν απΆ την Παρί Σεν Ζερμέν, θα υπογράψει σήμερα το νέο του συμβόλαιο και τη Δευτέρα θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση. Το ποσό που έβγαλαν οι Γερμανοί απΆ τα ταμεία τους ώστε να κάνουν δικό τους τον Γάλλο αριστερό χαφ φτάνει το 1.5 εκατ. ευρώ.
Πρόεδρος με στρινγκ!
Ο πρόεδρος της Ομπερχαουζεν είναι δηλωμένος και γνωστός αμφιφυλόφιλος (ενστερνίζεται δηλαδή το δούναι και λαβείν). Δεν είχε πρόβλημα, λοιπόν, να φωτογραφηθεί με κόκκινο στρινγκ (για την ακρίβεια μόνο με το κόκκινο στρινγκ!) πλαισιωμένος από τρεις ημίγυμνους ποδοσφαιριστές της ομάδας του. Ο σκοπός της επίμαχης πόζας ήταν διαφημιστικός, αφού η διοίκηση έχει ως στόχο να προσελκύσει νέα μέλη στο σύλλογο, προκειμένου ο αριθμός αυτών να φτάσει τα 1.904, ούτως ώστε να παραπέμπει στη χρονιά ίδρυσης της ομάδας. Ο τίτλος της καμπάνιας «τα δίνουμε όλα» μπορεί να ερμηνευθεί ποικιλοτρόπως, ανάλογα με το πόσο πονηρό μυαλό διαθέτετε..
Αντεεεεεεεεεεεεεε...παμεεεεεεεεεεεεεεε..να το δω και αυτο...στην ΕΛΛΑΔΑ..
"Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε
sirkostas (12-09-09)
Αυτος ειναι...Επενδυτης για την Αεκάρα!![]()
τι μαλακαςς.....
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Η Μπάγερν κέρδισε με 5-1 την Μπορούσια μέσα στο Ντόρτμουντ, ενώ εντυπωσιακός ήταν και ο Ίβανσιτς που με ένα γκολ και μία ασίστ γύρισε το ματς για Μάιντζ (2-1 την Χέρτα).
Γεια σου ρε τεν κατε και αντωνιου που δεν σας εκανε αυτος ο παικταρας!!![]()
Ναι, παιχταρας. Διαπρεπει στον Πανθρακικο της Γερμανιας.
Κλαιω με μαυρο δακρυ που δεν τον πηραμε στον Ολυμπιακο.
Σοκ στην παγκόσμια αθλητική κοινότητα! Ο Ρόμπερτ Ένκε αυτοκτόνησε πηδώντας στις σιδηροδρομικές γραμμές του Νόισταντ στη Γερμανία. Ο διεθνής Γερμανός γκολκίπερ αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα μετά το θάνατο της κόρης του το 2006 και αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του, βυθίζοντας στο πένθος ολόκληρη τη χώρα. Η γερμανική αστυνομία θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου, ώστε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το συμβάν ενώ από τη διοίκηση του Αννόβερου δεν υπάρχει μέχρι στιγμής επίσημη ανακοίνωση.
Ο 32χρονος γκολκίπερ, αποτελούσε βασική επιλογή του Γιόακιμ Λεβ για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010, όμως ένας ιός στο παχύ έντερο, τον κράτησε εκτός μάχης από το τελευταίο κρίσιμο ματς με την Εθνική ομάδα της Ρωσίας, γεγονός που επηρεάσε ακόμα περισσότερο την ψυχολογική κατάσταση του παίκτη. Τα γερμανικά Μέσα Ενημέρωσης, αναφέρουν ότι ο Ένκε, δεν κατάφερε να ξεπεράσει ποτέ το θάνατο της δίχρονης κόρης του ενώ κάνουν λόγο για έναν ιδιαίτερα κλειστό χαρακτήρα.
«Αυτό που συμβαίνει είναι απαίσιο. Δεν ξέρω τίποτα, δεν ξέρω τι έχει γίνει…», ήταν τα λόγια του προέδρου της γερμανικής ομάδας, Μάρτιν Κιντ ενώ σύντομα θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση τόσο από την γερμανική αστυνομία όσο και από τη διοίκηση του συλλόγου.
Η είδηση της αυτοκτονίας του Γερμανού τερματοφύλακα έχει κάνει τον γύρω του κόσμου με όλα πρακτορεία ειδήσεων να έχουν ως πρώτο θέμα τους τη δυσάρεστη είδηση.
Bookmarks