Δυσκολη ερωτηση..Δεν μπορω να απαντησω με σιγουρια..Σαν ονομα παντως ητανε ο Ριμπο ενω απο διαρκεια προσφορας απο οσους εχω ζησει εγω μαλλον ο Τζολε.
Ðïéüò åßíáé êáé ãéáôß, êáôá ôçíãíþìç óáò ï êáëýôåñïò ðáßêôçò ôïõ Èñýëïõ, üëùí ôùí åðï÷þí![]()
èñýëå ãéá ðÜñôé óïõ èñýëå ìáæß óïõ, åìåßò ïé Üññùóôïé ïé ïðáäïß óïõ....
Δυσκολη ερωτηση..Δεν μπορω να απαντησω με σιγουρια..Σαν ονομα παντως ητανε ο Ριμπο ενω απο διαρκεια προσφορας απο οσους εχω ζησει εγω μαλλον ο Τζολε.
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Χμ... Δύσκολα μας βάζεις φίλε... Από το ποδόσφαιρο φαίνεται από το νικ μου ποιον παίκτη υποστηρίζω περισσότερο, αν και Ρίμπο, Τζόλε προσέφεραν επίσης πολλά.
Στο μπάσκετ, η φουρνιά του '97 έχει μείνει χαραγμένη στις καρδιές όλων, ωστόσο εγώ από αυτούς ξεχωρίζω Σιγάλα και Τάρλατς.
Στο βόλεϋ Γκιούρδας, ενώ στο πόλο ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου έχει γράψει τη δική του ιστορία στις πισίνες της Ελλάδας και της Ευρώπης.
ΤΖΟΛΕ.......ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ!!! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΠ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ![]()
![]()
![]()
to megalytero onoma sigoura o ribo!alla gia kalytero eimai metaksy anastopoulou kai jole![]()
ΔΕΝ θυμαμαι αν ειναι ο Βασιλης η ο Λεωνιδας Ανδριανόπουλος ο οποίος ηταν και αθλητής του στίβου , ετσι εχουμε εναν πολυνικη αθλητη σε διαφορετικα αθληματα , αν και νομιζω οτι 2 τουλαχιστον από την οικογενεια , ηταν πολυαθλητές....
Σε μια τέτοια ερώτηση ο πρώτος που μου έρχεται στο μυαλό είναι ο μεγάλος αρχηγός ο Τζόλε! Μετά έρχεται ο Νέρι φυσικά...
Στο μπάσκετ η μεγάλη μου αγάπη ήταν πάντα ο Rivers!
Υ.Γ. Έχω αδυναμία στους κοντούς, τι να κάνω;![]()
ÂÜæåëå. Åóý ößëå âÜæåëå ðïõ êñõöÜ ìå äéáâÜæåéò. Ìçí íôñÝðåóáé ðïõ Ý÷áóåò. Óõìâáßíïõí áõôÜ. Íá íôñÝðåóáé ðïõ õðÜñ÷åéò.
Ap'osous exw zisi o Djole... eimai kai mikros pana8emame![]()
kwtsios (13-02-08)
My... preciousssssssssssssssssssssssssss![]()
Τζόλε (ποδόσφαιρο) και Τόμιτς (μπάσκετ)
Τέλος
Νομίζω οτι ο καλύτερος παίκτης ολων των εποχών ηταν ο Γιώργος Δεληκάρης.
.....åìåßò ïé Üññùóôïé ïé ïðáäïß óïõ
Óôï ðïäüóöáéñï ï Novac!.....ÐëÜêá êÜíù...ÌáêñÜí Djole...Êáé óôï ìðÜóêåô ÓéãÜëáò...
Χαχαχαχα! Που τον θυμήθηκες τον "παικταρα" τον Νοβακ;
ÂëÝðåéò åêåßíï ôï âïõíü ðïõ ìïéÜæåé ìå êåñÜóé;
ÌÜëëéá íá ìçí Ý÷åé (Ôæüëå & ìðåìðÝ) ðïõëÝí ôïõ drizzt íá ìçí åßíáé ...
Ñå ãáìþôï, ôé êÜíù ëÜèïò êáé ðáßñíù ôï 100 êáé âãáßíåé ï Óðáíïýëçò;
Bookmarks