/
[ ]
!!!
DaRkSaGa79 (12-03-08)
"' "7 , . : , . , , ܻ . , . , , . , .7 , , , . . .
Mou aresei to P kefalaio stp Proedros...
... και ο θεος βοηθος ! ( οχι ο μυρωνας!)
ΕΑΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟΝ ΤΑΚΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ[ΑΠΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ] ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΧΡΟΝΙΑ.Ο ΣΕΓΚΟΥΡΑ ΣΕ 6 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΘΝΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ Η ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΔΗΛΑΔΗ?ΡΕ ΜΗΠΩΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ Ο ΣΕΡ ΤΑΚΑΡΟΣ?ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ...
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didnt understand the assignment.
I told them they didnt understand life."
—John Lennon
Faithful (13-03-08)
Κάποιοι ενοχλούνται μάλλον όταν ο κόσμος αναγνωρίζει το έργο και τη δουλειά στο πρόσωπο άλλων και όχι σε αυτό του "ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ" που έχω βαρεθεί να ακούω από τους γλύφτες για τα όσα έχει προσφέρει. Λες και μας κάνει χάρη. Α ρε Τάκαρε...θα μας λείψεις σε πολλούς τομείς.
Κάποιος μπορεί να μου πει ότι δεν πρέπει να αγαπάμε τα πρόσωπα αλλά την ομάδα. Εγώ επειδή αγαπάω την ομάδα ήθελα τον Τάκη στον πάγκο της. Μόνο αυτός νοιάστηκε φέτος, περισσότερο και από τους παίχτες. Κανείς άλλος προπονητής δεν θα παραδεχόταν λάθος του μέσα σε 2 μέρες, πόσο μάλλον να το διορθώσει άμεσα (θυμηθείτε τα 2 ματς με βάζελο στο καραισκάκη φέτος)
Εμενα με την ευκαιρια μου αρεσει ενα αλλο ασμα..."Αντε γεια και τα δυο στον πειραια" αλλα περσυ και φετος δεν βλεπω να τα χορευω!![]()
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
iakov7 (12-03-08)
ΚΑΛΩΣ ΚΑΚΩΣ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΕ ΤΟΝ ΛΕΜΟΝΗ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.ΠΑΝΤΩΣ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΦΕΡΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΛΟΡΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΓΙΑ ΕΦΙΚΤΗ ΕΙΔΙΚΑ ΑΜΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ.ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Η ΟΜΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΕΡΑ.
iek (12-03-08)
Μολις 7% συμφωνει με την κινηση του προεδρου.
Κατα τα αλλα γινε μελος για να εχεις αποψη......
Μην παραπονιεσαι ρε Σωκρατη γιατι εχουμε λιγα μελη, οταν μας εχεις γραμμενους στα αρχιδια σου!
Ελατε παιδια να γινετε μελη και να αποφασιζω μονος μου!![]()
Adios Lakerde ala Past.
mpak (12-03-08)
empistosyni ston proedro alla mallon oxi aytin tin stigmi i apolysi toy taki...mallon ekeinos xerei kalytera
μας βλεπω χωρισμενους σε 2 στρατοπεδα.εκει μας καταντησε ο προεδρος.κριμα...
Bookmarks