ΝΑΙ
ΟΧΙ
ΔΕΝ ΞΕΡΩ/ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ
ΤΑΚΗ ΑΛΑΝΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ[ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ]
Ο ΣΕΓΚΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑΣ
ΜΙΡΝΕΣ ΘΕΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ!!!
τα αποτελεσματα ομως αυτο εδειξαν...Οτι τον Αστερα δεν μπορεσε να τον κερδισει..Και μαλιστα δυο φορες..Ουτε επισης την Καλαμαρια, τον Εργοτελη κλπ κλπ
Το να ζηταμε παιχτες και μαλιστα κλασεως ειναι ευκολο...Το δυσκολο ειναι να αξιοποιουμε σωστα ολους τους παιχτες που εχουμε στη διαθεση μας..
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Δεν είναι έτσι Ηλία. Όταν κάποιος αναγνωρίζει τα θετικά σου τότε είναι πολύ πιο εύκολο να δεχτείς την κριτική του για τα όποια αρνητικά σου. Όταν όμως αγνοεί επιδεικτικά τα θετικά (ΠΩΣ έφτασες στους 16 γιατί σίγουρα δεν σε πήραν και σε φύτεψαν εκεί με το έτσι θέλω) τότε είναι απλά εμπαθής.
Σίγουρα το κλίμα είναι κάπως και η ευθύνη δική μας. Και γι' αυτό δεν νομίζω πως θα ευθύνονταν τόσο ένα 3-0 από τη Τσέλσι ή ένα 4-2 από τη Ρεαλ (με συγκλονιστική εμφάνιση) αλλά το ότι τόσα χρόνια είμασταν (εύχομαι ο χρόνος να παραμείνει παρελθοντικός) περίγελος και καρπαζοεισπράκτορες από ομάδες συχνά πολύ μικρότερης δυναμικής της δικής μας και όχι μόνο εκτός έδρας αλλά και μέσα στο σπίτι μας... (γκουχ γκουχ σόλιντ)
ως συνηθως δυο μετρα και δυο σταθμα!
Για να κερδισει ο Τακης τους Αστερες χρειαζοτανε επιπλεον μεταγραφες γιατι Ελλαδα και Ευρωπη δεν βγαινουνε με το υπαρχον ροστερ, αλλα ο αλλος πους επαιζε με σαφως χειροτερο ροστερ ητανε υπευθυνος για τις απωλειες εντος εδρας στην Ευρωπη οχι απο Αστερες αλλα απο Βαλενθιες και Λιον! Απαραδεκτος εκεινος, εστω κι αν τουλαχιστον στο πρωταθλημα μας ειχε πρωτους με τους τσουρουκαδες που επαιζε! Ενω ο Τακης αρχοντας και δικαιολογημενος καθοτι δεν ειχε παιχτες αρκετους για να κερδισει τον Αστερα!![]()
KOUTOXORTO13 (13-03-08)
Εγω τον κραζω και για κακη αξιοποιηση του υπαρχοντος μικρου ροστερ...
Για παιχτες που λογο υπερβολικης συμμετοχης ειχανε καει σωματικα και αλλους που σαπιζανε στον παγκο!Το μικρο ροστερ δεν ητανε το μοναδικο προβλημα..
Οσο για την ποσοτητα και την ποιοτητα τα ιδια λεμε στην ουσια. Οταν ζητας επιπλεον παιχτες προγφανως εννοεις ποιοτικους. Διοτι αλλιως μαζι με τους νεους μας το ροστερ φετος εχει κοντα 30 παιχτες.Ποσοτικα φτανουνε.Απο ποιοτικους παιχτες εχουμε ανεπαρκεια και μιλαμε για μικρο ροστερ..Και εκει περσυ που λες ειχαμε ακομη μεγαλυτερη ανεπαρκεια..
Τελος ο Σολιτν δεν ητανε ποτε λατρεια μου...Απλα τον υποστηριζα λογω των μπινελικιων που του ριχνε ο καθε πικραμενος Μπαγεβιτσικος (και ξερω τι λεω σε αυτο). Λατρεια εχουνε για τον Λεμονη αυτοι που κλαψανε τωρα που εφυγε και απειλουνε να κανουνε γης μαδιαμ το Καραισκακη και να θαψουνε τον Κοκκαλη καθως και οσοι εχουνε πανω απο το κρεββατι του την εικονα του σερβου..
Υ.Γ. Δεν ειναι κακο να λατρευεις καποιον...Κι εγω εχω τις προτιμησεις μου σε προπονητες παιχτες κλπ. Απλα ο Σολιντ δεν ητανε ποτε αναμεσα στους λατρεμμενους μου..![]()
Ο σεβασμός στην Ευρώπη με ότι αυτό συνεπάγεται τόσο στην αντιμετώπιση των διαιτητών όσο και στα ειρωνικά σχόλια των δημοσιογράφων προηγμένων ποδοσφαιρικά χωρών που θεωρούν ότι έχουν την αποκλειστικότητα στη γνώση του πως παίζεται το παιχνίδι και δεν επιτρέπουν σε κανένα υπανάπτυκτο να τους αμφισβητεί, ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ. Κερδίζεται με τις μάχες μέσα στο γήπεδο, με το να υπερβάλεις εαυτόν, με το να πάρεις νίκες, με το να χάσεις με το κεφάλι ψηλά, αλλά κυρίως με το να έχεις συνέχεια στην απόδοση και στην παρουσία σου στο υψηλό επίπεδο του championsleague. Αυτό άρχισε να γίνεται φέτος με τον καλύτερο τρόπο. Και η καλή απόδοση υπήρχε και η προσπάθεια να δοθεί το κάτι παραπάνω και η αναγνώριση από αντιπάλους τόσο της ανωτερότητας (Βερντερ) όσο και της παλικαρίσιας εμφάνισης παρά τη ήττα (Ρεαλ) και κυρίως μια σταθερή απόδοση σε υψηλό επίπεδο (εξαιρουμένου ενός αγώνα εκτός έδρας με μια ομάδα της κλάσης της Τσέλσι). Τα πρώτα πλην σημαντικά βήματα για να ανέβεις επίπεδο και σιγά σιγά να καταστήσεις τα ειρωνικά σχόλια μειοψηφία και τους συγγραφείς τους γραφικούς και εμπαθείς έγιναν. Όταν λοιπόν ο πρόεδρος της ομάδας δίνει μια και τα γκρεμίζει όλα με μία κίνηση η εξήγηση της οποίας ξεπερνά την κοινή λογική και απαιτεί βαθύτερες γνώσεις ψυχιατρικής είναι απόλυτα φυσιολογικά και τα ειρωνικά σχόλια από τους Βέλγους και εξίσου φυσιολογική η συνέχιση της ίδιας αντιμετώπισης στο μέλλον. Γι’αυτό το λόγο και κάποιοι από εμάς ανησυχούμε για την επόμενη μέρα γιατί βλέπουμε άλλο ένα πισωγύρισμα, άλλη μία θυσία των όσων έγιναν στο βωμό ενός ταρακουνήματος με αμφίβολα αποτελέσματα στο στόχο της κατάκτησης ενός πρωταθλήματος. Και όταν ο καθ’ύλην αρμόδιος ιεραρχεί διαφορετικά τα πράγματα από το πώς ονειρεύονται κάποιοι (θέλω να πιστεύω οι περισσότεροι) οπαδοί τον Ολυμπιακό, είναι φυσιολογικό το μέλλον να μας φαντάζει αβέβαιο.
mpak (13-03-08)
mpak (13-03-08)
Προσοχή Μαράκι..προσθέτεις άθελα σου "Ευχαριστώ" σε αυτό το εξ-αγγλισμένο σονονόματο κεφάλι :p
Θα το χρησιμοποιήσει υπέρ του![]()
mpak (13-03-08)
1/. Κοιταξε εγω αυτο μπορω να το χαρακτηρισω καπριτσιο, ψυχασθενεια, τσαντιλα,σπασμωδικη κινηση και με πολλους αλλους τροπους και εκφρασεις καμια απο τις οποιες ομως δεν εμπεριεχει τον ορο λογικη η παραγωγο του![]()
Η πιο ταιριαστη απ'ολες ειναι αυτη που ποσταρα προηγουμενως "με μία κίνηση η εξήγηση της οποίας ξεπερνά την κοινή λογική και απαιτεί βαθύτερες γνώσεις ψυχιατρικής"
2/. Εκτος αν η κινηση ειχε να κανει με το φοβο μην το κανει τελικα το νταμπλ ο Τακης και μετα αντε να τον διωξεις. Μονο αν το δω απο αυτη την οπτικη μπορω να πω οτι εχει καποια σχεση με τη λογικη.
Υ.Γ. Και επειδη με το που περνανε οι ωρες αρχιζω και το πιστευω ολο και περισσοτερο το 2/. μπορει στο τελος να συμφωνησουμε.
kouzoulo (13-03-08)
lgalletti7 (13-03-08)
Bookmarks