Τέτοιες ματσαρες και εγώ βλέπω αναγκαστικά γυναικείο πρωτάθλημα Αγγλίας λόγω της φίλης μου
Υ.Γ Για την ιστορια πρωταθλήτρια η Τσελσι
chainsaw (27-05-23)
Ισοφάρισε 2-2 η Ντόρτμουντ και ο κόρακας ενώ είχε δώσει 5 λεπτά είπε να κρατήσει 7, έτσι για το yolo.
Επειδή έβλεπα Ντόρτμουντ, το πέναλτι που έχασε, μόνο ο Τίγρης το έπαιρνε φέτος και η Μάιντς, προσπάθησε πάρα πολύ να μην βάλει άλλο...
Συν ότι και το πρώτο γκολ της Ντόρτμουντ, ήταν προϊόν κωλοφαρδίας... Αλλά δεν μπορούν τα παλικάρια.
Τολμώ να πω ότι έχασε με το σπαθί της...
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
chainsaw (27-05-23)
Και στην τελική, υπάρχει και το 2-3 με την Μαρσέιγ.
Σιγά μην τους κλάψω...
voskos_7 (27-05-23)
Όλοι έκαναν την δουλειά τους και όλοι ανταμείφθηκαν και ελπίζω να συνεχίσουν να ανταμείβονται...
Στα ακόμα πιο λοιπά της ημέρας, είσαι οπαδός του Αμβούργου (επειδή ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ να μην αφήσουν την σφραγίδα τους και την απαλεψιά της Ντόρτμουντ να αλωνίζει μόνη της σε τέτοιο Σαββατοκύριακο) όταν μπαίνεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο να πανηγυρίσεις απ'ευθείας άνοδο μετά την λήξη του παιχνιδιού και σκοράρει η Χάιντελχαϊμ δύο γκολ από το 91 μέχρι το 93 βγαίνει πρώτη και σε στέλνει στην τρίτη θέση, να διεκδικήσεις την άνοδο στο μπαράζ με τη Στουτγκάρδη (όλοι ξέρουμε ποιός δεν θα ανέβει ούτε φέτος)...
τρομερα πραγματα φετος
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didnΆt understand the assignment.
I told them they didnΆt understand life."
—John Lennon
Nikolaos_Kokkinos (16-04-24)
Τουλάχιστον του χρόνου, αν βγούμε Ευρώπη, δεν θα βρούμε τη Φράιμπουργκ...
Επίσης, πολλοί μπορεί να το λένε και ανταγωνιστικότητα, ξέρω 'γω, αλλά δεν είναι εικόνα τώρα διοργάνωσης με σοβαρές ομάδες την μία χρονιά να βγαίνεις Τσάμπιονς Λίγκ και την χρονιά που παίζεις σε αυτό να σε βρίσκει η 29η αγωνιστική 3 βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και ταυτόχρονα, να συμβαίνει και το αντίστροφο, από τη σωτηρία μέσω των μπαράζ, την επόμενη χρονιά, να είσαι τρίτος, ισόβαθμος με τον δεύτερο και άνετος...
Μιλάμε παίζει να είναι πιο στημένο πρωτάθλημα και από της Ταϊλάνδης...
Δεν το γνώριζα πως οι ασπιρίνες δεν είχαν πάρει ξανά πρωτάθλημα. Απίστευτο...
Nikolaos_Kokkinos (16-04-24)
Κάπου εδώ να δώσουμε και επισήμως τον τίτλο ατιτλίας στον Χάρι Κέιν.Ο άνθρωπος πήγε ίσως στην πιο σέιφ επιλογή των τοπ-5 πρωταθλημάτων για να πάρει τίτλο και κινδυνεύει να μείνει εντελώς άτιτλη μετά απο 13 χρόνια.
panahs7 (16-04-24)
Είχαν δέσει το γάιδαρο με την απόκτηση και του Ντάιερ από την Τόττεναμ, γιατί δεν έφτανε να μεταφέρουμε το know-how της Λονδρέζικης ηττοπάθειας μόνο στην επίθεση...
Τον τίτλο του "Forever Untitled", έπρεπε να ξέρει ότι τον κέρδισε ήδη φεύγοντας από τη Λέστερ...
Tι κατσικοποδαρος ρε ειναι αυτος ο Χαρι Κειν?, πηγε στην Μαγιερν κ τρωνε τη μια τσαπου μετα την αλλη, 3μπαλο απο τη στουτγκαρδη τωρα
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Να το πιάσουμε από την αρχή: Έφυγε από την Λέστερ μόλις ανέβηκε στην Πρέμιερ και πήγε στην Τόττεναμ...
Λάθος,βοσκέ.Στην Τότεναμ ανήκε από το 2009 και στην Λέστερ έπαιξε δανεικός από τον Φεβρουάριο του 2013 μέχρι το τέλος της χρονιάς προκειμένου να πάρει παιχνίδια καθώς είχε τραυματιστεί σοβαρά στην αρχή εκείνης της χρόνιας όταν έπαιζε πάλι δανεικός στην Νόριτς.Η Τότεναμ δεν είχε πρόθεση να τον πουλήσει.
voskos_7 (05-05-24)
Μπορεί να είναι έτσι (που μάλλον είναι) και δεν έχω κανέναν λόγο να το αμφισβητήσω (ας χάνουμε και κανέναν), αλλά η δουλειά είναι ότι έπαιξε στην μοναδική ομάδα που θα μπορούσε κανείς να υποθέσει ότι θα έχανε πρωτάθλημα από τη Λέστερ...
Bookmarks