Reds (12-04-12)
Λούζερ η Μπαγερν των 22 πρωταθλημάτων και των 4 κυπέλλων πρωταθλητριών ομάδων Ευρώπης? Ε δε θα το λεγα...
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Reds (12-04-12)
Εχω την εντυπωση οτι η Μπαγερν φετος θα τα δωσει ολα για το CL,γινεται στο σπιτι τις μπροστα στο κοινο τις και θα θελει ενα τελικο εκει.
differance (12-04-12)
Οι δύο χρονιές που αγωνίστηκε ο μεγάλος Ραούλ Γκονζάλες Μπλάνκο στην Σάλκε στάθηκαν αρκετές για να μπει ο Ισπανός στις καρδιές των οπαδών της ομάδας. Με αφορμή την επικείμενη αποχώρηση του Ραούλ από τους «βασιλικούς μπλε», η διοίκηση της Σάλκε ανακοίνωσε πως το αγαπημένο «Νο. 7» του Ισπανού γκολεαδόρ αποσύρεται και δεν θα το ξαναφορέσει κανείς.
Η Σάλκε για να τιμήσει τον 34χρονο για την προσφορά του στον σύλλογο σκέφτεται μάλιστα να διοργανώσει φιλικό παιχνίδι μέσα στο 2013. Η συνεισφορά του Ραούλ στην ομάδα της κοιλάδας του Ρουρ αντανακλάται και από τους αριθμούς, καθώς ο Μαδριλένος φορ μετρά σε 96 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις 39 τέρματα.
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Rena (19-04-12)
Θα γουσταρα Ραουλ για ενα χρονο την ομαδα,ανετα θα εβαζε καιμια 30αρια γκολ εδω.
chainsaw (20-04-12)
Και με τι θα τον πληρώσουμε? Με μπιφτέκια?![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
σε κωμα ο Βουκσεβιτς της χοφενχαιμ μετα απο τροχαιο. 22 ετων ρε πουστη μου μακαρι να παει καλα
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Διαβασα μολις οτι εχει μια μικρη βελτιωση
Sent from my new iPad using Tapatalk HD
Παλι εχασε η Σαλκε,3-1 απο το Αμβουργο,σε 3 παιχνιδια στην μπουντεσλιγκα 1 μολις βαθμο..
Το μεγάλο μπαμ ήταν η γκέλα της Ντόρτμουντ. Πάντως το γκολ του Μπλατζικόβσκι ήταν από τα καλύτερα της χρονιάς. Ούτε ο ίδιος δεν το πίστευε ότι το έβαλε κι έκανε το σταυρό του μετά.
Πολυ καλο ματς, το Αμβουργο χωρις τον Φαν ντερ φαρτ και τον σκορερ του για φετος Σον, ομαδα επιπεδου ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ειναι το Αμβουργο 8ο προς το παρον στην Μπουντεσλιγκα, επιασε απ' το καρυδι την Σαλκε,
εκλεισε τους χωρους σωστα και δεν τους εδωσε τη μπαλα!!!
Πολλα κενα η Σαλκε.
Αυτη η Σαλκε τελικα ειναι πολυ κωλομαδα,ειχε δικιο ο SOLID που ελεγε οτι δεν ειναι
τιποτα η τεταρτη ομαδα της Γερμανιας,αντιθετως ειδα μια εξαιρετικη Γκλαντμπαχ που επαιξε μπαλαρα.
Παντως της ποπος γινεται με τα αποτελεσματα στην Γερμανια.
Δειτε ενα μηχανημα προπονησης που εχει η Ντορτμουντ και βοηθαει τους παικτες στην κινηση.
Εκπλητικα πραγματα.
τι να κλασει αυτο το μηχανημα? εγω εκανε προπονηση στο δωματιο μου υπο κατασταση μεγαλυτερης πιεσης. δεν ξερεις τι ειναι να σημαδευεις αναμεσα σε δυο γυαλινα βαζα με μια μπαλα και τι πραγμα διακυβεύεται ετσι και αστοχησεις στο σουτ.
ή ακομα καλυτερα η προπονηση σε σουτακια και λεϊ απ με το μπαλακι της ρακετας της παραλιας, χρησιμοποιωντας σαν καλαθι το κουρτινοξυλο. η καλυτερη στιγμη οταν ειχα γινει αρκετα ψηλος ωστε να καρφωνω, η χειροτερη οταν μετα απο ενα καρφωμα εσπασα το κουρτινοξυλο και το ειδε η μανα μου.![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Reds (05-12-12)
Το κουνελι πνιγηκε,1-2 χανει η Ντορτμουντ στην εδρα της απο την Βολφσμπουργκ..![]()
Mε 10 παίχτες από το 35' η Ντόρτμουντ. Αυτή τη στιγμή είναι 2-3 το σκορ.
Και η ομαδαρα μας η Σαλκε 3-1 χανει απο την Στουτγκαρδη..![]()
Είναι σε φοβερή φόρμα η Στουτγκάρδη εσχάτως.
Bookmarks