Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: EΙΣΤΕ ΣΥΜΦΩΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΛΕΜΟΝΗ

Ψήφισαν
119. Η δημοσκόπηση είναι κλειστή
  • ΝΑΙ

11 9,24%
  • ΟΧΙ

70 58,82%
  • ΔΕΝ ΞΕΡΩ/ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ

1 0,84%
  • ΤΑΚΗ ΑΛΑΝΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ[ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ]

31 26,05%
  • Ο ΣΕΓΚΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑΣ

3 2,52%
  • ΜΙΡΝΕΣ ΘΕΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ!!!

3 2,52%
Σελίδα 15 από 42 ΠρώτηΠρώτη ... 51112131415161718192535 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 281 έως 300 από 824

Θέμα: ΕΙΣΤΕ ΣΥΜΦΩΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΑΚΗ ΛΕΜΟΝΗ?

Το avatar του χρήστη ixpapas

Περιοχή
    athens
    Thanks
    1
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 1 φορά
    σε 1 μήνυμα
    Ignore User

Προεπιλογή

ΗΤΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ!!!

#include <olympiacos> Το avatar του χρήστη AIIZ

Περιοχή
    Ελλάδα
    Thanks
    778
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.437 φορές σε 2.883 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από iek Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ο Τροντ πηρε δευτερη ευκαιρια γιατι πηρε με περιπατο το νταμπλ εχοντας μπαμπαγκιντες και λοιπους στη συνθεση ενω στην Ευρωπη αν και τα πηγε ασχημα δεν τα ειχε παει και πολυ χειροτερα απο την πρωτη χρονια πχ του λεμονη η του Ντουσαν στον παγκο της ομαδας...

Ο δε Τροντ στην πρωτη του χρονια ειχε προσληφθει στα τελη Ιουνιου με τα συμβολαια των παιχτων ανανεωμενα ηδη απο τον Κοκκαλη και τις πιο πολλες μεταγραφες ηδη κλεισμενες (Καψη, Μιχαλακη, Κυριακο κλπκλπ). Αυτα για την ιστορια..
    1. To πήρε ο Τρομπ Ψόλιντ γιατί ήταν κουλοί εντελώς οι άλλοι και έναν Ριβάλντο σε τρελές κάβλες.

2. Ο Λεμονής στην πρώτη του θητεία είχε να επιδείξει ένα 6-2. Το 3-0 από Μακάμπι το χρεώνω ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στους τότε παίκτες.

3. Στη δεύτερη χρονιά οι επιλογές ήταν όλες δικές του. Και στην πρώτη χρονιά αυτός έφερε Μπαμπαγκίντα με επιλογή ΤΟΥ>.
    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από jojo Εμφάνιση μηνυμάτων
    ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΤΑΚΗ ΛΕΜΟΝΗ!

The legend lives on Το avatar του χρήστη iek

Περιοχή
    United Kingdom
    Thanks
    7.784
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 11.657 φορές σε 6.482 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από AIIZ Εμφάνιση μηνυμάτων
    1. To πήρε ο Τρομπ Ψόλιντ γιατί ήταν κουλοί εντελώς οι άλλοι και έναν Ριβάλντο σε τρελές κάβλες.

2. Ο Λεμονής στην πρώτη του θητεία είχε να επιδείξει ένα 6-2. Το 3-0 από Μακάμπι το χρεώνω ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στους τότε παίκτες.

3. Στη δεύτερη χρονιά οι επιλογές ήταν όλες δικές του. Και στην πρώτη χρονιά αυτός έφερε Μπαμπαγκίντα με επιλογή ΤΟΥ>.

1.Ε ναι. Οι αντιπαλοι κουλοι περσυ και πρεπερσυ ενω φετος υπερομαδες.
    2. Το εχουμε ξαναπει..Ο Λεμονης μπαινει στο τερεν καρδιζει τα παιχνιδια και μετα φευγει..Τις ηττες τις κανουνε οι παιχτες..
    3. Ο Μπαμπαγκιντα ηρθε την πρωτη χρονια εν μεσω μαλιστα λαικης απαιτησης μετα τις πολυ καλες εμφανισεις στα φιλικα..Για την δευτερη χρονια εισαι εκτος θεματος γιατι το σοχλιο μου ητανε για την πρωτη χρονια..Για την δευτερη τα εχουμε ξαναπει...Δεν ξαναβαζω την κασετα..
    “Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw

Ασε ρε φίλε... Το avatar του χρήστη TheWizard

Περιοχή
    Germany..
    Thanks
    157
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 846 φορές σε 360 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sadi Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εδω θα συμφωνησω. Και με τον πλεον αντιπαθη προπονητη να ειχαμε φτασει ως εδώ ΟΦΕΙΛΕ η διοικηση να τον εμπιστευτει για να δει που μπορει να φτασει το εργο του. Ο ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΣ Σολιντ με μια ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ χρονια στην Ευρώπη πήρε και δεύτερη ευκαιρια (λογων των "εντυπωσιακων" εμφανισεων εν Ελλαδι). Γιατι δεν συμβαινει το ίδιο αντιστροφα με τον Λεμονή αντε να το εξηγήσεις. Εκτος τελικα ρε παιδια αν και ο ιδιος ο Λεμονης δεν αντεχε αλλο και καπου "εσπρωξε" τα πραγματα προς τα εκει. Αν δεν ισχυει κατι τετοιο ηταν σφαλμα η απολυση του τωρα.

Και για να εξηγουμαι μιλαω αποκλειστικα και μονο για το χρονο της απολυσης, αν και λαθος θα μου φαινοταν να φυγει ακομα και το καλοκαιρι. Οταν κ. Κόκκαλη δεν μπορεις να στηρίξεις ουτε τις προσωπικες σου επιλογες και παραδεχεσαι οτι η μια μετα την αλλη ηταν λαθη, πως να σε εμπιστευτώ τώρα οτι θα φερεις τον "σωστό";
    δεν πήρε χρόνο ρε σάκη γιατί ο πούλος στην ευρώπη είναι φυσιολογικός
    ενώ στην ελλάδα απαράδεκτος...
    μην ξεχνάς οτι ο ολυμπιακός είναι το -1 αλλα ο τάκης στο -4

ο τακης ήταν το παιχνιδάκι του σωκράτη (ξεχνατε πως τον έφερε σε μια νύχτα επειδή απλά γούσταρε?)
    επίσης μην ξεχνάς οτι με την αναγκαστική ένσταση προς την καλαμαρια
    (θα ειχαμε χαιρετήσει προ πολλού την ΕΛΠΙΔΑ για πρωτάθλημα)
    ο κόκκαλης έγινε περίγελος με τις δηλώσεις που είχε κάνει παλιότερα για τα παιχνίδια που πρέπει να παίζονται στον γήπεδο και όχι στα χαρτιά...
    "το καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς" νομίζω οτι ξεχείλισε το ποτήρι..
    να τον φέρνει σε δύσκολη θέση ο ρίμπουλας πάει και έρχετε αλλα ο λεμονής ? τσ τσ ...

Είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό

5. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον TheWizard για αυτό το μήνυμα:

iek (11-03-08), karalamanajic (11-03-08), nikos7 (12-03-08)

#include <olympiacos> Το avatar του χρήστη AIIZ

Περιοχή
    Ελλάδα
    Thanks
    778
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.437 φορές σε 2.883 μηνύματα
    Ignore User

Wink

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από iek Εμφάνιση μηνυμάτων
    1.Ε ναι. Οι αντιπαλοι κουλοι περσυ και πρεπερσυ ενω φετος υπερομαδες.
    2. Το εχουμε ξαναπει..Ο Λεμονης μπαινει στο τερεν καρδιζει τα παιχνιδια και μετα φευγει..Τις ηττες τις κανουνε οι παιχτες..
    3. Ο Μπαμπαγκιντα ηρθε την πρωτη χρονια εν μεσω μαλιστα λαικης απαιτησης μετα τις πολυ καλες εμφανισεις στα φιλικα..Για την δευτερη χρονια εισαι εκτος θεματος γιατι το σοχλιο μου ητανε για την πρωτη χρονια..Για την δευτερη τα εχουμε ξαναπει...Δεν ξαναβαζω την κασετα..
    Οι ομάδες ΦΕΤΟΣ ήταν πολύ καλύτερες από προηγούμενες χρονιές και αν δεν το παραδεχτείς πρόβλημά σου.

Τη συγκεκριμέμη ήττα μέσα στην Κύπρο, με γεμάτο ερυθρόλευκο λαό και τα τρίτα να έβαζε δεν έχανε. Προφανώς κάποιοι παίκτες "έπρεπε" να διώξουν τον Λεμονή. Ή αμφιβάλλεις;

Τον Μπαμπαγκίντα Ηλία δεν τον έφερε ο κόσμος για δοκιμή... αλλά ακόμα κι αν τον απαίτησε ο κόσμος υποτίθεται ότι ήταν "άφθαρτος"...

Όντως μην ξαναβάλεις κασέτα γιατί δεν αρκούν τα επιχειρήματά σου...

Solus Deus me judicet Το avatar του χρήστη aljawn

Περιοχή
    ΑΤΗ, GR
    Thanks
    2.017
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2.565 φορές σε 1.387 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Συμφωνώ σε όλα με sadi.

Κύριοι μην ξεχνάτε μια βασική αρχή.
    Κανείς δεν είναι υπεράνω του Ολυμπιακού.
    Είτε λέγεται σώκρατες είτε λέγεται Λεμονής.

ΥΓ. Το λάθος με τον Τάκη, έγινε νομίζω όταν προβιβάστηκε άμεσα στη θέση του Μαντζούρ. Έπρεπε να ψηθεί κι άλλο. Δυστυχώς, έγινε μια λύση ευκαιρίας, και έτσι παρέμεινε στην νοοτροπία της διοίκησης.
    ΥΓ2. Το έχω ξαναγράψει και με την αποχώρηση Ρίμπο. Ολυμπιακός = Κόκκαλης στην νοοτροπία της διοίκησης, και όλοι οι άλλοι αναλώσιμοι. Ότι ξεχωρίζει κόβεται. Σαφώς δεν είναι το καλύτερο. Αλλά όποιος κολλάει σε αυτό, παρορώντας το τι γίνεται στα διπλανά τσανάκια, ας μαζέψει τα λεφτά που χρειάζονται για να πάρει την ομάδα.
    Ρεαλισμός είναι η ψευδαίσθηση ότι υπάρχει πραγματικότητα.

8. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

nikos7 (12-03-08)

Το avatar του χρήστη jonk

Thanks
    7.691
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.386 φορές σε 3.348 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

«Η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ ανακοινώνει την διακοπή της συνεργασίας με τον προπονητή κ. Γιάννη Μαντζουράκη, τον οποίο ευχαριστεί για τη μέχρι τώρα συνεργασία και του εύχεται καλή συνέχεια».

Ρε λες?

Vade retro κατσαπλιάδες Το avatar του χρήστη sadi

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.785 φορές σε 19.670 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από jonk Εμφάνιση μηνυμάτων
    «Η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ ανακοινώνει την διακοπή της συνεργασίας με τον προπονητή κ. Γιάννη Μαντζουράκη, τον οποίο ευχαριστεί για τη μέχρι τώρα συνεργασία και του εύχεται καλή συνέχεια».

Ρε λες?
    ΟΟΟΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!

Περα απο τη πλακα δεν το πιστεύω. Θα προκειται για μαλακια πρωτου μεγεθους.
    Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;

Love Hurts..... Το avatar του χρήστη ILIAS-KORLEONE <<JESUS>>

Περιοχή
    ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
    Thanks
    13.684
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.610 φορές σε 8.168 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

ΟΟΟΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!

Περα απο τη πλακα δεν το πιστεύω. Θα προκειται για μαλακια πρωτου μεγεθους.
    ooooooooxιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
    "When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
    I told them they didn’t understand life."
    —John Lennon

Thanks
    7.691
    Ignore User

Προεπιλογή

ρε sadi το αλτσχαιμερ ξερεις τι ειναι? μεγάλη πικρα σου λεω, ειχα μια δυστυχη θεια που το παθε και την ειχαμε πεισει με τον αδερφο μου οτι ειμαστε στην κατοχη και πληρωνε το γαλα 50.000 δρχ και λες μετα για τον σωκρατες , ολα να τα περιμενεις πλεον.

Το avatar του χρήστη Dr.Red

Thanks
    5.967
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 6.211 φορές σε 3.268 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από mpak Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καθένας έχει το δικαίωμα να πάει στο γήπεδο και να κάνει ότι νομίζει. Τώρα αν εσύ θεωρείς πως το να κράξεις τον Κόκκαλη για τις πρακτικές του στο συγκεκριμένο θέμα σημαίνει ταυτόχρονα πως είσαι και αγνώμων για όσα έχει προσφέρει συνολικά στον Ολυμπιακό είναι άλλο θέμα. Αλλά δεν νομίζω πως έχει κανείς το αλάθητο.

1000% synfono.Alla nomizo oti tragikopoioume thn katastash.O Olympiakos einai to noumero 1 ston athlitismo sthn Ellada me tous perissoterous filathlous kai oikonomika isxyrotatos.Apolythike o Lemonis entaksi kai ego hmoun yper na meinei fetos kai tou xronou.Den egine ti na kano na vriso deksia kai aristera na tsakonomai me tous allous gavrous;Den vohtha auto.An vohthouse tha erixna mpinelikia kai se perastikous.O Lemonis einai Olympiakara exei apodeiksei thn agaph tou alla den mporese na vrei thn xhmeia sthn omada sto protathlhma,ekrine mallon kakos h doihkhsh oti prepei na fygei kai ton soutare.Phre ta lefta tou, ean kai einai toooooooso Olympiakos pou ta xarise(den nomizo) kai phge spiti tou.Den ksero ean h omada paikseikalhterh mpala.Sigouro einai oti den tha paiksei xeiroterh.

Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
    Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!

14. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

iakov7 (12-03-08)

Love Hurts..... Το avatar του χρήστη ILIAS-KORLEONE <<JESUS>>

Περιοχή
    ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
    Thanks
    13.684
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.610 φορές σε 8.168 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Ολυμπιακός
    Λεμονής: "Ο Ολυμπιακός μπορεί το νταμπλ"

Ο Τάκης Λεμονής βρέθηκε για τελευταία φορά στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη προκειμένου να χαιρετήσει τους παίκτες και τους συνεργάτες του. Ο πρώην, πλέον, προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε στο ποδοσφαιρικό τμήμα πριν από την προπόνηση της Τρίτης (11/3, 17:00), μέσα σε φορτισμένο κλίμα.
    Ο Τάκης Λεμονής μάζεψε τα πράγματά του από το Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη και μετά χαιρέτησε τους ποδοσφαιριστές και τους συνεργάτες του. Η ευχή που τους έδωσε ο 48χρονος προπονητής ήταν να πετύχουν τον στόχο του Ολυμπιακού, ο οποίος δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του νταμπλ.

Στη συνέχεια, ο Έλληνας τεχνικός αποχώρησε από τις εγκαταστάσεις της πειραϊκής ομάδας, αλλά δεν θέλησε να σχολιάσει στους εκπροσώπους του Τύπου την απόφαση του Σωκράτη Κόκκαλη. Το μόνο που ανέφερε ήταν πως ο Ολυμπιακός μπορεί να κατακτήσει τόσο το πρωτάθλημα όσο και το κύπελλο.

"Θέλω να ευχαριστήσω τους εκπροσώπους του Τύπου για τη συνεργασία που είχαμε. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για τον τρόπο που συμπαραστάθηκε στην ομάδα. Δεν θέλω να κάνω άλλες δηλώσεις. Η ζωή συνεχίζεται", τόνισε αρχικά και στη συνέχεια πρόσθεσε: "Το μόνο που θέλω να πω είναι πως πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να πάρει το νταμπλ. Είναι καλή ομάδα και αυτό είπα και στους ποδοσφαιριστές. Πιστεύω ζήσαμε καλές στιγμές".

Σεγκούρα: "Μεγάλη ευθύνη"
    Ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού, Χοσέ Σεγκούρα, έκανε δήλωση στο επίσημο site του συλλόγου, λέγοντας: "Είμαι στον Ολυμπιακό για να βοηθήσω την ομάδα σε μία κρίσιμη περίοδο, γεγονός που αποτελεί μεγάλη ευθύνη για μένα. Η Διοίκηση του Ολυμπιακού μου ζήτησε να αναλάβω τη θέση του προπονητή, πράγμα που αποδέχθηκα και θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ στα καθήκοντά μου, κάνοντας το καλύτερο δυνατό για την ομάδα. Θα ήθελα να τονίσω ότι ήταν πραγματικά μεγάλη ευχαρίστηση για μένα που δούλεψα με τον Τάκη Λεμονή, έναν άνθρωπο που με αγκάλιασε με σεβασμό από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην οικογένεια του Ολυμπιακού".

Πριν από την προπόνηση της Τρίτης (11/3), σε ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές, ο νέος τεχνικός της ομάδας τόνισε:

"Είμαστε σε μία κρίσιμη καμπή για την ομάδα και για το λόγο αυτό πρέπει όλοι μας, παίκτες και τεχνική ηγεσία να είμαστε ενωμένοι. Γνωρίζω ότι πάνω απ' όλα είστε επαγγελματίες και είμαι βέβαιος ότι έχουμε τη δυνατότητα να πετύχουμε τους στόχους μας. Σας ζητώ να βοηθήσει ο ένας τον άλλο και πιστεύω ότι με τη δουλειά μπορούμε να πάμε μπροστά. Η φιλοσοφία μου είναι ότι ο καλύτερος συμπαίκτης, δεν είναι αυτός που είναι πολύ καλός στην παρέα, αλλά αυτός που πραγματικά σε βοηθάει μέσα στο γήπεδο".
    ΤΑΚΗ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
    ΓΙΑ ΟΛΑ.ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΝΑ ΔΑΚΡΥΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΩ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΛΥΠΗΘΗΚΑ Η ΝΕΥΡΙΑΣΑ.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ[ΕΑΝ ΟΧΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ]ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ EVER ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ.
    "When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
    I told them they didn’t understand life."
    —John Lennon

Thanks
    5.967
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Airness Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θεοδωρίδης: "Μπράβο στον πρόεδρο!"
    [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

Kala milame MEGALOS glypsimatias

Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!

17. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον Dr.Red για αυτό το μήνυμα:

IERO (11-03-08), mpak (11-03-08)

Uber Alles Το avatar του χρήστη Redskin7

Περιοχή
    UK-Deutschland
    Thanks
    0
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 0 φορές σε 0 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από talos Εμφάνιση μηνυμάτων
    kyrie kokali prepei na erthei i stigmi na feygetai kai eseis siga siga apo ton olympiako
    Ayto akrivws egrapsa se allo topic. Dystixws exei thisavrisei sto Olympiako (oute oi parakmiakes etaireies pou exei de vgazoun tosa) kai tha einai dyskolo na ksekoubistei!!!

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Προεπιλογή

Και αν ξεκουμπιστει ρε παιδια ποιος θα ερθει; Ενα ονομα, ετσι για παραδειγμα δε δινετε; (Εγω ξερω ποιος θα ειναι).

20. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον sadi για αυτό το μήνυμα:

Coach (11-03-08), iakov7 (12-03-08), ΜΟΥΡΑΤΗΣ (12-03-08)

Thanks
    7.691
    Ignore User

Προεπιλογή

Ο μοναδικος που μπορει να ειναι , ειναι αυτος που πρωτα εκλεισε προπονητη και μετα εδιωξε αυτον που δεν θελαμε .

Το avatar του χρήστη Βίκη Βαλάκου

Περιοχή
    Γιαννενα
    Thanks
    88
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 55 φορές σε 42 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

ΜΑΛΑΚΑ ΚΟΚΚΑΛΗ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΡΙΜΠΟ!!!!!!!! ΓΙΑ ΕΞΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΕΣ ΤΟΝ ΤΑΚΗ!!!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΥΤΑ!!!! ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΡΕΖΙΛΙ!!!!! ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΓΚΟΥΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕΣΑ ΣΕ 6 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ!!!!! ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠ'ΟΛΟΥΣ ΘΑ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ ΚΟΚΚΑΛΗ!!!!!

ΤΑΚΗ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΖΗΣΑΜΕ ΧΑΡΙΣ ΕΣΕΝΑ!!!!!
    ...ΕΧΕΙΣ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ ΤΟΝ ΠΥΡΙΝΟ ΣΟΥ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΔΕ ΛΥΓΑ ΠΟΤΕ!!!!!

Το avatar του χρήστη Coach

Thanks
    6.723
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.218 φορές σε 3.590 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Τελικά για να πάρει ευκαιρία προπονητής στον Ολυμπιακό πρέπει να τρώει τις 4αρες αβέρτα.

Και μη χειρότερα ...

24. Οι ακόλουθοι 6 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον Coach για αυτό το μήνυμα:

g10vanni (20-09-08), IERO (11-03-08), ΜΟΥΡΑΤΗΣ (12-03-08), kouzoulo (11-03-08), mpak (11-03-08), sadi (11-03-08)

Thanks
    5.967
    Ignore User

Προεπιλογή

Και αν ξεκουμπιστει ρε παιδια ποιος θα ερθει; Ενα ονομα, ετσι για παραδειγμα δε δινετε; (Εγω ξερω ποιος θα ειναι).

As feroun mia fora enan germano proponhth.O Linen kai o Otto Rehhagel deixnoun oti antexoun sto ellhniko xaos.Giati oxi loipon;

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από jonk Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ο μοναδικος που μπορει να ειναι , ειναι αυτος που πρωτα εκλεισε προπονητη και μετα εδιωξε αυτον που δεν θελαμε .
    Εαν ο Κοκκαλης φυγει ξαφνικα και χωρις να προετοιμασει την διαδοχη κατασταση ο Ολυμπιακος θα περιελθει στην ευρυτερη ζωνη επιρροης της Οικογενειας Βαρδινογιαννη. Οριστε το ειπα. Οπως θα γινοταν αν δεν εμφανιζοταν φαντης μπαστουνι ο Κοκκαλης πριν μια δεκαπενταετία.

27. Οι ακόλουθοι 5 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον sadi για αυτό το μήνυμα:

aljawn (11-03-08), Coach (11-03-08), iakov7 (12-03-08), iek (11-03-08), IERO (11-03-08)

Σελίδα 15 από 42 ΠρώτηΠρώτη ... 51112131415161718192535 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές