Νομιζω 7?
Νομιζω 7?
και αλλα 2 την κυριακη..
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Αντε παλικάρι μου, τις βιταμίνες σου τις καπότες σου XXXL και πάμε να τους Γ@$%^&ΜΕ...
Ανυπαρκτοπουλος ο Νταρκος. Και φυσικα ψιλομανουριασε στην αλλαγη του. Λογικο βεβαια, σκεφτηκε ο ανθρωπος "Καλα ρε πστη Βαλβερδε, τοση ωρα ειμαι ανυπαρκτος, ξυνω τ' αρχιδια μου, τριβω το πεος μου, τον καβλαντιζω καλα καλα και καλοπερναω κι εσυ με βγαζεις;"
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
λιγα πραγμα κακως χειριζεις την μπαλα στην ηλικία σου παιρνεις καλη θεση και ανα μενεις τιποτε αλλο..
Μεχρι και ο Πιπας Ιντζαγκι θα τον ζηλευε για τα οφ σαιντ.. Κριμα ρε Νταρκο να τα μαμησεις ολα φετος..
I am addicted to you..
θελει ενα γκολ να παρει τα πανω του.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Λιγος. Δυστυχως το χαιλάιτ με το ψαλιδακι στο δοκαρι έγινε απο θεση οφσαιντ. Ηταν και η μοναδικη φαση που φανηκε στο ματς.
consigliere (18-11-08)
Δεν είναι για να ξεκινάει. Κάθε φορά που ξεκινάει σέρνεται. Είναι για να μπαίνει μετά το 60'.
Μήπως ρε Βαλ να βλέπαμε κανένα 4-3-3?
... there's no such thing as "too much"...
Δε μας γαμει και ο Κοβασεβιτς. Αυτα παθαινουμε με τις θεοποιησεις.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Ρε παιδιά τι περιμένατε από τον Kovacevic φέτος ?
Πάλι καλά που πάει ακόμα και έτσι όπως πάει .
Να είναι υγιής και να τα πετάει τα μπαλάκια του όταν του κάθεται και να είμαστε και ευχαριστημένοι και μην περιμένουμε θεικές εμφανίσεις από αυτόν.
.
d.n.a. (18-11-08)
Δεν είναι εδώ ο χώρος, ΟΚ, αλλά αφού ο Ντάρκο δεν μπορεί πολύ, παιζουμε με μόνο φορ τον Ντιόγκο. Πλαισίωσέ τον με Γκαλέτι (Όσκαρ) και Λέτο (Τζόλε).
Και θα έχεις και μια τριάδα καθαρούς χαφ στον άξονα. Μπελούτσι, Ντουντού και Ιέρο/Γ.Π./Πάτσα....
Εγώ πάντως αυτό που παίζουμε δεν το βλέπω να τραβάει. Κι έχω βαρεθεί την κλάψα για τους παίχτες που θα έπρεπε να έχουμε πάρει επιπλέον. Άσε που και ο Μπελούτσι έτσι όπως παίζουμε δεν χωράει και στον άξονα έχουμε σοβαρότατα προβλήματα.
Και 2 φορ, όπως και να το δούμε, δεν μπορούμε να έχουμε επί 90'. Ο Ντάρκο και δεν μπορεί και δεν τον μπορούν και δεν τους μπορεί πλέον.
... there's no such thing as "too much"...
"Ντάρκο γερά και χρόνια σου πολλά"! Ο killer του Ολυμπιακού σήμερα κλείνει τα 35 του χρόνια καιτον ευχαριστούμε για τις πολλές όμορφες στιγμές που μας έχει χαρίσει. Ο Κοβάσεβοτς γεννήθηκε στις 18 Νοεμβρίου του 1973 στο Κόβιν της Γιουγκοσλαβίας. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την Πρόλετερ, όπου έπαιξε από το 1992 έως του 1994 όταν και μεταπήδησε στον Ερυθρό Αστέρα. Με τα "ερυθρόλευκα" της ομάδας του Βελιγραδίου αγωνίστηκε για δύο χρόνια και σημείωσε 37 γκολ. Ο Ντάρκο είχε ένα σύντομο πέρασμα από την Σέφιλντ Γουένσντεϊ και από το 1996 μέχρι και το 1999 φορούσε την φανέλα της Ρεάλ Σοσιεδάδ. Το 1999 πήρε μεταγραφή για την Γιουβέντους όπου έμεινε μέχρι το 2001 όταν και πήγε για λίγο στην Λάτσιο για να επιστρέψει ξανά στο Σαν Σεμπαστιάν και στην Σοσιεδάδ. Εκεί έμεινε μέχρι το 2007.
Εκείνο το καλοκαίρι ο Ολυμπιακός κατέθεσε πρόταση στον Σέρβο, τον εμπιστεύτηκε και τον έφερε στον Πειραιά. Τα όσα ακούστηκαν για την αξία του λίγο πολύ είναι γνωστά. Συνταξιούχο, τον έλεγαν, ότι ήρθε για τελευταία ένσημα έλεγαν, αλλά αυτός έδωσε τις απαντήσεις του. Αρχικά ο Κοβάσεβιτς φρόντισε να κλέψει τις καρδιές των οπαδών του Ολυμπιακού. Δεκαπέντε γκολ στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Ντάρκο με την ερυθρόλευκη, τέσσερα στο Κύπελλο και τρία στο Τσάμπιονς Λιγκ. Όλα αυτά στην πρώτη του χρονιά.
Αγαπήθηκε και αγάπησε τον Ολυμπιακό και έμεινε και φέτος και έχουμε την ευκαιρία να τον βλέπουμεμε την ερυθρόλευκη ξανά. Τέσσερα γκολ στο πρωτάθλημα έχει βάλει μέχρι στιγμής, δύο στο ΟΥΕΦΑ και ένα στο Κύπελλο και σίγουρα έχει ακόμα πάρα πολλά. Ο Ντάρκο είναι ο φόβος και ο τρόμος όλων των ομάδων στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και η μεγάλη καψούρα της εξέδρας.
"Ντάρκο αλήτη τους έκλεισες το σπίτι", φωνάζει συχνά ο κόσμος στο Φάληρο και ο ίδιος υψώνει την γροθιά του και πανηγυρίζει μαζί τους. Πραγματικά ένας πολύ μεγάλος παίκτης που έχει ένα διαφορετικό δέσιμο με τους οπαδούς. Ο Ντάρκο γίνεται 35 ετών και του ευχόμαστε να είναι πάντα ευτυχισμένος και καλά και εμείς περιμένουμε να πανηγυρίσουμε το επόμενο γκολ του.
Δεν θέλουμε να κάνουμε ειδική αναφορά σε κανένα από τα γκολ του για να μην αδικήσουμε κάποιο. Τα περισσότερα, άλλωστε τα έχουμε πανηγυρίσει έξαλλα, ας αφήσουμε αυτούς που πόνεσαν να τα θυμηθούν.
ΝΤΑΡΚΟ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ
consigliere (18-11-08)
τα 28 κλείνεις??????????![]()
χρονια πολλα νταρκο.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Πολυχρονος κοπροσκυλο. Οτι επιθυμεις.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Δεν μπορούσες να πεις ένα σκέτο χρόνια πολλά?![]()
Bookmarks