ΝΑΙ
ΟΧΙ
ΔΕΝ ΞΕΡΩ/ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ
ΤΑΚΗ ΑΛΑΝΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ[ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ]
Ο ΣΕΓΚΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑΣ
ΜΙΡΝΕΣ ΘΕΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ!!!
πολύ σωστά τα είπες μάγκα μου!
Καλό θα ήταν για όλους μας να βγει ο Κόκκαλης και να κάνει μια δήλωση σχετικά με το ΟΡΑΜΑ του για τον Ολυμπιακό και να δεσμευτεί γι αυτό!
Θα μου πεις ......κι αν τα πάρει πίσω μετά θα τον κάνεις ντα?
Οχι αλλά..........................................
θρύλε για πάρτι σου θρύλε μαζί σου, εμείς οι άρρωστοι οι οπαδοί σου....
Καλωσηρθες φιλε!
Το προβλημα δεν ειναι να χασουμε το πρωταθλημα...Να το χασουμε αλλα απο ποιους?? Υπηρχανε χρονιες και μεσα ακομη στη δεκαετια που ο βαζελος και η ΑΕΚ ειχανε καλες ομαδες...Που οι διαφορες ητανε μικρες...Απο την ελληνικη ντρημ τημ της ΑΕΚ μεχρι και τη χρονια που ο βαζελος πηρε νταμπλ κι εμεις ειχαμε ελιπεστατο ροστερ χωρις παγκο οι διαφορες της ομαδας μας με τους αλλους διεκδικητες δεν ητανε πολυ μεγαλες..
Φετος ομως οι διαφορες στην ποιοτητα του υλικου ειναι χαωδεις. Δεν γινεται οσες δικαιολογιες και να χρησιμοποιησει καποιος σχετικα με το χτισιμο ομαδας να μην μπορει με τετοιους παιχτες να αδυνατεις σε καποια παιχνιδια εστω και να κανεις μια ευκαιρια (βλεπε με Καλαμαρια η Λαρισα) ή να παιζεις στο Καραισκακη με αντιπαλο μικρη ομαδα που παιζει με 10 και να μην μπορεις να κερδισεις.. Ολα εχουνε τα ορια τους και στο χτισιμο ομαδας!
Οποτε το ζητουμενο δεν ειναι αν θα χαθει ο τιτλος αλλα αν δικαιολογεισαι να χασεις τον τιτλο με τετοιους αντιπαλους
Τελος, το συστημα του Λεμονη φιλε με τις τοσες γιομες δεν μπορει να ητανε καλο! Να ψαχνεις δηλαδη με γιομα το ενα και μοναδικο σεντερ φορ και κανεναν αλλον...Και μην σου διαφευγει οτι εδω και 1-1,5 μηνα που ο Κοβα φυσιολογικα εκανε κοιλια η ομαδα ασφυκτια και δεν μπορει να κερδισει..Δεν ειναι αυτο καθ'αυτο το συστημα που φταιει αλλα και πώς το εφαρμοζεις στην πραξη..
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
DaRkSaGa79 (12-03-08)
Σαφως και δεν μπορουμε να τον κανουμε ντα,μας εχει γραμμενους εκει που δεν πιανει η μελανη.Αχαριστος δεν ειμαι,οποτε ειναι να πω ευχαριστω το λεω,αλλα ο Ολυμπιακος δεν πρεπει να αντιμετωπιζεται κοντοφθαλμα απο τον καθε Κοκκαλη,πρεπει συνεχως να δινει διοτι απλα συνεχως ΠΑΙΡΝΕΙ.
Μωρε ας το πει και ας εκτεθει.Τουλαχιστον θα καταλαβουν ολοι τι πραγματικα ειναι ο Ολυμπιακος για τον Κοκκαλη,και θα συνειδητοποιησουν πως ΠΡΟΣΩΠΑ στον Ολυμπιακο δεν υπαρχουν,μονο ΕΝΑ,του εφηβου....
"Σ' ευχαριστούμε Τάκη"Η Θύρας 7 εξέδωσε ανακοίνωση, αναφορικά με την αποχώρηση του Τάκη Λεμονή. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Θεωρούμε ότι ο Τάκης είναι «στρατιώτης» του Ολυμπιακού, μιας και ο ίδιος είναι Ολυμπιακός και ο χωρισμός θα είναι φιλικός. Είμαστε σίγουροι ότι δούλεψε, έκανε ότι μπορούσε και τον ευχαριστούμε για τις χαρές που μας έδωσε, ειδικά με τα δύο «διπλά» με Βέρντερ και Λάτσιο και την «τεσσάρα» στον Παναθηναϊκο. Σίγουρα έγιναν και αρκετά λάθη και αυτοί που είναι συνεχώς δίπλα στο ποδοσφαιρικό τμήμα θα γνωρίζουν καλύτερα από μας, το ίδιο και ο Πρόεδρος. Τέλος πάντων, έτσι είναι η ζωή και η δουλειά του προπονητή, αλλά όλοι οι Ολυμπιακοί θα έχουμε καλές σχέσεις με τον κ. Λεμονή, όπως πιστεύουμε και ο ίδιος με τον Ολυμπιακό.Εμείς τώρα σαν «Θύρα 7» δεν θέλουμε να ασχοληθούμε περαιτέρω με το συγκεκριμένο θέμα, αλλά να πούμε και να παρακινήσουμε τον κόσμο του Ολυμπιακού, να συστρατευθούμε όλοι γύρω από την ομάδα και την διοίκηση του Θρύλου μας, ώστε να πετύχουμε το νταμπλ. Τα υπόλοιπα αν θέλετε τα συζητάμε σε «νεκρό» χρόνο. Υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις και η θέση μας είναι πάνω από όλα και όλους ο Ολυμπιακός και όλοι μαζί κοντά στην ομάδα για να πετύχουμε τον στόχο μας».
Mou aresei to P kefalaio stp Proedros...
... και ο θεος βοηθος ! ( οχι ο μυρωνας!)
θα γινει της φουκουσιμας
ΕΑΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟΝ ΤΑΚΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ[ΑΠΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ] ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΧΡΟΝΙΑ.Ο ΣΕΓΚΟΥΡΑ ΣΕ 6 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΘΝΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ Η ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΔΗΛΑΔΗ?ΡΕ ΜΗΠΩΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ Ο ΣΕΡ ΤΑΚΑΡΟΣ?ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ...
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Faithful (13-03-08)
Κάποιοι ενοχλούνται μάλλον όταν ο κόσμος αναγνωρίζει το έργο και τη δουλειά στο πρόσωπο άλλων και όχι σε αυτό του "ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ" που έχω βαρεθεί να ακούω από τους γλύφτες για τα όσα έχει προσφέρει. Λες και μας κάνει χάρη. Α ρε Τάκαρε...θα μας λείψεις σε πολλούς τομείς.
Κάποιος μπορεί να μου πει ότι δεν πρέπει να αγαπάμε τα πρόσωπα αλλά την ομάδα. Εγώ επειδή αγαπάω την ομάδα ήθελα τον Τάκη στον πάγκο της. Μόνο αυτός νοιάστηκε φέτος, περισσότερο και από τους παίχτες. Κανείς άλλος προπονητής δεν θα παραδεχόταν λάθος του μέσα σε 2 μέρες, πόσο μάλλον να το διορθώσει άμεσα (θυμηθείτε τα 2 ματς με βάζελο στο καραισκάκη φέτος)
Αστο, αστο να παει αστο, αστο ποναει αστο...φαν του Παριου εισαι?
ΟΚ Μαρια, αφου προφανως οπως ειπες κι εσυ δεν σε καταλαβαινω, δεν ξερω το γιατι φυσικα μιας και την τελευταια φορα που τσεκαρα το IQ μου μια χαρα ητανε αλλα ισως τελικα εχεις δικιο και απλα δεν μπορουμε να συνεννοηθουμε εμεις οι δυο για καποιο λογο, τοτε ας μην ανταλλαζουμε αποψεις δεν εχω προβλημα.
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Αντιπροσωπευτικό το post σου για να καταλάβεις τι εννοώ όταν λέω ότι δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε Ιάκωβε. Λέω κάτι γκρι, το παίρνεις και το πας στο μαύρο αντιπαραθέτοντάς μου πως το σωστό είναι το άσπρο. Όπως και να έχει δεν υπονόησα τίποτα για το IQ σου (αν κατάλαβες κάτι τέτοιο τότε συγνώμη), τις προθέσεις σου ή οτιδήποτε άλλο. Ούτε εννοούσα να μην ξαναμιλήσουμε ποτέ. Και ο Πάριος δεν μου αρέσει.![]()
Εμενα με την ευκαιρια μου αρεσει ενα αλλο ασμα..."Αντε γεια και τα δυο στον πειραια" αλλα περσυ και φετος δεν βλεπω να τα χορευω!![]()
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
iakov7 (12-03-08)
Την πρωτη φορα που σχολιασες δικο μου ποστ εκνευριστηκες και μου ειπες οτι πρεπει να εχω την στοιχειωδης σοβαροτητα οταν γραφω. Τωρα μου λες να αφησουμε την συζητηση επειδη μιλουμε αδικα μιας και δεν σε καταλαβαινω, αυτο εμενα μου ακουγεται καπως απαξιωτικο και λυπαμαι που το λεω.
Προσπαθω παντα οταν ανταλλαζω αποψεις με αλλους φιλους, οσο αντιθετες αποψεις και αν εχουμε, να τους σεβομαι και το ιδιο ελπιζω οτι θα κανουν και οι ιδιοι. Δεν ξερω, ισως απλα επειδη διαφωνουμε στο θεμα 'Λεμονης' και επειδη νιωθεις εντονα για αυτο το ζητημα να αντιδρας με αυτο τον τροπο. Δεν εχω προθεση να σχολιασω ξανα αποψεις δικες σου αφου οπως ειπες δεν σε καταλαβαινω και να το αφησω ως εδω. Σε μια δημοκρατια ανταλλαζεις αποψεις ελευθερα, αλλα φυσικα με οσους πραγματικα επιθυμουν να συζητησουν μαζι σου.
Ισως τελικα οντως να μην μπορουμε να συνεννοηθουμε.
Ας το αφησουμε ως εδω λοιπον γιατι κουραζουμε και τους υπολοιπους συγαυρους. Φιλικα.
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
ΚΑΛΩΣ ΚΑΚΩΣ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΕ ΤΟΝ ΛΕΜΟΝΗ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.ΠΑΝΤΩΣ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΦΕΡΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΛΟΡΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΓΙΑ ΕΦΙΚΤΗ ΕΙΔΙΚΑ ΑΜΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ.ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Η ΟΜΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΕΡΑ.
iek (12-03-08)
Μολις 7% συμφωνει με την κινηση του προεδρου.
Κατα τα αλλα γινε μελος για να εχεις αποψη......
Μην παραπονιεσαι ρε Σωκρατη γιατι εχουμε λιγα μελη, οταν μας εχεις γραμμενους στα αρχιδια σου!
Ελατε παιδια να γινετε μελη και να αποφασιζω μονος μου!![]()
Adios Lakerde ala Past.
mpak (12-03-08)
empistosyni ston proedro alla mallon oxi aytin tin stigmi i apolysi toy taki...mallon ekeinos xerei kalytera
μας βλεπω χωρισμενους σε 2 στρατοπεδα.εκει μας καταντησε ο προεδρος.κριμα...
Bookmarks