Οι πραγματικοι μαγκες πινουν νερο απο τον ποταμο Γαγγη, downstream.
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Τα καύσιμα στο Βόλο, στη γη τα καίτε - δεν έχετε λέβητες;
Ακόμα και στη γη να τα καίτε, μάλλον έπρεπε να ανησυχείς περισσότερο για τον αέρα, παρά για το νερό. Επίσης, θα εντυπωσιαστείς από το πόσο εύκολα, μπορεί να βγει ακατάλληλο ένα εμφιαλωμένο νερό στην πηγή - χωρίς καν δειγματοληψία από τα σημεία χονδρικής πώλησης. Είναι και ένα από τα πιο σκληρά καρτέλ στην βιομηχανία εμφιάλωσης. Ακόμα και το "Θεώνη" που πήρε και βραβείο, την χρονιά που το πήρε κιόλας, έφαγε την πιστολιά...
Το παραπάνω, για τους φυσιολάτρες, δεν σημαίνει ότι όπου βρείτε τρεχούμενο νερό έξω σε πηγή να πάτε "βουρ", στον πατσά - όσο ψηλότερα είσαστε και δεν υπάρχει οικισμός πιο πάνω, τόσο πιο πιθανό είναι να μην έχετε εκπλήξεις - όσο πιο πεδινά κατεβαίνετε, καλύτερα να μην κοιτάτε καν.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Οι πραγματικοι μαγκες πινουν νερο απο τον ποταμο Γαγγη, downstream.
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Χωρίς τα εμβόλια.
Λογικά πήγαν να κάνουνε μαγκιές στην 3Ε και μέσα σε μία εβδομάδα τους ήρθε κλιμάκιο το 2014 και τους έβγαλε ακατάλληλη την παρτίδα που έπαιζε εκεί μέσα...
Αλλά και οι άλλοι, του υγειονομικού, καλοί πιστολάδες, ήταν: Πήγαν, το έβγαλαν ακατάλληλο και παίζει να μην είχαν και ιδέα για το πανευρωπαϊκό βραβείο...
Nikolaos_Kokkinos (02-09-23)
Bookmarks