kwtsios (12-03-08)
ΝΑΙ
ΟΧΙ
ΔΕΝ ΞΕΡΩ/ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ
ΤΑΚΗ ΑΛΑΝΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ[ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ]
Ο ΣΕΓΚΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑΣ
ΜΙΡΝΕΣ ΘΕΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ!!!
Αντε γεια,αντε γεια,πρωταθλημα ξανα στον Πειραια...!!!!
kwtsios (12-03-08)
Δικαιολογια για τον σκεπτομενο φιλαθλο ΔΕΝ υπαρχει. Και εννοω οχι για την απωλεια ή την κατακτηση του τιτλου, δικαιολογια για τις σπασμωδικες κινησεις μιας ΚΑΘ' ΟΛΑ ΕΜΠΕΙΡΗΣ διοικησης, που ομως μυαλο δε βαζει...
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Κανεις μεγαλο λαθος. Ποτε μα ποτε δεν ημουν εναντια στον Λεμονη μονο και μονο για να ημουν εναντια.
Οταν τον πηραμε για δευτερη φορα τον πιστευα. Τον γουσταρα οχι γιατι ειναι Ολυμπιακαρα αλλα πιστευα οτι αν βοηθουσε η διοικηση θα βλεπαμε μεγαλα πραγματα φετος.
Λοιπον η διοικηση βοηθησε πολυ πανω απο τις προσδοκιες μου.
Στην αρχη φετος με μπερδεψε, ενα σουτ σε 90 λεπτα με τον Αρη και αμεσως μετα 1-3 στην Βερντερ. Μετα με ξενερωσε τελειως ομως, τελειως.
Το ποδοσφαιρο που εβλεπα απο τον Δεκεμβρη και μετα δεν θελω να το ξαναδω απο τον Ολυμπιακο. Απλο ειναι παρα πολυ απλο.
Οι κινησεις της δε μοιαζουν να ειναι απο εμπειρη διοικηση καθε αλλη σωστη διοικηση θα εβγαινε να διαψευσει τα οσα γραφτηκαν πριν παρουν την αποφαση, ενω οι δικοι μας την βγαλαν πρως τα εξω να γηνει διαλογος και να μοιαζει σαν αναγκη η απομακρινση του προπονιτη οποιος και να ναι
mpak (12-03-08)
A twra pou to thimithika Sadi sorry gia to mesimeri....Paraferthika...Alla imoun eksw frenwn....Pantws an piasoun oi katares pou tou eriksa den nomizw na stekete gia polu orthios![]()
Αντε γεια,αντε γεια,πρωταθλημα ξανα στον Πειραια...!!!!
sadi (12-03-08)
Μετραει η Ευρωπη και μαλιστα παρα πολυ, αλλα πρωτα φτιαχνεις την καινουργια ομαδα να σπερνει στην Ελλαδα και μετα κοιτας την Ευρωπη.
Το αναποδο δεν εχει λογικη για εμενα, περισσοτερο σαν πυροτεχνημα μου κανει ή σαν ομαδα τυπου ρεχανγκελ.
Απο τα 2 τελευταια κανενα δεν μου κανει. Ξερω οτι οι περισσοτεροι διαφωνουνε σε αυτο αλλα αυτη ειναι η αποψη μου.
zhatzid (12-03-08)
zhatzid (12-03-08)
Πανω σε αυτο το θεμα θελω να ζητησω συγνωμη αν καποιος παρεξηγηθηκε απο τον τροπο μου. Εβραζα κι εγω αλλα επρεπε να κρατησουμε ενα επιπεδο στο φορουμ, αυτο ειναι αλλωστε που το κανει τοσο καλο στεκι, και εδω γνωριζω αυτη τη μεγαλη και ωραια ερυθρολευκη παρέα. Κι έτσι επρεπε να το παιξω για λιγο "δασκαλος" (φτου, φτου)
Αν ξεφυγα και προσβαλλα καποιον ας με συγχωρεσει δεν ειχα τετοια προθεση.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
zhatzid (12-03-08)
Ακριβώς αυτό προσπαθώ να σου πω, για κάποιους οι εμφανίσεις στην Ευρώπη ήταν αρκετές ώστε να μην ζητήσουμε το κεφάλι του Λεμονή επι πινακι για τις εμφανίσεις εντός των τοιχών (για φέτος). Για άλλους όχι. Αυτό δεν κάνει τρελούς και παράλογους ούτε τους μεν, ούτε τους δε. Όλα εξαρτώνται από την οπτική γωνία που βλέπεις το θέμα. Αυτή είναι η δική μου άποψη.![]()
karalamanajic (12-03-08)
Bookmarks