captain-cook (18-04-10)
φευγάτε μπας και σωθείτε
αλλιώς πλησιάζετε όλο και πιο κοντά στο να γίνετε οι Μενδρινοί του 2010 ...παρά την πλύση εγκεφάλου που θα πέσει μέχρι και την προετοιμασία
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Όλοι οι πιτσιρικάδες μέσα κι αν δεν τους γουστάρουν οι "προπονητάρες" τότε προπονητής ο Αλεξανδρής, όποιος είδε το παιγνίδι των νέων με τον ΑΡΗ θα κατάλαβε τι σημαίνει ποδόσφαιρο, και να σκεφτήτε έπαιζαν ουσιαστικά οι U19 και U17 με τους U21 του ΑΡΗ που τερμάτισε δεύτερος με 17 βαθμούς διαφορά
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Το γκολ αλά Ζιοβάνι κόντρα στον Άρη στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ21 ήταν το... κερασάκι στην τούρτα από τον ταλαντούχο Βραζιλιάνο, Βάντερσον. [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Ο 16χρονος άσος σύμφωνα με πληροφορίες θα έχει άμεσα συνάντηση με τους διοικούντες την ΠΑΕ Ολυμπιακός έτσι ώστε να συζητήσουν για το μέλλον του στον Θρύλο.
Οι ερυθρόλευκοι θα του προτείνουν νέο συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές και ρήτρα αποδέσμευσης, η οποία θα βάλει τέλος στην όποια μεταγραφολογία τον τελευταίων ημερών που τον θέλει να βρίσκεται στο στόχαστρο ομάδων της Ιταλίας και της Πορτογαλίας.
Ο Βάντερσον αν και λίγους μήνες στην χώρα μας έχει αποδείξει ότι ξέρει πολλά καντάρια μπάλας και αν μη τι άλλο, θα είναι... έγκλημα να χαθεί ένα τέτοιο ταλέντο από τον Ολυμπιακό. Στον Πειραιά δείχνουν διάθεση να τον κρατήσουν και προς αυτή την κατεύθυνση αναμένεται να κινηθούν.
που μπορουμε ν δουμε το γκολ?
Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν. Ο άνθρωπος αντέχει.
Νίκος Καζαντζάκης ( 1883-1957 , Έλληνας συγγραφέας)
άντε ... και πολύ άργησε ,
μετά τους "προπονητές από τα σπλάχνα μας" ήρθε η ώρα να ακούσουμε και την ιεροσυλία : να φτιάξουμε τον δικό μας "Ζιοβάνι"
είμαι σίγουρος πως κάποια στιγμή θα το ακούσουμε και αυτό !!!
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
Αν δείτε μόνο το γκόλ το οποίο είναι εντυπωσιακό θα δείτε μόνο το δέντρο, πρέπει μέσω sport-tv ή rednews να δείτε όλο το παιγνίδι να θυμηθείτε τι ακριβώς είναι το ποδόσφαιρο.
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Τελικά δεν κατάλαβα θέλουμε ή δεν θέλουμε να προωθηθούν παιδιά από τα τμήματα υποδομής στην πρώτη ομάδα.
Τελικά θα στηρίξουμε μια τέτοια προσπάθεια ανεξαρτήτως κόστους;
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
consigliere (04-05-10), stelios-7- (19-04-10)
consigliere (04-05-10)
τι εκανε ρε παιδια το παλικαρι
μπραβο ρε μαγκα..ξερεις μπαλα
ΥΓ.ο κοκκαλης τα ειδε ολα με το γκολ
αυτος θα γινει παικταρας
το ειπα και πριν και το ξανα λεω
και αν μου πει κανενας γιατι το λες αυτο..επειδη εβαλε ενα γκολ ωραιο?
η απαντηση μου θα ειναι
ΝΑΙ.
κριμα να ειναι 16 χρονων μονο
που θα παει θα μεγαλωσει ..κανονιστε να μας φυγει μεσα απ τα χερια
Αναπληρωματικό αριστερό χαφ έχουμε?
Δεν έχουμε!
Άρα γιατί να μην προωθηθεί από τώρα ο μικρός ?
Αριστερό ποδαράκι δεν έχει?
.
consigliere (04-05-10)
Bookmarks