Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: EΙΣΤΕ ΣΥΜΦΩΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΛΕΜΟΝΗ

Ψήφισαν
119. Η δημοσκόπηση είναι κλειστή
  • ΝΑΙ

11 9,24%
  • ΟΧΙ

70 58,82%
  • ΔΕΝ ΞΕΡΩ/ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ

1 0,84%
  • ΤΑΚΗ ΑΛΑΝΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ[ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ]

31 26,05%
  • Ο ΣΕΓΚΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑΣ

3 2,52%
  • ΜΙΡΝΕΣ ΘΕΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ!!!

3 2,52%
Σελίδα 37 από 42 ΠρώτηΠρώτη ... 71727333435363738394041 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 721 έως 740 από 824

Θέμα: ΕΙΣΤΕ ΣΥΜΦΩΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΑΚΗ ΛΕΜΟΝΗ?

Το avatar του χρήστη panty

Περιοχή
    Εδώ!
    Thanks
    12.502
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 6.188 φορές σε 3.017 μηνύματα
    Ignore User

Reddna

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από DaRkSaGa79 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Kαταρχην,καλησπερα και καλως σας βρισκω ολους.
    Επι του προκειμενου,σαφως και ειμαι κατα της αποφασης Κοκκαλη(με την ευκαιρια ας σταματησει επιτελους αυτο το παραμυθι με τις συνεδριασεις του ΔΣ για ληψεις αποφασεων.Τεινει,αν δεν εχει γινει ηδη,τουλαχιστον γραφικο.Ενταξει να κοροιδευομαστε μεταξυ μας αλλα μην μας δουλευει και ολος ο κοσμος...)στο να απομακρυνει τον Τακη.Αφενος διοτι οπως η πλειοψηφια τονιζει πως ειναι ακαιρη κινηση και αφετερου διοτι πιστευα συγκεκριμενα σε αυτον τον προπονητη.Απλα θελω να θυμισω πως οταν περυσι στο Ολυμπιακος-Αιγαλεω ακουστηκε πρωτη φορα το..."αλλιως ονειρευομαστε τον Ολυμπιακο" ειμασταν σχεδον βεβαιοι πρωταθλητες αλλα με ακομη μια αποτυχημενη χρονια στην ευρωπη,οποτε προφανως η καψα ολων μας ηταν το κατι παραπανω στην ευρωπη.Η κινηση του Κοκκαλη μου φερνει στο μυαλο μια εικονα πολυ συγκεκριμενη,ενος ζευγαριου που κανουν σεξ μια φορα το εξαμηνο,που οταν φτανει η ιστορικη στιγμη επιτελους γινεται Ο χαμος,αλλα και που οταν τελειωνουν λενε:ε,ωραια ηταν,ας δουμε τηλεοραση.
    Τι εγινε ρε παιδια?Αυτο ηταν το απωθημενο μας και τερμα?Ολοκληρωθηκαμε σαν ομαδα με 2 διπλα και μια προκριση?(επι της ουσιας 2 παιχνιδια επιπλεον σε σχεση με αλλες χρονιες).Αυτο ηταν το οραμα του κυριου Κοκκαλη για τον Ολυμπιακο μας?(ειναι ΔΙΚΟΣ μας ο Ολυμπιακος,στον Κοκκαλη ανηκει η εταιρεια,να μην ξεχνιομαστε)
    Πρεπει παιδια ολοι μας να βαλουμε καποια πραγματα σε σειρα,να θεσουμε καποιες προτεραιοτητες.Ας πουμε οτι χαναμε το πρωταθλημα...ΚΑΙ?
    Ας πουμε οτι χαναμε και την δευτερη θεση και δεν βγαιναμε τσαμπιονς λιγκ...ΚΑΙ??Τι θα κανουμε,θα γινουμε ολοι μας υπερασπιστες του Κοκκαλη και θα λεμε επι μονιμου βασεως :Xωρις πρωταθλημα δεν εχει ch.l ομως
    Οχι ρε παιδια.Ως ποτε θα κανει κηδειες με ξενα κολυβα ο Κοκκαλης?Εχει οραμα για τον Ολυμπιακο?Αραγε εχουμε ολοι μας οραμα για τον Ολυμπιακο?Αντεχουμε να μην παρουμε πρωταθλημα 4-5 χρονια?Αν δεν αντεχουμε,νομιζω πως ΠΡΕΠΕΙ να αντεξουμε.Με πορδουλες αυγα δεν βαφονται ρε μαγκες.Ενταξει να βλεπει ο Κοκκαλης την ομαδα ως εταιρεια μετα ισολογισμων,αλλα εμεις??
    Κριμα και που εδιωξε τον Λεμονη και που δεν παυει να αποδεικνυει(στεναχωροντας με αφανταστα) πως ολα τα βλεπει ως εταιρεια(οχι πως αυτο ειναι μεμπτον)αλλα ακομη και ετσι να ειναι,οι εταιρειες δεν μεγαλωνουν ετσι,ας διαλεξει τι θελει,το μαγαζι του μπακαλογατου,η το μαγαζι που πραγματικα μπορει να γινει ο Ολυμπιακος.
    Και για να πουμε κατι για μπαλιτσα,επειδη ακουω συνεχως για το περιβοητο 4-5-1 του Λεμονη,με ολους τους χαρακτηρισμους του,αποψη μου ειναι πως ειναι μια χαρα επιθετικο συστημα.Ταιριαζε στον Ολυμπιακο,με τον Στολτιδη απευλευθερωμενο να βγαινει στην πλατη του Νταρκο,και τα ακρα πλαι του.Ειναι δημιουργικο συστημα,ας μην το μπερδευουμε με το 5-4-1(με λιμπερο) που παιζει ο Ρεχαγκελ.Δεν εφταιγε το συστημα κατα την γνωμη μου.Ο Τακης ηταν απλα αναλωσιμος.....
    Με φιλικους χαιρετισμους.........
    πολύ σωστά τα είπες μάγκα μου!
    Καλό θα ήταν για όλους μας να βγει ο Κόκκαλης και να κάνει μια δήλωση σχετικά με το ΟΡΑΜΑ του για τον Ολυμπιακό και να δεσμευτεί γι αυτό!
    Θα μου πεις ......κι αν τα πάρει πίσω μετά θα τον κάνεις ντα?
    Οχι αλλά..........................................
    θρύλε για πάρτι σου θρύλε μαζί σου, εμείς οι άρρωστοι οι οπαδοί σου....

2. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον panty για αυτό το μήνυμα:

fg7 (12-03-08), IERO (12-03-08), mpak (12-03-08)

The legend lives on Το avatar του χρήστη iek

Περιοχή
    United Kingdom
    Thanks
    7.784
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 11.657 φορές σε 6.482 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Kαταρχην,καλησπερα και καλως σας βρισκω ολους.
    Επι του προκειμενου,σαφως και ειμαι κατα της αποφασης Κοκκαλη(με την ευκαιρια ας σταματησει επιτελους αυτο το παραμυθι με τις συνεδριασεις του ΔΣ για ληψεις αποφασεων.Τεινει,αν δεν εχει γινει ηδη,τουλαχιστον γραφικο.Ενταξει να κοροιδευομαστε μεταξυ μας αλλα μην μας δουλευει και ολος ο κοσμος...)στο να απομακρυνει τον Τακη.Αφενος διοτι οπως η πλειοψηφια τονιζει πως ειναι ακαιρη κινηση και αφετερου διοτι πιστευα συγκεκριμενα σε αυτον τον προπονητη.Απλα θελω να θυμισω πως οταν περυσι στο Ολυμπιακος-Αιγαλεω ακουστηκε πρωτη φορα το..."αλλιως ονειρευομαστε τον Ολυμπιακο" ειμασταν σχεδον βεβαιοι πρωταθλητες αλλα με ακομη μια αποτυχημενη χρονια στην ευρωπη,οποτε προφανως η καψα ολων μας ηταν το κατι παραπανω στην ευρωπη.Η κινηση του Κοκκαλη μου φερνει στο μυαλο μια εικονα πολυ συγκεκριμενη,ενος ζευγαριου που κανουν σεξ μια φορα το εξαμηνο,που οταν φτανει η ιστορικη στιγμη επιτελους γινεται Ο χαμος,αλλα και που οταν τελειωνουν λενε:ε,ωραια ηταν,ας δουμε τηλεοραση.
    Τι εγινε ρε παιδια?Αυτο ηταν το απωθημενο μας και τερμα?Ολοκληρωθηκαμε σαν ομαδα με 2 διπλα και μια προκριση?(επι της ουσιας 2 παιχνιδια επιπλεον σε σχεση με αλλες χρονιες).Αυτο ηταν το οραμα του κυριου Κοκκαλη για τον Ολυμπιακο μας?(ειναι ΔΙΚΟΣ μας ο Ολυμπιακος,στον Κοκκαλη ανηκει η εταιρεια,να μην ξεχνιομαστε)
    Πρεπει παιδια ολοι μας να βαλουμε καποια πραγματα σε σειρα,να θεσουμε καποιες προτεραιοτητες.Ας πουμε οτι χαναμε το πρωταθλημα...ΚΑΙ?
    Ας πουμε οτι χαναμε και την δευτερη θεση και δεν βγαιναμε τσαμπιονς λιγκ...ΚΑΙ??Τι θα κανουμε,θα γινουμε ολοι μας υπερασπιστες του Κοκκαλη και θα λεμε επι μονιμου βασεως :Xωρις πρωταθλημα δεν εχει ch.l ομως
    Οχι ρε παιδια.Ως ποτε θα κανει κηδειες με ξενα κολυβα ο Κοκκαλης?Εχει οραμα για τον Ολυμπιακο?Αραγε εχουμε ολοι μας οραμα για τον Ολυμπιακο?Αντεχουμε να μην παρουμε πρωταθλημα 4-5 χρονια?Αν δεν αντεχουμε,νομιζω πως ΠΡΕΠΕΙ να αντεξουμε.Με πορδουλες αυγα δεν βαφονται ρε μαγκες.Ενταξει να βλεπει ο Κοκκαλης την ομαδα ως εταιρεια μετα ισολογισμων,αλλα εμεις??
    Κριμα και που εδιωξε τον Λεμονη και που δεν παυει να αποδεικνυει(στεναχωροντας με αφανταστα) πως ολα τα βλεπει ως εταιρεια(οχι πως αυτο ειναι μεμπτον)αλλα ακομη και ετσι να ειναι,οι εταιρειες δεν μεγαλωνουν ετσι,ας διαλεξει τι θελει,το μαγαζι του μπακαλογατου,η το μαγαζι που πραγματικα μπορει να γινει ο Ολυμπιακος.
    Και για να πουμε κατι για μπαλιτσα,επειδη ακουω συνεχως για το περιβοητο 4-5-1 του Λεμονη,με ολους τους χαρακτηρισμους του,αποψη μου ειναι πως ειναι μια χαρα επιθετικο συστημα.Ταιριαζε στον Ολυμπιακο,με τον Στολτιδη απευλευθερωμενο να βγαινει στην πλατη του Νταρκο,και τα ακρα πλαι του.Ειναι δημιουργικο συστημα,ας μην το μπερδευουμε με το 5-4-1(με λιμπερο) που παιζει ο Ρεχαγκελ.Δεν εφταιγε το συστημα κατα την γνωμη μου.Ο Τακης ηταν απλα αναλωσιμος.....
    Με φιλικους χαιρετισμους.........

Καλωσηρθες φιλε!

Το προβλημα δεν ειναι να χασουμε το πρωταθλημα...Να το χασουμε αλλα απο ποιους?? Υπηρχανε χρονιες και μεσα ακομη στη δεκαετια που ο βαζελος και η ΑΕΚ ειχανε καλες ομαδες...Που οι διαφορες ητανε μικρες...Απο την ελληνικη ντρημ τημ της ΑΕΚ μεχρι και τη χρονια που ο βαζελος πηρε νταμπλ κι εμεις ειχαμε ελιπεστατο ροστερ χωρις παγκο οι διαφορες της ομαδας μας με τους αλλους διεκδικητες δεν ητανε πολυ μεγαλες..

Φετος ομως οι διαφορες στην ποιοτητα του υλικου ειναι χαωδεις. Δεν γινεται οσες δικαιολογιες και να χρησιμοποιησει καποιος σχετικα με το χτισιμο ομαδας να μην μπορει με τετοιους παιχτες να αδυνατεις σε καποια παιχνιδια εστω και να κανεις μια ευκαιρια (βλεπε με Καλαμαρια η Λαρισα) ή να παιζεις στο Καραισκακη με αντιπαλο μικρη ομαδα που παιζει με 10 και να μην μπορεις να κερδισεις.. Ολα εχουνε τα ορια τους και στο χτισιμο ομαδας!
    Οποτε το ζητουμενο δεν ειναι αν θα χαθει ο τιτλος αλλα αν δικαιολογεισαι να χασεις τον τιτλο με τετοιους αντιπαλους

Τελος, το συστημα του Λεμονη φιλε με τις τοσες γιομες δεν μπορει να ητανε καλο! Να ψαχνεις δηλαδη με γιομα το ενα και μοναδικο σεντερ φορ και κανεναν αλλον...Και μην σου διαφευγει οτι εδω και 1-1,5 μηνα που ο Κοβα φυσιολογικα εκανε κοιλια η ομαδα ασφυκτια και δεν μπορει να κερδισει..Δεν ειναι αυτο καθ'αυτο το συστημα που φταιει αλλα και πώς το εφαρμοζεις στην πραξη..
    “Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw

4. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

DaRkSaGa79 (12-03-08)

Το avatar του χρήστη DaRkSaGa79

Thanks
    3.296
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 10.887 φορές σε 5.182 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από panty Εμφάνιση μηνυμάτων
    πολύ σωστά τα είπες μάγκα μου!
    Καλό θα ήταν για όλους μας να βγει ο Κόκκαλης και να κάνει μια δήλωση σχετικά με το ΟΡΑΜΑ του για τον Ολυμπιακό και να δεσμευτεί γι αυτό!
    Θα μου πεις ......κι αν τα πάρει πίσω μετά θα τον κάνεις ντα?
    Οχι αλλά..........................................
    Σαφως και δεν μπορουμε να τον κανουμε ντα,μας εχει γραμμενους εκει που δεν πιανει η μελανη.Αχαριστος δεν ειμαι,οποτε ειναι να πω ευχαριστω το λεω,αλλα ο Ολυμπιακος δεν πρεπει να αντιμετωπιζεται κοντοφθαλμα απο τον καθε Κοκκαλη,πρεπει συνεχως να δινει διοτι απλα συνεχως ΠΑΙΡΝΕΙ.
    Μωρε ας το πει και ας εκτεθει.Τουλαχιστον θα καταλαβουν ολοι τι πραγματικα ειναι ο Ολυμπιακος για τον Κοκκαλη,και θα συνειδητοποιησουν πως ΠΡΟΣΩΠΑ στον Ολυμπιακο δεν υπαρχουν,μονο ΕΝΑ,του εφηβου....

6. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον DaRkSaGa79 για αυτό το μήνυμα:

mpak (12-03-08), panty (12-03-08)

Το avatar του χρήστη mpak

Thanks
    8.774
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.335 φορές σε 2.291 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από iakov7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν κρινω απο το γεγονος οτι για να παιζουμε Τσ. Λιγκ πρεπει να παιρνουμε πρωταθληματα, τοτε ναι θεωρω 100% σωστο οτι ο κυριος μας στοχος πρεπει να ειναι οι εγχωριοι τιτλοι.
    Δεν με καταλαβαίνεις Ιάκωβε και λέμε τα ίδια και τα ίδια. Δεν πειράζει. Άστο να πάει άστο...

Thanks
    8.774
    Ignore User

Προεπιλογή

Σαφως και δεν μπορουμε να τον κανουμε ντα,μας εχει γραμμενους εκει που δεν πιανει η μελανη.Αχαριστος δεν ειμαι,οποτε ειναι να πω ευχαριστω το λεω,αλλα ο Ολυμπιακος δεν πρεπει να αντιμετωπιζεται κοντοφθαλμα απο τον καθε Κοκκαλη,πρεπει συνεχως να δινει διοτι απλα συνεχως ΠΑΙΡΝΕΙ.
    Μωρε ας το πει και ας εκτεθει.Τουλαχιστον θα καταλαβουν ολοι τι πραγματικα ειναι ο Ολυμπιακος για τον Κοκκαλη,και θα συνειδητοποιησουν πως ΠΡΟΣΩΠΑ στον Ολυμπιακο δεν υπαρχουν,μονο ΕΝΑ,του εφηβου....
    Καλωσήρθες φίλε! Συμφωνώ και με τα δυο posts σου.

.

Thanks
    3.519
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 6.050 φορές σε 2.860 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

"Σ' ευχαριστούμε Τάκη"
    Η Θύρας 7 εξέδωσε ανακοίνωση, αναφορικά με την αποχώρηση του Τάκη Λεμονή. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Θεωρούμε ότι ο Τάκης είναι «στρατιώτης» του Ολυμπιακού, μιας και ο ίδιος είναι Ολυμπιακός και ο χωρισμός θα είναι φιλικός. Είμαστε σίγουροι ότι δούλεψε, έκανε ότι μπορούσε και τον ευχαριστούμε για τις χαρές που μας έδωσε, ειδικά με τα δύο «διπλά» με Βέρντερ και Λάτσιο και την «τεσσάρα» στον Παναθηναϊκο. Σίγουρα έγιναν και αρκετά λάθη και αυτοί που είναι συνεχώς δίπλα στο ποδοσφαιρικό τμήμα θα γνωρίζουν καλύτερα από μας, το ίδιο και ο Πρόεδρος. Τέλος πάντων, έτσι είναι η ζωή και η δουλειά του προπονητή, αλλά όλοι οι Ολυμπιακοί θα έχουμε καλές σχέσεις με τον κ. Λεμονή, όπως πιστεύουμε και ο ίδιος με τον Ολυμπιακό.
    Εμείς τώρα σαν «Θύρα 7» δεν θέλουμε να ασχοληθούμε περαιτέρω με το συγκεκριμένο θέμα, αλλά να πούμε και να παρακινήσουμε τον κόσμο του Ολυμπιακού, να συστρατευθούμε όλοι γύρω από την ομάδα και την διοίκηση του Θρύλου μας, ώστε να πετύχουμε το νταμπλ. Τα υπόλοιπα αν θέλετε τα συζητάμε σε «νεκρό» χρόνο. Υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις και η θέση μας είναι πάνω από όλα και όλους ο Ολυμπιακός και όλοι μαζί κοντά στην ομάδα για να πετύχουμε τον στόχο μας».

Thanks
    11
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 3 φορές σε 2 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Mou aresei to P kefalaio stp Proedros...

Το avatar του χρήστη valadis

Περιοχή
    lavrio
    Thanks
    1.488
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2.180 φορές σε 1.423 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

... και ο θεος βοηθος ! ( οχι ο μυρωνας!)
    θα γινει της φουκουσιμας

Love Hurts..... Το avatar του χρήστη ILIAS-KORLEONE <<JESUS>>

Περιοχή
    ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
    Thanks
    13.684
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.610 φορές σε 8.168 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

ΕΑΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟΝ ΤΑΚΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ[ΑΠΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ] ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΧΡΟΝΙΑ.Ο ΣΕΓΚΟΥΡΑ ΣΕ 6 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΘΝΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ Η ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΔΗΛΑΔΗ?ΡΕ ΜΗΠΩΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ Ο ΣΕΡ ΤΑΚΑΡΟΣ?ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ...
    "When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
    I told them they didn’t understand life."
    —John Lennon

13. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Faithful (13-03-08)

Το avatar του χρήστη godslayer

Thanks
    23
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 100 φορές σε 34 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Κάποιοι ενοχλούνται μάλλον όταν ο κόσμος αναγνωρίζει το έργο και τη δουλειά στο πρόσωπο άλλων και όχι σε αυτό του "ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ" που έχω βαρεθεί να ακούω από τους γλύφτες για τα όσα έχει προσφέρει. Λες και μας κάνει χάρη. Α ρε Τάκαρε...θα μας λείψεις σε πολλούς τομείς.
    Κάποιος μπορεί να μου πει ότι δεν πρέπει να αγαπάμε τα πρόσωπα αλλά την ομάδα. Εγώ επειδή αγαπάω την ομάδα ήθελα τον Τάκη στον πάγκο της. Μόνο αυτός νοιάστηκε φέτος, περισσότερο και από τους παίχτες. Κανείς άλλος προπονητής δεν θα παραδεχόταν λάθος του μέσα σε 2 μέρες, πόσο μάλλον να το διορθώσει άμεσα (θυμηθείτε τα 2 ματς με βάζελο στο καραισκάκη φέτος)

15. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον godslayer για αυτό το μήνυμα:

g10vanni (12-03-08), panty (13-03-08)

Ο-ΛΥ-ΜΠΙ-Α-ΚΟΣ Το avatar του χρήστη iakov7

Περιοχή
    Κόκκινη Κύπρος
    Thanks
    13.680
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.920 φορές σε 2.489 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από mpak Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν με καταλαβαίνεις Ιάκωβε και λέμε τα ίδια και τα ίδια. Δεν πειράζει. Άστο να πάει άστο...
    Αστο, αστο να παει αστο, αστο ποναει αστο...φαν του Παριου εισαι?

ΟΚ Μαρια, αφου προφανως οπως ειπες κι εσυ δεν σε καταλαβαινω, δεν ξερω το γιατι φυσικα μιας και την τελευταια φορα που τσεκαρα το IQ μου μια χαρα ητανε αλλα ισως τελικα εχεις δικιο και απλα δεν μπορουμε να συνεννοηθουμε εμεις οι δυο για καποιο λογο, τοτε ας μην ανταλλαζουμε αποψεις δεν εχω προβλημα.
    ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

Thanks
    8.774
    Ignore User

Προεπιλογή

Αστο, αστο να παει αστο, αστο ποναει αστο...φαν του Παριου εισαι?

ΟΚ Μαρια, αφου προφανως οπως ειπες κι εσυ δεν σε καταλαβαινω, δεν ξερω το γιατι φυσικα μιας και την τελευταια φορα που τσεκαρα το IQ μου μια χαρα ητανε αλλα ισως τελικα εχεις δικιο και απλα δεν μπορουμε να συνεννοηθουμε εμεις οι δυο για καποιο λογο, τοτε ας μην ανταλλαζουμε αποψεις δεν εχω προβλημα.
    Αντιπροσωπευτικό το post σου για να καταλάβεις τι εννοώ όταν λέω ότι δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε Ιάκωβε. Λέω κάτι γκρι, το παίρνεις και το πας στο μαύρο αντιπαραθέτοντάς μου πως το σωστό είναι το άσπρο. Όπως και να έχει δεν υπονόησα τίποτα για το IQ σου (αν κατάλαβες κάτι τέτοιο τότε συγνώμη), τις προθέσεις σου ή οτιδήποτε άλλο. Ούτε εννοούσα να μην ξαναμιλήσουμε ποτέ. Και ο Πάριος δεν μου αρέσει.

The legend lives on Το avatar του χρήστη iek

Περιοχή
    United Kingdom
    Thanks
    7.784
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 11.657 φορές σε 6.482 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Εμενα με την ευκαιρια μου αρεσει ενα αλλο ασμα..."Αντε γεια και τα δυο στον πειραια" αλλα περσυ και φετος δεν βλεπω να τα χορευω!
    “Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw

19. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

iakov7 (12-03-08)

Ο-ΛΥ-ΜΠΙ-Α-ΚΟΣ Το avatar του χρήστη iakov7

Περιοχή
    Κόκκινη Κύπρος
    Thanks
    13.680
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.920 φορές σε 2.489 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από mpak Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αντιπροσωπευτικό το post σου για να καταλάβεις τι εννοώ όταν λέω ότι δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε Ιάκωβε. Λέω κάτι γκρι, το παίρνεις και το πας στο μαύρο αντιπαραθέτοντάς μου πως το σωστό είναι το άσπρο. Όπως και να έχει δεν υπονόησα τίποτα για το IQ σου (αν κατάλαβες κάτι τέτοιο τότε συγνώμη), τις προθέσεις σου ή οτιδήποτε άλλο. Ούτε εννοούσα να μην ξαναμιλήσουμε ποτέ. Και ο Πάριος δεν μου αρέσει.
    Την πρωτη φορα που σχολιασες δικο μου ποστ εκνευριστηκες και μου ειπες οτι πρεπει να εχω την στοιχειωδης σοβαροτητα οταν γραφω. Τωρα μου λες να αφησουμε την συζητηση επειδη μιλουμε αδικα μιας και δεν σε καταλαβαινω, αυτο εμενα μου ακουγεται καπως απαξιωτικο και λυπαμαι που το λεω.

Προσπαθω παντα οταν ανταλλαζω αποψεις με αλλους φιλους, οσο αντιθετες αποψεις και αν εχουμε, να τους σεβομαι και το ιδιο ελπιζω οτι θα κανουν και οι ιδιοι. Δεν ξερω, ισως απλα επειδη διαφωνουμε στο θεμα 'Λεμονης' και επειδη νιωθεις εντονα για αυτο το ζητημα να αντιδρας με αυτο τον τροπο. Δεν εχω προθεση να σχολιασω ξανα αποψεις δικες σου αφου οπως ειπες δεν σε καταλαβαινω και να το αφησω ως εδω. Σε μια δημοκρατια ανταλλαζεις αποψεις ελευθερα, αλλα φυσικα με οσους πραγματικα επιθυμουν να συζητησουν μαζι σου.

Ισως τελικα οντως να μην μπορουμε να συνεννοηθουμε.

Ας το αφησουμε ως εδω λοιπον γιατι κουραζουμε και τους υπολοιπους συγαυρους. Φιλικα.
    ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

Thanks
    1
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 24 φορές σε 14 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

ΚΑΛΩΣ ΚΑΚΩΣ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΕ ΤΟΝ ΛΕΜΟΝΗ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.ΠΑΝΤΩΣ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΦΕΡΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΛΟΡΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΓΙΑ ΕΦΙΚΤΗ ΕΙΔΙΚΑ ΑΜΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ.ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Η ΟΜΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΕΡΑ.

22. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

iek (12-03-08)

Το avatar του χρήστη g10vanni

Περιοχή
    Chalki Red Ghetto
    Thanks
    2.580
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 1.713 φορές σε 839 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Μολις 7&#37; συμφωνει με την κινηση του προεδρου.
    Κατα τα αλλα γινε μελος για να εχεις αποψη......

Μην παραπονιεσαι ρε Σωκρατη γιατι εχουμε λιγα μελη, οταν μας εχεις γραμμενους στα αρχιδια σου!
    Ελατε παιδια να γινετε μελη και να αποφασιζω μονος μου!
    Adios Lakerde ala Past.

24. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

mpak (12-03-08)

Thanks
    8.774
    Ignore User

Προεπιλογή

Την πρωτη φορα που σχολιασες δικο μου ποστ εκνευριστηκες και μου ειπες οτι πρεπει να εχω την στοιχειωδης σοβαροτητα οταν γραφω.
    Δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο, αλλά αν όντως το είπα σου ζητώ συγνώμη αφού δεν ήταν κομψό. Εκτός αν είπα κάτι άλλο και το παρεξήγησες...

Δεν εχω προθεση να σχολιασω ξανα αποψεις δικες σου αφου οπως ειπες δεν σε καταλαβαινω και να το αφησω ως εδω.
    Σέβομαι τις επιθυμίες σου και το αφήνω και εγώ εδώ.

Thanks
    0
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 0 φορές σε 0 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

empistosyni ston proedro alla mallon oxi aytin tin stigmi i apolysi toy taki...mallon ekeinos xerei kalytera

Thanks
    8.774
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από stavros7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    empistosyni ston proedro alla mallon oxi aytin tin stigmi i apolysi toy taki...mallon ekeinos xerei kalytera
    Ή μπορεί και να μην ξέρει τι του γίνεται. Ή μπορεί και να ξέρει αλλά να θέλει να κάνει το δικό του. Ή μπορεί απλά να θέλει να μας σπάσει τα νεύρα. Πολλές οι εκδοχές. Διαλέγουμε και παίρνουμε φίλε.

Το avatar του χρήστη sk12072

Thanks
    4.414
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 15.128 φορές σε 9.447 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

μας βλεπω χωρισμενους σε 2 στρατοπεδα.εκει μας καταντησε ο προεδρος.κριμα...

Σελίδα 37 από 42 ΠρώτηΠρώτη ... 71727333435363738394041 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές