differance (30-09-13)
Ε,όχι και Κύριος ο Θωμαϊδης. Προσβάλλουμε ακόμα και τα γουρούνια.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
differance (30-09-13)
φημες θελουν η απομακρυνση του τσιωλη να οφειλεται στις διαμαρτυριες του για τη διαιτησια στον αγωνα με τον παναθηναικο. κυκλοι της παε αναφερουν πως η ομαδα του αστερα δεν ψαχνει ποτε δικαιολογιες και ασχολειται μονο με την αποδοση της ομαδας τους.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Σκεφτείτε το πιο σιχαμερό ερπετό που σας έρχεται στο νου, πολλαπλασιάστε το x50, προσθέστε μια πράσινη σαύρα και μια κατσαρίδα και έχετε τον Κυριάκο Θωμαΐδη.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
sadi (30-09-13)
sirkostas (30-09-13)
Στην Αδαμαντία πες το αυτό![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Θέλω να δω απόψε αν έχει εκπομπή αν θα αναφερθή στη χθεσινή διαιτησία. Προσωπικά δε τόν παω καθόλου γιατί ανέκαθεν ήθελε να τα βάλει με τον Σώκο αλλά ήταν τοσο λυράρη πού χεζοταν να πει και το όνομα του....
Sent from my Lumia 610 using Tapatalk
Tι εννοείς "λυράρη"? Του είχε μπει καμιά λύρα στον κώλο?
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (30-09-13), Reds (01-10-13)
Επειδή είδα και στο θέμα του βάζελου και εδώ ότι τα έχετε με τον Τσιώλη. Δεν τον πάω καθόλου ούτε εγώ, αλλά αδίκως του επιτίθεστε για τον τελικό κυπέλλου. Ήταν ο ΜΟΝΟΣ που δεν έκανε δηλώσεις για τη διαιτησία και στη συνέντευξη τύπου είχε πει ότι δεν θέλει να ασχολείται με αυτό το θέμα και να μη τον ρωτήσουν κάτι σχετικό. Το θυμάμαι πολύ καλά γιατί εκείνο το βράδυ του είχα πει μπράβο για τη στάση του, την ώρα που είχε γκρεμιστεί το σύμπαν, με κάτι οπαδούς του Θρύλου να ντρέπονται δημόσια που υποστηρίζουν τον Ολυμπιακό (αν είναι δυνατόν)...
BrazHlias (01-10-13)
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
panahs7 (01-10-13)
Επιστρέφει στη δράση ο Φούλοπ
Ο πρώην γκολκίπερ του Αστέρα Τρίπολης, Μάρτoν Φούλοπ, προχώρησε σε αφαίρεση όγκου από το χέρι και είδε τους γιατρούς να του ανάβουν "πράσινο φως" για την επιστροφή του στα γήπεδα.
Ο 30χρονος Ούγγρος τερματοφύλακας είχε ανακοινώνει τον περασμένο Ιούνιο πως αφήνει προσωρινά τον χώρο του ποδοσφαίρου λόγω προβλήματος υγείας, όμως μετά την επέμβαση αφαίρεσης όγκου στην οποία υποβλήθηκε, οι γιατροί του έδωσαν το "Ok" για να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους.
Για τα επόμενα πέντε χρόνια θα υποβάλλεται σε τακτικά ιατρικά τσεκ-απ ενώ σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ έχει αρχίσει ήδη προπονήσεις με την ελπίδα πως θα είναι εντάξει από θέμα φυσικής κατάστασης μέχρι το τέλος του 2013.
Ο Φούλοπ, που είναι τώρα free-agent, έχει φορέσει μέχρι στιγμής τη φανέλα 13 ομάδων, με την τελευταία να είναι αυτή του Αστέρα Τρίπολης και τους ανθρώπους της ομάδας να τον τιμούν μάλιστα στον πρόσφατο αγώνα με τον Λεβαδειακό για την προσφορά του στο σύλλογο.
"Οι πόρτες του Αστέρα είναι πάντα ανοιχτές και αν θελήσει να προπονηθεί με τον Αστέρα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα", δήλωσαν χαρακτηριστικά οι Αρκάδες σε επικοινωνία που είχε το Sport24.gr αναφορικά με την εξέλιξη της υγείας του πρώην τερματοφύλακά τους.
Σιδερένιος ρε παλίκαρε
Σιδερενιος γ@μα τη κωλοαρρωστια
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Τσιράκια του συστήματος, τσάτσοι του Μαρινάκη, αλήτες Τριπολιτσιώτες!!!
Αποκλείσατε τον παοΡκ από τα προκριματικά του Champions League και μας χαλάσατε τη διασκέδαση του 3ήμερου Καρναβαλιού-συλλλλλαλλλλλητηρίου που ετοιμάζουν τα ορκ...![]()
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
Bookmarks