sadi (17-06-11)
μα λεω και 'γω. τι στον μπουτζο? νομιζα οτι ειχες ανεβασει το πρωτοσελιδο στο φορουμ.![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
sadi (17-06-11)
Μονο στον τριταθλητη. Πλεον και ρεπορταζ αεξάρας, μπαναθας , μπαουγκαρας.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
BrazHlias (17-06-11)
"νομιζε οτι η πορτα ειναι ανεμιστηρας"
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Ψηφισε ωρε φαντάρι, γιατί δεν ψηφάς;
ψηφισα ωρε προεδρα, δικια μου ειναι η ψηφος
Α,εγω μονο τη δικια μου βλεπω, και οτι εχει ψηφισει μονο ενας....
και εγω μονο μια βλεπω, αλλα απο κατω μου λεει "change your vote" οποτε λογικα θα την εχει δεχτει.
Χμ...ο δαιμων του ιντερνετγραφειου... Το κουζουλο και οι ρακες του φταινε.
Και γω μόνο τη δικιά μου βλέπω.
Κι εγώ...
Ογκει θα τη διορθωσω απο το σπιτι.
Σαλάτα τα κανες πρόεδρα, δεν επιτρέπονται τέτοια λάθη στον Τριταθλητή!![]()
Απολύεσαι! Δεν επιτρέπω να αμαυρώνεις με τέτοιους τρόπους το όνομα μιας ιστορικής φυλλάδας όπως είναι ο Τ.
Α,τωρα που ηρθα σπιτι μια χαρα τα δειχνει. Χοχοχο. Θα ξεμέθυσε.
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (17-06-11)
differance (17-06-11), kouzoulo (17-06-11)
Μονο ο Θανασης ο Πρεζακιας θα μπορουσε να εμπνευσθει τετοιο κομψοτεχνημα.
"Όλοι εμείς οι ψυχάκηδες πανηγυρίζουμε προ- κατα τη διάρκεια και μετά, ανεξαρτητως αποτελέσματος. Πανηγυρίζουμε γιατι τον βλέπουμε, γιατί υπάρχει, γιατι είμαστε μαζί του, γιατι μπορούμε και τον αναπνέουμε ,να τον ρουφάμε, και μας φτιάχνει, μας ανεβάζει, μας πορώνει. Πανηγυρίζαμε στα πέτρινα στα χωμάτινα στα αδαμάντινα στα πλατινένια. Πάντα θα πανηγυρίζουμε γιατί αυτό δεν έχει σχέση με το αποτέλεσμα αλλά με τη καταλυτική,την αιώνια,τη βασανιστική,την απλήρωτη αγάπη προς αυτόν τον ένα το μοναδικό... Θρύλο μας!"
'Ερως 'εστί 'Ολυμπιακός.
sadi (17-06-11)
Μεγαλη μορφή ο Θανάσης. Και φυσικα η ρακοπληκτη ρεπόρτερ που μεταμφιέστηκε σε σφηνάκι ρακής για να μπει στο σπιτι του Γοντικα και να φερει τη φωτό. Ηξερε οτι οι γκέι δεν πινουν ρακή.
Αυτές είναι φανέλες κύριοι (και κυρίες φυσικά). Οτιδήποτε άλλο είναι απλώς σαλιάρα![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Bookmarks