Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: EΙΣΤΕ ΣΥΜΦΩΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΛΕΜΟΝΗ

Ψήφισαν
119. Η δημοσκόπηση είναι κλειστή
  • ΝΑΙ

11 9,24%
  • ΟΧΙ

70 58,82%
  • ΔΕΝ ΞΕΡΩ/ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ

1 0,84%
  • ΤΑΚΗ ΑΛΑΝΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ[ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ]

31 26,05%
  • Ο ΣΕΓΚΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑΣ

3 2,52%
  • ΜΙΡΝΕΣ ΘΕΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ!!!

3 2,52%
Σελίδα 38 από 42 ΠρώτηΠρώτη ... 81828343536373839404142 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 741 έως 760 από 824

Θέμα: ΕΙΣΤΕ ΣΥΜΦΩΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΑΚΗ ΛΕΜΟΝΗ?

Ο-ΛΥ-ΜΠΙ-Α-ΚΟΣ Το avatar του χρήστη iakov7

Περιοχή
    Κόκκινη Κύπρος
    Thanks
    13.680
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.920 φορές σε 2.489 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από mpak Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο, αλλά αν όντως το είπα σου ζητώ συγνώμη αφού δεν ήταν κομψό. Εκτός αν είπα κάτι άλλο και το παρεξήγησες...

Σέβομαι τις επιθυμίες σου και το αφήνω και εγώ εδώ.
    Η δικη μου επιθυμια ειναι να ανταλλαζω αποψεις με ολους, τα παρακατω ομως τα εγραψες εσυ πιο πανω ενω συζητουσαμε για καποιο θεμα:

Δεν με καταλαβαίνεις Ιάκωβε και λέμε τα ίδια και τα ίδια. Δεν πειράζει. Άστο να πάει άστο...

Κατι που ειναι αρκετα απαξιωτικο για καποιον που προσπαθει να συζητησει μαζι σου. Σαμπως και ο αλλος ειναι κανενας ανοητος και δεν μπορει να καταλαβει τι εννοεις με αυτα που γραφεις.

Οσον αφορα το οτι μπορει να παρεξηγησα καποια πραγματα που ειπες, εσυ η ιδια ειχες ζητησει συγνωμη προσφατα για καποια ’οργισμενα’ ποστς σου αρα δεν υπαρχει θεμα να εχω παρεξηγησει οτιδηποτε. Προσωπικα οσο και αν διαφωνουσα με καποιες αποψεις σου παντα τις σεβαστηκα.

Οπως ειπα και πιο πανω στοχος μου ειναι να ανταλλαζω αποψεις με αλλους φιλους στο φορουμ και να ειμαστε ολοι μια καλη παρεα. Το τελευταιο πραγμα που θελω ειναι να ερχομαι σε οποιουδηποτε ειδους αντιπαραθεση με αλλα μελη, απλα νιωθω οτι αντιδρας με εναν τροπο πληρως αρνητικο και απαξιωτικο σε οτι γραψω απλα επειδη διαφωνεις μαζι μου, και το εχεις κανει ηδη 2-3 φορες.

Εχουμε ηδη κουρασει νομιζω τους αλλους φιλους του φορουμ αρα ας το αφησουμε μεχρι εδω. Αν θελεις να μου πεις οτιδηποτε στειλε μου pm.
    ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

Ο-ΛΥ-ΜΠΙ-Α-ΚΟΣ Το avatar του χρήστη iakov7

Περιοχή
    Κόκκινη Κύπρος
    Thanks
    13.680
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.920 φορές σε 2.489 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sk12072 Εμφάνιση μηνυμάτων
    μας βλεπω χωρισμενους σε 2 στρατοπεδα.εκει μας καταντησε ο προεδρος.κριμα...
    Φιλε sk12072 δεν υπαρχει κανενας λογος να χωριστουμε σε στρατοπεδα, πολυ απλα επειδη ανηκουμε ολοι στο ιδιο στρατοπεδο. Ειναι επομενο σε ενα οποιοδηποτε ποδοσφαιρικο σωματειο, ποσο μαλιστα σε ενα μεγαλο σωματειο οπως ειναι ο Ολυμπιακος, να υπαρχουν διαφωνειες για διαφορες αποφασεις της διοικησης. Αυτο δεν σημαινει ομως οτι καθε φορα πρεπει να χωριζομαστε σε στρατοπεδα.

Ημουνα ενας απο αυτους που συμπαθουσαν και εκτιμουσαν πολυ τον Μπαγεβιτς και ηθελα να μεινει στον Ολυμπιακο. Οταν η διοικηση με την σταση της τον αναγκασε να φυγει και ενω ειχε παρει το νταμπλ, θυμωσα και απογοητευτηκα. Μεχρι εκει ομως, ο Ολυμπιακος ειναι πανω απο ολους και ολα. Ο Μπαγεβιτς εφυγε και ο Ολυμπιακος συνεχισε τον δρομο του, δεν ειχα κανενα λογο να συνεχισω να φωναζω υπερ του Ντουσαν απο την στιγμη που επαψε να ειναι μερος της ομαδας μου και σεβαστηκα την αποψη της διοικησης. Δεν ειμαστε ουτε Μπαγεβιτσικοι, ουτε Λεμονικοι, ειμαστε Ολυμπιακοι και θα ειμαστε παντα εκει.
    ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

3. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον iakov7 για αυτό το μήνυμα:

iek (13-03-08), karalamanajic (13-03-08)

Το avatar του χρήστη sk12072

Thanks
    4.414
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 15.128 φορές σε 9.447 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

σαφως και ο θρυλος ειναι πανω απο ολους και απο ολα αλλα ο θυμος,η οργη και η απογοητευση με τον τροπο που διοικειται η ομαδα πιστευεις ιακωβε οτι δεν θα βγει στο γηπεδο;
    η αγανακτηση αυτη θα ειπωθει να εισαι σιγουρος.οπως εγινε και στη φιεστα.

Το avatar του χρήστη panty

Περιοχή
    Εδώ!
    Thanks
    12.502
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 6.188 φορές σε 3.017 μηνύματα
    Ignore User

Reddna

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από iakov7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φιλε sk12072 δεν υπαρχει κανενας λογος να χωριστουμε σε στρατοπεδα, πολυ απλα επειδη ανηκουμε ολοι στο ιδιο στρατοπεδο. Ειναι επομενο σε ενα οποιοδηποτε ποδοσφαιρικο σωματειο, ποσο μαλιστα σε ενα μεγαλο σωματειο οπως ειναι ο Ολυμπιακος, να υπαρχουν διαφωνειες για διαφορες αποφασεις της διοικησης. Αυτο δεν σημαινει ομως οτι καθε φορα πρεπει να χωριζομαστε σε στρατοπεδα.

Ημουνα ενας απο αυτους που συμπαθουσαν και εκτιμουσαν πολυ τον Μπαγεβιτς και ηθελα να μεινει στον Ολυμπιακο. Οταν η διοικηση με την σταση της τον αναγκασε να φυγει και ενω ειχε παρει το νταμπλ, θυμωσα και απογοητευτηκα. Μεχρι εκει ομως, ο Ολυμπιακος ειναι πανω απο ολους και ολα. Ο Μπαγεβιτς εφυγε και ο Ολυμπιακος συνεχισε τον δρομο του, δεν ειχα κανενα λογο να συνεχισω να φωναζω υπερ του Ντουσαν απο την στιγμη που επαψε να ειναι μερος της ομαδας μου και σεβαστηκα την αποψη της διοικησης. Δεν ειμαστε ουτε Μπαγεβιτσικοι, ουτε Λεμονικοι, ειμαστε Ολυμπιακοι και θα ειμαστε παντα εκει.
    πολύ σωστά!
    το θέμα δεν είναι προσωπικό αλλά αφορά τον σχεδιασμό και το ΟΡΑΜΑ αυτής της ομάδας!
    Το θέμα είναι ότι βλέπουμε πισωγυρίσματα την στιγμή που είχαμε πιστέψει πως είχαμε κάνει την υπέρβαση!
    ΔΕΝ ήμουν σύμφωνος με την απομάκρυνση κανενός προπονητή μέχρι τώρα και πιστεύω ακράδαντα ότι ο πρόεδρος πρέπει κάποτε να διαλέξει κάποιον που θα τον αφήσει χρόνια στο τιμόνι της ομάδας για να δούμε προκοπή!
    Όταν δεν έχεις τον πακτωλό των χρημάτων των μεγάλων ομάδων πώς μπορείς να τις ανταγωνιστείς αν όχι με ένα πολύ δεμένο σύνολο ταλαντούχων αλλά όχι πανάκριβων παικτών?
    και πως θα δημιουργήσεις ένα τέτοιο σύνολο αν δεν αφήσεις έναν άνθρωπο να κάνει την δουλειά του?
    ο Λαός του Ολυμπιακού πιστεύω πως ωρίμασε αρκετά ώστε να κάνει υπομονή για να δεί την ομάδα που ονειρεύεται μένοντας κάποια χρόνια χωρίς τίτλο ίσως!
    Καιρός να δείξει την ίδια ωριμότητα και η διοίκηση!
    ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!!!
    θρύλε για πάρτι σου θρύλε μαζί σου, εμείς οι άρρωστοι οι οπαδοί σου....

6. Οι ακόλουθοι 6 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον panty για αυτό το μήνυμα:

iek (13-03-08), IERO (14-03-08), karalamanajic (13-03-08), KOUTOXORTO13 (13-03-08), lgalletti7 (13-03-08), mpak (13-03-08)

Thanks
    4.414
    Ignore User

Προεπιλογή

πολυ ωραιο post παντελη.

8. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

panty (13-03-08)

.

Thanks
    3.519
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 6.050 φορές σε 2.860 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Να πάρουν το μήνυμα
    [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

Το avatar του χρήστη panty

Περιοχή
    Εδώ!
    Thanks
    12.502
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 6.188 φορές σε 3.017 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Airness Εμφάνιση μηνυμάτων
    Να πάρουν το μήνυμα
    [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
    ουδέν σχόλιο γιατί θα πρέπει να γράψω σεντόνια και δεν γουστάρω!
    ένα μόνο, ούλοι ΑΡΔ.
    θρύλε για πάρτι σου θρύλε μαζί σου, εμείς οι άρρωστοι οι οπαδοί σου....

The legend lives on Το avatar του χρήστη iek

Περιοχή
    United Kingdom
    Thanks
    7.784
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 11.657 φορές σε 6.482 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Με αυτο το κομματι του αρθρου εγω συμφωνω

Αυτός ο άνθρωπος σε ανύποπτο χρόνο, μου το ’χε πει προσωπικά: Ο Τάκης είναι πολύ καλό παιδί και τον αγαπάω!
    Πραγματικά τον ΑΓΑΠΗΣΕ και τον ΣΤΗΡΙΞΕ ως ΜΕΓΑΛΟ προπονητή ο Σωκράτης Κόκκαλης! Κι αυτό δεν πρέπει να αμφισβητείται από κανέναν ούτε από τον ίδιο τον Λεμονή!
    *Τον ΠΛΗΡΩΣΕ σαν ΜΕΓΑΛΟ προπονητή, με ηγεμονικών απολαβών συμβόλαιο!
    *Του πήρε τους καλύτερους παίκτες που πήρε ποτέ σε μια περίοδο ελληνική ομάδα, και τους καλύτερους συνολικά στην ιστορία του Ολυμπιακού!
    *Έκανε ΔΕΚΤΕΣ όλες τις επιλογές του (όπως τον Καβαλιέρη, ας πούμε), που είχε απορρίψει ακόμα και η Ξάνθη!
    *ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕ και η πλαισίωσή του με τον Ίβιτς, όταν όλοι είχαν ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ, το καλοκαίρι, με τις πρώτες δυστοκίες στις μεταγραφές (Μόντριτς, Μακελελέ, Τουνζάι), χαρακτήρα ΣΤΗΡΙΞΗΣ είχε!
    *Ο Λεμονής ήταν το ΑΠΟΛΥΤΟ αφεντικό και δεν νομίζω πως ο ίδιος δεν θα το επιβεβαίωνε.
    *Η ΣΤΗΡΙΞΗ του ήταν δεδομένη και εμφανής, ακόμα και όταν εμείς εδώ -τότε, στις πρώτες αποτυχίες (Καλαμαριά, Εργοτέλης…)- ακούσαμε κριτική για την ατολμία των επιλογών.
    Ο Σωκράτης Κόκκαλης αγάπησε τον Λεμονή -σας διαβεβαιώ γι’ αυτό-, αλλά πιο πολύ αγαπάει τον Ολυμπιακό. Και τις στιγμές που κάποιοι σκέπτονται συναισθηματικά, αυτός πρέπει να αποφασίσει ορθολογιστικά.
    Δεν σκέφτεται πολιτικά η επικοινωνιακά εκείνη τη στιγμή, αλλά αποφασίζει για το καλύτερο αποτέλεσμα.
    “Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw

12. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον iek για αυτό το μήνυμα:

iakov7 (13-03-08), karalamanajic (13-03-08)

Το avatar του χρήστη mpak

Thanks
    8.774
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.335 φορές σε 2.291 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από iek Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ο Σωκράτης Κόκκαλης αγάπησε τον Λεμονή -σας διαβεβαιώ γι’ αυτό-, αλλά πιο πολύ αγαπάει τον Ολυμπιακό. Και τις στιγμές που κάποιοι σκέπτονται συναισθηματικά, αυτός πρέπει να αποφασίσει ορθολογιστικά.
    Δεν σκέφτεται πολιτικά η επικοινωνιακά εκείνη τη στιγμή, αλλά αποφασίζει για το καλύτερο αποτέλεσμα.
    Κι ακόμα πιο πολύ αγαπάει τον εαυτό του. Λυπάμαι αλλά η απόφαση απομάκρυνσης του Λεμονή τώρα σε εμένα δείχνει μόνο εγωκεντρισμό και τίποτα άλλο.

14. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Faithful (13-03-08)

Περιοχή
    United Kingdom
    Thanks
    7.784
    Ignore User

Προεπιλογή

Κι ακόμα πιο πολύ αγαπάει τον εαυτό του. Λυπάμαι αλλά η απόφαση απομάκρυνσης του Λεμονή τώρα σε εμένα δείχνει μόνο εγωκεντρισμό και τίποτα άλλο.
    ολοι αγαπανε τον εαυτο τους περισσοτερο απο τους αλλους Μαρια..Το θεμα ειναι αν αγαπωντας τον εαυτο σου ωφελεις και τους αλλους, στην προκειμενη περιπτωση τον Ολυμπιακο..ΚΑι αυτο θα φανει στην πορεια..

Μπορει ο Σωκρατης να αγαπαει υπερβολικα τους ελληνικους τιτλους και να κανει τα παντα για να τους κατακτησει αλλα ετσι δεν βλαπτεται η ομαδα...Αλλου ειναι το προβλημα...Οτι ενδιαφερεται ΜΟΝΟ για την κατακτηση των ελληνικων τιτλων περιοριζοντας ετσι την δυναμικη της ομαδας..Δηλαδη υπαρχει οφελος αλλα οχι στην εκταση που θα μπορουσε να υπαρξει..
    “Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw

16. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

mpak (13-03-08)

deleted Το avatar του χρήστη Faithful

Περιοχή
    athens
    Thanks
    21.168
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 12.688 φορές σε 8.171 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Ο sportdog αναδημοσιεύει σχετικό σχόλιο, βελγικής ποδοσφαιρικής ιστοσελίδας, με τίτλο «Το φαινόμενο Ολυμπιακός ή πως απολύεται ένας προπονητής που κέρδιζε»: «Εκεί που όλοι νόμιζαν ότι ο Ολυμπιακός είχε μεταβληθεί σε κάτι διαφορετικό από μηχανή που «ξερνάει» λεφτά (με μόνη χρησιμότητα την στρατολόγηση συνταξιούχων παικτών) και από μια ομάδα ανίκανη να κερδίσει οπουδήποτε αλλού, παρά στο γεμάτο από λυσσασμένους και άγριους οπαδούς, γήπεδο της, τίποτα δεν έχει αλλάξει τελικά!

Παρά τις άνευ προηγούμενου ευρωπαϊκές επιτυχίες του Τάκη Λεμονή, ο τεχνικός της ομάδας απολύθηκε, επειδή διέπραξε το αμάρτημα να τη έχει 2η στο ελληνικό πρωτάθλημα»!
    Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...

18. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

mpak (13-03-08)

Τα κεφάλια μέσα τώρα Το avatar του χρήστη papdoux

Περιοχή
    Πειραιάς, Καμίνια
    Thanks
    1.366
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2.318 φορές σε 1.444 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Νομιζω οτι η διοικηση πρεπει να κανει μια αυτοκριτικη και να καταλαβει οτι τοσα χρονια τωρα, να φταινε μονο οι προπονητες και καποιες λιγες φορες οι παικτες δε γινεται.
    Τοσα χρονια εχουμε αλλαξει προπονητες και παικτες. Μονιμη ειναι η διοικηση. Μηπως τελικα ο μονιμος ειναι το προβλημα; το εχει σκεφτει αυτο η διοικηση;

20. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

mpak (13-03-08)

Thanks
    8.774
    Ignore User

Προεπιλογή

Μπορει ο Σωκρατης να αγαπαει υπερβολικα τους ελληνικους τιτλους και να κανει τα παντα για να τους κατακτησει αλλα ετσι δεν βλαπτεται η ομαδα...Αλλου ειναι το προβλημα...Οτι ενδιαφερεται ΜΟΝΟ για την κατακτηση των ελληνικων τιτλων περιοριζοντας ετσι την δυναμικη της ομαδας..Δηλαδη υπαρχει οφελος αλλα οχι στην εκταση που θα μπορουσε να υπαρξει..
    Α ΓΕΙΑ ΣΟΥ!!! Αυτό λέω Ηλία. Κι εγώ εθισμένη στις κούπες είμαι. Αλλά θεωρώ λάθος το να κοιτάς το δέντρο και να χάνεις το δάσος.

Thanks
    8.774
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ο sportdog αναδημοσιεύει σχετικό σχόλιο, βελγικής ποδοσφαιρικής ιστοσελίδας, με τίτλο «Το φαινόμενο Ολυμπιακός ή πως απολύεται ένας προπονητής που κέρδιζε»: «Εκεί που όλοι νόμιζαν ότι ο Ολυμπιακός είχε μεταβληθεί σε κάτι διαφορετικό από μηχανή που «ξερνάει» λεφτά (με μόνη χρησιμότητα την στρατολόγηση συνταξιούχων παικτών) και από μια ομάδα ανίκανη να κερδίσει οπουδήποτε αλλού, παρά στο γεμάτο από λυσσασμένους και άγριους οπαδούς, γήπεδο της, τίποτα δεν έχει αλλάξει τελικά!

Παρά τις άνευ προηγούμενου ευρωπαϊκές επιτυχίες του Τάκη Λεμονή, ο τεχνικός της ομάδας απολύθηκε, επειδή διέπραξε το αμάρτημα να τη έχει 2η στο ελληνικό πρωτάθλημα»!
    Να τι εννοώ όταν λέω ότι για ακόμα μια φορά ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΑΜΕ στην Ευρώπη με αυτή την κίνηση. Όσοι επιθυμούν Φλώρες, Ιρουρέτα, Μουρίνιο και δεν ξέρω γω τι άλλο ας το ξανασκεφτούν κι ας αρχίσουν το Manager με το αντίστοιχο ψευδώνυμο ως προπονητές αφού αλλιώς δεν θα δούν κανέναν από αυτούς στον πάγκο του Ολυμπιακού.
    Δεν λέω πως αν η διοίκηση ήταν σοβαρή θα έρχονταν (λόγω του επίπεδου του πρωταθλήματος μας) αλλά και με τα χάλια της διοίκησης απλά δεν υπάρχει ούτε μια στο εκατομμύριο.

23. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Faithful (13-03-08)

deleted Το avatar του χρήστη Faithful

Περιοχή
    athens
    Thanks
    21.168
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 12.688 φορές σε 8.171 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

εχεισ δικιο. παω να παιξω μανατζερ. εχω φερει κι ενα ταλεντο απο το Ισραηλ... για να δουμε, θα ναι καλος?
    Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...

25. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

mpak (13-03-08)

Περιοχή
    United Kingdom
    Thanks
    7.784
    Ignore User

Προεπιλογή

Α ΓΕΙΑ ΣΟΥ!!! Αυτό λέω Ηλία. Κι εγώ εθισμένη στις κούπες είμαι. Αλλά θεωρώ λάθος το να κοιτάς το δέντρο και να χάνεις το δάσος.
    Το θεμα Μαρια ομως ειναι οτι δεν ειναι πουθενα γραμμενο οτι για να πας καλα στην Ευρωπη πρεπει να χασεις το πρωταθλημα απεναντι σε αντιπαλους κλασεις κατωτερους..
    ΝΑ στο πω απλα. Η Ευρωπη ειναι το δευτερο σκαλι το πρωταθλημα το πρωτο..Δεν μπορει να λες οτι για να ανεβω στο δευτερο σκαλι θα πρεπει να μην περασω απο το πρωτο...Απλα δεν γινεται..Δεν γινεται να πεις οτι για να κερδισω πχ τη Βερντερ θα πρεπει να εχω απωλειες με τον Εργοτελη και τον Αστερα που παιζει και με 10!

Αυτες οι δικαιολογιες, εχουνε βασει σε προηγμενες χωρες (Αγγλια Ισπανια, Ιταλια) που οι βασικοι αντιπαλοι στο εγχωριο πρωταθλημα και στην Ευρωπη ειναι ισης και ισχυρης δυναμικοτητας. Εκει οταν βλεπεις οτι δεν μπορεις να ανταπεξελεις παντου ειναι λογικο να κανεις επιλογη και να θυσιασεις πχ το πρωταθλημα στην πρεμιερσιπ προκειμενου να διακριθεις στην Ευρωπη..
    Σε τελικη στην πρεμιερσιπ αντιμετωπιζεις ομαδες σαν την Τσελση, την Αρσεναλ την Γιουναιτεντ που ειναι ισης η και υψηλοτερης δυναμικοτητας απο τη δικη σου ομαδα ακομη καμια φορα και σε σχεση με τις ομαδες του Τσου Λου!.

Ομως το να θυσιαζεις το πρωταθλημα Ελλαδας με τους πολυ κατωτερους αντιπαλους απο την Ευρωπη για να διακριθεις στην Ευρωπη δεν στεκει ως επιχειρημα. Δεν γινεται να μπορεις να περασεις το δυσκολο τεστ και να μην μπορεις το ευκολο!

27. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

karalamanajic (13-03-08)

Thanks
    4.414
    Ignore User

Προεπιλογή

παιδια νομιζω οτι δεν εχει νοημα να ακουγονται ονοματα για τον παγκο του ολυμπιακου.το καλυτερο που θα μας ερθει θα ειναι κανενας αλεφαντος η σολιντ.

29. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

mpak (13-03-08)

Περιοχή
    United Kingdom
    Thanks
    7.784
    Ignore User

Προεπιλογή

Να τι εννοώ όταν λέω ότι για ακόμα μια φορά ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΑΜΕ στην Ευρώπη με αυτή την κίνηση. Όσοι επιθυμούν Φλώρες, Ιρουρέτα, Μουρίνιο και δεν ξέρω γω τι άλλο ας το ξανασκεφτούν κι ας αρχίσουν το Manager με το αντίστοιχο ψευδώνυμο ως προπονητές αφού αλλιώς δεν θα δούν κανέναν από αυτούς στον πάγκο του Ολυμπιακού.
    Δεν λέω πως αν η διοίκηση ήταν σοβαρή θα έρχονταν (λόγω του επίπεδου του πρωταθλήματος μας) αλλά και με τα χάλια της διοίκησης απλά δεν υπάρχει ούτε μια στο εκατομμύριο.
    τωρα μας επιασε ο πονος της Ευρωπης..Να βαλω διπλα σε αυτο το αρθρο και το αλλο αγγλικο αρθρο που εβαλε η Μαργαριτα σε αλλο θρεντ για το επιπεδο του ποδοσφαιρου που επαιξε ο Ολυμπιακος στο Τσου Λου?

Ενταξει την πρακτικη των προπονητοφαγων την εχουμε αλλα οπως ειχε φανει και απο την περιπτωση του Σολιντ ή του Φερερ υπαρχει τροπος να ξεπεραστει το θεμα αυτο με ρητρες στα συμβολαια. Και τοτε οι απολυσεις γινονται πολυ πιο δυσκολες..

Thanks
    8.774
    Ignore User

Προεπιλογή

Το θεμα Μαρια ομως ειναι οτι δεν ειναι πουθενα γραμμενο οτι για να πας καλα στην Ευρωπη πρεπει να χασεις το πρωταθλημα απεναντι σε αντιπαλους κλασεις κατωτερους..
    .
    .
    Δεν γινεται να πεις οτι για να κερδισω πχ τη Βερντερ θα πρεπει να εχω απωλειες με τον Εργοτελη και τον Αστερα που παιζει και με 10!
    Αντικατέστησε τα πρέπει με μπορεί. Ο Ολυμπιακός δεν ήταν έτοιμος να διαχειριστεί έστω και αυτή την επιτυχία στην Ευρώπη, σε κανένα επίπεδο. Αυτό θα μπορούσε να γίνει ΚΥΡΙΩΣ με προσθήκες στο ρόστερ της ομάδας. Δεν καταλαβαίνω γιατί ανταυτού προτιμήθηκε να φύγει ο προπονητής. Όπως είπες και εσύ:
    "Δεν γινεται να μπορεις να περασεις το δυσκολο τεστ και να μην μπορεις το ευκολο".

Δεν γίνεται ο Λεμονής να είναι προπονητής ικανός να νικήσει την Βέρντερ και να είναι ανίκανος να νικήσει τον Αστέρα.

Thanks
    8.774
    Ignore User

Προεπιλογή

τωρα μας επιασε ο πονος της Ευρωπης..Να βαλω διπλα σε αυτο το αρθρο και το αλλο αγγλικο αρθρο που εβαλε η Μαργαριτα σε αλλο θρεντ για το επιπεδο του ποδοσφαιρου που επαιξε ο Ολυμπιακος στο Τσου Λου?
    Αν βρεις Ηλία και την άποψη του κυρίου για τα ματς με Ρεαλ στο Μπερναμπέου, Λάτσιο εκτός και Βέρντερ μέσα έξω, τότε ναι να το βάλεις το άρθρο γιατί μόνο τότε θα δεχτώ την άποψη του εν λόγω "κυρίου". Μέχρι τότε για εμένα είναι ένας εμπαθής λαπάς.

Σελίδα 38 από 42 ΠρώτηΠρώτη ... 81828343536373839404142 ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές