ευχαριστω τον θεο που με αξιωσε να δω τον ζιο να παιζει μπαλα για τον θρυλο μας.
απο μπασκετ ειμαι φαν του σιγαλα,του τομιτς και του ριβερς.
απο βολλευ του τεραστιου σακη μουστακιδη.
απο πολο του μαγαλου αρχηγου θοδωρη χατζηθεοδωρου.
Χμ, χμ, χμ *βήχας* ... Λοιπόν...
ΟΚ, τώρα, όταν ήμουν μικρός μακράν οι συμπάθειες μου ήταν δύο στο ποδόσφαιρο, ο Αναστό και ο Σάκης Μουστακίδης.
Στα νεώτερα χρόνια... δύο παίκτες με κέρδισαν, με διαφορετικό τρόπο... Ο Ζιο και ο Πέρ Ζέτερμπεργκ...
![]()
ÃÉÁÔÉ ÊÁÉ ÔÏ DNA ÌÁÓ ÅÉÍÁÉ ÊÏÊÊÉÍÏ.
ευχαριστω τον θεο που με αξιωσε να δω τον ζιο να παιζει μπαλα για τον θρυλο μας.
απο μπασκετ ειμαι φαν του σιγαλα,του τομιτς και του ριβερς.
απο βολλευ του τεραστιου σακη μουστακιδη.
απο πολο του μαγαλου αρχηγου θοδωρη χατζηθεοδωρου.
kalyteros paidia paixths einai aytos pou leei k to onoma mou!g10vanni gia panta!!!
πρίν το Ζιο πιστεύαμε ότι η μπάλα είναι για να τη κλωτσάνε. μετά από αυτόν καταλάβαμε ότι είναι για να τη χαϊδεύουνε.
Όσο κιαν αγαπήσαμε δεκάδες προσωπικότητες που πέρασαν από το λιμάνι αυτός ο μάγος θα έχει τη δική του ξεχωριστή θέση στη καρδιά μας. και θα είναι η πρώτη...
---------------------
![]()
sabar77 (24-12-07)
ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ με διαφορά από τον δεύτερο.
Σε εκείνες τις μαύρες εποχές για τον Ολυμπιακό ύψωσε το γαύρικο ανάστημα του μπροστά στον Βαρδιννογιάννη και του πέταξε τα λεφτά στα μούτρα γιατί ήθελε μόνο Ολυμπιακό και τίποτα άλλο.
ΜΠΙΛΑΡΕ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕΣ.....
kwtsios (12-02-08)
στο μπασκετ δε θα ξεχασω ποτε το ριβερς και τον ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΤΟΝ ΦΟΡΝΤ...απο τους καλυτερους αμερικανους που ρθαν στην ελλαδα και πολυ καλοι χαρακτηρες.
απο μπαλα τον ζιο παρ οτι τα τελευταια χρονια τον εβριζαπλεον ομως λειπει πολυ ο μαγος...
απο πολο χωρις αμφιβολια ο τιτανας ο χατζηθεωδορου
ο αγαπημένος παίκτης του πατέρα μου, όταν μιλάει γι' αυτόν μόνο το ύφος του να βλέπατε!
------
θα μιλήσω γι' αυτούς που έζησα. Βασίλης Καραπιάλης φυσικά, ότι και να πούμε για έναν από τους μεγαλύτερους ΓΑΥΡΟΥΣ και ΜΠΑΛΑΔΟΡΟΥΣ είναι λίγο. πόνεσε όσο λίγοι τη φανέλα και πρόσφεραν εκτός από ουσία και θέαμα... φυσικά δεν υπάρχουν τέτοιοι παίκτες πια...
------
φυσικά σε προσφορά είναι μακράν ο Τζόλε...
------
επίσης λάτρευα και τον Γεωργάτο.
------
από μπάσκετ μου άρεσε ο Τάρπλεϊ τότε αλλά αγαπημένος σίγουρα ο Σιγάλας. ακόμα πιστεύω ότι έγιναν εγκλήματα το 1997 το καλοκαίρι που ακόμα ταλανίζουν την ομάδα...
------
μην ξεχνάμε και την τεράστια μορφή που ακούει στο όνομα ΕΝΤΙ ΤΖΟΝΣΟΝ!
------
στο βόλεϊ τώρα ο Γκιούρδας φυσικά. ακόμα απορώ γιατί τον αφήσαμε τότε να φύγει...
------
στο πόλο ένας είναι ο παίκτης: Θοδωρής Χατζηθεοδώρου. ένας αμετανόητος βάζελος που γρήγορα κατάλαβε τι σημαίνει ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ![]()
sto podosfairo giovanni,sto mpasket sigalas.
Ï Ïëõìðéáêïò åéíáé éäåá,åìåéò ôïí öôéáîáìå êáé èá ôïí áãáðáìå ìå÷ñé íá ðåèáíïõìå.Ëåùíéäáò Áíäñéáíïðïõëïò.
Ìåãáëõôåñç ðñïóöïñá ï Ôæïëå,áëëá óôçí êáñäéá ìïõ ãéáôé ôï ðïäïóöáéñï åéíáé èåáìá åéíáé âáóéëéáò ï ÆÉÏ...
ÔÆÉÏÂÁÍÍÉ ÍÔÅ ÏËÉÂÅÉÑÁ ÏÅ ÏÅ!!!
Ï ÊÏÓÌÏÓ ËÅÅÉ ÈÅÏÓ ÅÌÅÉÓ ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ
Ðïëëïß åßíáé áõôïß ðïõ êÝñäéóáí ôçí êáñäéÜ ìïõ... Íéêïëü ï öïíéÜò (Áíáóôü), Ìßëïò ÓÝóôéôò (á,ñå ðáéêôïõñáááááá), Ôæïëå, ÆéïâÜíé (öõóéêÜ) êáé Ýðïíôáé êáé Üëëïé.
ÂëÝðåéò åêåßíï ôï âïõíü ðïõ ìïéÜæåé ìå êåñÜóé;
ôæéïâÜííé ñå ðáéäéÜ, óáí ï ðñþôïò ìÜãïò
êáé ï ãêüãêá
êáé ï íôÜñêï üìùò ìçí åßìáóôå á÷Üñéóôïé
ÃÁÕÑÏÓ ÄÅÍ ÃÉÍÅÓÁÉ , ÃÅÍÍÉÅÓÁÉ !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τζοβάνι, ο Ολύμπιος θεός της μπάλας.
Ιδιαίτερη μνεία πρέπει επίσης να γίνει και στον άνθρωπο γκόλ, στον άνθρωπο με το μουστάκι.....τον Νίκο Αναστόπουλο!
Α, παιδιά, μη ξεχάσω και τον Βράμπλιτς......τον τσεχοκαναδό!![]()
ÁãÜðéïò Êáëôáâåñßäçò êýñéïé. Ï ïñßôæéíáë ìÜãïò.
ÂëÝðåéò åêåßíï ôï âïõíü ðïõ ìïéÜæåé ìå êåñÜóé;
ôæïëå äáãêùôï..
Εγω θα πω τον Ντεταρι!!
Επιδη ειχα δει σχεδον ολα τα παιχνιδια του με τον ολυμπιακο και με βαση οτι τον πηραμε τοτε απο μια μεγαλη ομαδα εκεινης της εποχης + τα λεφτα που ξοδευτηκαν για να τον αγορασουμε,Παικταρας με τα ολα του και αδικηθηκε γιαιτ ηρθε σε λαθος χρονο στον ολυμπιακο.
και θα πω οτι η ποιο μικροι σε ηλικια που δεν τον προλαβαν δεν εχουν καταλαβει για τι παιχτουρα μιλαμε..απλα μην ξεχνατε οτι εκεινη την εποχη δεν υπηρχαν ιντερνετ και διαφημησεις οπως τωρα.
Καραπιάλης
Èñýëïò: Ç ìüíç ïìÜäá ðïõ ðáßæåé ôçí ðéï åëêõóôéêÞ ìðÜëá óôçí ÅëëÜäá (üôáí ãïõóôÜñåé!!!)
Ìå åìöáíßóåéò ôýðïõ ÊáëáìáñéÜò, ÅñãïôÝëç êé ÁóôÝñá Ôñßðïëçò äåí áîßæïõìå ôßðïôá
Ôæüëå & ÓôåëëÜñáò...
Ñå ãáìþôï, ôé êÜíù ëÜèïò êáé ðáßñíù ôï 100 êáé âãáßíåé ï Óðáíïýëçò;
Bookmarks