Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: EΙΣΤΕ ΣΥΜΦΩΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΛΕΜΟΝΗ

Ψήφισαν
119. Η δημοσκόπηση είναι κλειστή
  • ΝΑΙ

11 9,24%
  • ΟΧΙ

70 58,82%
  • ΔΕΝ ΞΕΡΩ/ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ

1 0,84%
  • ΤΑΚΗ ΑΛΑΝΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ[ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ]

31 26,05%
  • Ο ΣΕΓΚΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑΣ

3 2,52%
  • ΜΙΡΝΕΣ ΘΕΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ!!!

3 2,52%
Σελίδα 4 από 42 ΠρώτηΠρώτη 12345678142434 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 61 έως 80 από 824

Θέμα: ΕΙΣΤΕ ΣΥΜΦΩΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΑΚΗ ΛΕΜΟΝΗ?

The Legend Το avatar του χρήστη steliosb

Περιοχή
    Earth Planet
    Thanks
    4.614
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 8.299 φορές σε 4.168 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Και λίγο χιουμορ για να χαλαρωσουν τα πνευματα :

Ο Κόκκαλης, είχε κάνει λόγο στην αρχή της σεζόν για καλή πορεία στο UEFA και νταμπλ.
    Δεν μπορεί κύριε Λεμονή να περνάς στους 16 του CL , χαλάς τους στόχους της ομάδας!!
    .

Thanks
    4
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2 φορές σε 2 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από KOUTOXORTO13 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πω πω! Φωτιά και λάβρα είσαι μεγάλε..

Τι σου φταίει η θεία του Τορο μου λές?

Σε λίγο θα μας πείς να "πάμε για διαμαρτυρία στην Λεωφόρο να την γεμίσουμε για να μάθει αυτός ο Σωκράτης"
    Καλά καθήστε να τον προσκυνάτε επειδή έχει λεφτά

Love Hurts..... Το avatar του χρήστη ILIAS-KORLEONE <<JESUS>>

Περιοχή
    ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
    Thanks
    13.684
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.610 φορές σε 8.168 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από belluschi7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ρε παιδια ηρεμια,δεν εφυγε ο μουρινιο,μπορει να πηγαμε καλα στην ευρωπη αλλα ουδεποτε ειδαμε μπαλα,ηρεμια να δουμε κ ποιος θα ερθει.αλλωστε διαβαστε την ανακοινωση,ειναι σαφεστατο λογω κακκης μπαλας κυριως την πληρωνει ο λεμονης.ειπαμε λαθος,αλλα οχι οτι ειχαμε κ τον χιτσφελντ.φετος επεσαν λεφτα για παικτες,μην τρελλενεστε οτι η ευρωπη ηταν εργο λεμονη,οσο πεφτουν λεφτα,δεν εχουμε φοβο.
    ΠΟΙΟΥ ΗΤΑΝΕ?ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΑΤΙ 4-3-3 ΜΑΣ ΚΑΝΑΝ ΤΟΝ Κ..ΛΟ ΝΑ!!!!ΠΟΥΝΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ?Ο ΡΑΣΤΑ ΜΟΝΟ?ΤΟΣΑ ΕΧΕΙ Ο ΣΩΚΡΑΤΕΣ?
    "When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
    I told them they didn’t understand life."
    —John Lennon

Thanks
    57
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 100 φορές σε 64 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από iakov7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το τελευταιο πραγμα που θελω να δω αυτη τη στιγμη ειναι οπαδους μας να φωναζουνε συνθηματα εναντιον του προεδρου στο παιχνιδι με τον ατρομητο. Ο Κοκκαλης εχει προσφερει πολλα στον Ολυμπιακο και δεν ειναι σωστο για κανενα λογο να ξεχνουμε τα παντα τοσο ευκολα. Στο κατω κατω ο Τακης ειναι ενας επαγγελματιας προπονητης, αν ο προεδρος εχει κανει λαθος που τον εδιωξε αυτο θα φανει στην πορεια, δικαιουται ομως να κανει λαθη ενας ανθρωπος που οδηγησε την ομαδα σε 10/11 πρωταθληματα, εκτισε γηπεδο στολιδι και φετος ξοδεψε 20εκ. για μεταγραφες.

Φιλε Τακη σε ευχαριστουμε για καποιες απο τις μεγαλες στιγμες που μας χαρισες φετος. Καλη συνεχεια στην προπονητικη σου καριερα. Ο Ολυμπιακος συνεχιζει δυνατος οπως παντα και κοιταζουμε μπροστα για την δυσκολη συνεχεια στο πρωταθλημα.

ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
    Φίλε, δεν το έκανε για την ψυχή της μάνας του, ΑΕ είναι και ο Ολυμπιακός, τα λεφτά κοιτάει ο άνθρωπος. Και συγγνώμη αλλά κι εγώ είμαι άνθρωπος και μιά τέτοια αδικία δεν πρόκειται να την καταπιώ έτσι απλά, για κανένα Κόκκαλη και καμμία διοίκηση.

#include <olympiacos> Το avatar του χρήστη AIIZ

Περιοχή
    Ελλάδα
    Thanks
    778
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.437 φορές σε 2.883 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sadi Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για μενα ειναι ακομα μια αψυχολογητη αποφαση που γυριζει την ομαδα χρονια πισω.
    Αυτό είναι το χειρότερο απ' όλα...
    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> Εμφάνιση μηνυμάτων
    ΟΧΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ,ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ!!!
    Έτσι αποδείχτηκε τελικά.
    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sk12072 Εμφάνιση μηνυμάτων
    στο γηπεδο θα παμε.αλλα θα κραξουμε.
    Αφού έχεις το κουράγιο να πας ρε Στάθη, μπράβο. Πάντως να του δώσετε να καταλάβει!
    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από steliosb Εμφάνιση μηνυμάτων
    Την Πρωτη φορα τον διωξανε γιατι δεν πηγαινε καλα στην Ευρωπη
    Την Δευτερη φορα τον διωξανε γιατι δεν πηγαινε καλα στην Ελλαδα.
    Λετε η Τριτη φορα ( γιατι το θεωρω δεδομενο οτι θα υπαρξει στο μελλον ) να ειναι η τυχερή του?
    Εγώ αν ήμουν Λεμονής, την τρίτη φορά θα του έδειχνα ένα μεγάλο

6. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Τηλεσχολιαστής-Μοντέλο Το avatar του χρήστη somekindofgrinder

Thanks
    1.338
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 1.345 φορές σε 650 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από mariosmoutou Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τα φαντάσματα είναι άλλοι και πρέπει να ξορκιστούν, αλλα΄πρέπει να βοηθήσουμε κι εμείς, βλέπε Σωκράτη. Τι άλλο πρέπει να κάνουμε, να περιμένουμε να πεθάνει,??
    Οχι...Να καταλαβουμε οτι ο Κοκκαλης εχει και χουγια,και μεσα σε αυτα ειναι και η ελλειψη υπομονης.
    Οπως επισης να καταλαβουμε οτι με τετοια λογικη θα μεινουμε ΟΜΑΔΟΥΛΑ σε ευρωπαικο επιπεδο.

Μακαρι να διαψευστω.

ΥΓ.Σου ζητω συγνωμη,αλλα τετοιες στιγμες ειναι δυσκολες και τεταμενες.
    "Όλοι εμείς οι ψυχάκηδες πανηγυρίζουμε προ- κατα τη διάρκεια και μετά, ανεξαρτητως αποτελέσματος. Πανηγυρίζουμε γιατι τον βλέπουμε, γιατί υπάρχει, γιατι είμαστε μαζί του, γιατι μπορούμε και τον αναπνέουμε ,να τον ρουφάμε, και μας φτιάχνει, μας ανεβάζει, μας πορώνει. Πανηγυρίζαμε στα πέτρινα στα χωμάτινα στα αδαμάντινα στα πλατινένια. Πάντα θα πανηγυρίζουμε γιατί αυτό δεν έχει σχέση με το αποτέλεσμα αλλά με τη καταλυτική,την αιώνια,τη βασανιστική,την απλήρωτη αγάπη προς αυτόν τον ένα το μοναδικό... Θρύλο μας!"

'Ερως 'εστί 'Ολυμπιακός.

Το avatar του χρήστη belluschi7

Thanks
    128
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 376 φορές σε 240 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από rejosa Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ντροπή τους. Έχουμε συχαθεί πια τους διωγμους, μια ο Ριβάλντο τη άλλη ο Νέρι τώτα ο Λεμονής ωραία και ποιον θα παάρουμε στη θέση του τώρα τον Π. Κάμπος?
    δηλαδη στεναχωρηθηκες που εφυγε ο ριμπο κ γιναμε πιο γρηγορη ομαδα,εγω παλι καθολου,αν ηθελε ο παικταρας να ερχοταν στην φιεστα για μας,αλλα αυτος μας εγραψε στα παπαρια του.οσο για νερι,ουτε εναν παικτη δεν θα ειχαμε δει,συνεπως κ οχι ευρωπαικη πορεια

Περιοχή
    Earth Planet
    Thanks
    4.614
    Ignore User

Προεπιλογή

Ξαναγραφω
    Και λίγο χιουμορ για να χαλαρωσουν τα πνευματα :

Ο Κόκκαλης, είχε κάνει λόγο στην αρχή της σεζόν για καλή πορεία στο UEFA και νταμπλ.
    Δεν μπορεί κύριε Λεμονή να περνάς στους 16 του CL , χαλάς τους στόχους της ομάδας!!
    .

Vade retro κατσαπλιάδες Το avatar του χρήστη sadi

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.785 φορές σε 19.670 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Καλά καθήστε να τον προσκυνάτε επειδή έχει λεφτά
    Κατσε ρε φιλε, ειπαμε , αλλα το παραξηλωσες. Εσυ επειδη εχει λεφτα ο Κοκκαλης εισαι Ολυμπιακος; Δεν το επιασα...
    Να μην παω στο γηπεδο επειδη δε μου αρεσει ο ... προπονητης; Σωπα ρε φιλαρακι. Εγω πηγαινα στο γηπεδο οταν ημασταν του πουτσου και του κλωτσου στα πετρινα, και θα λειψω τώρα; Απο το 1988 με την ομαδα βουτηγμενη στα σκατα δεν εχω χασει ματς και θα λειψω τωρα; Γιατι; Επειδη το λες εσύ; Επειδη εδιωξε το Λεμονή; Ναι μαλακια δε λεω. Αλλα θα πρεπει μηπως και να αλλαξω ομαδα;

Να ηρεμησουμε λιγο και μετα να γραφουμε. Εσκεμμενα δεν μπηκα να γραψω για να ελεγξω κι εγω το θυμο μου. Και θελω να προτεινω ΛΥΣΕΙΣ οχι την διαλυση της ομαδας και τον διχασμο του κοσμου της ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.
    Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;

11. Οι ακόλουθοι 6 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον sadi για αυτό το μήνυμα:

aljawn (11-03-08), iakov7 (11-03-08), ΜΟΥΡΑΤΗΣ (12-03-08), karalamanajic (11-03-08), KOUTOXORTO13 (11-03-08), Red$mile (12-03-08)

Thanks
    4
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από somekindofgrinder Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οχι...Να καταλαβουμε οτι ο Κοκκαλης εχει και χουγια,και μεσα σε αυτα ειναι και η ελλειψη υπομονης.
    Οπως επισης να καταλαβουμε οτι με τετοια λογικη θα μεινουμε ΟΜΑΔΟΥΛΑ σε ευρωπαικο επιπεδο.

Μακαρι να διαψευστω.

ΥΓ.Σου ζητω συγνωμη,αλλα τετοιες στιγμες ειναι δυσκολες και τεταμενες.
    Δεκτή η συγγνώμη, αλλά θα πρέπει όλοι να καταλάβουμε, ότι ο άνθρωπος δεν έχει ιδέα από μπάλα, δεν φταίει μόνο η υπομονή

Περιοχή
    ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
    Thanks
    13.684
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από AIIZ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αυτό είναι το χειρότερο απ' όλα...

Έτσι αποδείχτηκε τελικά.

Αφού έχεις το κουράγιο να πας ρε Στάθη, μπράβο. Πάντως να του δώσετε να καταλάβει!

Εγώ αν ήμουν Λεμονής, την τρίτη φορά θα του έδειχα ένα μεγάλο

ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΤΕΡΜΠΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΑΚΗ.....
    "When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
    —John Lennon

Το avatar του χρήστη belluschi7

Thanks
    128
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 376 φορές σε 240 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

ΠΟΙΟΥ ΗΤΑΝΕ?ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΑΤΙ 4-3-3 ΜΑΣ ΚΑΝΑΝ ΤΟΝ Κ..ΛΟ ΝΑ!!!!ΠΟΥΝΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ?Ο ΡΑΣΤΑ ΜΟΝΟ?ΤΟΣΑ ΕΧΕΙ Ο ΣΩΚΡΑΤΕΣ?
    φιλε μου δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα,τα λεφτα δικα του ειναι,οπως λες εργο λεμονη την ευρωπη,ετσι ειναι κ η ελλαδα,τοσα λεφτα κ δεν ξερουμε αν θα παρουμε πρωταθλημα

Thanks
    4
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sadi Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κατσε ρε φιλε, ειπαμε , αλλα το παραξηλωσες. Εσυ επειδη εχει λεφτα ο Κοκκαλης εισαι Ολυμπιακος; Δεν το επιασα...
    Να μην παω στο γηπεδο επειδη δε μου αρεσει ο ... προπονητης; Σωπα ρε φιλαρακι. Εγω πηγαινα στο γηπεδο οταν ημασταν του πουτσου και του κλωτσου στα πετρινα, και θα λειψω τώρα; Απο το 1988 με την ομαδα βουτηγμενη στα σκατα δεν εχω χασει ματς και θα λειψω τωρα; Γιατι; Επειδη το λες εσύ; Επειδη εδιωξε το Λεμονή; Ναι μαλακια δε λεω. Αλλα θα πρεπει μηπως και να αλλαξω ομαδα;

Να ηρεμησουμε λιγο και μετα να γραφουμε. Εσκεμμενα δεν μπηκα να γραψω για να ελεγξω κι εγω το θυμο μου. Και θελω να προτεινω ΛΥΣΕΙΣ οχι την διαλυση της ομαδας και τον διχασμο του κοσμου της ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.

Γιατί θα μας ακούσει ποτέ κανένας??Πότε έγινε αυτό? Μόνο κάποιους καθοδηγούμενους ανεγκέφαλους της Θύρα 7 ακούει, κι αυτό για άλλους λόγους και όχι επειδή γουστάρει

Ο-ΛΥ-ΜΠΙ-Α-ΚΟΣ Το avatar του χρήστη iakov7

Περιοχή
    Κόκκινη Κύπρος
    Thanks
    13.680
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.920 φορές σε 2.489 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΤΕ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ?Η ΜΟΝΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΑ.
    ΝΤΡΟΠΗ ΡΕΕΕΕΕ!!!!!
    ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ...
    Δεν ρωτησε φιλε ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> και πολυ σωστα εκανε. Σιγουρα μια διοικηση καλο ειναι να λαμβανει υποψη το λαικο αισθημα, ομως απο κει και περα αλοιμονο να διοικουμε 5 εκ. γαυροι την ομαδα. Μια ομαδα πρεπει να διοικηται απο την εκαστοτε εκλελεγμενη διοικηση και αλοιμονο για καθε αποφαση να προβαινει σε δημοψηφισμα και να ζηταει την γνωμη των οπαδων. Εδω δεν μπορουμε να συμφωνησουμε σε ενα φορουμ, θα συμφωνουν 5 εκ. γαυροι για το αν θα μεινει η αν θα φυγει ο προπονητης?
    ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

Περιοχή
    ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
    Thanks
    13.684
    Ignore User

Προεπιλογή

φιλε μου δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα,τα λεφτα δικα του ειναι,οπως λες εργο λεμονη την ευρωπη,ετσι ειναι κ η ελλαδα,τοσα λεφτα κ δεν ξερουμε αν θα παρουμε πρωταθλημα
    ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ?ΟΙ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΛΑΘΟΣ ΠΑΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ Η ΠΑΙΧΤΩΝ?
    ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.ΤΟ ΠΙΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΣΥΝΕΧΗΣ ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΔΕΝ ΤΗΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΜΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΧΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ.
    —John Lennon

Περιοχή
    Earth Planet
    Thanks
    4.614
    Ignore User

Προεπιλογή

Χιουμορ part2

Ο Μιρνες Σισιτς απελευθερωμενος απο το αγχος του μετα την απολυση του Τακη Λεμονη δειχνει στο γηπεδο Καραισκακη δειγματα του αστειρευτου ταλεντου του προσελκωντας τους σκαουτερ της Μαντσεστερ και της Ρεαλ.
    .

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Προεπιλογή

Γιατί θα μας ακούσει ποτέ κανένας??Πότε έγινε αυτό? Μόνο κάποιους καθοδηγούμενους ανεγκέφαλους της Θύρα 7 ακούει, κι αυτό για άλλους λόγους και όχι επειδή γουστάρει
    Αποδειξεις δεν εχεις γι' αυτο. Εγω εχω, και να εισαι σιγουρος οτι δεν ακουει καμια 7, αλλους ακουει δυστυχώς.

Μου αρεσει που σε αντιστοιχο θεμα που υπαρχει,πολλοι θελουνε 60 και 80 και 90 χιλιαδες γηπεδο, και ακουω τωρα προτασεις να μην... παμε στο γηπεδο γιατι εδιωξε το Λεμονή... Α,ρε αθανατε γαύρε...

Δεν με νοιαζει ποια η αποψη σου, μπορεις να την πεις ελευθερα. Ομως χωρις μπινελικια ιδιως προς χρηστες. Μην χαρακτηριζεις ρε αδερφέ, δε λεει... Δηλαδη για καυγα να το παμε ντε και καλα;

20. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

iakov7 (11-03-08)

Thanks
    57
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 100 φορές σε 64 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Έλα ρε παιδιά που έβαλε λεφτά ο Κόκκαλης στην ομάδα! Κέρδος βγάζει, όπως ΟΛΟΙ τους. ΠΑΕ είναι, ΠΑΕ!

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από steliosb Εμφάνιση μηνυμάτων
    Χιουμορ part2

Ο Μιρνες Σισιτς απελευθερωμενος απο το αγχος του μετα την απολυση του Τακη Λεμονη δειχνει στο γηπεδο Καραισκακη δειγματα του αστειρευτου ταλεντου του προσελκωντας τους σκαουτερ της Μαντσεστερ και της Ρεαλ.
    Ομως ο Ολυμπιακος αρνειται να δωσει τον παικταρα που σε 6 ματς εβαλε 17 γκολ δινοντας στην ομαδα το πρωταθλημα...

Το avatar του χρήστη sk12072

Thanks
    4.414
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 15.128 φορές σε 9.447 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

παιδια δεν εχω κουραγιο να γραψω.θα τα πουμε αργοτερα.να δουλεψω και λιγο.

Σελίδα 4 από 42 ΠρώτηΠρώτη 12345678142434 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές