Πάντως εγώ ξέρω γιατί έχασε ο Αστήρ εχθές. Έψαχναν όλοι τον Ναβάρο αλλά ο Μίτσελ τον έπαιξε όβερπλέι.
Πάντως εγώ ξέρω γιατί έχασε ο Αστήρ εχθές. Έψαχναν όλοι τον Ναβάρο αλλά ο Μίτσελ τον έπαιξε όβερπλέι.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
voskos_7 (14-05-13)
ΓΙΑΧΟ.
ΓΙΑΧΟ ΚΑΙ ΠΟΥΤΣΑ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ... ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΠΟΝΕΘΕΙΤΕ
ΓΙΑΧΟ ΚΑΙ ΤΡΙΤΣΩΝΗ ΚΑΙ ΠΟΥΤΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Β' ΕΘΝΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Η ΚΩΛΑΡΑ ΣΑΣ ΠΑΛΙ.
ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΑ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ. ΜΕ ΧΕΡΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΙΖΟΥΜΕ, ΜΕ ΠΟΔΙΑ, ΜΕ ΠΟΥΤΣΕΣ, ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ
Αει στο διαολο ξυπνήσανε όλα τα σκατά.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
voskos_7 (14-05-13)
το μπουλο πουστρακια
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Αει γαμή, που ολοι σημερα σε κωλογλυφανε "τι ωραια ομαδα μπασκετ" για να πεταξουνε το δηλητήριο "ναι αλλα η παράγκα στο ποδόσφαιρο..."
Και ακουσα και το ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ οτι λεει υπαρχουν άνθρωποι που ειναι Ολυμπιακός στο μπασκετ και βαζελοι στο ποδόσφαιρο.
Να χαιρόσαστε το φαιρ πλει σας του κωλου. Δεν το θελω.
BrazHlias (13-05-13)
BrazHlias (13-05-13)
ΓΙΑΧΟΥ! ΓΙΑΑΑΑΑΑΑΑΧΟΥ!
ΚΥΠΕΛΛΟ Ε;
Τσιμπατε μια ΠΟΥΤΣΑ. Αρχιδια ομαδα.
voskos_7 (14-05-13)
Στο μεταξυ εχει πολυ πλακα η λογικη του οτι φοβομασταν τοσο πολυ μη χασουμε την κουπα του κυπελλου,ενω εχουμε παρει πρωταθλημα με 300 ποντους διαφορα,με τον παναθηναικο στο υπεδαφος και την αεκ δευτερη κατηγορια,που πληρωσαμε τον διαιτητη και τους εποπτες να σφυριζουν υπερ μας.Λιγο τραβηγμενο μου φαινεται.Πιο πολυ μου μοιαζει να ειναι μοσχαρογελαδο ο ζαχος και να μη καταλαβε τι εβλεπε και λιγοτερο πληρωμενος.Οπως και να 'χει και να σβησουμε αυτη την κουπα απο τη μνημη μας μικρο το κακο.Μια κουπα μειον..σιγα.Ας θυμομαστε ολες τις αλλες και ας παει στο καλο.
voskos_7 (14-05-13)
Τον τελικό τον έστησε ο Αστέρας Τρίπολης για να εκθέσει τον Ολυμπιακό επειδή έτρεμε τη συντριβή.
Η παραπάνω άποψη έχει ακριβώς τις ίδιες πιθανότητες με τις "το έστησε ο Μαρινάκης" και "εκανε εκδούλευση ο Γιάχος".
Ο καθένας υποστηρίζει όποια θέλει με ίσες πιθανότητες.
Ωχ! ο ππλης έπαθε αυτό που έπαθα Σάββατο βράδυ μόλις διάβασα το παπί.
Απαπαπαπαπαπα ... μην ξαναπάς δουλειά για μια εβδομάδα...![]()
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
sadi (13-05-13)
Α,ναι το παπι.
Συγνώμη απο τους φιλαθλους του Αστέρα.
Ποιους φιλαθλους του Αστέρα ρε μεθυσμένε; Κανεις δεν υπήρχε στο γήπεδο!!!!
Coach (13-05-13)
voskos_7 (14-05-13)
Aντε μετά και στον Μπαράκ Ομπάμα..Μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί το ραντεβού του Αντώνη Σαμαρά με τους Δημήτρη Μπάκο και Γιάννη Καϋμενάκη.Οι ιδιοκτήτες του Αστέρα είχαν ζητήσει ακρόαση από τον Πρωθυπουργό και, όπως ενημερώθηκαν, το αίτημά τους έγινε δεκτό.
Στη συνάντησή τους με τον Αντώνη Σαμαρά οι Μπάκος - Καϋμενάκης θα του εκθέσουν τον προβληματισμό τους για την κατάσταση στο ελληνικό πρωτάθλημα και τις ιδέες τους για το μέλλον αυτού.
Αφορμή γι' αυτό το ραντεβού αποτέλεσαν φυσικά τα γεγονότα στον τελικό κυπέλλου και η θέληση των δύο ισχυρών ανδρών του Αστέρα για αγώνες με ίσους όρους. Άλλωστε, υπό διαφορετικές συνθήκες, δεν θα υπήρχε λόγος για επενδύσεις σε αυτό το χώρο.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
συγγνωμη αλλα ετσι δημιουργειται δεδικασμενο.ο καθε πικραμενος θα θελει να βλεπει
τον πρωθυπουργο και αυτος με την σειρα του θα πρεπει να τους δεχεται ολους.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Δεν φταίω τόσο εγώ που θέλω να δω τον Σαμαρά, όσο αυτός που με δέχεται... Αν δεν μπορούμε να σεβαστούμε τους θεσμούς, να τηρήσουμε μία ιεραρχία και να αντιληφθούμε τον ρόλο μας μέσα στον κρατικό μηχανισμό, δεν μας φταίει κανείς που 179 χρόνια μετά από την απελευθέρωσή μας και τη σύσταση του Νέου Ελληνικού Κράτους, δεν μπορούμε να βάλουμε κάποια πράγματα σε μία σειρά.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Αναρωτιέμαι τι θα γινόταν αν είχαν γίνει αυτά που έγιναν στο Ισπανικό κύπελλο?
Και τσακωμούς είδα στο τέλος της παράτασης (προφανώς γιατί η Ατλέτικο Μαδρίτης δωροδοκεί τους διαιτητές)
Και ο προπονητής να αποβάλλεται
Και αψημαχίες με ματ (προφανώς για να εκτονωθούν οι οπαδοί από το στημένο Ισπανικό πρωτάθλημα)
Και καμμένα αυτοκίνητα κλπ.
Το κακό όμως είναι ότι με την προπαγάνδα όλο και κάτι θα μείνει... Και ήδη στην κοινή γνώμη αφήνει πολλά πράγματα
Οι οπαδοί του Ολυμπιακού διαμαρτύρονται για τον σχεδιασμού του Μαρινάκη ενώ από τα ραδιόφωνα και τα ΜΜΕ (πρωτοστατούντος της μεταμεσονύχτιας βαζελικής εκπομπής του Σπορ φμ) λένε για τον Ολυμπιακό που στήνει παιχνίδια, ομάδες, μεταγραφές κλπ κλπ κλπ.
Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του ποδοσφαίρου σε σχέση με τα άλλα αθλήματα είναι η μικρή επιρροή της διαιτησίας. Τέλος
Πάνε καλά μωρέ τα νούμερα? Είχαν ακριβώς το ίδιο θέμα με τον Ηρακλή, ο ένας υποβιβάστηκε κι ο άλλος έμεινε κατηγορία! ΚΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ? ΟΥΣΤ
nbqgr (21-05-13)
Bookmarks