iek (12-03-08), karalamanajic (12-03-08), mpak (12-03-08)
ΝΑΙ
ΟΧΙ
ΔΕΝ ΞΕΡΩ/ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ
ΤΑΚΗ ΑΛΑΝΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ[ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ]
Ο ΣΕΓΚΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑΣ
ΜΙΡΝΕΣ ΘΕΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ!!!
εγώ θα ήθελα να ξέρω αν υπάρχει σοβαρός προπονητής που:
α) να έρθει σε ένα πρωτάθλημα όπως η SL
β) σε μια ομάδα - κακά τα ψέμματα - όχι μεγάλου βάρους στην Ευρώπη
γ) με 30.000 προπονητές της εξέδρας σε κάθε ματς (βάλε αυτόν, μην βάζεις εκείνον)
δ) που στην πρώτη στραβή θα χτυπιούνται και θα τον μπινελικώνουν
και ε) όταν τον διώξει η διοίκηση θα ξαναχτυπιούνται ότι κακώς έκανε και να τον φέρει πίσω
Ο Λεμονής σίγουρα δεν θα έβγαζε το καλοκαίρι.
Απλά ήταν άκομψο που τον έφαγαν τώρα.
Ρεαλισμός είναι η ψευδαίσθηση ότι υπάρχει πραγματικότητα.
iek (12-03-08), karalamanajic (12-03-08), mpak (12-03-08)
ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΓΚΟΥΡΑ Ο ΓΚΑΛΕΤΙ Η Ο ΛΕΝΤΕΣΜΑ Η Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣΕ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΟΛΑ.ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΜΕΓΕΘΟΣ , ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΛΟΣΣΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ.ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΡΑΟΥΛ ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ.ΣΟΦΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΓΚΟΥΡΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΑΝ ΝΑ ΠΟΡΕΥΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ...
ΤΩΡΑ ΗΣΥΧΑΣΑΜΕ...ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ...
ΤΩΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΜΕ ΜΕ ΤΕΣΣΑΡΕΣ ΤΩΡΑ ΓΕΛΑΝΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ...
Όχι Ηλία δεν με έπεισε ο Λεμονής για να βρίσω τον Κόκκαλη.
Δεν θέλετε να καταλάβετε ότι ο Κόκκαλης με έπεισε να βρίσω τον Κόκκαλη.
Ίσως θεωρούμαι πολύ Λεμονικιά και γι' αυτό θεωρείται αυτονόητο πως αντιδρώ για την απομάκρυνση επειδή τον στηρίζω.
Θα το ξαναπω, ελπίζω για τελευταία φορά γιατί γίνομαι και κουραστική νομίζω:
Είμαι αντίθετη ΚΑΘΕΤΑ με την απομάκρυνση Λεμονή γιατί:
- Μένουν 6 παιχνίδια μέχρι το τέλος. Ο σεγκούρας δεν μπορεί να αλλάξει τίποτα.
- Ο τρόπος που έγινε δεν ήταν σωστός. Διαρροές στον τύπο και αηδίες.
- Υποτίθεται πως η διοίκηση "άλλαξε" κάτι φέτος. Αποδεικνύεται πως όλα τριγύρω αλλάζουνε και όλα τα ίδια μένουν (όπως είπε και κάποιος άλλος φίλος).
Η απομάκρυνση ήταν καπρίτσιο του Κόκκαλη χωρίς ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΒΑΣΗ την χρονική στιγμή που έγινε.
ps: θα μπορούσα να συνεχίσω με πολύ περισσότερους λόγους για το γιατί πιστεύω πως ο Λεμονής θα έπρεπε να συνεχίσει και το καλοκαίρι. Αλλά είναι περιττο αυτή τη στιγμή. Αλλωστε τα έχουμε ξαναπει.
ps2: (και λίγο άσχετο) ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ ΕΚΤΟΣ ΟΜΑΔΟΣ. Όχι άλλο κάρβουνο.
mpak (12-03-08)
Θα ήθελα να προσθέσω πως δεν είναι απλά άκομψο κατα τη γνώμη μου. Είναι ΚΑΚΟ για τον Ολυμπιακό, και αγωνιστικά (θα δείξει αν έχω δίκιο) και για το λεγόμενο ίματζ της εικόνας.
Με τις τακτικές του Κόκκαλη ξεφτιλιζόμαστε στην Ευρώπη καταλάβετέ το ρε παιδιά! Κανείς σοβαρός ξένος και "μεγάλος" προπονητής δεν θα έρθει ΠΟΤΕ!!!
zhatzid (12-03-08)
συμφωνω αν και πιστευω οτι και το καλοκαιρι να τον διωχνανε παλι τις ιδιες αντιδρασεις θα εβλεπα απο συμπαθουντες του Λεμονη..
Για τα υπολοιπα να πω οτι δεν ειναι μονο θυμα ο Λεμονης...Οσο ητανε εξουσια τον Γεωργατο περσυ με τα χρονια ιστοριας στο συλλογο δεν του εδωσε καν ευκαιρια να παιξει εστω και σε ενα τιμης ενεκεν παιχνιδι προς το τελος και να κλεισει την καριερα του με καποιο χειροκροτημα.
Για χαρη του Λεμονη επισης ο Ολυμπιακος και ο Κοκκαλης ξεφτυλιστηκανε στον αγωνα με το Λεβαδειακο πριν δυο χρονια..
Ειχε και ο Τακης τις αδυναμιες του...
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
karalamanajic (12-03-08)
Edw tha diafwnisw....Den prepei na xazoume tipota,prepei na ta paroume ola....Kai na eisai sigouri oti o Segoura de tha uparxei tou xronou....Tha ferei kseno proponiti...Twra gia tin poiotita tou den egkuomai...Pantws exw empistosuni ston Ivic...Kai as diafwnw sfodra me tin apolusi lemoni,kati tha exei sto nou tou...
Αντε γεια,αντε γεια,πρωταθλημα ξανα στον Πειραια...!!!!
karalamanajic (12-03-08)
Μεγάλος προπονητής δεν θα έρθει στον Ολυμπιακό για πολλούς λόγους, ο λιγότερο σημαντικός των οποίων είναι ο σώκρατες. Ίσως μάλιστα ο πρόεδρος να είναι μικρογραφία άλλων προέδρων όπως πχ. ο Αμπράμοβιτς ή ο Μαράτι (άλλοι τύποι που τα ξέρουν ΟΛΑ...) Αυτό δεν απέτρεψε σοβαρούς προπονητές να συνεργαστούν μαζί τους (και πολλές φορές να πάρουν άκομψα τον πούλο και αυτοί).
Τις καληνύχτες μου.
Αύριο ξημερώνει μια νέα μέρα.
Ο Ολυμπιακός πάνω απ' όλα.
Ρεαλισμός είναι η ψευδαίσθηση ότι υπάρχει πραγματικότητα.
Mpa to kalokairi ama ton ediwxnan swsta den tha upirxe kamia antidrasi...Diladi ama elegan oti feugei o lemonis kai o kainourios proponitis tha einai o tade anagnwrismenos proponitis, den tha upirxan antidraseis pisteuw....Alla ama ton ediwxnan gia na meinei o segoura,i gia na psaxnoume proponiti merxi to 15augousto tha upirxan antidraseis...
Αντε γεια,αντε γεια,πρωταθλημα ξανα στον Πειραια...!!!!
Ηθελα να γραψω πολλα.Ηθελα να βρισω να τα βαλω με ολους και με ολα στην διοικηση και στις εφημεριδες.Ειχα γραψει και προχτες την αποψη μου για τον Τακη.Πιστευα οτι ολες αυτες τις μερες αυτα που ακουγονται δεν μπορει να ειναι αληθεια.Σημερα κοντεψα να χασω τη δουλεια μου κρυφακουγοντας απο το ραδιοφωνακι τις αποφασεις του ΔΣ.Οταν δεν συνειδητοποιησα τι ειχε γινει δεν μπορουσα να σταθω στα ποδια μου.Ειχα πολλα νευρα με τον Κοκκαλη.Δεν ειναι οτι εδιωξε εναν προπονητη και δεν εφερε εναν καλυτερο.Δεν ειναι οτι τιναξε στον αερα τις υποτιθεμενες δηλωσεις περι σχεδιασμου νεας ομαδας ακομα μεγαλυτερης,δεν ειναι οτι εδιωξε εναν προποντη που καταφερε να κανει σπουδαια πραγματα φετος στην Ευρωπη ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.Ειναι οτι σημερα ο Κοκκαλης διωχνοντας εναν πραγματικο κωλογαυρο sir που εκανε καλα την δουλεια του και αν τον αφηναν θα μπορουσε να την κανει και καλυτερα και ολοκληρωσε το εργο που ξεκινησε με την ενσταση στην Καλαμαρια.Ξεριζωσε τις καρδιες ολων των γαυρων που εβλεπαν εναν απο αυτους να ειναι στο τιμονι της ομαδας και να την οδηγει σε μελλοντικες καλυτερες μερες.Εναν απο αυτους που τους εκανε περηφανους στην Ευρωπη και που θα μπορουσε καλλιστα να τις δωσει και το νταμπλ με ενα στραβοπατημα των τιποταδων.Ενα παιδι δικο μας που μπορει να μην ειναι Μουρινιο στην τακτικη,μπορει να μην εχει περγαμηνες μεγαλου προπονητη,ειναι ομως ο Τακης μας.Ο ανθρωπος που στα κρισιμα παιχνιδια εριχνε την ομαδα με ψυχη στον αγωνα και μας εφερνε τριαρες,τεσσαρες και μας εκανε να δακρυζουμε απο καμαρι και περηφανεια.Εναν ανθρωπο που εδινε ολη την ψυχη του στην ομαδα και αυτη την εισεπρατε και την εβγαζε..Δεν υπαρχει ανθρωπος στο Καραισκακι που να μην γουσταρε τον Τακαρο.Οσοι ασχολειστε με τα κοινα της ομαδας το ξερετε πολυ καλα!Μονο εκει ψηλα στις σουιτες υπηρχαν καποιοι μασονοι που επιθυμουσαν διακαως την απομακρυνση του.Γιατι?Το καλοκαιρι ειναι κοντα και θα το δειτε.Θα γινουν πραγματα που δεν θα τα δεχοταν ποτε ενας Ολυμπιακαρας σαν τον Τακη.Εχει να πεσει πολυ φαι φετος...
Μονο σιχαμαρα αισθανομαι αυτη την στιγμη...Τιποτα αλλο.Σιχαμαρα και ντροπη για τον προεδρο της ομαδας μας.
Sir σε ευχαριστω μεσα απο τα βαθη της καρδιας μου για ολες τις χαρες που μου προσφερες.Κριμα που δεν σ'αφησαν να ολοκληρωσεις την προσπαθεια σου.Δεν πειραζει ρε μαγκα.Το Σαββατο θα ειναι η ωρα που θα σε κανουμε εμεις να κλαψεις απο υπερηφανεια!
Θα φωναξω με οση δυναμη εχω,οπως δεν εχω φωναξει ποτε για κανενα προσωπο.Θα φωναξω για να σου δειξω την ευγνωμοσυνη μου...
Ελπιζω ο Σεγκιουρσον να μας οδηγησει στην κατακτηση του νταμπλ.
ΤΑΚΗ ΨΥΧΑΡΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ!!!
Προτιμώ μια σοβαρή διοίκηση, έναν σταθερό προπονητή (που δεν θα ξηλώνεται για καπρίτσια και σε λάθος για την ομάδα στιγμές), μια ομάδα που θα πρωταγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα (και ας χάνει και καμιά κούπα, δεν τραβάω ζόρια, ούτε έχω ψυχώσεις), που θα είναι πάντα ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ αξιοπρέπης στην Ευρώπη (one step at a time κοινώς), που θα παίζει καμιά φορά όμορφη μπάλα (γιατί πάντα δεν γίνεται) και που φυσικά... ΘΑ ΡΙΧΝΕΙ ΑΙΩΝΙΩΣ 4 ΣΤΟΝ ΛΑΓΟ.
Ζητάω πολλά;; Μην βιαστείτε να απαντήσετε. Η απάντηση δυστυχώς είναι ναι (ειδικά στα 2 πρώτα σημεία που επηρρεάζουν και τα υπόλοιπα).
Bookmarks