Airness (18-05-09)
Κατσε παλλικαρι μου εκει δεν πειραζει.
Εμεις για λυκο σε πηραμε και γατουλα μας βγηκες.
Δεν βαριεσαι αμα δεν θες εσυ μια εμεις να δεις δεν "θεμε" δεκα!!!
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
Airness (18-05-09)
Μακάρι να σε ακούσουν μωρή αλεπού και να μην έρθεις, μήπως και πάρουμε κάποιον που να κόβει στο κέντρο...
....ρε τι γίνεται με τον Λύκο....
Υ.Γ:Μισή μαλακία να διαβάσουμε από τα ΜΜΕ, την κάνουμε θέμα...![]()
αμα θες ελα αμα δε θες μη ελα!
PA.RI.ZA (PANATHINAIKOS RIZOSPASTIKHS ARISTERAS)
πιστευω οτι ειασαι πολυ καλος παικτης αλλα αν δεν θελεις να ερθεις ποτε μην σωσεις.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
σημερα παντως στον πρωταθλητη λεει οτι θελει να επιστρεψει....
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΕΓΡΑΦΑΝ ΟΤΙ Ο ΛΥΚΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ...... (ΘΕΛΩ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΑΝΑΝΕΩΣΗ)
Τωρα δεν θέλουμε εμείς...![]()
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Airness (19-05-09)
Τα γυρνάει ο Λεντέσμα
Την επιθυμία του να επιστρέψει στον Ολυμπιακό εξέφρασε με δηλώσεις του στην εφημερίδα "Φίλαθλος" ο Κριστιάν Λεντέσμα. Ο «λύκος», που την Δευτέρα δήλωνε στην Αργεντινή ότι θέλει να παραμείνει στην Σαν Λορέντζο, διέψευσε τον...εαυτό του, υπογραμμίζοντας ότι όχι μόνο επιθυμεί να μετακομίσει εκ νέου στους Πειραιώτες, αλλά θέλει να μείνει σε αυτούς για πολλά χρόνια.
«Είναι ψέμα ότι δεν θέλω να επιστρέψω στον Ολυμπιακό», είπε. «Αυτό που είπα είναι ότι το μέλλον μου θα ξεκαθαρίσει μετά το τέλος του πρωταθλήματος. Δεν έχω αλλάξει γνώμη σε σχέση με τα όσα είχα δηλώσει στο παρελθόν. Θέλω πολύ να γυρίσω στην Ελλάδα. Την επόμενη εβδομάδα θα έρθει στην χώρα σας ο μάνατζέρ μου και θα συζητήσουμε με τους ιθύνοντες του Ολυμπιακού την επέκταση του συμβολαίου μου, το οποίο λήγει του χρόνου. Επιθυμώ να παραμείνω στον Ολυμπιακό για πολλά χρόνια, αλλά αυτό δεν εξαρτάται μόνο από μένα», τόνισε ο Αργεντινός.
Συνεχίζοντας, ο Αργεντινός υπογράμμισε ότι επιθυμεί να νιώσει χρήσιμος στον Ολυμπιακό, χωρίς ωστόσο να σκέφτεται να θέσει βέτο για την χρησιμοποίηση του ως βασικός προκειμένου να επιστρέψει. «Είμαι επαγγελματίας και γνωρίζω ότι πρέπει να παλέψω για να κερδίσω μια θέση στην ενδεκάδα. Πριν από μία εβδομάδα μίλησα με άνθρωπο του Ολυμπιακού, ο οποίος μου είπε ότι με θέλουν πίσω. Επαναλαμβάνω ότι η θέση μου παραμένει η ίδια. Από την στιγμή που με υπολογίζουν στην ομάδα δεν έχω κανένα πρόβλημα να γυρίσω. Το μόνο που θέλω είναι να νιώθω χρήσιμος και να με εμπιστεύονται, δεν ζητάω τίποτα άλλο», κατέληξε.
Οτι και να γινει με αυτον (μακαρι να εθρει) δε νομιζω οτι θα παρουμε αλλο αμυντικο χαφ. .
"Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε
angelos7 (01-06-09)
Α, και για να προλαβω τις "διαμαρτυριες", ναι ΚΑΙ αυτός μας εκανε τα 3-2 μεχρι το 68΄ που επαιξε στον πρωτο αγωνα στην Κυπρο..
"Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε
Ελεύθερος ο «Λύκος»;
Η πλευρά του Κριστιάν Λεντέσμα υποστηρίζει πως είναι ελεύθερος, καθώς δεν αγοράστηκε αλλά νοικιάστηκε από τον Ολυμπιακό και επειδή πέρυσι δεν αγωνίστηκε στην ομάδα, δεν ισχύει η αρχική συμφωνία!
Αυτή η ιστορία απορρέει από την πλευρά του παίκτη και έχει ως εξής: ο "Λύκος" νοικιάστηκε και όχι αγοράστηκε από τον Ολυμπιακό, για τρία χρόνια, έναντι 400.000 Ευρώ το χρόνο που αποδίδονται στον ατζέντη του Λεντέσμα, συν την αμοιβή του παίκτη.
Ως εδώ καλά γιατί ακόμα και να μην ανήκει στον Ολυμπιακό, τυπικά δεσμεύεται από την πειραϊκή ΠΑΕ λόγω της ενοικίασης. Ο μάνατζερ του παίκτη, Αντριάν Καστιγιάνι, λέει όμως πως επειδή πέρυσι δεν έπαιξε στον Ολυμπιακό αγωνιζόμενος δανεικός στη Σαν Λορέντζο, η αρχική συμφωνία δεν ισχύει.
Επειδή, δηλαδή, ο Ολυμπιακός δεν έδωσε πέρυσι χρήματα για τον Λεντέσμα, αυτόματα παύει να ισχύει η ενοικίαση του αργεντινού χαφ. Ως εκ τούτου και πάντα σύμφωνα με την πλευρά του μάνατζερ, ο Λεντέσμα μένει ελεύθερος να επιλέξει αυτός που θα συνεχίσει την καριέρα του.
Αυτή η ομάδα δεν θα είναι ο Ολυμπιακός γιατί αφενός ο παίκτης δεν θέλει να γυρίσει στην Ελλάδα και αφετέρου ο μάνατζερ του πνέει μένεα κατά της πειραϊκής ΠΑΕ γιατί όταν ήρθε στη χώρα μας για να διεκδικήσει κάποια πριμ του πελάτη του για το Τσάμπιονς Λιγκ (πρόκριση στους 16 πρόπερσι), δεν μπόρεσε όχι μόνο να εισπράξει αλλά ούτε καν να συναντήσει κάποιον από τη διοίκηση του Ολυμπιακού.
Εάν όμως ο Ολυμπιακός καταβάλλει πάλι τα χρήματα (400.000 Ευρώ) τότε τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση; Και επιπλέον, διαβάσαμε δηλώσεις του Λεντέσμα με τις οποίες τονίζει πως θέλει (τελικά) να επιστρέψει στον Ολυμπιακό, ενώ σε άλλες πως θέλει [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]. Μας δουλεύει και αυτός; Τι απ' όλα αυτά ισχύει και πόσο θα τραβήξει η ιστορία του Λεντέσμα, του οποίου η περίπτωση κρίνει πολλά στο ρόστερ των "ερυθρολεύκων" αφού καταλαμβάνει θέση ξένου και παράλληλα υπολογίζεται για την κάλυψη της θέσης του αμυντικού μέσου…
Μας έχετε πρήξει τα @@ φέρτε καλύτερα πίσω τον Πάτσα να τελειώνουμε.
Η πλευρά του Κριστιάν Λεντέσμα υποστηρίζει πως είναι ελεύθερος, καθώς δεν αγοράστηκε αλλά νοικιάστηκε από τον Ολυμπιακό και επειδή πέρυσι δεν αγωνίστηκε στην ομάδα, δεν ισχύει η αρχική συμφωνία!
Αυτή η ιστορία απορρέει από την πλευρά του παίκτη και έχει ως εξής: ο "Λύκος" νοικιάστηκε και όχι αγοράστηκε από τον Ολυμπιακό, για τρία χρόνια, έναντι 400.000 Ευρώ το χρόνο που αποδίδονται στον ατζέντη του Λεντέσμα, συν την αμοιβή του παίκτη.
Ως εδώ καλά γιατί ακόμα και να μην ανήκει στον Ολυμπιακό, τυπικά δεσμεύεται από την πειραϊκή ΠΑΕ λόγω της ενοικίασης. Ο μάνατζερ του παίκτη, Αντριάν Καστιγιάνι, λέει όμως πως επειδή πέρυσι δεν έπαιξε στον Ολυμπιακό αγωνιζόμενος δανεικός στη Σαν Λορέντζο, η αρχική συμφωνία δεν ισχύει.
Επειδή, δηλαδή, ο Ολυμπιακός δεν έδωσε πέρυσι χρήματα για τον Λεντέσμα, αυτόματα παύει να ισχύει η ενοικίαση του αργεντινού χαφ. Ως εκ τούτου και πάντα σύμφωνα με την πλευρά του μάνατζερ, ο Λεντέσμα μένει ελεύθερος να επιλέξει αυτός που θα συνεχίσει την καριέρα του.
Αυτή η ομάδα δεν θα είναι ο Ολυμπιακός γιατί αφενός ο παίκτης δεν θέλει να γυρίσει στην Ελλάδα και αφετέρου ο μάνατζερ του πνέει μένεα κατά της πειραϊκής ΠΑΕ γιατί όταν ήρθε στη χώρα μας για να διεκδικήσει κάποια πριμ του πελάτη του για το Τσάμπιονς Λιγκ (πρόκριση στους 16 πρόπερσι), δεν μπόρεσε όχι μόνο να εισπράξει αλλά ούτε καν να συναντήσει κάποιον από τη διοίκηση του Ολυμπιακού. (Αποκλείεται... Η Διοίκηση μας??? Π Ο Τ Ε !!!!)
Εάν όμως ο Ολυμπιακός καταβάλλει πάλι τα χρήματα (400.000 Ευρώ) τότε τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση; Και επιπλέον, διαβάσαμε δηλώσεις του Λεντέσμα με τις οποίες τονίζει πως θέλει (τελικά) να επιστρέψει στον Ολυμπιακό, ενώ σε άλλες πως θέλει [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]. Μας δουλεύει και αυτός; Τι απ' όλα αυτά ισχύει και πόσο θα τραβήξει η ιστορία του Λεντέσμα, του οποίου η περίπτωση κρίνει πολλά στο ρόστερ των "ερυθρολεύκων" αφού καταλαμβάνει θέση ξένου και παράλληλα υπολογίζεται για την κάλυψη της θέσης του αμυντικού μέσου…
Απο Gabro...
Αν μετά από όλες αυτές τις μαλακίες που έχουν "ειπωθεί" από την πλευρά του Λεντέσμα ο Σώκος τον φέρει πίσω στην ομάδα θα είναι για πολλές μα πάρα πολλές κλωτσιές λέμε. Δεν γουστάρει ο άνθρωπος ρεεεεεεεε!!! Με το ζόρι παντριά δεν γίνεται οπότε άστε τον εκεί που κάθεται.
Bookmarks