-
Βασικά παίδες και εγώ έχω ψηφίσει όχι. Όμως και οι νόμοι είναι νόμοι. Και κάτι άλλο... αύριο το ματς είναι άσσος για την Καλαμαριά και ψυλιάζομαι οτι θα γίνει αυτό επειδή παίζει ο Βάλνερ. Πιστεύω δλδ πως τον Βάζει η καλαμαριά απλά για να κερδίσει και να μην κάνει ο βάζελος ένσταση ώστε να μας το παίξουν υπεράνω και να μας πουν οτι και καλά δεν κάνει ο βάζελος ένσταση... Εγώ αυτό πιστεύω... Δλδ να έχει και η ΑΕΚ έναν λόγο παραπάνω να μας την πει. Λες και δεν τα καταλάβαμε... Για μένα αν χάσει αύριο ο Βάζελος και μάλιστα με γκολ του Βάλνερ, μόνο έκπληξη δεν θα είναι...
-
-
Vade retro
Ο βαζελος δεν εχει λογο να κανει ενσταση. Δεν κυνηγαει τιποτα εκτος απο τα τρια του Ολυμπιακου που τα παιρνει καθε χρονο ετσι κι αλλιως...
Η Καλαμαρια επισης μπορει να παρει τα τρια ολης της ποδοσφαιρικης Ελλαδας και να παει εκει που ειναι η θεση της στη β' εθνικη και ακομα παρακατω. Κι εγω κατα εχω ψηφισει ομως μερικοι το παραχεσανε. Θελουν ΚΑΙ τις ατιμιουλες τους να κανουνε, ΚΑΙ καθαρη να τη βγαζουνε.
-
3 '' sadi :
makis_7 (19-04-08), mpak (20-04-08), nikolas_g7 (19-04-08)
-
Tetracycline
Ενα Χ να φέρει ο Αστέρας να μην έχει και ενδιαφέρον πλέον το θέμα...
-
-
#include <olympiacos>
-
-
Θα τους κλάσει ο Αστέρας αν δεν παίξει ο Θεούλης Καρντόσο..
-
-
! !
-
-
Vade retro
Καλα η "βραση" της δημοσκοπησης εχει περασει. Λιγο ενδιαφερει πια. Το θεμα ειναι ανοικτο για να μην συζηταμε σε ασχετα θεματα για την υποθεση. Ασχετο που οι περισσοτεροι χμ... τελος παντων...
-
-