mpak (05-04-08)
η στη θυρα 7 να νιωσει τον παλμο.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
mpak (05-04-08)
Ποιον παλμο; Εδω εισιτήρια τσαμπα παιζουνε και δεν παει κανεις...
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
πιστευω οτι ο κοσμος θα συνετιστει την υστατη ωρα διονυση και θα βοηθησει την ομαδα.3 κωλοαγωνιστικες μεινανε.ας κανουμε τα παντα να τελειωσουνε ομαλα και θα εχουμε ενα ολοκληρο καλοκαιρι να συζηταμε τι εφταιξε.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
jojo (06-04-08)
θα παιξει ο Γκαλιτσιος σημερα??
οχι σπυρο.εβγαλε ανακοινωση η λαρισα και ειπε οτι ειναι τραυματιας.αλλα και να μην ητανε δεν θα τον χρησιμοπποιουσανε για να τον προστατεςψουν απο τυχον σεναρια.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της Λάρισας, ο Γιώργος Γκαλίτσιος. Ο νεαρός άσος τόνισε ότι πλέον έκλεισε ένας κύκλός της ζωής του, με την ΑΕΛ όμως να μένει για πάντα στην καρδιά του:
«Ένας κύκλος της ποδοσφαιρικής μου ζωής έκλεισε. Η ΑΕΛ ήταν, είναι και θα είναι πάντα στην καρδιά και το μυαλό μου.
Ευχαριστώ τον πρόεδρο κο Κώστα Πηλαδάκη και τον αντιπρόεδρο κο Κώστα Κωνστάντο για τη συνεργασία και την ασφάλεια που μου παρείχαν. Ευχαριστώ τον προπονητή μου, κο Γιώργο Δώνη, για τις γνώσεις του και την καθοδήγησή του.
Ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες μου για τη βοήθειά τους μέσα και έξω από τους αγωνιστικούς χώρους. Ευχαριστώ όλα τα μέλη της οικογένειας της ΑΕΛ, τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια και με βοήθησαν στην εξέλιξή μου ως ποδοσφαιριστή και ως άνθρωπο.
Θέλω να ευχαριστήσω, επίσης, μέσα από την καρδιά μου όλο τον φίλαθλο κόσμο της Λάρισας. Ευχαριστώ τους φίλους της ΑΕΛ που με στήριξαν, ευχαριστώ ακόμη και αυτούς που με αμφισβήτησαν και άσκησαν κατά καιρούς σκληρή κριτική προς το πρόσωπό μου (είναι οι ίδιοι, που υποστηρίζουν ότι θέλουν στην αγαπημένη τους ομάδα παιδιά από τον τόπο τους, αυτοί που ορισμένες φορές με έκαναν να νιώσω ξένος μέσα στο ίδιο μου το σπίτι).
Η αλήθεια είναι ότι η «υποκινούμενη» συμπεριφορά τους με έκανε πιο δυνατό. Ευχαριστώ όλους για τις πολλές όμορφες στιγμές που έζησα ως ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ. Θα τις θυμάμαι για πάντα».
Μακαρι να παιξει ανταξια της φανελας που θα φορεσει.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
μακρι να φερουμε εναν σοβαρο προπονητη να τον αξιοποιησουμε.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Ο Γιώργος Γκαλίτσιος ήταν μεταξύ των θεατών του χθεσινού φιλικού. Ο δεξιός μπακ που μεταγράφηκε από τη Λάρισα στον Ολυμπιακό μίλησε για τη μετακίνησή του στους «ερυθρόλευκους». «Ηρθα σε μια μεγάλη ομάδα, στην οποία ο κόσμος είναι η μεγάλη της δύναμη. Το έβλεπα αυτό τόσα χρόνια ως αντίπαλος και τώρα το καλό είναι ότι τον κόσμο θα τον έχω στο πλευρό μου. Αλλάζουν αρκετά πράγματα για εμένα. Ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη ομάδα και οι υποχρεώσεις είναι διαφορετικές. Έφυγα από μια ομάδα που με ανέδειξε και με βοήθησε να φτάσω ψηλά. Τώρα ήρθα σε μια ομάδα που έχει στόχο να παίρνει τίτλους και να είναι πάντα πρώτη. Δεν υπάρχει δεύτερη θέση για τον Ολυμπιακό και αυτό μου το είχε πει και ο Καραπιάλης, που με είχε προετοιμάσει για το τι θα συναντήσω και τι θα πρέπει να κάνω. Ξέρω ότι οι υποχρεώσεις είναι μεγάλες, αλλά και εγώ είμαι έτοιμος να κάνω αυτό που πρέπει. Πήρα μεταγραφή στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Περιμένω πώς και πώς ποτέ θα κάνω την πρώτη μου εμφάνιση με τη φανέλα του Ολυμπιακού για να αισθανθώ καλύτερα και όσο περνάει ο καιρός και πιο άνετα. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρω και όλα θα πάνε καλά», δήλωσε ο 22χρονος άσος.
O Bασιλης οπως εχω γραψει και στο παρελθον επαιξε σημαντικοτατο ρολο σε αυτη τη μεταγραφη. Ηταν ο ανθρωπος που μιλουσε σε καθημερινη βαση μαζι του για να τον πεισει να πιασει λιμανι.
Adios Lakerde ala Past.
ο μπιλαρος ηταν μεγας μπαλαδορος.αν τον συμβουλευε και ποδοσφαιρικα...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Καλη επιτυχια ρε Γιωργαρα!!!!
TO ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ,
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ......!!!!
Όντως πολύ καλός παίχτης μην τον χαντακώσουμε μόνο γιατί μεταξύ μας τώρα αλλά τα κάνουμε κάτι τέτοια...!!!!!!!!!
Μπατσοί παντού και εμείς με ντου για την αρρώστια μας παντού!!!!!!!!!!!
θελει σκληρη δουλεια απο μερους του γιατι εδω δεν ειναι λαρισα.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Παιδιά, θεωρώ ότι ο Γκαλίτσιος είναι παίκτης ανάλογης αξίας του Τοροσίδη, αλλά με μεγαλύτερη σοβαρότητα... Το παιδί αυτό φαίνεται ότι δεν προκειται να καβαλήσει το καλάμι.... Πιστεύω ότι αν παίξει την μπάλα που ξέρει και μείνει και ο Τοροσίδης, τότε σύντομα ο δεύτερος θα κάτσει πάγκο....![]()
Θρύλε είσαι η μαστούρα μου......
ειναι καλος παικτης και πρεπει να προσεχθει.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Ελπιζω να τον ανακοινωσουμε και καποια στιγμη αν και αυτο μαλλον θα γινει "παρεα" με τις οποιες μεταγραφες του Βαλβερδε...
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Ο Ερνέστος θα φύγει πιό νωρίς, ο Γκαλίτσιος θα μείνει για να δοξάζεται στον Θρύλο!!!
Ο μικρός είναι το καλύτερο δυνατό φουλ μπακ στην συγκεκριμένη χρονική στιγμή.
Είναι ο τυπάκος που θα εκθέσει ανεπανόρθωτα την υπερτιμημένη ποδοσφαιρική φούσκα του ντοπαρισμένου Σπυρόπουλου......και όλων των στημένων αβανταδόρων δημοσιογράφων!
consigliere (03-06-08), Faithful (07-07-08)
φτιάξε μας άπαιχτε Βολιώτη!!!
θρύλε για πάρτι σου θρύλε μαζί σου, εμείς οι άρρωστοι οι οπαδοί σου....
Bookmarks