kouzoulo (07-02-09)
Επιστρέφει ο «λύκος»
Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις του Κριστιάν Λεντέσμα με την φανέλα της Σαν Λορέντζο έστρεψαν το ενδιαφέρον του Ντιέγκο Μαραντόνα, ο οποίος τον είχε στην προεπιλογή του για την Εθνική Αργεντινής. Oι συμπατριώτες του που αγωνίζονται στον Ολυμπιακό, έσπευσαν να τον συγχαρούν και εκείνος τους πέταξε την βόμβα. «Του χρόνου θα είμαστε πάλι μαζί στον Ολυμπιακό».
Ο Αργεντινός άσος της Σαν Λορέντζο στην οποία αγωνίζεται με την μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό ξεκαθάρισε στους πρώην συμπαίκτες του ότι θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα στο τέλος της σεζόν και να φορέσει και πάλι την «ερυθρόλευκη» φανέλα. «Θέλω πολύ να γυρίσω και παίξουμε ξανά μαζί. Μου έχουν λείψει η ομάδα και ο κόσμος της. Ήδη από την ομάδα μου λένε ότι με θέλουν πίσω του χρόνου».
Αν πάντως, ο Λεντάσμα επιστρέψει το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό, η διοίκηση σκέφτεται να του κάνει νέο συμβόλαιο ως το 2011, ώστε να έχει μεγαλύτερο κίνητρο ο παίκτης. Το υπάρχον εκπνέει το καλοκαίρι του 2010, ενώ δεν αποκλείεται να του γίνει και σημαντική αύξηση στις αποδοχές του.
kouzoulo (07-02-09)
Αμα κάνει στον Προπονητή εμένα μου περισσέυει. Αρκε΄να μην αρχίσει τους τραυματισμούς πάλι.
+ Οταν θελει ο ιδιος και το σωμα του ειναι ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ
+ Ξερει την ομαδα , την χωρα , τους συμπαικτες του
+ Ειναι παικτης που λειπει απο την ομαδα
+ Τζαμπα
- Τραυματισμοι και σκαμπανευασματα
- Πιανει θεση ξενου
- Οταν επαιξε καλα , αρχισε να μιλαει πολυ..
Ζυγιστε τα ..
manosss (07-02-09)
Οποτε το συμπερασμα ειναι φερτε τον πισω αλλα φερτε και εναν ογκολιθο, μαυρο ,αραπη ,σκυλο, να μασαει σιδερα και να μην παιρνει χαμπαρι.
Ο Λεντέσμα δεν βγάζει 2 παιχνίδια της εβδομάδα.Στη Σαν Λορέντζο που δεν παίζει εκτός Αργεντινής πάιζει 1 την εβδομάδα και δεν έχει πρόβλημα.Στο Αμβούργο και στον Ολυμπιακό που οι αγώνες ήταν συχνότεροι δεν άντεξε.
Συμπέρασμα,να γυρίσει αλλά να έχει και ένα καλό μπακ απ για να μη μας ξανακλατάρει.
καλως να γυρισει αν ειναι υγιης.να υποαρχει και καποιος να τον βοηθαει ομως.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Και στα μπαράζ που τον είδα και σε ματς του πρωταθλήματος ήταν ψιλοχάλια. Οπως σ'εμάς στο β'γύρο. Οταν λέμε σβηστός, σβηστός.
Την επιστροφή του στον Ολυμπιακό προανήγγειλε με συνέντευξη του ο Κριστάν Λεντέσμα. Ο Αργεντίνος μέσος είναι δανεικός στη Σαν Λορέντζο, αλλά όπως όλα δείχνουν τον Ιούνιο θα γυρίσει στο λιμάνι.
«Είναι περίεργο που με θέλουν ξανά. Τόσο σύντομα. Μόλις έξι μήνες μετά την αποχώρησή μου. Αλλά είναι δεδομένο ότι έφυγα όχι γιατί δεν χωρούσα στα πλάνα του προπονητή μου, Ερνέστο Βαλβέρδε, αλλά γιατί δεν υπήρχε θέση ξένου» είπε ο 31χρονος διεθνής. «Εχω μιλήσει με τον Βαλβέρδε, αλλά είναι κάτι off the record και δεν μπορώ να πω περισσότερα. Πάντως, και ο εκπρόσωπός μου (Αντριάν Καστεγιάνος) πριν από 10 ημέρες είχε επικοινωνία με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Προς το παρόν μέχρι τον Ιούνιο θα φοράω τη φανέλα της Σαν Λορέντζο.
Μετά, θεωρητικά ισχύει ότι επιστρέφω. Εξάλλου, έχω ένα χρόνο ακόμη συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Το τι θα γίνει μόλις πάω στην Ελλάδα κανείς δεν το γνωρίζει. Η οικογένειά μου και εγώ στον ένα χρόνο που περάσαμε στην Ελλάδα δεν είχαμε κανένα πρόβλημα. Ο κόσμος μάς συμπεριφερόταν άψογα, από τη διοίκηση του Ολυμπιακού όλοι ήταν κύριοι. Δεν υπάρχει κανένας ενδοιασμός να γυρίσω στον Ολυμπιακό. Σχεδόν καθημερινά μιλάω με τον Φερνάντο Μπελούτσι. Γνωρίζω ότι η ομάδα έχει ξεφύγει βαθμολογικά, όλα πάνε κατ' ευχήν και αυτός μου ακούγεται πολύ ενθουσιασμένος απ' αυτό που ζει.
Εχει προσαρμοστεί απόλυτα κι αυτό φαίνεται στο γήπεδο, όπως μου λέει. Φυσικά και με εξιτάρει το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δεν με ξέχασε και ποντάρει στην παρουσία μου. Πόσω μάλλον από τη στιγμή που ο προπονητής με έχει στην άκρη του μυαλού του, μολονότι ο Ολυμπιακός τα πηγαίνει περίφημα και θεωρητικά η απουσία μου δεν φαίνεται. Ο Ολυμπιακός αποτελεί πρόκληση από μόνος του. Σύλλογος που σε ετήσια βάση κάνει πρωταθλητισμό, συμμετέχει στο Τσάμπιονς Λιγκ, έχει 30.000 κόσμο σε κάθε παιχνίδι στην έδρα του και οι προπονητικές εγκαταστάσεις είναι υποδειγματικές. Θέλεις κι άλλα;
Οι φίλοι του Ολυμπιακού να ξέρουν ότι είμαι απολύτως υγιής. Εχω ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού μου. Εχω "γεμίσει" με παιχνίδια τα παπούτσια μου. Αντεπεξήλθα σε ανταγωνιστικό επίπεδο με τη Σαν Λορέντζο. Αν και τώρα αρχίζουν τα δύσκολα με την παράλληλη ενασχόληση στο Κόπα Λιμπερταδόρες. Πραγματικά, εύχομαι να πιάσω τα σημερινά στάνταρ απόδοσης και όταν πάω στην Ελλάδα.
Ο Ντιέγκο Μαραντόνα με κάλεσε για το φιλικό με τη Γαλλία, αλλά δεν μπόρεσα να πάω αφού έπαιζα με τη Σαν Λορέντζο στο Λιμπερταδόρες. Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζω ότι με έχει στην ατζέντα του. Με υπολογίζει. Ελπίζω όταν πάω στην Ελλάδα να μη με ξεχάσει».
Η επιστροφή του Λεντέσμα στον Ολυμπιακό φαντάζει σίγουρη, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε για λίγο ακόμη αφού ο Αργεντίνος δεν έχει κοινοτικό διαβατήριο. Υπάρχει θέση ξένου μετά τη φυγή του Κοβάτσεβιτς, αλλά πρέπει να δούμε αν ο επιθετικός που θα αποκτηθεί θα έχει διαβατήριο. Αυτό θα κρίνει τα πάντα στις μεταγραφές για το καλοκαίρι…
μεχρι τοτε βλεπουμε...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Καλύτερα να είναι ξένος ο επιθετικός παρά το αμυντικό χαφ.
.
χρήσιμος παίχτης όταν είναι στα καλά του! θα τον ήθελα πίσω....εκτός και αν έρθει κάποιος καλύτερος!
θρύλε για πάρτι σου θρύλε μαζί σου, εμείς οι άρρωστοι οι οπαδοί σου....
μια χαρα θα μας πεσει η επιστροφη του λυκου. ειδικα αν παρει και κοινοτικο διαβατηριο. αλλωστε δεν βλεπω μεταγραφη σε αυτη τη θεση. θα ανανεωσουν Πατσα, Μενδρινος. οικονομικη κριση εχουμε. ο,τι λεφτα εχουμε θα τα δωσουμε παραδοσιακα σε φορ, αρα Λεντεσμα και παλι Λεντεσμα!!!
iakov7 (15-02-09)
Εμενα δεν με ικανοποιησε ποτε οταν ηταν στον ολυμπιακο δεν μ αρεσε...πολυ λιγος ειναι πως να το κανουμε.
Bookmarks