Δυσκολη ερωτηση..Δεν μπορω να απαντησω με σιγουρια..Σαν ονομα παντως ητανε ο Ριμπο ενω απο διαρκεια προσφορας απο οσους εχω ζησει εγω μαλλον ο Τζολε.
Ποιός είναι και γιατί, κατα τηνγνώμη σας ο καλύτερος παίκτης του Θρύλου, όλων των εποχών![]()
θρύλε για πάρτι σου θρύλε μαζί σου, εμείς οι άρρωστοι οι οπαδοί σου....
Δυσκολη ερωτηση..Δεν μπορω να απαντησω με σιγουρια..Σαν ονομα παντως ητανε ο Ριμπο ενω απο διαρκεια προσφορας απο οσους εχω ζησει εγω μαλλον ο Τζολε.
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Χμ... Δύσκολα μας βάζεις φίλε... Από το ποδόσφαιρο φαίνεται από το νικ μου ποιον παίκτη υποστηρίζω περισσότερο, αν και Ρίμπο, Τζόλε προσέφεραν επίσης πολλά.
Στο μπάσκετ, η φουρνιά του '97 έχει μείνει χαραγμένη στις καρδιές όλων, ωστόσο εγώ από αυτούς ξεχωρίζω Σιγάλα και Τάρλατς.
Στο βόλεϋ Γκιούρδας, ενώ στο πόλο ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου έχει γράψει τη δική του ιστορία στις πισίνες της Ελλάδας και της Ευρώπης.
ΤΖΟΛΕ.......ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ!!! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΠ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ![]()
![]()
![]()
to megalytero onoma sigoura o ribo!alla gia kalytero eimai metaksy anastopoulou kai jole![]()
ΔΕΝ θυμαμαι αν ειναι ο Βασιλης η ο Λεωνιδας Ανδριανόπουλος ο οποίος ηταν και αθλητής του στίβου , ετσι εχουμε εναν πολυνικη αθλητη σε διαφορετικα αθληματα , αν και νομιζω οτι 2 τουλαχιστον από την οικογενεια , ηταν πολυαθλητές....
Σε μια τέτοια ερώτηση ο πρώτος που μου έρχεται στο μυαλό είναι ο μεγάλος αρχηγός ο Τζόλε! Μετά έρχεται ο Νέρι φυσικά...
Στο μπάσκετ η μεγάλη μου αγάπη ήταν πάντα ο Rivers!
Υ.Γ. Έχω αδυναμία στους κοντούς, τι να κάνω;![]()
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Ap'osous exw zisi o Djole... eimai kai mikros pana8emame![]()
kwtsios (12-02-08)
My... preciousssssssssssssssssssssssssss![]()
Τζόλε (ποδόσφαιρο) και Τόμιτς (μπάσκετ)
Τέλος
Νομίζω οτι ο καλύτερος παίκτης ολων των εποχών ηταν ο Γιώργος Δεληκάρης.
.....εμείς οι άρρωστοι οι οπαδοί σου
Στο ποδόσφαιρο ο Novac!.....Πλάκα κάνω...Μακράν Djole...Και στο μπάσκετ Σιγάλας...
Χαχαχαχα! Που τον θυμήθηκες τον "παικταρα" τον Νοβακ;
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Μάλλια να μην έχει (Τζόλε & μπεμπέ) πουλέν του drizzt να μην είναι ...
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
Bookmarks