ΝΑΙ
ΟΧΙ
ΔΕΝ ΞΕΡΩ/ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ
ΤΑΚΗ ΑΛΑΝΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ[ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ]
Ο ΣΕΓΚΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑΣ
ΜΙΡΝΕΣ ΘΕΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ!!!
Και λίγο χιουμορ για να χαλαρωσουν τα πνευματα :
Ο Κόκκαλης, είχε κάνει λόγο στην αρχή της σεζόν για καλή πορεία στο UEFA και νταμπλ.
Δεν μπορεί κύριε Λεμονή να περνάς στους 16 του CL , χαλάς τους στόχους της ομάδας!!
.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Αυτό είναι το χειρότερο απ' όλα...
Έτσι αποδείχτηκε τελικά.
Αφού έχεις το κουράγιο να πας ρε Στάθη, μπράβο. Πάντως να του δώσετε να καταλάβει!
Εγώ αν ήμουν Λεμονής, την τρίτη φορά θα του έδειχνα ένα μεγάλο
![]()
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (11-03-08)
Οχι...Να καταλαβουμε οτι ο Κοκκαλης εχει και χουγια,και μεσα σε αυτα ειναι και η ελλειψη υπομονης.
Οπως επισης να καταλαβουμε οτι με τετοια λογικη θα μεινουμε ΟΜΑΔΟΥΛΑ σε ευρωπαικο επιπεδο.
Μακαρι να διαψευστω.
ΥΓ.Σου ζητω συγνωμη,αλλα τετοιες στιγμες ειναι δυσκολες και τεταμενες.
"Όλοι εμείς οι ψυχάκηδες πανηγυρίζουμε προ- κατα τη διάρκεια και μετά, ανεξαρτητως αποτελέσματος. Πανηγυρίζουμε γιατι τον βλέπουμε, γιατί υπάρχει, γιατι είμαστε μαζί του, γιατι μπορούμε και τον αναπνέουμε ,να τον ρουφάμε, και μας φτιάχνει, μας ανεβάζει, μας πορώνει. Πανηγυρίζαμε στα πέτρινα στα χωμάτινα στα αδαμάντινα στα πλατινένια. Πάντα θα πανηγυρίζουμε γιατί αυτό δεν έχει σχέση με το αποτέλεσμα αλλά με τη καταλυτική,την αιώνια,τη βασανιστική,την απλήρωτη αγάπη προς αυτόν τον ένα το μοναδικό... Θρύλο μας!"
'Ερως 'εστί 'Ολυμπιακός.
Ξαναγραφω
Και λίγο χιουμορ για να χαλαρωσουν τα πνευματα :
Ο Κόκκαλης, είχε κάνει λόγο στην αρχή της σεζόν για καλή πορεία στο UEFA και νταμπλ.
Δεν μπορεί κύριε Λεμονή να περνάς στους 16 του CL , χαλάς τους στόχους της ομάδας!!
.
Κατσε ρε φιλε, ειπαμε , αλλα το παραξηλωσες. Εσυ επειδη εχει λεφτα ο Κοκκαλης εισαι Ολυμπιακος; Δεν το επιασα...
Να μην παω στο γηπεδο επειδη δε μου αρεσει ο ... προπονητης; Σωπα ρε φιλαρακι. Εγω πηγαινα στο γηπεδο οταν ημασταν του πουτσου και του κλωτσου στα πετρινα, και θα λειψω τώρα; Απο το 1988 με την ομαδα βουτηγμενη στα σκατα δεν εχω χασει ματς και θα λειψω τωρα; Γιατι; Επειδη το λες εσύ; Επειδη εδιωξε το Λεμονή; Ναι μαλακια δε λεω. Αλλα θα πρεπει μηπως και να αλλαξω ομαδα;
Να ηρεμησουμε λιγο και μετα να γραφουμε. Εσκεμμενα δεν μπηκα να γραψω για να ελεγξω κι εγω το θυμο μου. Και θελω να προτεινω ΛΥΣΕΙΣ οχι την διαλυση της ομαδας και τον διχασμο του κοσμου της ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
aljawn (11-03-08), iakov7 (11-03-08), ΜΟΥΡΑΤΗΣ (12-03-08), karalamanajic (11-03-08), KOUTOXORTO13 (11-03-08), Red$mile (12-03-08)
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
Δεν ρωτησε φιλε ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> και πολυ σωστα εκανε. Σιγουρα μια διοικηση καλο ειναι να λαμβανει υποψη το λαικο αισθημα, ομως απο κει και περα αλοιμονο να διοικουμε 5 εκ. γαυροι την ομαδα. Μια ομαδα πρεπει να διοικηται απο την εκαστοτε εκλελεγμενη διοικηση και αλοιμονο για καθε αποφαση να προβαινει σε δημοψηφισμα και να ζηταει την γνωμη των οπαδων. Εδω δεν μπορουμε να συμφωνησουμε σε ενα φορουμ, θα συμφωνουν 5 εκ. γαυροι για το αν θα μεινει η αν θα φυγει ο προπονητης?
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
—John Lennon
Χιουμορ part2
Ο Μιρνες Σισιτς απελευθερωμενος απο το αγχος του μετα την απολυση του Τακη Λεμονη δειχνει στο γηπεδο Καραισκακη δειγματα του αστειρευτου ταλεντου του προσελκωντας τους σκαουτερ της Μαντσεστερ και της Ρεαλ.
.
Αποδειξεις δεν εχεις γι' αυτο. Εγω εχω, και να εισαι σιγουρος οτι δεν ακουει καμια 7, αλλους ακουει δυστυχώς.
Μου αρεσει που σε αντιστοιχο θεμα που υπαρχει,πολλοι θελουνε 60 και 80 και 90 χιλιαδες γηπεδο, και ακουω τωρα προτασεις να μην... παμε στο γηπεδο γιατι εδιωξε το Λεμονή... Α,ρε αθανατε γαύρε...
Δεν με νοιαζει ποια η αποψη σου, μπορεις να την πεις ελευθερα. Ομως χωρις μπινελικια ιδιως προς χρηστες. Μην χαρακτηριζεις ρε αδερφέ, δε λεει... Δηλαδη για καυγα να το παμε ντε και καλα;
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
iakov7 (11-03-08)
παιδια δεν εχω κουραγιο να γραψω.θα τα πουμε αργοτερα.να δουλεψω και λιγο.
Bookmarks