όλοι μιλούν για Γκαλέτι , πόσο εύκολο ειναι να δεις την δουλειά εντός παίκτη ταλαντούχου..
Λίγοι μιλούν για τον Λεντέσμα , πόσο δύκολο ειναι να δει κανείς την δουλειά ενός παίκτη που στηρίζεται στην σκέψη!!!!!!!!
Ειναι καλος παικτης και δινει μεγαλες μαχες. Εχει φορες που αν περασει η μπαλα ο αντιπαλος δεν περνα η και το αναποδο. Αλλα το κανει Αργεντινικα και αθόρυβα ευτυχώς...![]()
Σ'αγαπω στις χαρες και στις λυπες, μαζι σου παντα
Θρυλε γιατι με σενα ζω και αναπνεω!!!
ΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟΝ!!!
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Και αφου δειτε το βιντεακι και ξερασετε...πηγαιντε εδω και υπογραψτε τη διαμαρτυρια!
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
SEND ME AN ANGEL Scorpions
όλοι μιλούν για Γκαλέτι , πόσο εύκολο ειναι να δεις την δουλειά εντός παίκτη ταλαντούχου..
Λίγοι μιλούν για τον Λεντέσμα , πόσο δύκολο ειναι να δει κανείς την δουλειά ενός παίκτη που στηρίζεται στην σκέψη!!!!!!!!
Λεντέσμα: «Όλο και καλύτεροι»
Σύμμαχος του Ολυμπιακού είναι ο χρόνος σύμφωνα με τον Κριστιάν Λεντέσμα, ο οποίος θεωρεί πως παιχνίδι με παιχνίδι τόσο η ομάδα του όσο και ο ίδιος θα παρουσιάζονται καλύτεροι. «Αισθάνομαι πολύ καλά, πιστεύω ότι και ο κόσμος είναι ικανοποιημένος με την απόδοσή μου. Βελτιώνομαι από παιχνίδι σε παιχνίδι και γνωρίζω καλύτερα τους συμπαίκτες μου. Δεν είχα κάποιο πρόβλημα προσαρμογής, είναι ικανοποιημένη και η οικογένειά μου εδώ, όλα κυλούν πολύ καλά», δήλωσε ο Αργεντινός μέσος και πρόσθεσε: «Έχουμε δύο δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας. Ελπίζουμε να νικήσουμε τον Άρη για να πάμε με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στη Βρέμη, σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας. Το βασικό είναι να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό και τα αποτελέσματα θα έρχονται».
Από sport-fm.gr
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Φουλ ρεπορτάζ των παικτών του Ολυμπιακού από την Ελευθερία![]()
Και συνεχίζω...
Ακόμη τρέχει ο Λεντέσμα
Πρωταθλητής στο… τρέξιμο αναδεικνύεται ο Κριστιάν Λεντέσμα. Όπως προέκυψε από τα στοιχεία της ProZone, του συστήματος καταγραφής των κινήσεων των παικτών στη διάρκεια ενός αγώνα μέσω κλειστού κυκλώματος από κάμερες, ο Αργεντινός μέσος έτρεξε την Κυριακή απέναντι στον ΟΦΗ 11 χιλιόμετρα και 900 μέτρα, αφήνοντας λίγο πίσω του τον Ιεροκλή Στολτίδη, ο οποίος έτρεξε 100 μέτρα λιγότερα. Στην τρίτη θέση των μαραθωνοδρόμων ήταν ο Βασίλης Τοροσίδης και ο παλιός ο Τζόρτζεβιτς που έτρεξαν 11 χιλιόμετρα και 500 μέτρα. Ο Τάκης Λεμονής και οι συνεργάτες του θα αξιολογήσουν τα στοιχεία από το σύστημα που στοίχισε περίπου 300.000 ευρώ στην ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Οι άλλες ομάδες στην Ελλάδα δεν γνωρίζουν καν την ύπαρξη αυτού του... εργαλείου!
Αξιοσημείωτο είναι πάντως ότι ο Τζόλε με τα 35 χρόνια στην πλάτη ήρθε 3ος!!!
Και κάτι καλό που διάβασα στις "Απορίες ενός ηλίθιου φιλάθλου" στο sportime:
Ο Ριβάλντο έμαθε για το pro zone και αποφάσισε να φύγει από τον Ολυμπιακό;![]()
γειά σου ρε κουζούλο.... μας έφτιαξες το κέφι!!!
θρύλε για πάρτι σου θρύλε μαζί σου, εμείς οι άρρωστοι οι οπαδοί σου....
ΟΚ, ισόβιε τα λέμε!![]()
Ο Λεντεσμα ειναι η μεγαλη δυναμη του κεντρου που μας ελειπε..Αθορυβος αλλα πολυ ουσιαστικος..
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Ο Λύκος μασάει σίδερα. Τρωει αντιπάλους και για πρωϊνό έχει τους "αστέρες" της Ρεάλ. Μας έλειπε, και πιο πολύ έλειπε στο Στολτίδη.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Να ειχε και ενα παιχτη σαν τον Καρεμπε ή τον Τουρε διπλα του και θα καναμε παπαδες..
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Μπορει να γινει τετοιος ο Τοροσιδης κατα τη γνώμη μου... Ομως παντα υπαρχουν και οι μεταγραφες
Αν η ομαδα συνεχισει να παιζει τοσο ομορφα και ενδυναμωθεί με τις καταλληλες μεταγραφες (οπως και εγινε φετος , αυτο αποδυκνείεται) τότε θα αποκτησει και τους καταλληλους συμπαραστατες. Αλλα και ο Στολτιδης κανει την δουλεια του μια χαρα.
Ο Τοροσιδης ειναι δεξι μπακ σακη και παιζει μια χαρα εκει..Αν μεταφερουνε τον Τοροσιδη στα χαφ θα δημιουργηθει κενο στο δεξι ακρο της αμυνας και θα πρεπει να τρεχουμε εκει...Μια ακομη καλη μεταγραφη μεσου θελουμε για να ειναι το κεντρο πολυ καλο..
Ο Τοροσιδης απεδωσε πολύ καλύτερα σαν χαφ παρα σαν μπακ. Και νομίζω οτι εκει ειναι η θέση του , στο κέντρο, οπου μπορει να εκμεταλλευτει και την καλη μπαλα που ξέρει. Σαν δεξι μπακ δεν μου λεει και πολλά...
Bookmarks