Ελευθερια , δεν μπαινω ποτε σε αυτη την διαδικασια ....ποιος εχει αδικο και ποιος δικιο μεταξυ των δυο φυλων , δεν μπαινω γιατι οι διαφορες ειναι μεγαλες.......
Τι θελω να πω?
Μια γυναικα γυριζει απο την δουλεια και καποια συναδελφος της εχει κανει κατι. Η γυναικα θελει να το κουβεντιασει , να πει με την φιλη της ολες τις λεπτομεριες , τι εγινε, πως εγινε, τι εχει προηγηθει .......
Ο αντρας σε αντοιστιχη περιπτωση με καποιον φιλο του λειτουργει διαφορετικα ......<<ακου ρε μαλακα τιεκανε το αρχιδι>> << γαμησε τον μεωρε τον μαλακα>> .......
Εαν υπαρχει σοβαρο προβλημα οι γυναικες εχετε την αναγκη να το κουβεντιασετε ........μπορει να το κουβεντιαζεται ωρες .
Οι αντρες το βλεπουμε διαφορετικα << ρε μαλακα ετσι και ετσι>> << ε γιατι δεν κανεις αυτο>>> ( οπου <<αυτο>> ειναι η προτεινομενη λυση) και το προβλημα σταματαει να συζητιεται.
Προσεχε , ,,,,δεν κατακρινω αυτο που κανετε , απλα αυτη ειναι η λογικη σας.
ρε παιδια ολο μπουρου μπουρου ειστε, υπαρχει ενα κουμπι που λεει "εισαγωγη εικονας", για δειτε το...![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Από 3 προς 1 μας σκάσατε και φτάσατε 5 προς 1. Συνεχίστε και θα μείνετε μόνες σας να δω τι θα λέτε μετά!![]()
οχι αλλα παιζει να πει απο μεσα της η στις φιλες της "αχ χρυσος ο ηλιας αλλα τον εχω βαρεθει οτι του ζηταω το κανει.. εγω θελω εναν αντρα ισχυρο που να με γραφει που και που"
αν παλι δεν της μαγειρεψει και της πει "παραγγειλε σοθβλακια" θα πει "αμαν αυτος ο Ηλιας ειναι πολυ γαιδουρι ..κλπ κλπ κλπ"
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Περιπου..Μια παραλλαγη αυτου ειναι: "τι σου φταιει και εχεις νευρα"; 'Δεν ξερω".
"Δεν ξερεις γιατι εχεις νευρα"; "Οχι".
"τι μπορω να κανω να βοηθησω"; "Τιποτε θα το λυσω μονη μου"
Και μετα απο λιγο, αφου εχεις αραξει στην τιβι να δεις αγωνα:
"Εισαι αδιαφορος"!
"Γιατι;"
"Γιατι ενδιαφερεσαι μονο για τη μπαλλα και οχι για μενα"...
Καπου εκει αρχιζεις να χτυπας το κεφαλι στον τοιχο..
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Nikolaos_Kokkinos (27-09-12)
Coach η Αιτηση μου στο να ανοιξω το παιχνιδι με τον Λαγο σε τι σταδιο βρισκεται ???![]()
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Ναι, αλλά κι εσύ τσουβαλιάζεις τώρα που λέει και η πιπινομάνα μου. Εγώ πχ αν συμβεί κάτι τέτοιο, όταν γυρίσω σπίτι δεν θα μιλήσω σε άνθρωπο (κυριολεκτώ). Όταν πλέον λυθεί το πρόβλημα, θα το αναφέρω ως κάτι που έγινε. Ότι συζήτηση και αλάλυση είναι να γίνει θα γίνει με τον εαυτό μου
. Επίσης, αυτό που λέτε για την πολυλογία δεν ταιριάζει σε εμένα και σε πολλές γυναίκες φαντάζομαι. Πάνω από 5 λεπτά δεν μιλάω ποτέ πχ στο τηλέφωνο με τις φίλες μου.
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Eleni7 (27-09-12)
Bookmarks