Μακάρι να επιστρέψει γιατί θα βοηθήσει πολύ και στην ανάπτυξη του μονοθεσίου κι αυτό θα 'ναι πλεονέκτημα για τον Αλόνσο!
www.f1rstlap.com
Ο Σουμαχερ ειναι τρομερα γμωστης στο μονοθεσιο και η ανακαμψη τις φεραρι τοσα χρονια πιστωνεται στον γερμανο.
Θυμαμαι χαρακτιριστικα μια συνεντευξη που ειχα διαβασει σε περιοδικο.
Οταν ο Σουμι πηγε στην Ιταλια και στην Φεραρι μολις εβλεπαν οι μηχανικοι να τρεχει λαδι απο καπου στον κινητηρα πηγαιναν και το σκουπιζαν..
ως κλασικος γερμανος ο Σουμαχερ τους ειπε οτι δεν με ενδιαφερι αν το σκουπιζεται αλλα να βρειτε απο που προερχεται..
Τρομερος οδηγος και επισης τρομερος στην εξελιξη του μονοθεσιου.
BrazHlias (19-11-11)
Καλά του πετρελαίου:
- Ροπή
- Οικονομία καυσίμου
- Μικρότερη τιμή του πετρελαίου (τουλάχιστον προς το παρόν)
- Μακροζωία κινητήρα
Κακά του πετρελαίου:
- Ισχύς
- Τιμή
- Ήχος
- Παγώνει στο πολύ κρύο
- Ρύποι (σωματίδια)
- Περιορισμένο εύρος λειτουργίας κινητήρα
Για μένα προσωπικά τα κακά του είναι ανασταλτικός παράγοντας οπότε προτιμώ τη βενζίνη. Αυτά πέρα από τους ηλίθιους νόμους του ελληνικού κράτους.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Reds (19-11-11)
Ενταξει ετσι οπως παει η κατασταση με την βενζινη σε μερικα χρονια δεν θα ασχολουνται και πολυ οι αυτοκινητοβιομηχανιες.
Πλεον τα μεγαλα εργοστασια ασχολουντα πολυ σοβαρα με τα υβριδικα αυτοκινητα και προσπαθουν αν τα εξλιξουν οσο το δυνατον περισοτερο.
Η Bmw εχει κανει ενα τρομερο επιτευγμα με τo i8
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Λογικό, σε μερικά χρόνια το πετρέλαιο θα σωθεί. Αλλά αυτό δε μας νοιάζει. Θα βάζουμε το αυτοκίνητο στην πρίζα, θα το φορτίζουμε και θα φεύγουμε![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Χε..
Με το χαρατσι που υπαρχει στην ΔΕΗ αμα παρουμε και ηλεκτρικο αυτοκινητο οχι απλα θα μας πηδηξουν αλλα την πριζα θα την βαλουμε στο πατο μας..
Παντως θα εχει πολυ γελιο στην ελλαδα με τις τεραστιες υποδομες να δουμε ηλεκτρικο αυτοκινητο..
Θα βλεπουμε απο τα μπαλκονια μπαλαντεζες να κρεμονται...![]()
differance (19-11-11)
Έχεις υπολογίζει πόσο πληρώνεις κάθε εβδομάδα σε βενζίνες?![]()
ο σουμαχερ δεν εχει καμια σχεση με τα γατακια που τρεχουν τα τελευταια χρονια. οι μονοι που θα μπορεσουν να φτασουν στα επιπεδα του σουμι ειναι ο αλονσο και ο φετελ. δυσκολο να τον ξεπερασουν απλα μπορουν να ξεχωρισουν απο τους υπαρχοντες.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Αγορασα πριν 2 χρονια ενα Piaggio Beverly 250cc το S του εβαλα εξατμιση Giannelli το γεμιζο με 14 ευρω το κυκλοφορο καθημερινα και περναω 10 με 12 ημερες αναλογα
χιλ που κανω...Να πανε να γαμηθουν.
Το αυτοκινητο το εχω απο κατω παρκαρισμενο και μονο η γυναικα αν θα το παρει.
chainsaw (19-11-11)
Κι ο Ράικονεν είχε τρέλα και εμμονές αλλά βρέθηκε στη Ferrari την κατάλληλη περίοδο και πήρε τίτλο. Δε σημαίνει κάτι. Κι ο Αλόνσο μπορούσε να πάρει τον τίτλο πέρσι αλλά τον έχασε. Αν κέρδιζε πέρσι ο πρωτάθλημα τότε θα μιλούσαμε και θα βλέπαμε διαφορετικά τον Φέτελ αυτή τη στιγμή που μιλάμε.
www.f1rstlap.com
ο Ραϊκόνεν έχασε πρωταθλήματα στην Μακ Λάρεν λόγω του μονοθεσίου και των μηχανικών. απίστευτα άτυχος οδηγός με τεράστιο ταλέντο. αν και οπαδός της Φεράρι, πάντα τον συμπαθούσα τον Φιλανδό και τον στήριζα. βέβαια ήρθε και στην ομάδα μου και πήρε πρωτάθλημα, οπότε όλα καλά!
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
chainsaw (20-11-11)
γρηγορος οδηγος ο ραικονεν, αλλα οχι για ειδικες συνθηκες. βαλτον να τρεχει με ιδιο μονοθεσιο με τους αλλους, χωρις αλλαγες στον καιρο, χωρις αναπαντεχες στιγμες, χωρις τζαρτζαρισματα, χωρις να παει τιποτα σραβα και θα κερδισει ολους τους αγωνες.
δυστυχως για αυτον η φορμουλα δεν ειναι ετσι, πρεπει να διαχειριζεσαι δυσκολες καταστασεις, αγωνιστικες αλλα και ψυχολογικες και το μυαλο σου να τρεχει πιο γρηγορα απο το μονοθεσιο, να εχεις θρασος, πεισμα και παθος. δεν αρκει να πας σαν τρενο στην πιστα. ο ραικονεν ειναι στο ενα ακρο (ηρεμος, ψυχραιμος, σταθερος, οργανωτικος), ο αλονσο στο αλλο ακρο (παθιασμενος, πεισματαρης και θρασης). ο σουμαχερ τα ειχε ΟΛΑ.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Red Sting (21-11-11)
Κάπου διάβασα ότι η Honda εξετάζει το ενδεχόμενο επιστροφής της στην F1 το 2014. Η συνεργασία της McLaren με την Μercedes λήγει το 2013. Λέτε να ξαναδούμε τα ερυθρόλευκα μονοθέσια στην πίστα?
![]()
Mac Laren-Honda ηταν το καλυτερο μονοθεσιο που φτιαχτηκε!
Για πολλους το απολυτο μονοθεσιο!
Kαι επειδη υπηρξα Χοντακιας με σκλυροπιρυνικο εργαλειο..Το αγαπημενο μου βιντεο.
Ayrton Senna Lap time Monaco με Honda Mac Laren.
Bookmarks