Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: EΙΣΤΕ ΣΥΜΦΩΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΛΕΜΟΝΗ

Ψήφισαν
119. Η δημοσκόπηση είναι κλειστή
  • ΝΑΙ

11 9,24%
  • ΟΧΙ

70 58,82%
  • ΔΕΝ ΞΕΡΩ/ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ

1 0,84%
  • ΤΑΚΗ ΑΛΑΝΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ[ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ]

31 26,05%
  • Ο ΣΕΓΚΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑΣ

3 2,52%
  • ΜΙΡΝΕΣ ΘΕΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ!!!

3 2,52%
Σελίδα 11 από 42 ΠρώτηΠρώτη ... 789101112131415213141 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 201 έως 220 από 824

Θέμα: ΕΙΣΤΕ ΣΥΜΦΩΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΑΚΗ ΛΕΜΟΝΗ?

Το avatar του χρήστη belluschi7

Thanks
    128
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 376 φορές σε 240 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από AIIZ Εμφάνιση μηνυμάτων
    ΥΠΟΜΟΝΗ ίσως;
    υπομονη για να δω μπαλα,με εργοτελη,απολλωνα,οφη,αστερα κ κ κ,δεν μπορω,οπως ειδες δεν μιλησα για τα αποτελεσματα που ως καινουργια ομαδα πρεπει να τα περιμενεις,αλλα λιγο μπαλα ρε παιδια,οχι καθε ματς κ χειροτεροι.

εισαι η μαστουρα μου Το avatar του χρήστη ante geia

Περιοχή
    οπου παιζεις εσυ...
    Thanks
    316
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 388 φορές σε 196 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από belluschi7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    το να ερθει ο μουρινιο το θεωρω κ γω δυσκολο,αλλα το να εχουμε ως ταβανι τον λεμονη,το θεωρω καταντια
    Ο Λεμονης μπορει να μην ειναι το μεγαλο οναμα αλλα εχει ενα αλλο τεραστιο χαρισμα ειναιΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣκατι που ελαχιστοι προκατοχοι του ειχαν.Αν χτυπουσε και το πρωταθλημα φετος θα εμενε για πολλα χρονια στην ομαδα.Πραγματικα βρες μου εσυ προπονητη που να με κανει του χρονου να βραχνιασω περισσοτερο απο οτι φετος η βρες μου προπονητη που να δεσει την ομαδα καλυτερα και χωρις το παραμικρο μουρμουρητο απο κανεναν,τοτε μαλιστα.

TO ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ,
    ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ......!!!!

3. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Faithful (11-03-08)

Thanks
    128
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από ante geia Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ο Λεμονης μπορει να μην ειναι το μεγαλο οναμα αλλα εχει ενα αλλο τεραστιο χαρισμα ειναιΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣκατι που ελαχιστοι προκατοχοι του ειχαν.Αν χτυπουσε και το πρωταθλημα φετος θα εμενε για πολλα χρονια στην ομαδα.Πραγματικα βρες μου εσυ προπονητη που να με κανει του χρονου να βραχνιασω περισσοτερο απο οτι φετος η βρες μου προπονητη που να δεσει την ομαδα καλυτερα και χωρις το παραμικρο μουρμουρητο απο κανεναν,τοτε μαλιστα.
    οψωμεθα,αλλα αυτο που με νοιαζει ειναι να δω λιγη μπαλα,οποτε δεν με νοιαζει ιδιαιτερα τι ομαδα ειναι ο προπονητης αλλα τι ομαδα θα με κανει.

#include <olympiacos> Το avatar του χρήστη AIIZ

Περιοχή
    Ελλάδα
    Thanks
    778
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.437 φορές σε 2.883 μηνύματα
    Ignore User

Wink

υπομονη για να δω μπαλα,με εργοτελη,απολλωνα,οφη,αστερα κ κ κ,δεν μπορω,οπως ειδες δεν μιλησα για τα αποτελεσματα που ως καινουργια ομαδα πρεπει να τα περιμενεις,αλλα λιγο μπαλα ρε παιδια,οχι καθε ματς κ χειροτεροι.
    Οι μεγάλες ομάδες δε χτίζονται σε 1 ή 2 χρόνια αλλά σε τουλάχιστον 3. (βλ. Γιουνάιτεντ)

Τόσα χρόνια έβλεπα μπάλα στην Ελλάδα και στην Ευρώπη ήμουν ένα μηδενικό. Ευχαριστώ δε θα πάρω.

Άσε που αν στηρίζαμε 100% την προσπάθεια που έγινε φέτος, του χρόνου θα ήμαστε 70% πάνω σε απόδση.

6. Οι ακόλουθοι 4 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον AIIZ για αυτό το μήνυμα:

ante geia (11-03-08), lgalletti7 (11-03-08), makis_7 (12-03-08), mpak (11-03-08)

Το avatar του χρήστη mpak

Thanks
    8.774
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.335 φορές σε 2.291 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Χίλιες φορές να χάσουμε την κούπα μπας και ξεκαβαλήσουμε κανένα καλάμι κι εμείς γιατί έτσι δεν θα πάμε μπροστά.

Το avatar του χρήστη tiramolas

Περιοχή
    lavrio attica
    Thanks
    4
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 11 φορές σε 6 μηνύματα
    Ignore User

Exclamation

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από tiramolas Εμφάνιση μηνυμάτων
    DEN MPORW NA KATALAVW PWS 8EWREITE APOTYXIMENOS ENAS PROPONHTHS POU: PIGE THN OMADA STOUS 16 THS EYRWPHS,EINAI MOLIS ENA VA8MO PISW STO PRWTA8LIMA. PIRE TO SUPER CAP, EINAI MESA STO KYPELO, KAI 8EWREITE EPITYXIMENOS ENAS PORTOGALOS POU, APOKLISTIKE APO THN RAINGERS (SIGA THN OMADA STHN EYRWPH) EXEI APOKLISTEI PRO POLOU APO TO KYPELO ELLADOS, DEN PIRE KANENA ALLO TITLO FETOS,EFAGE 4 APO TON ''APOTIXIMENO" DEN TON NIKISE POTE SE 3 AGWNES KAI EINAI MONO ENAN VA8MO MPROSTA (AYTON ME TO PETSINO GOAL STO KARAISKAKH AN 8ELETE) KAI TA APODHTHRIA TA EXEI LIGO MPOURDELO vlepe: eki Vs ninh eki Vs TESSEIRO.EGW ADYNATW NA TO KATALAVw. isws 8a prepei na trww kai egw koutoxorto apo edw kai pera...
    epithdes den exw valei to onoma tou proponhth mas dioti ayth h apopsh 8a mou xreiastei polles fores sto mellon opote 8a kanw copy paste.. vlepete ston olympiako ftaine mono oi proponhtes! 38 xronia pou zw enas proponhths kalos den perase! :PPPPPPPPP (eirwnika to lew e?)

Thanks
    128
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από AIIZ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οι μεγάλες ομάδες δε χτίζονται σε 1 ή 2 χρόνια αλλά σε τουλάχιστον 3. (βλ. Γιουνάιτεντ)

Τόσα χρόνια έβλεπα μπάλα στην Ελλάδα και στην Ευρώπη ήμουν ένα μηδενικό. Ευχαριστώ δε θα πάρω.

Άσε που αν στηρίζαμε 100% την προσπάθεια που έγινε φέτος, του χρόνου θα ήμαστε 70% πάνω σε απόδση.
    μα δεν εχω καταλαβει γιατι αυτοματα θεωρεις οτι αμα παιζουμε μπαλα θα πατωσουμε στην ευρωπη,εχουμε το ιδιο υλικο με φετος κ θα παρουμε κ αλλους,την διαφορα την κανουν οι παικτες,τον λεμονη τον ειχαμε κ παλια κ στην ευρωπη πατωσε,δεν λεει κατι αυτο

Το avatar του χρήστη panty

Περιοχή
    Εδώ!
    Thanks
    12.502
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 6.188 φορές σε 3.017 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από steliosb Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ρε παιδια , πως στο διαολο η Derby το είχε σιγουρο?
    Εχει πηγές μέσα στον Ολυμπιακο?
    όλοι οι ΑΡΔ το είχαν σίγουρο γιατί προφανώς είχε δοθεί από την διοίκηση!
    θρύλε για πάρτι σου θρύλε μαζί σου, εμείς οι άρρωστοι οι οπαδοί σου....

11. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον panty για αυτό το μήνυμα:

iakov7 (11-03-08), ΜΟΥΡΑΤΗΣ (12-03-08)

ανυποφορος Το avatar του χρήστη mikki7

Περιοχή
    παντου
    Thanks
    46
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 96 φορές σε 34 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Σημερα δεν ειμαι εκνευρισμενος. ειμαι απογοητευμενος γιατι για αλλη μια φορα λειτουργησε ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (δοιηκητικα) ανωριμα. το σημερινο στα ματια μου δειχνει σαν παραδωση του πρωταθληματος στον λαγο. κατι σαν λευκη πετσετα. ξενερωνω.

ο Τακαρος ειχε την ιδια καταληξη με το Μπαγιεβιτς και με τον Ξανθο. δεν ξερω αλλα αυτη η λογικη δεν με βρηκε ποτε συμφωνο. αδειαζεις ενα προπονητη κυριολεκτικα χωρις λογο. αν οντως δεν σου εκανε πρωτον γιατι τον εφερες και δευτερον γιατι τον διωχνεις τωρα? 6 αγωνιστικες πριν το τελος? τι θα αλλαξει τωρα αληθεια? θα παιξουμε υπερμπαλα? θα σταματησει τωρα ο βαζελος να παιρνει μαιμου πεναλτυ η θα σταματησουν τα παραρτηματα του να του ανοιγουν τα ποδια? αυτοι οι λογοι που βρισκομαστε πισω εναν (ολοκληρο!!!!!!) βαθμο δεν θα υφιστανται απο σημερα και περα?

ηταν ακαιρη αποφαση. στην τελικη αν θες να αλλαξεις προπονητη καν'το το καλοκαιρι. αλλα κατι αλλο επαιζε κατι πιο προσωπικο που δεν θα το μαθουμε εμεις.

οσο αναφορα το αν πρεπει να παμε γηπεδο η οχι η αν πρεπει να γιουχαρουμε η οχι νομιζω οτι ΙΔΙΩΣ σε αυτο το forum μετεχουν ανθρωποι με πολυ καλη κριση και λογικη, αρκετη για να αποφασισουν μονοι τους. δεν χρειαζονται καμια παροτρυνση για τιποτα απο κανεναν.

η γνωμη μου για τον προεδρο ηταν ειναι και θα ειναι οτι οσα εχει δωσει τα εχει παρει πισω. τον ευχαριστω για ολα αλλα ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανηκει σε αυτους που τρεχουν σαν τρελοι παντου και παντα για το μεγαλειο του. και το λεω αυτο γιατι σε ενα δημοκρατικο συστημα με δοιηκιτικο επιτελειο και ΜΕΛΗ δεν νοειται να ισχυει η αποφαση του ΕΝΟΣ, εκτος και αν ολα ειναι για το θεαθηναι.

13. Οι ακόλουθοι 4 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον mikki7 για αυτό το μήνυμα:

lgalletti7 (11-03-08), mpak (11-03-08), nikos7 (12-03-08), sadi (11-03-08)

Το avatar του χρήστη panty

Περιοχή
    Εδώ!
    Thanks
    12.502
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 6.188 φορές σε 3.017 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

συγνώμη αλλά δεν έχω κουράγιο να διαβάσω τα προηγούμενα ποστ!
    Ξέρει κανένας αν ανακοινώθηκε το σκεπτικό της απόλυσης?
    θρύλε για πάρτι σου θρύλε μαζί σου, εμείς οι άρρωστοι οι οπαδοί σου....

Περιοχή
    οπου παιζεις εσυ...
    Thanks
    316
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από panty Εμφάνιση μηνυμάτων
    ανακοινωθηκε επισημα

TO ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ,

Vade retro κατσαπλιάδες Το avatar του χρήστη sadi

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.785 φορές σε 19.670 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Το ... σκεπτικο Παντελη; Δεν υπηρξε κανενα σκεπτικο δυστυχώς.
    Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;

17. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον sadi για αυτό το μήνυμα:

makis_7 (12-03-08), mpak (11-03-08), panty (11-03-08)

Περιοχή
    οπου παιζεις εσυ...
    Thanks
    316
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από ante geia Εμφάνιση μηνυμάτων
    ανακοινωθηκε επισημα
    Η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει τα εξής: «Συνεδρίασε σήμερα 11-3-2008 το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ υπό την Προεδρία του κ. Σωκράτη Κόκκαλη.
    Κατά τη συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο με γνώμονα την άμεση εγρήγορση του ποδοσφαιρικού τμήματος για την επίτευξη των αγνωστικών στόχων της ομάδας την τρέχουσα περίοδο:
    · Ενέκρινε τη συναινετική λύση της συνεργασίας με τον Προπονητή κ. Λεμονή, τον οποίο ευχαριστεί για τη μέχρι σήμερα προσφορά του.
    · Αποφάσισε την ανάθεση καθηκόντων προπονητή στον κ. Σεγκούρα».

TO ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ,

The Legend Το avatar του χρήστη steliosb

Περιοχή
    Earth Planet
    Thanks
    4.614
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 8.299 φορές σε 4.168 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

...με γνώμονα την άμεση εγρήγορση του ποδοσφαιρικού τμήματος για την επίτευξη των αγωνιστικών στόχων της ομάδας την τρέχουσα περίοδο ... ( παπαριες δηλαδη)

Αλλη μια αποφαση στην αλυσιδα αποφασεων που δεν κατανοούμε
    Αλλωστε παλια ειχαμε διαφωνήσει και με την προσληψη του Λεμονή ,αν θυμαμαι καλα, οπότε μπορουμε να το εκλαβουμε οτι μας ακουσε η διοικηση ετεροχρονισμενα
    .

#include <olympiacos> Το avatar του χρήστη AIIZ

Περιοχή
    Ελλάδα
    Thanks
    778
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.437 φορές σε 2.883 μηνύματα
    Ignore User

Thumbs down

μα δεν εχω καταλαβει γιατι αυτοματα θεωρεις οτι αμα παιζουμε μπαλα θα πατωσουμε στην ευρωπη,εχουμε το ιδιο υλικο με φετος κ θα παρουμε κ αλλους,την διαφορα την κανουν οι παικτες
    Δεν είπα ότι αν παίζουμε μπάλα θα πατώσουμε στην Ευρώπη. Αλλά μια που το λες έτσι είναι. Δε γίνεται στην Ευρώπη με το μπάτζετ που έχουμε να παίζουμε επιθετικά.

------

τον λεμονη τον ειχαμε κ παλια κ στην ευρωπη πατωσε,δεν λεει κατι αυτο
    Δηλαδή το ίδιο ήταν ο Λεμονής του τότε με του τώρα... Κοίτα να δεις που όσο ζεις μαθαινεις τελικά...

Thanks
    8.774
    Ignore User

Προεπιλογή

Ναι Παντελή ανακοινώθηκε και είναι το εξής:

22. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον mpak για αυτό το μήνυμα:

lgalletti7 (11-03-08), panty (11-03-08)

Thanks
    8.774
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από mikki7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    η γνωμη μου για τον προεδρο ηταν ειναι και θα ειναι οτι οσα εχει δωσει τα εχει παρει πισω. τον ευχαριστω για ολα αλλα ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανηκει σε αυτους που τρεχουν σαν τρελοι παντου και παντα για το μεγαλειο του. και το λεω αυτο γιατι σε ενα δημοκρατικο συστημα με δοιηκιτικο επιτελειο και ΜΕΛΗ δεν νοειται να ισχυει η αποφαση του ΕΝΟΣ, εκτος και αν ολα ειναι για το θεαθηναι.

Το avatar του χρήστη The_Punisher

Περιοχή
    Athens/Greece
    Thanks
    22
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 8 φορές σε 5 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Εκτιμηση

Εκτιμώ τα όσα έκανε στην Ευρώπη ο Λεμονής αλλά παρ'όλα αυτά, μία ομάδα πρέπει να είναι πλήρης και εντός και εκτός Ελλάδας...ο συγκεκριμένος προπονητής έκανε 3 καλές εμφανήσεις στην Ευπώπη(που στην τελική για αυτό πληρώνεται δεν μας έκανε καμία χάρη) αλλά στην Ελλάδα 3-4 φορές φάγαμε τρελλές πίκρες για να μην αναφέρουμε τον αγώνα που κερδίσαμε στα "χαρτιά" που είναι αίσχος και ντροπή για τον κόσμο του Ολυμπιακού και που θυμίζει "βαζελικές" τακτικές και θα μας το χτυπάνε για μια ζωή όπως επίσης λένε ότι κανονικά είμαστε 4 βαθμούς πίσω και όχι 1...θα μπορούσε ο εν λόγω προπονητής να τελειώνει αυτά τα ματσάκια απο την αρχή και να πάρει το πρωτάθλημα για πλάκα και όχι να σηκώνει ανάστημα η κάθε ομαδούλα που λέγεται ΞΕΦΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ και ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΟΥΚΙΑ, στον αγώνα με την chelseα θα μπορούσαμε να παίξουμε και καλύτερα...για εμένα ο Λεμονής είναι ένα καλό παιδί, άρρωστος Ολυμπιακός,ψυχάρα και ικανός να φέρει 2 καλά αποτελέσματα...αλλά μέχρι εκεί, με τον Λεμονή ούτε θα δούμε ποτέ μεγάλες πορείες στην Ευρώπη και πάντα θα έχουμε στραβοπατήματα στην Ελλάδα(απο μικρότερες ομάδες).

ΥΓ: Σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να σκεφτόμαστε με βάση την λογική και το συμφέρον του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ που είναι πάνω από όλους! και όχι βάση στα συναισθήματα...
    It's time to see some punishment.

25. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον The_Punisher για αυτό το μήνυμα:

iakov7 (11-03-08), iek (11-03-08)

Thanks
    8.774
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από The_Punisher Εμφάνιση μηνυμάτων
    ο συγκεκριμένος προπονητής έκανε 3 καλές εμφανήσεις στην Ευπώπη(που στην τελική για αυτό πληρώνεται δεν μας έκανε καμία χάρη)
    Πολλοί πληρώθηκαν (και με περισσότερα μάλιστα) αλλά τέτοια αποτελέσματα δεν έφεραν. Όπως και να έχει φίλε μου το θέμα σήμερα δεν είναι κατα πόσο ο Λεμονής έπρεπε να συνεχίσει στον πάγκο ή να αντικατασταθεί ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, αλλά 6 αγωνιστικές πριν το τέλος. Αν βλέπεις κάτι καλό σε αυτή την κίνηση ανήκεις στην μειοψηφία, και μακάρι για το καλό του Ολυμπιακού μας να επαληθευτείς.

Ο-ΛΥ-ΜΠΙ-Α-ΚΟΣ Το avatar του χρήστη iakov7

Περιοχή
    Κόκκινη Κύπρος
    Thanks
    13.670
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.919 φορές σε 2.488 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από The_Punisher Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εκτιμώ τα όσα έκανε στην Ευρώπη ο Λεμονής αλλά παρ'όλα αυτά, μία ομάδα πρέπει να είναι πλήρης και εντός και εκτός Ελλάδας...ο συγκεκριμένος προπονητής έκανε 3 καλές εμφανήσεις στην Ευπώπη(που στην τελική για αυτό πληρώνεται δεν μας έκανε καμία χάρη) αλλά στην Ελλάδα 3-4 φορές φάγαμε τρελλές πίκρες για να μην αναφέρουμε τον αγώνα που κερδίσαμε στα "χαρτιά" που είναι αίσχος και ντροπή για τον κόσμο του Ολυμπιακού και που θυμίζει "βαζελικές" τακτικές και θα μας το χτυπάνε για μια ζωή όπως επίσης λένε ότι κανονικά είμαστε 4 βαθμούς πίσω και όχι 1...θα μπορούσε ο εν λόγω προπονητής να τελειώνει αυτά τα ματσάκια απο την αρχή και να πάρει το πρωτάθλημα για πλάκα και όχι να σηκώνει ανάστημα η κάθε ομαδούλα που λέγεται ΞΕΦΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ και ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΟΥΚΙΑ, στον αγώνα με την chelseα θα μπορούσαμε να παίξουμε και καλύτερα...για εμένα ο Λεμονής είναι ένα καλό παιδί, άρρωστος Ολυμπιακός,ψυχάρα και ικανός να φέρει 2 καλά αποτελέσματα...αλλά μέχρι εκεί, με τον Λεμονή ούτε θα δούμε ποτέ μεγάλες πορείες στην Ευρώπη και πάντα θα έχουμε στραβοπατήματα στην Ελλάδα(απο μικρότερες ομάδες).

ΥΓ: Σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να σκεφτόμαστε με βάση την λογική και το συμφέρον του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ που είναι πάνω από όλους! και όχι βάση στα συναισθήματα...
    Πολυ σωστη αποψη, συμφωνω απολυτα φιλε.
    ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

Σελίδα 11 από 42 ΠρώτηΠρώτη ... 789101112131415213141 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές