απιστευτα πραγματα εγιναν φετος
τεραστιο επιτευγμα για μια ομαδα που ανεβηκε πριν απο 11 χρονια στην πρωτη κατηγορια.
μπραβο σε ολους τους γιατι κανανε και τεραστιες νικες κατα την διαρκεια της σεζον.4-0 την στουτγκαρδη,3-0 την μπαγερν,5-1 την βερντερ...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
απιστευτα πραγματα εγιναν φετος
μπραβο τους!!
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Nα αυτά γίνονται στα προηγμένα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα. Και δεν είναι τόσο το γεγονός ότι το πρωτάθλημα το κατέκτησε η Volfsburg, όσο το ότι κάθε χρόνο το πρωτάθλημά τους έχει τεράστιο σασπένς.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
ας ειναι καλα ο Μαγκατ...
Και η βολκσβαγκεν..
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Ηθελα να δω τι θα γινοταν αν δε τραυματιζοταν ολη η μεσοεπιθετικη γραμμη της Χοφενχάιμ. Στο πρωτο γυρο δε παιζοταν.
Λογικα λυγισε η Χοφενχαϊμ. Κατεβηκε με 8-9 παικτες να τελειωσει ολο το πρωταθλημα και δεν εβγαινε ετσι η δουλεια.
Παντως δεν με εκπλησσει το αποτελεσμα στη Γερμανια. Ειναι τοσο προβλεψιμο εκει το πρωταθλημα που ή θα το παρει η Μπαγιερν ή θα γινει εκπληξη. Οποτε 3 χρονιες η πιατελα παει Μοναχο και μια γινεται εκπληξη. Ε,ήτανε σειρα να γινει το μπαμ.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
την μπαγερν μοναχου για εμενα την χαλασε ο κλινσμαν,μονο σαν παιχτης ηταν καλος μαλλον.
Ο Ολυμπιακος ειναι ιδεα,εμεις τον φτιαξαμε και θα τον αγαπαμε μεχρι να πεθανουμε.Λεωνιδας Ανδριανοπουλος.
Το Αμβούργο, όπως όλα δείχνουν, θα είναι ο επόμενος «σταθμός» της καριέρας του Ζε Ρομπέρτο. Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Bild», ο Βραζιλιάνος μέσος που το όνομά του στο παρελθόν ακουγόταν έντονα για τον Ολυμπιακό, έμεινε ελεύθερος από την Μπάγερν Μονάχου αλλά δεν επιθυμεί να εγκαταλείψει τη Γερμανία.
Για τον 34χρονο μέσο είχαν εκφράσει ενδιαφέρον ομάδες τόσο από τις ΗΠΑ όσο και από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Από την άλλη πλευρά, οι διοικούντες την «ομάδα του λιμανιού» πριν καταλήξουν στη λύση του Βραζιλιάνου είχαν εξετάσει και την περίπτωση του Κώστα Κατσουράνη, αλλά οι διαπραγματεύσεις δεν «καρποφόρησαν».
34χρονος????????????????????????????????????????
Περσι ηταν 35!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
ουτε γυναικα να ηταν....
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
A, ωραία! Περιμένουμε 3-4 χρονάκια να τριανταρίσει και τον παίρνουμε μετά εμείς![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
differance (02-07-09)
Ξεκινησε και η bundesliga σημερα με τονα αγωνα wolfsburg-stutgart
2-0 με γκολ των μισιμοβιτς και γκραφιτε
Ο Χλεμπ της Μπαρτσα τελικα πηγε στη Στουτγκαρδη ή ειναι συνωνυμια? Γιατι αποψε η Στουγκαρδη ειχε καποιον Χλεμπ στην αρχικη 11αδα ο οποιος αντικατασταθηκε στο δευτερο ημιχρονο.
3 τεμαχια εσταξε σημερα η σαλκε στη μποχουμ στο τοπικο ντερμπυ του ruhr
Στα αλλα δευτερη συνεχομενη ισοπαλια για την μπαγερν αυτη τη φορα με την πελατισσα ολυμπιακου και παναθηναικου,βερντερ
Bookmarks