. . 80% .
. . 80% .
Htane apasxolimena ta "paidia" me tin proeklogiki ekstrateia kai den mporousane na asxolithoune...
Otan mporesoune, tha khryksoune "ethniko penthos" kai tha katharisoune...Tha paroune kai to tethlimeno yfos sta kanalia kai tha pame parakatw...
Oso gia tous empristes, kala kanoune kai kaine, efoson to kratos tous epitrepei kai tha tous nomimopoiisei kai ta aythaireta pou tha xtisoune sta kammena...
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Τώρα κλαίμε νεκρούς και δάση αλλά το χειμώνα θα κλαίμε χ2. Αυτό επειδή θα έχουμε πλημμύρες με την πρώτη βροχή.
Υ.Γ: Και μετά βγαίνει το κάθε τσουσέκι και ζητάει σταυρούς παίζοντας με τον πόνο των ανθρώπων τέτοιες ώρες![]()
Kala to xeimwna otan tha mas pnigoune ta nera na doyme ti tha kanoyne..Pali tha ekfrazoyne syllyphthria kai tha pairnoune to tethlimeno yfos tis mayris xhras..![]()
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Και ρωτάω εγώ τώρα σαν ένας βλάκας(για τους κυβερνητικούς έτσι είμαι): τι με ενδιαφέρει ποιο κόμμα θα μας κυβερνήσει την ώρα που ενώ ο κόσμος καίγεται, Κυβέρνηση και αντιπολίτευση μαζί τους ενδιαφέρουν μόνο οι ψήφοι και αδιαφορούν για τα υπόλοιπα; Δλδ πρέπει να γίνει πρώτα το μοιραίο και μετά να παρθούν μέτρα; Άσε που σε λίγο καιρό μετά τη φωτιά τα πάντα θα ξεχαστούν...
Και σου απαντώ εγώ (στην θέση τους, και των μεν και των δε)
Αμα μας ψηφίσεις όλα θα γίνουν, και δάση θα σου κάνουμε (κάπως σαν το γνωστό ανέκδοτο)
Δεν ξέρω, το μεγαλύτερο πρόβλημα μας είναι ότι ξεχνάμε γρήγορα ή αυτό θεωρείτε προσόν;![]()
......... , ..... ....
live fast,die young and let behind you a beautiful body...
7 8/2/81:
...
Το θέμα πάντως είναι οτι στη Ζαχάρω ακούστηκε οτι οι εμπρηστές δούλεψαν με γκαζάκια. Τι γίνεται πάντως όταν κάποιοι θέλουν να φάνε οικόπεδα...
41 οι νεκροί ως τώρα. Τι να πει κανείς; Δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσω την λύπη αλλά και το θυμό μου για την τραγική κατάσταση.
50 oi nekroi...Bravo re magkes!!![]()
.
- - . . , . , .
:
. . , , , , , .
- . .
- .
- .
- . .
- .
. . , , , . , , , .
. .
, . . , .
, . 25 27 .
300 . , , .
600 , 6.000 , 6.000 .
(, , ) .
, , .
.
............................................
Bookmarks