ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΧΑΣΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ.
ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΕΠΗΡΡΕΑΖΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΥΠΟΥ ΣΑΒΒΑ ΚΤΛ
ΝΑΙ
ΟΧΙ
ΔΕΝ ΞΕΡΩ/ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ
ΤΑΚΗ ΑΛΑΝΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ[ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ]
Ο ΣΕΓΚΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑΣ
ΜΙΡΝΕΣ ΘΕΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ!!!
Ναι ε; Θα βάλω φωτιά στο σπίτι όλων μας αν δεν κάνω την τρελή και δεν χειροκροτάω σαν να μην έγινε τίποτα ε; Ψυχραιμία και σύνεση;
Λοιπόν, κάτι απο την ουσία των ποστ ή δεν περνάει σε κάποιους ή δε θέλουν να περάσει. Δεν πειράζει...
Να είσια σίγουρος ότι αν είσαι στο γήπεδο το Σάββατο (λέω τώρα, ΑΝ) θα καταλάβεις ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ τι απο όσα ειπωθούν θα πάει προς την ομάδα, τι θα πάει προς τον Κόκκαλη και τι προς τον Λεμονή. Και μετά πες μου για φωτιές, πυρκαγιές κι όλα τα συναφή...
ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΧΑΣΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ.
ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΕΠΗΡΡΕΑΖΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΥΠΟΥ ΣΑΒΒΑ ΚΤΛ
TO ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ,
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ......!!!!
Κατ' αρχην σε κοβω κατιτις επιθετικο λες και καποιος απο τους χρηστες εδω μεσα εδιωξε το Λεμονή. Αν εγινε οντως αυτο να το κανουμε.
Να κανω μια υποθετικη ερωτηση. Τι ακριβως θα γινει μετα το "Αντε γαμησου Κοκκαλη";
Αλλα αν ειναι να απαντησεις, μην το κανεις επιθετικα γιατι θα απαντησω στο ίδιο ύφος και δε λεει φιλε μου...
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
karalamanajic (11-03-08)
Θα το εξηγησω. Διχασμος δεν ειναι διαφορα αποψεων. Διχασμος δεν ειναι καν οι μισοι να βριζουν και οι αλλοι μισοι να αντιδρανε. Διχασμος ειναι οι μισοι να "επικυρηξουνε" τους αλλους μισους. Αν συμβει αυτο , τοτε νομιζεις οτι προκειται για λαο που αξίζει τον κοπο; Αν πλακωθουμε στο ξύλο στην εξέδρα, θα αξιζουμε κατι παραπανω απο οτι εχουμε;
Για αυτοσυγκρατηση μιλαω παλι, ανεξαρτητα απο το ποιος και ποιον αποδοκιμαζει.
Γκάλοπ του sportime.gr:
Ήταν σωστή η απόφαση του Ολυμπιακού για τον Τάκη Λεμονή;
Ναι, κάτι έπρεπε να αλλάξει 11.84 %
Όχι, ο Λεμονής έδειξε έργο και έπρεπε να μείνει 88.16 %
Σύνολο Ψήφων: 2153
vlsi (11-03-08)
Ο Σωκρατες καλος η κακως για την ελλαδα ειναι οτι πρεπει..Και στο μπασκετ και στο ποδοσφαιρο οταν ασχοληθηκε σοβαρα τουλαχιστον δενε χασε τα πρωτεια..Οργανωση δεν εχει αλλα απο τον βλακα το Τζιγγερ καλυτερος ειναι..Η απο καμια Γιαννα Αγγελοπουλου να βγαζει δι'αντιπροσωπου κατι ξενερωτες ανακοινωσεις κατα των διαιτητων..ετσι τιτλο δεν εχει..Το ελληνικο ποδοσφαιρο κυριαρχειται απο ατομααμφιβολου ηθικης και πολλες φορες εγκληματιες του ποινικου δικαιου...Δυστυχως μονο με νοοτροπιες τυπου Κοκκαλη στεκεσαι..Δεν βλεπεις τι τραβανε στο μπασκετ οι αγγελοπουλοι? Δεν ειναι απλα τα πραγματα..
Εγω του εχω σουρευ και θα του σερνω πολλα του Κοκκαλη αλλα ορισμενα πραγματα δεν μπορω να μην τα δεχτω..
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Τι γράφουν για Λεμονή οι ξένοι
11/3/2008 18:23
Ο χωρισμός του Τάκη Λεμονή με τον Ολυμπιακό, δεν θα μπορούσε φυσικά ποτέ να περάσει απαρατήρητος από τα ξένα ΜΜΕ. Ολόκληρος σχεδόν ο ξένος τύπος ασχολείται με τον Έλληνα κόουτς και τον Ολυμπιακό, λέγοντας πως το διαζύγιο των δύο πλευρών προκάλεσε έκπληξη. Από εκεί και πέρα, τα περισσότερα δημοσιεύματα αναφέρουν πως η απόφαση πάρθηκε λόγω του αποκλεισμού από τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ από την Τσέλσι.
bundesliga: Ο Ολυμπιακός απέλυσε ξαφνικά τον Τάκη Λεμονή. Ο διάδοχός του έως το τέλος της σεζόν είναι ο Ζοσέ Σεγκούρα. Ο 48χρονος Λεμονής, οδήγησε την ομάδα στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ και ήταν η πρώτη επιτυχία στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση για την ομάδα, μετά την πρόκριση στα προημιτελικά τη σεζόν 1998/99.
globesports: Ο Ολυμπιακός απέλυσε τον Τάκη Λεμονή όπως ανακοίνωσε η ομάδα την Τρίτη (11/3). Ο Ισπανός βοηθός Ζοσέ Σεγκούρα που πήγε στην ομάδα από την ΑΕΚ το περασμένο καλοκαίρι αναλαμβάνει χρέη τεχνικού έως το τέλος της σεζόν. Η απόλυση του Λεμονή ήρθε μετά την ήττα με 3-0 από την Τσέλσι για τη φάση των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ.
alice: Ο Ολυμπιακός απέλυσε τον Τάκη Λεμονή σε διάστημα λιγότερο της μιας εβδομάδας μετά τον αποκλοεισμό στο Τσάμπιονς Λιγκ από την Τσέλσι. Ο 48χρονος τεχνικός βρισκόταν στο σύλλογο τους τελευταίους 11 μήνες. Το κενό του καλύπτει ο Ζοσέ Σεγκούρα.
abola: Ο Ολυμπιακός - δεύτερος στο πρωτάθλημα Ελλάδας - ανακοίνωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου με τον προπονητή Τάκη Λεμονή. Ο αποκλεισμός από τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ από την Τσέλσι ήταν αυτή που ανάγκασε το ΔΣ να προβεί σε αυτή την απόφαση. Ο Ισπανός βοηθός Ζοσέ Σεγκούρα που μεταπήδησε από την ΑΕΚ στον Ολυμπιακό, θα εκτελέσει χρέη τεχνικού έως το τέλος της σεζόν.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Γιατί ρε sadi, σε ανάγκασα πολλές φορές να ασχοληθείς μαζί μου επειδή κάνω υβριστικά και επιθετικά ποστ; Τώρα για το τι θα γίνει μετά... Λοιπόν, το ότι δεν κάνω ούτε εγώ ούτε εσύ, ούτε κανένας άλλος εδώ μέσα κουμάντο στην ομάδα είναι γνωστό. Αλλά με το οποιοδήποτε σύνθημα ειπωθεί και ότι γίνει θα εκφραστεί ο κόσμος και θα αποδώσει τα του Καίσαρος τω Καισάρι. Επειδή δηλαδή θα με γράψει έτσι κι αλλιώς στα @@ ο Κόκκαλης και ο κάθε Κόκκαλης εγώ δεν πρέπει να εκφραστώ; Κι έρχεται εδώ πέρα και μου λέει κάποιος ότι θα κάνω απο πάνω και ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ;!
Ε όχι λοιπόν! Αυτή η απόφαση ήταν λάθος πέρα για πέρα κι εγώ δε θα κάτσω ήσυχος. Θα το φωνάζω και θα το λέω όπως μπορώ. Και δε χρωστάω τίποτα στον Κόκκαλη. ΤΙΠΟΤΑ!
ante geia (11-03-08)
Σίγουρα σε κανέναν δεν αρέσει ούτε μια διχασμένη εξέδρα, ούτε μια εξέδρα που κράζει την ομάδα (για οποιοδήποτε λόγο). Όμως έχουμε "διχαστεί" και για κάτι τόσο ασήμαντο όσο το μοντέλο. Δεν είναι θέμα πολέμου. Εγώ θα διαμαρτυρηθώ γιατί έτσι νοιώθω. Δεν θα προσπαθήσω να πείσω κανέναν άλλο να διαμαρτυρηθεί, ούτε και θα τον βρίσω αν διαφωνεί (δεν έχω βρίσει ούτε τον Ηλία άλλωστε οπότε έχω αντοχές).
Σε γενικές γραμμές πάντως σωστά τα λες. Αλλά καλό θα ήταν να μην είμαστε απόλυτοι γιατί η ψυχολογία του όχλου είναι πολύ περίεργο πράγμα.
[youtube]www.goal4replay.net/VideoWatchF.asp?Ln=Gr&ID=5614[/youtube]ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΛΕΜΟΝΗ
ΤΑΚΑΡΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
Μα έτσι είναι, 9/10 δεν θέλαν να φύγει ο Λεμονής(έστω τώρα 6 αγωνιστικές πριν το τέλος).
Θεωρώ κανένας δεν ήθελε να φύγει ο Λεμονής ΤΩΡΑ(εκτός από τον Κόκκαλη βέβαια) από ότι λένε τα ραδιόφωνα ακόμα και ο Πέτρος και ο Ίβιτς λέγαν για το καλοκαίρι αλλα είχε πάρει τις αποφάσεις του.
...σαν και σένα μαστούρα ΚΑΜΙΑΑΑ...
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ "ΓΡΑΦΕΙ" ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΟΤΙ "ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙ''.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΟΝΟ...Η ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Η ΕΧΕΙ ΚΑΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ.ΑΥΤΟ ΒΛΑΠΤΕΙ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΒΛΑΨΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ. ΤΑΚΗ ΣΆΓΑΠΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ...
ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ...
ΟΜΩΣ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ...........
Δεν μιλησα για υβριστικα ποστ ρε αδερφε για επιθετικο τονο μιλησα και οχι απεναντι στον Κοκκαλη. Κανεις δε σου ειπε τι θα κανεις. Ο καθενας ομως , οπως εσύ λες τη γνωμη σου μπορει να πει οτι αυτη η πρακτικη μπορει να κανει κακο στην ομαδα. Οπως κι εσύ λες οτι κακο θα κανει να μη μιλησουμε. Κι εγω αυτο μπορω να το "εκλαβω" ως "ωπα ρε φιλε εσυ θα μου πεις οτι κανω κακο με το να μη μιλαω ,ποιος εισαι;". Οποτε θα εκνευριστεις και δικαιως. Μην παιρνεις προσωπικα το καθε τι, θα χασεις και το οποιο δικιο εχεις.
Δε με νοιαζει τι θα πεις και αν θα πεις, ουτε τι θα κανει ο καθενας. Νομιζω πως γραφω καθαρα τι εννοω...
Μετα το "αντε γαμησου Κοκκαλη" τι θα γινει δεν μου ειπες.
Ξεφτιλιστήκαμε γαμώ την τρέλα μου....
Μεγάλο ξένο προπονητή θες Ηλία (και κάθε Ηλία, μην παρεξηγούμαι);;;; Κάποιον που θα έχει διαβάσει αυτά τα άρθρα;;; Που θα ξέρει ότι ο πρόεδρος απέλυσε τον προπονητή επειδή αποκλείστηκε από την Τσέλσι;;;; (μέσα στο κύπελλο, -1 στο πρωτάθλημα)
Πάρτε το χαμπάρι με τέτοιες πρακτικές τον προπονητή που θέλουμε όλοι ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ!!!! Μόνο ένας απελπίσμένος ή άχρηστος θα ερχόταν.
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (11-03-08), nikos7 (12-03-08)
Sadi εχεις θεοποιησει τον σωκρατες μου φενεται , ασ φυγει ρε συ ελεος δεν θα κλαψει κανενας . Το μυστικο ειναι ενα για να φτιαξεις ομαδα χρημα και διαρκεια οκ? Πριν 10 χρονια η chelsea επαιζε ντερμπυ με την reading και με τον ρομαν ειδες που ειναι . Ακομα καποτε να σου θυμησω οταν οι κοντοπουτανοι πηραν τον λαγο γελαγαμε ολοι μαζι τους ,το χρημα και η διαρκεια ειδατε που τους εφερε.
—John Lennon
TheWizard (11-03-08)
Bookmarks