αρα μενει?
Η πρόταση που σχεδίαζε να κάνει η Σαν Λορέντζο στον Ολυμπιακό για τον Κριστιάν Λεντέσμα, φαίνεται πως δεν θα γίνει ποτέ. Η έλλειψη ρευστού στο ταμείο του συλλόγου, ανάγκασε την πρώην ομάδα του «λύκου» να αποσύρει το ενδιαφέρον της, όπως αναφέρει η εφημερίδα της Αργεντινής «Ole».
Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, οι υπεύθυνοι της Σαν Λορέντζο αποφάσισαν να κάνουν πίσω, καθώς το 1,5 εκ. ευρώ που σχεδίαζαν να προσφέρουν στον Ολυμπιακό, κρίθηκε ως μεγάλο ποσό και απαραίτητο για το ταμείο του συλλόγου. Τονίζεται μάλιστα, πως η Σαν Λορέντζο προσδοκούσε να αγοράσει μέρος των δικαιωμάτων του παίκτη, κάτι που οι «ερυθρόλευκοι» δεν ήταν διατεθειμένοι να συζητήσουν.
«Είναι κρίμα», σχολίασε ο μάνατζερ του Λεντέσμα, Αντριάν Καστεγιάν, ο οποίος βρισκόταν σε ανοικτή γραμμή με τη Σαν Λορέντζο τις τελευταίες μέρες και ετοιμαζόταν να έρθει στην Ελλάδα, για να μιλήσει με τον Ολυμπιακό.
Πηγή: By Sportdog
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
αρα μενει?
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Δε μας φτάνουν οι Έλληνες ΑΡΔ, καθόμαστε και ακούμε τι λέει και ο κάθε μαλάκας Αργεντίνος ΑΡΔΑμφιβάλλω αν υπήρξε ποτέ ενδιαφέρον για τον Λεντέσμα, όπως αμφιβάλλω και για τον Νούνιεζ
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Και να μείνει τους μισούς αγώνες θα παίξει..
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
μην εισαι τοσο σιγουρο βασιλη.ακομα δεν αρχισε η χρονια.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (21-07-08)
περιμενε λιγο...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Τι να περιμενεις να δεις Σταθη; Τυφλοι ειμαστε; Ομαδα χωρις παικτες εχουμε και διωχνουμε κιολας. Ποτε θα εγκλιματιστουν οι καινουριοι;
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
να περιμενουμε να δουμε του χρονου τον λυκο.αν δεν εχει τραυματισμους θα ειναι για μενα ο κορυφαιος.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Στάθη να περιμένουμε!Αλλά να σε ενημερώσω εντελώς πληροφοριακά ότι το παλικάρι συνέχεια τραυματίζεται στον επιγονατιδικό τένοντα του ίδιου ποδιού συνέχεια !!!!Με το που το θα το ζορίζει λίγο παραπάνω θα του υποτροπιάζει!!!γιατι είναι χρόνιο...Ακριβώς το ίδιο πάθαινε και πέρυσι
Μπατσοί παντού και εμείς με ντου για την αρρώστια μας παντού!!!!!!!!!!!
για αυτό τον λόγω θέλουμε ΑΜΥΝΤΙΚΟ χαφ
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
consigliere (16-07-08), ΜΟΥΡΑΤΗΣ (21-07-08)
Κρίμα που δεν εφυγε και ο Λεντέσμα. Δυστυχως ουτε η Σαν Λορέντζο δεν πληρώνει να τον πάρει πίσω.
Ενω μπορεί να παίξει, ειναι αναξιόπιστος και παραπονιέται συνεχως οτι πονάει.
Θέλουμε και αμυντικό χαφ.
.....εμείς οι άρρωστοι οι οπαδοί σου
Δεν τον πιέζουν
Ο Κριστιάν Λεντέσμα έχει αποδειχτεί επιρρεπής στους τραυματισμούς και γι’αυτό οι άνθρωποι της ομάδας προσέχουν για να (τον) έχουν. Ο Αργεντινός μέσος ακολούθησε και χθες ατομικό πρόγραμμα, πράγμα που αναμένεται να συμβεί και σήμερα.
Απο Νοβα σπορ.
.....εμείς οι άρρωστοι οι οπαδοί σου
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (21-07-08)
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (21-07-08)
ολα αυτα δειχνουν οτι η επιλογη Ιβιτσ μας στοιχησε πολυ σε μια κρισιμη στιγμη για την ομαδα οτι εχει μεινει απο περυσι ειναι ο Γκαλετι και ο Νταρκο παρ ολα αυτα υπάρχουν ακομη οπαδοι που θεωρουν κακκη την απομακρυνση Ιβιτσ και ακομη αλλοι υποστηριζουν οτι δεν πρεπει να ξεφορτωσουμε τους προβληματικους και εγω απορω γιατι δεν πρεπει να απαλαγουμε απο τα περσυνα λαθη?
Δεν ξέρω εάν φταίει ο Ιβιτς αλλα ο Λεντέσμα μου χει σπάσει τα νευρα!Παλι ατομικό προγραμμα κτλΕλπίζω αυτό το κόλλημα που έφαγαν με τους αργεντίνους να μην μας καταστρέψει τελείως!!!Σα γκόμενες κάνουν μετα απο καθε προπονηση, όλο πόνους, τραβήγματα, τσούζει ρε αδερφες πήραμε?????
Γιαννη εγω ειμαι ενας απο αυτους που λεγανε οτι ητανε κακη η απομακρυνση του Ιβιτς και εχω εξηγησει τη θεση μου...Ο Ιβιτς εφερε παιχτες που για τα δεδομενα μας ητανε καλοι..
Ο Λεντεσμα πχ κοστισε 1,5 μυριο δηλαδη λιγοτερο απο οσα ζηταει ο Αστερας για τον Καρντοσο και σχεδον το 1/3 απο οσα δινουμε για Ντουσερ ο οποιος ομως ΔΕΝ ερχεται...Και ο Λεντεσμα σε αντιθεση με τους αλλους δυο ητανε και διεθνης με την εθνικη Αργεντινης..Αν σε αυτο προσθεσεις και το γεγονος οτι ο Ιβιτς ηρθε στο λιμανι στα τελη Ιουνιου και επρεπε μεσα σε λιγοτερο απο δυο μηνες να ανανεωσει την ομαδα φερνοντας 6-7 βασικους τοτε τουλαχιστον για μενα δεν μπορει να κατηγοπρηθει για το αν 1-2 μεταγραφες δεν βγηκανε.,.
Ειδικα μαλιστα οταν ο Σωκρατης με τον Τακη, πριν ερθει ο Ιβιτς ξυνανε τα ...φρυδια τους για 4 και πλεον μηνες.
Η προσφορα του καθε παραγοντα, προπονητη, παιχτη κρινεται με βαση και τις συνθηκες κατω απο τις οποιες δουλεψε..Και υπο τις συνθηκες κατω απο τις οποιες δουλεψε ο Ιβιτς η προσφορα του για μενα κρινεται θετικη.
Απο εκει και περα ουδεις αναντικαταστατος. Τουλαχιστον εγω παντοτε το ελεγα οτι μια αντικατασταση κρινεται για το αν ειναι σωστη η οχι, εκ του αποτελεσματος. Αν διωξεις ενα τεχνικο διευθυντη για να φερεις αλλον καλυτερο, και υπαρχουνε πολλοι καλυτεροι του Ιβιτς, τοτε δεν υπαρχει προβλημα. Να διωχνεις ομως τον Ιβιτς για να φερεις τον..Χρυσικοπουλο ειναι για μενα λαθος κινηση...Εξαλλου η ομαδα "φωναζει" οτι χρειαζεται τεχνικο διευθυντη..
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Dr.Red (21-07-08)
Bookmarks