Eχω την εντύπωση ότι ο πιτσιρικάς (ο Μπαρμπαρούσης) βλέπει το τέρμα σαν ένα τεράστιο κουβά.......μεγάλη εκτελεστική δεινότητα!!!!
Eχω την εντύπωση ότι ο πιτσιρικάς (ο Μπαρμπαρούσης) βλέπει το τέρμα σαν ένα τεράστιο κουβά.......μεγάλη εκτελεστική δεινότητα!!!!
τα 2 από τα 3 γκολ του αγώνα τα έβαλαν Έλληνες.....έλα μωρέ σιγά....εμείς εδώ έχουμε Τσιμπάμπα, Μπάντελιχ, Μπάχα και άλλους τεράστιους παικταράδες...
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Καλά στο γερμανικό πρωτάθλημα βάζει γκολ ο κάθε τσακωμένος με το γκολ.
.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Η Ντιναμό Μόσχας θέλει Γκέκα!
Το transfernews.gr σας αποκαλύπτει σήμερα Πέμπτη, μία από τις σημαντικές οικονομικά προτάσεις που έχει η Άιντραχτ Φρανκφούρτης για τπν Φάνης Γκέκας.
Το συμβόλαιο του Έλληνα επιθετικού ισχύει με την γερμανική ομάδα και για την δεύτερη κατηγορία και έτσι η Φρανκφούρτη τον πουλάει με ένα ποσό περίπου στο ένα εκατομμύριο ευρώ.
Την «πόρτα» του Γκέκα έχει ήδη «χτυπήσει» η Ντιναμό Μόσχας που του προσφέρει ένα πολύ μεγάλο μισθό.
Ωστόσο ο Έλληνας ποδοσφαιριστής βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις και με ισπανικό σύλλογο.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Mεγάλο παιχνίδι σήμερα στην Σκωτία....Celtic-Rangers(21:45). Θα δούμε τον Kρητίκαρο τον Σαμαρά να αγωνίζεται.Ο Σαμαράς κάνει εξαιρετικό φέτος πρωτάθλημα με την Σελτικ, και από ότι έχω διαβάσει στο φορουμ των οπαδων τους([Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]), θεωρείται πλέον ο αγαπημένος της κερκίδας.Μπράβο του, ευχομαι να κάνει μεγάλο ματς και απόψε.Ετσι και αλλιως τα γατακια της Rangers είχαν νιώσει στο πετσι τους για τα καλά πέρισυ τον Big Sammy
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
πηγε τουρκια ο γκεκας στη Σάμσουνσπορ και ειναι ο πρωτος ελληνας που παει εκει να παιξει.
Ο Ολυμπιακος ειναι ιδεα,εμεις τον φτιαξαμε και θα τον αγαπαμε μεχρι να πεθανουμε.Λεωνιδας Ανδριανοπουλος.
Και ποιος άλλος πάει στην Τουρκία?
Μα ο δικός μας ο Χαβίτο φυσικά![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Καλα εκει στην Τουρκια εχουν ιδεα απο ποδοσφαιρο η αγοραζουν παιχτες επειδη τους βλεπουν στο youtube?
Τζιόλης και Τζαβέλας στη Μονακό. για τον Τζιόλη έδωσαν 2 κατοστάρικα στην Σαταντέρ και το Τζαβέλα τον πήραν δανεικό με οψιόν αγοράς 1 μύριο
― Bertrand Russell
Η Μονακο παει χαλια αν δεν κανω λαθος ειναι τελευται!
Αλλαξε το ιδιοκτησιακο καθεστώτος τις και απο τι λενε την πηρε ενας με πολυ χρημα για να δουμε..
Αυτη ειναι η καταστροφη του ποδοσφαιρου,θα την δεις σε 2-3 χρονια σαν την μαλακια του Μαντσεστερ{Σιτι}.
Σαμσουνσπορ Φενερμπαχτσε 3-1 με χατ τρικ του Γκεκα λεει! Ρε τι γινεται...
Bookmarks