Μπορεί κάποιος που να τον είδε σε όλα τα φιλικά να κάνει μια αποτίμηση της εικόνας του ως τώρα? Θα με ενδιέφερε ιδιαίτερα η όποια συνολική εκτίμηση για αυτόν και τον Μπράβο, γιατί έχω πολύ θολή εικόνα ως τώρα.
Λυπαμαι Ηλια αλλα απο 2 φιλικα δεν μπορω να βγαλω συμπερασμα για τις οργανωτικες του ικανοτητες σε σχεση με αυτες του Τουρε ή του οποιουδηποτε αλλου!
Οσο για το ερωτημα σου προφανως και η απαντηση ειναι ναι!
Οπως και αμα μπορουσε να μεινει ο Καστιγιο και να κανουν διδυμο με τον Νουνιες θα ηταν ακομα καλυτερα!
Αλλα με υποθεσεις και φανταστικα σεναρια δεν γινεται δουλεια...
Μπορεί κάποιος που να τον είδε σε όλα τα φιλικά να κάνει μια αποτίμηση της εικόνας του ως τώρα? Θα με ενδιέφερε ιδιαίτερα η όποια συνολική εκτίμηση για αυτόν και τον Μπράβο, γιατί έχω πολύ θολή εικόνα ως τώρα.
Αυτό το παίχτη, πόσα Καρχίρε είναι?
Ούτε λεπτό δεν χρησιμοποιήθηκε από τον Άλφιο Μπαζίλε στη φιλική ήττα της Αργεντινής από τη Νορβηγία στο Όσλο ο Κριστιάν Λεντέσμα. Ο άσος του Ολυμπιακού ήταν ο μοναδικός της αποστολής που δεν πήρε χρόνο συμμετοχής, κάτι που πάντως είναι θετικό για τους "ερυθρόλευκους", αφού θα επιστρέψει στην Αθήνα ξεκούραστος εν όψει ντέρμπι.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Καλυτερα να χανει η Αργεντινή και να εχουμε ενα βασικο μας εργαλείο ξεκούραστο για το ντερμπι. Συμμετοχή με παραλληλη κούραση από το ταξίδι θα ήταν πρόβλημα για μας.
δεν άντεχε να τον κοιτάξει απο σεβασμό στον θρύλο ο μπαζίλε...
Το "κλειδί" στην διάρρηξη της λεωφόρου, είναι ο Λύκος!
Λύκος μαύρος και στυγνός.............
Εφιάλτες με λύκους τα βαζελάκια χθές το βράδυ...
Πείτε μου τώρα πως ένας Αργεντίνος νέος στην ομάδα μπαίνει σε ένα τέτοιο ματσ και είναι από τους κορυφαίους του αγώνα, παίζοντας με τόσο πάθος.
Φοβερός, τέτοιους παίχτες θέλει ο Θρύλος.
Χορεύοντας με τον Λύκο.
Καλως σας βρήκα και πάλι αδέρφια.....
Τα λέμε στο Καραϊσκάκη !!!
Καλως ήρθες φίλε hunter... Λυκάνθρωποι στο θρύλο
ηταν τοσο καλος που ο στολτιδης περασε απαρατηρητος.
Ο Κριστιάν Ραούλ Λεντέσμα πήρε χρόνο συμμετοχής στο διεθνές φιλικό παιχνίδι της Εθνικής Αργεντινής με αντίπαλο την Αυστραλία. Ο Αργεντινός αμυντικός μέσος του Ολυμπιακού μπήκε ως αλλαγή στο 82' στη θέση του Φεντερίκο Ινσούα, στην αναμέτρηση που διεξήχθη στη Μελβούρνη μπροστά σε 70.171 θεατές. Για την ιστορία, η Αργεντινή νίκησε με 1-0 τα "καγκουρό" χάρη στο γκολ του Μάρτιν Ντεμικέλις στο 49ο λεπτό.
δεν τον εβαζε νωριτερα να παρει παιχνιδια στα ποδια του;
Καλύτερα που τον έβαλε για λίγο. Η καταπόνηση του ταξιδιού ήταν ήδη μεγάλη και άμα έπαιζε και πολύ παραπάνω παιχνίδι θα κουραζόταν πάρα πολύ... Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι η Αυστραλία είναι πολύ καλή ομάδα και σε τέτοια παιχνίδια πρέπει να τα δίνεις όλα. Και ο Λεντέσμα θέλει να καθιερωθεί στην Εθνική της χώρας του.
ποιοσ θα μου πι ποτε θα βγουνε τα ησιτιρια για μαδριτη και ποσο θα κανου!!! γαι να δουμε πωσ θα τουσ κανι κοματια ο λυκοσ!!!!
χθες ηταν παλι αρκετα καλος.η πασα του στο δευτεο γκολ ηταν απλα εκπληκτικη.
Bookmarks