BMW Z4 sDrive35is Mille Miglia
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] Με αφορμή την 70ή επέτειο από την ιστορική νίκη της στον θρυλικό αγώνα Mille Miglia, στον οποίο η κλασική 328 κατέκτησε όχι μόνο τη νίκη, αλλά και την 3η, 5η και 6η θέση, η BMW παρουσίασε μία έκδοση περιορισμένης παραγωγής της Ζ4. Η έκδοση αυτή ονομάζεται Mille Miglia και βασίζεται στην sDrive35is.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] H Z4 Mille Miglia ξεζωρίζει εξωτερικά από το ματ γκρι χρώμα (Polaris Metallic) του αμαξώματος, τη μαύρη μάσκα, το αεροδυναμικό κιτ του M-Division και τις σκούρες ζάντες, και στην καμπίνα από τις κόκκινες ραφές σε καθίσματα και τιμόνι. Κάτω από το καπό βρίσκεται ο 6κύλινδρος με τα δύο turbo της νορμάλ Drive35is που αποδίδει 340 ίππους, οι οποίοι περνάνε στους πίσω τροχούς μέσω ημιαυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη με 7 σχέσεις.
Phaedra (01-06-10), stelios-7- (08-05-10)
Και μία απάντηση για το σχόλιο του Βαλάντη για την Mustang. Σύγκριση ανάμεσα σε ευρωπαϊκά και αμερικάνικα σπορ αυτοκίνητα απλά δεν υπάρχει. Καλές οι Mustang, οι Corvette κ.τ.λ. με τα πολλά κυβικά για καμία ευθεία αλλά όταν φτάσουν στην στροφή απλά κάνε τον σταυρό σου. (Έχει βάση αυτό που λέω γιατί όλα τα αμερικάνικα muscle cars, όπως και η Mustang του 2010, έχουν ανάρτηση της δεκαετίας του '70!!!) Είναι αυτοκίνητα καθαρά της αμερικάνικης χαζής λογικής της υπερβολής. Καμία σχέση με την Ιταλική π.χ. φινέτσα και τεχνολογία. Καμία σχέση πως συμπεριφέρεται ένα ευρωπαϊκό αυτοκίνητο στο όριο και πώς ένα απο την χώρα του θείου Σαμ...
stelios-7- (08-05-10)
airness βαλε μου bmw και παρε μου την ψυχη
ΥΓ.συμφωνω σε αυτο που λες για τα αμερικανικα
πολλα κυβικα πολυ βαρος στο αυτοκινητο για ευθειες καλα ειναι.. dragster που λεμε. γενικα πιστευω οτι ειναι πολυ πισω η αμερικη απο τους
ευρωπαιους.
η γερμανια και η ιταλια εχουν ξεφυγει πολυ μαλιστα
Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν. Ο άνθρωπος αντέχει.
Νίκος Καζαντζάκης ( 1883-1957 , Έλληνας συγγραφέας)
Airness (08-05-10)
αααα τωρα μου τα χαλας !εισαι ενας ψωροηπερηφανος ευρωπαιος , της δεκαρας (χοχοχοχο) που μενει στα στερεοτυπα της ευρωπαικης κουλτουρας και οχι στην νεα εποχη του δυναμισμου και της τελειοτητας ! η shelby ειναι το τελειο παντρεμα του αυθεντικο ρετρο με τη νεα εποχη που αναδεικνυει τον ογκο , την αυθεντικοτητα των γραμμων , με υψιστες αποδοσεις!!
θεωρω οτι τωρα αγγιξες το νευρικο μου συστημα παλιοκαθηκι βαζελε!!!(δεν ηξερα πως να σε βρισω χειροτερα και διαλεξα την τελειοτερη υποτιμηση για να αποδωσω στο προσωπο σου το μισος που μου προκαλεσες αντιπαθωντας την shelby μου!!!!!!)
![]()
θα γινει της φουκουσιμας
Airness (08-05-10)
valadis (08-05-10)
Airness (08-05-10)
Ζητώ ταπεινά συγνώμη απο τον αγαπητό φίλο Βαλάντη για τους χαρακτηρισμούς μου. Προτείνω δημόσιο μαστίγωμα μου σε συγκέντρωση του red-dna για άφεση αμαρτιών...
Υ.Γ. Υπόσχομαι την επόμενη φορά να σε πώ!!!
Είμαι άθλιος το ξέρω...
valadis (08-05-10)
Η καινούρια BMW M5
![]()
stelios-7- (08-05-10)
χαχαχαχα οσο πας γινεσαι και χειροτερος!! λοιπον ακου μια ιστορια απο πολυ εμπιστα χειλη μιας και λεμε γιαν αντιπαθη φιγουρες! μια φορα σε ενα αγωνα μπασκετ ολυμπιακου παο , σουταρει ο χατζηβρεττας τριποντο μεσα στο σεφ και το χανει , διαιτητης ο σχοινας, η φαση διαδραματιζεται μπροστα τον παγκο του παο και οι πληροφοριες αυτες προερχονται απο τον παγκο του παο, γυριζει λοιπον ο σχοινας με χαμηλομενο υφος και του λεει "βαλτο να τους γαμησεις!"
θα γινει της φουκουσιμας
Airness (08-05-10)
παει χαλασε η φορμουλα
Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν. Ο άνθρωπος αντέχει.
Νίκος Καζαντζάκης ( 1883-1957 , Έλληνας συγγραφέας)
Eγινε μπουρδελο.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
το μονο καλο οτι ανεβηκε βαθρο η φεραρι και μια σαφεστατη ανοδος του μεγαλυτερου οδηγου ολων των εποχων.σουμι το ξερω πως πλεον δεν μπορεις να διεκδικισεις πρωταθλημα αλλα παρε 1-2 νικες μεχρι το τελος της σεζον για να τους δειξεις πως γινεται, γιατι οι ανθρωποι παιζουν γυρω γυρω ολοι σε καθε αγωνα και περιμενουν να παρουν νικη μονο αν ο μπροστινος τους βγει μονος του εκτος αγωνα.
στους υπευθυνους της φορμουλα τι να πω? καταφεραν να κανουν το πιο ενδιαφερον μηχανοκηνιτο σπορ πιο βαρετο και απο το πρωταθλημα κολυμβησης που εδειξε η ετ1.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (10-05-10)
Audi RS7 με 580 ίππους!
- Στο Παρίσι θα γίνει η πρεμιέρα της έκδοσης παραγωγής
- Θα δούμε το ισχυρότερο RS7 που θα εξοπλίζεται με V10 κινητήρα
- Θα υπάρξουν και μικρότερες V6 και V8 εκδόσεις
- Το A7 Sportback θα αποτελέσει τον βασικό αντίπαλο της Mercedes CLS
Στο σαλόνι αυτοκινήτου του Παρισιού θα δούμε για πρώτη φορά το A7 Sportback ενώ οι πληροφορίες μας λένε πως το ντεμπούτο θα αναλάβει η κορυφαία έκδοση RS7. Η συγκεκριμένη έκδοση θα εξοπλίζεται με V10 ατμοσφαιρικό κινητήρα των 5,2 lt που αποδίδει 580 PS. Η κίνηση θα μεταφέρεται στους τέσσερις τροχούς μέσω ημιαυτόματου κιβωτίου με διπλό συμπλέκτη και επτά σχέσεις.
Το A7 Sportback θα λανσαριστεί στην ευρωπαϊκή αγορά τέλη του χρόνου για να αντιμετωπίσει μοντέλα με ανάλογο τετράθυρο κουπέ χαρακτήρα όπως είναι η Porsche Panamera και τα επερχόμενα BMW 6 GT και Mercedes-Benz CLS. Για αυτό θα εξοπλίζεται και με μικρότερους κινητήρες V6 και V8 διάταξης. Υπενθυμίζεται πως το πρωτότυπο A7 είχε κάνει την πρώτη του εμφάνιση πέρυσι στην έκθεση του Detroit.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
"Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε
stelios-7- (11-05-10)
Ρεσιταλ οδηγησης εδωσε ο Σουμαχερ για εμενα την κυριακη..πσους γυρους κυνηγουσε ο κακομοιρης ο μπατον αλλα δεν καταφερε να τον περασει.
Porsche 911 GT2 RS
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] H Porsche αποκάλυψε και επίσημα τη νέα 911 GT2 RS. Mε 620 ίππους, η GT2 RS είναι η ισχυρότερη Porsche παραγωγής όλων των εποχών -ισχυρότερη ακόμα κι από την εξωτική Carrera GT (612 PS). Σύμφωνα με την εταιρεία το βάρος έχει μειωθεί κατά 70 κιλά σε σχέση με την GT2 (στα 1.370), με αποτέλεσμα η αναλογία κιλών ανά ίππο να είναι μόλις 2,21.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] Η GT2 RS κινείται από τον γνωστό 6κύλινδρο boxer με τα δύο turbo μεταβλητής γεωμετρίας που αποδίδει, όπως αναφέραμε, 620 ίππους. Τα 0-100 km/h έρχονται σε 3,5 sec, τα 0-200 σε μόλις 9,8, και τα 0-300 σε 28,9, ενώ η τελική φτάνει τα 300 km/h. Η κίνηση μεταδίδεται στους πίσω τροχούς μέσω χειροκίνητου κιβωτίου 6 σχέσεων, ενώ η GT2 RS διαθέτει κεραμικά φρένα (PCCB), ενεργητική ανάρτηση (PASM), ενεργές βάσεις κινητήρα και σύστημα ευστάθειας (PSM), ενώ σύμφωνα με την Porsche "γυρίζει" στο Nordschleife σε 7'18''. Η 911 GT2 RS θα παραχθεί σε μόλις 500 αντίτυπα από τον Σεπτέμβριο, ενώ η τιμή της, προ φόρων, στην Ευρώπη είναι 199.500 ευρώ (237.578 λιανική τιμή στη Γερμανία).
Phaedra (01-06-10), stelios-7- (12-05-10)
Bookmarks