Fakes (14-06-09)
νικολακη ξαναελα να μας δειξεις την φανελα.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Fakes (14-06-09)
Αποφασισμένος να αποδείξει την αξία του είναι ο Φάνης Γκέκας. Ο Λαρισαίος επιθετικός επιστρέφει στη Γερμανία για λογαριασμό της Λεβερκούζεν, μετά τον εξάμηνο δανεισμό του στην Πόρτσμουθ όπου είχε μόλις ένα λεπτό συμμετοχής σε επίσημα ματς. «Ο Φάνης είναι πολύ χαρούμενος και ανυπομονεί για την προετοιμασία με τη Λεβερκούζεν, περιμένοντας να πάρει ευκαιρίες», δήλωσε στον γερμανικό Τύπο ο εκπρόσωπος του 29χρονου ποδοσφαιριστή, Πολ Κουτσολιάκος. Ο σοβαρός τραυματισμός του βασικού σέντερ φορ της ομάδας, Πάτρικ Χέλμες, που υπέστη ρήξη χιαστών κάνοντας προπόνηση στις διακοπές του, ανοίγει την πόρτα της ενδεκάδας στον πρώτο σκόρερ της Bundesliga τη σεζόν 2006/07.
Ο Φάνης Γκέκας, που δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2011, είχε πέρυσι με τη Λεβερκούζεν σε 15 συμμετοχές στο πρωτάθλημα 2 γκολ, ενώ σκόραρε μία φορά σε 3 ματς στο Κύπελλο. Τη σεζόν 2007/08 είχε πετύχει 11 γκολ σε 30 εμφανίσεις στην Bundesliga και 2 τέρματα σε 10 ματς στο Κύπελλο UEFA.
Στη Μόναχο 1860 θα συνεχίσει την καριέρα του για τον επόμενο χρόνο ο Χάρης Παππάς, που αποτελεί προσωπική επιλογή του Έβαλντ Λίνεν.
Ο Γερμανός τεχνικός είχε και έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον παίκτη και αυτός ήταν ένας από τους βασικότερους λόγους που οι δυο τους θα συνεργαστούν για πρώτη φορά. "Γνωρίζω τον Παππά, από την παρουσία του στην Ελλάδα. Έχει παίξει στον Ολυμπιακό, την ΑΕΚ και την Ξάνθη και με την ταχύτητά του μπορεί να δημιουργήσει φάσεις", ήταν τα λόγια του Λίνεν, για να συνεχίσει ο παίκτης. "Ξέρω τον Έβαλντ Λίνεν από τη θητεία του στον Πανιώνιο. Θέλαμε να συνεργαστούμε στο παρελθόν, αλλά κάτι τέτοιο δεν ήταν εφικτό. Χαίρομαι τελικά που τα καταφέραμε".
Ο 26χρονος που υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας 1+1 χρόνο με τη Μόναχο 1860, είχε μείνει ελεύθερος από τη Skoda Ξάνθη, στην οποία δεν μπόρεσε να προσφέρει τα αναμενόμενα.
Στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Δημήτρης Παπαδόπουλος όπως πρώτο αποκάλυψε την Τετάρτη το contra.gr.
Ο 28χρονος επιθετικός, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Λέτσε, είχε δεχθεί δελεαστική πρόταση από τους νταμπλούχους Κροατίας και μετά από σκέψη αποφάσισε να την αποδεχθεί.
Το απόγευμα της Παρασκευής η Ντιναμό ανακοίνωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της την συμφωνία με τον Ελληνα επιθετικό για τα επόμενα χρόνια. Ο Παπαδόπουλος αναμένεται στην Κροατία τη Δευτέρα για τις τυπικές λεπτομέρειες και τις υπογραφές στο νέο του συμβόλαιο.
ευτυχως τον γλιτωσαμε κ αυτον!!!
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Σκιζουν οι Ελληνες του εξωτερικου..Απο το καλο στο καλυτερο
sirkostas (27-06-09)
Καλα, εχουν παθει πλακα οι ξενοι. "Που κρύβονταν τοσα χρονια αυτοι οι παιχταραδες?" αναρωτιουνται.
Saint (28-06-09)
καλα που εκλεισε εκει ο μυτογκας.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Στην Κολωνία ο Σείταρίδης!
Στην Γερμανία και πιο συγκεκριμένα στην Κολωνία θα συνεχίσει τη καριέρα του εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Γιούρκας Σεϊταρίδης!
Ο διεθνής αμυντικός συμφώνησε με την Γερμανική ομάδα για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας έναντι 850.000 ευρώ το χρόνο και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να μεταβεί στην Κολωνία για να υπογράψει!
Ο πρώην άσσος της Ατλέτικο Μαδρίτης θα συναντήσει μάλιστα στην Κολωνία τον Μανίς, με τον οποία ήταν συμπαίκτες σε Πόρτο και Ντιναμό Μόσχας!
Παιχτης χωρις καμια απολυτως φιλοδοξια, παρα μονο για το πως θα αυγατισει τον τραπεζικο του λογαριασμο.
Μ' αρεσει που καποιοι τον θελαν και στον Ολυμπιακο.
Το contra.gr σας αποκαλύπτει την ομάδα που εξέφρασε ενδιαφέρον για την απόκτηση του Γιούρκα Σεϊταρίδη και είναι πολύ πιθανό να υπάρξει συνεργασία.
Σχετικά links
Την ώρα που τα διάφορα δημοσιεύματα ήθελαν την Κολωνία να είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του Ελληνα αμυντικού, αναγκάζοντας μάλιστα την γερμανική ομάδα να βγάλει ανακοίνωση διάψευσης, ο Γιούρκας συζητούσε με τους ανθρώπους της Σάλκε. Οπως αποκαλύπτει ο Γιώργος Βαβρίτσας από τη Γερμανία, ο Σεϊταρίδης έχει συμφωνήσει με την ομάδα του Βασίλη Πλιάτσικα και το μόνο που απομένει είναι η... πώληση του Ραφίνια.
Λύμπε: Ώρα να σταματήσω...
Ο Νίκος Λυμπερόπουλος εξέφρασε την πρόθεσή του να αποσυρθεί από την Εθνική Ελλάδας, μετά το τέλος των προκριματικών αγώνων, ή της τελικής φάσης του Μουντιάλ, αν όλα πάνε καλά και η «γαλανόλευκη» περάσει...
Ο «Λύμπε» είπε στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ»:
Έχεις συνειδητοποιήσει πως το παιχνίδι στη Βασιλεία εναντίον της Ελβετίας ίσως είναι η τελευταία σου ευκαιρία για να αγωνιστείς σε ένα Μουντιάλ;
«Το έχω συνειδητοποιήσει εδώ και πολύ καιρό. Και δεν ισχύει μόνο για μένα, αλλά για αρκετούς ακόμα παίκτες. Δεν με αγχώνει όμως. Κάποια στιγμή θα ερχόταν κι αυτό. ’λλωστε, μετά τους αγώνες των προκριματικών ή του Μουντιάλ, αν προκριθούμε, θα αποσυρθώ από την Εθνική».
Η σημερινή ομάδα είναι πιο αδύναμη από αυτήν που κατέκτησε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα;
«Δεν πρέπει να γίνεται σύγκριση. Η σημερινή, όπως και η ομάδα που κατέκτησε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, βασίζεται σε κάποια στοιχεία τα οποία όμως τότε ήταν πιο έντονα».
Ποια είναι αυτά τα στοιχεία;
«Η αυτοσυγκέντρωση, η αυτοθυσία που δεν υπάρχει σήμερα σε μεγάλο βαθμό. Το 2004 ο ένας παίκτης χτυπούσε και ο άλλος πονούσε. Εκείνη η ομάδα βασίστηκε στην αμυντική της λειτουργία και στην αλληλοκάλυψη. Και η σημερινή όμως έχει παρόμοια στοιχεία. Οι φίλαθλοι δεν πρέπει να περιμένουν να παίζουμε όπως η Ισπανία».
H Ελλάδα είναι πάντα στη σκέψη του Νίκου Λυμπερόπουλου. Σε πρόσφατη συνέντευξή του άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής στην ΑΕΚ. Του λείπει η πατρίδα;
«Αυτό που δήλωσα ήταν ότι στη ζωή μου έχω μάθει να μην αποκλείω τίποτα. Είμαι ανοιχτός σε κάθε πρόταση».
Έχεις προσδιορίσει πότε θα πέσουν οι τίτλοι τέλους στην καριέρα σου;
«Υπάρχουν κάποιες σκέψεις αλλά τίποτα σίγουρο, γιατί κάθε φορά που κάνω σχέδια κάτι συμβαίνει και ανατρέπονται. Αν δεν έχω κάποιον τραυματισμό, θα μπορούσα να συνεχίσω για ένα ή δύο ακόμη χρόνια. Όνειρό μου είναι να ολοκληρώσω την καριέρα μου σε μία μεγάλη ομάδα, είτε στο εξωτερικό είτε στην Ελλάδα».
Είσαι από τις ελάχιστες περιπτώσεις παικτών που, παρ΄ ότι αγωνίστηκες 12 χρόνια σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, δεν πανηγύρισες τίτλο πρωταθλητή. Τι σκέφτεσαι γι΄ αυτό όταν κάνεις τον απολογισμό σου;
«Με στενοχωρεί. Δεν είναι λίγο να έχεις παίξει περισσότερα από 750 παιχνίδια σε υψηλό επίπεδο με συνεχή παρουσία και να μην έχεις κατακτήσει τίτλο. Δεν πεθαίνω όμως. Γιατί δεν είμαι αθλητής σε ατομικό άθλημα, όπως για παράδειγμα το τένις. Εκεί, πράγματι θα πέθαινα».
Θέλει Μπασινά ο ΠΑΣ!
Τον Αγγελο Μπασινά φέρεται να έχει βάλει στο «στόχαστρο» του ο ΠΑΣ Γιάννενα!
Ο «Αγιαξ της Ηπείρου» που με τη μέχρι τώρα παρουσία του στο Ελληνικό πρωτάθλημα δείχνει ότι ήρθε για να μείνει, προσπαθεί να πραγματοποιήσει μια πολύ μεγάλη μεταγραφή, πείθοντας τον 33χρονο μέσο να πάρει την μεγάλη απόφαση να επαναπατριστεί.
Ο πρώην άσσος του Παναθηναϊκού, της Μαγιόρκα και της ΑΕΚ, αναμένεται να μείνει ελεύθερος τον Ιανουάριο από την Πόρτσμουθ, όπου φέτος μετράει μόλις τρεις συμμετοχές, μια σε αγώνα πρωταθλήματος και δύο στο Λιγκ καπ.
Μεγαλεία!
χαχαχαχαχαχα 3 συμμετοχες
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Μεγάλος ποδοσφαιριστής ο BusInAss, μπράβο παικταρά μου, ζω για να τον δω με την φανέλα του ΠΑΣ Πρέβεζα στη Δ εθνική να πηγαίνω στο γήπεδο να τον κερνάω καφέδες στη μάπα![]()
Ατυχος στάθηκε ο Νίκος Λυμπερόπουλος που έπεσε θύμα τραυματισμού από... κούκλα! Συγκεκριμένα, ο διεθνής φορ της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, συγκρούστηκε με μία... κούκλα προπόνησης, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί, ευτυχώς όχι σοβαρά.
Το περιστατικό συνέβη την Τετάρτη, σε μια άσκηση τακτικής, με αποτέλεσμα ο παίκτης να τραυματιστεί, σκίζοντας το δέρμα του με άσχημο τρόπο.
Οι συγκεκριμένες κούκλες είναι φτιαγμένες στο εσωτερικό τους από μέταλλο και η συγκεκριμένη ήταν χαλασμένη, με αποτέλεσμα να χτυπήσει άσχημα τον Ελληνα άσο, που λογικά δε θα χάσει το ντέρμπι με την Μπάγερν Μονάχου.
Σύμφωνα, πάντως, με το ιατρικό τιμ, θα χρειαστούν λίγες μέρες προσοχής και έπειτα ο παίκτης θα επιστρέψει κανονικά στη δράση.
![]()
![]()
![]()
Bookmarks