BrazHlias (21-07-19), pirateeeeeee (21-07-19)
Μεγάλη νίκη επί της εθνικής ομάδας των ΗΠΑ με 11-9 και πρόκριση στους 8 του παγκοσμίου πρωταθλήματος.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
BrazHlias (21-07-19), pirateeeeeee (21-07-19)
Η τρομοκρατικη οργανωση...
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Περίεργα πράγματα γίνονται στο πόλο... Η εθνική πήρε το αργυρό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς αγωνες με προπονητή εκείνον του Ολυμπιακού. Την αμέσως επόμενη μέρα τίθεται θέμα απο την ομοσπονδία σχετικά με την απασχόληση του προπονητή ταυτοχρονα στον Ολυμπιακό και στην εθνική. Δηλαδή ή θα ζημιωσουν την εθνική ή τον Ολυμπιακο. Ωραία πράγματα.
Τα ίδια καραγκιοζιλικια είχαμε με τον Γιαννάκη στο μπάσκετ κάποτε. Από τότε η εθνική ομάδα δεν έχει πετύχει σχεδόν τίποτα. Πάνε και 14 χρόνια από τότε.
drizzt (09-08-21)
Για να είμαστε δίκαιοι και σωστοί με όλους: Το μόνο επίτευγμα του Ελληνικού αθλητισμού, που υπήρχε σχέδιο, στήριξη και χρηματοδότηση ήταν η Άρση Βαρών.
Σε όλα τα υπόλοιπα, αν δε βρισκόταν κάποιος παλαβός προπονητής ή αθλητής συνήθως με οικογένεια που να τον στηρίζει, ούτε απ' έξω από τις διεθνείς διοργανώσεις δε θα περνάγαμε...
Σε οποιοδήποτε αθλητικό επίτευγμα σε εθνικό επίπεδο, πάντα υπάρχει μία ομοσπονδία που δημιουργούσε από πριν, ή προσπαθεί να δημιουργήσει διαφόρων ειδών προβλήματα για να φανεί αργότερα ότι επεμβαίνει για να τα λύνει.
Συνήθεις τραγικές φιγούρες στην ιστορία είναι οι εκάστοτε ΓΓΑ και πολύ περισσότερο οι Υφυπουργοί Πολιτισμού αρμόδιοι για θέματα Αθλητισμού, οι οποίοι κοιτάνε μόνο να μη διαταραχθούν οι πολιτικές ισορροπίες μέσα στις ομοσπονδίες και αναγκάζονται να τρέχουν πίσω από κάθε επιτυχημένο αθλητή που πριν, ούτε που τον είχαν υπ'όψιν τους.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Aκόμα δεν κατάλαβα πως χάθηκε αυτό το χρυσό μετάλλιο και πως η καλύτερη άμυνα του τουρνουά έγινε σουρωτήρι στις ορέξεις των Σέρβων. Κρίμα...
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Το είδα Δημήτρη. Κάθε επίθεση των Σέρβων στο 1ο οκτάλεπτο ήταν γκολ. Και μάλιστα με βίντεο VAR μέτρησε ένα αμφισβητούμενο δικό μας και ταυτόχρονα ακυρώθηκε δικό τους (που πέτυχαν στην επόμενη επίθεση) και το σκορ από 1-3 έγινε 2-2. Και πάλι όμως δε μπορούσαμε να τους σταματήσουμε με αποτέλεσμα το οκτάλεπτο να κλείσει με το σκορ 3-6 για τους Σέρβους. Έξι γκολ σε μια περίοδο η Εθνική δεν μας έχει συνηθίσει να τρώει. Και βρέθηκε και 3 γκολ πίσω. Κάτι που προφανώς μέτρησε παρόλο που ισοφαρίσαμε αργότερα αλλά εν τέλει η υπερπροσπάθεια μας κούρασε και ήτανε και λογικό.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
drizzt (09-08-21)
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Αποχη, λεει, θα κανουν οι πολιστες σε περιπτωση που φυγει απο την εθνικη ο Βλαχος. Ο οποιος εχει ηδη φυγει δηλαδη...
Και γαμω τις αποφασεις πηρε ο νεος προεδρος της Κοε, ακομα δεν εξελεγη.... Ας το καταστρεψουμε κι αυτο μωρε, γιατι να φερνοπυμε μεταλλια και αηδιες στη χωρα; Δε βλεπετε το μπασκετ και το ποδοσφαιρο τι ωραια που ειναι στην αφανεια τους και δεν ενοχλουν κανεναν;;
Dimios (09-08-21)
Ο Βλάχος τους ενημερώσε πως από το θρύλο δε φεύγει και ο σκληρός Γιαννόπουλος έβαλε την ουρά στα σκέλια και το μαζέψε ανανεώνοντας τον για άλλο ένα χρόνο.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
Ασε μας ρε Βλάχο, καταδίκασες με την μαλακία σου το απόλυτο φαβορί. Αραξε στην Κίνα κι άσε και κανέναν άλλον. Που θα ξαναβρούμε τέτοια ευκαιρία με τους Σέρβους να κατεβάζουν την δεύτερη ομάδα και τελικό με τους υποδεέστερους Ούγγρους? Πίκρα...
Χάλια κι αυτός άσχετος. Γενικά ή παίρνεις τον τίτλο ή είσαι για πετάμα ε;
Η διαφορά με αυτήν την Ουγγαρία ήταν μεγάλη. Όπως είχε πει κι ο Κλεμανσώ: τα νεκροταφεία είναι γεμάτα αναντικαταστατους. Άσε να δοκιμάσει και κανένας άλλος, κατά προτίμηση ξένος
Ο,τι να ναι. Δε μας κάνει και ο βλάχος τώρα.
Αθάνατος Έλληνας οπαδός.
Du3lisT (29-07-23)
Κρίμα για την εθνική.Βρεθήκαμε πολύ κοντά στον ημιτελικό καθώς προηγούμασταν με 10-8 2 λεπτά πριν την λήξη και δεχθήκαμε 3 στα καπάκια.
Bookmarks